-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
βεβαια εγω πιστευω οτι εκτηματε αλλα $$'προσοντα' $$ στους μεγαλους (π.χ. ενα στηριγμα, εχουν καλυτερη κοινωνικο-οικονομικη θεση)
δεν προσπαθω να προσβαλω κανεναν απλα διατυπωνω μια αποψη.Φαντασου και να ηθελες!!!
Κοιταξε να δεις τετοια πραγματα δεν ομαδοποιουνται δεν ειναι ολες οι γυναικες ιδιες, οπως δεν ειναι και οι αντρες!! Υπαρχουν γυναικες με 'λεφτα' αισθηματα, υπαρχουν γυναικες που πραγματικα ερωτευονται καποιον μεγαλυτερο, και υπαρχουν και άλλες που ερωτευονται χωρις κριτηρια!! Αλλα στην σημερινη εποχη που οι υποχρεωσεις γυναικα-ανδρα (σε επαγγελματικο τομεα) κατα βάση ειναι ιδιες, όλο και περισσότερες θελω να πιστευω, δεν ψαχνουν αντρα-πορτοφόλι μιας και η προσπαθεια είναι να εχουν το δικό τους!! Ε τωρα αμα πληρει ολα τα κριτηρια και εχει και λεφτα, δεν θα τον διωξουμε κιολας τον ανθρωπο...
Τελος πλεον τα 20 ΔΕΝ ειναι ακομα ηλίκια γάμου, είναι τα 28, 29, 30 κλπ...
Αυτα φυσικά είναι η δική μου άποψη, συμφωνα με το πως βλεπω εγώ την ζωη!
-
Αυτό που με ενοχλεί σε τέτοιες συζητήσεις είναι ότι ακούω συνέχεια φράσεις κλισέ.
Οι γυναίκες πάνε για $$$ και άλλα τέτοια.
Με συγχωρείτε αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις αισθάνομαι ότι ακούω αναμετάδοση γονικού (και κυρίως μητρικού) κυρήγματος...
Εξ'ου και αυτή η αντιπαλότητα που διατυπώνεται μεταξύ των δύο φύλων...
Οι γονικές προτροπές είναι καθαρά 'συμβουλευτικές' μετά από τα 20. Εκεί πλέον πρέπει να το δεις και μόνος σου. Να το ψάξεις.
Και εμένα μου έλεγαν 'Άυτοί που τρέχουν με το αμάξι είναι ανώριμοι $#%$^%$'
Αν δεν έτρεχα, δεν θα μάθαινα ποτέ αν αυτό ήταν/είναι αλήθεια.
Επιπλέον από το γεγονός αυτό (και άλλα) κατάλαβα ότι η αλήθεια δεν είναι μονοδιάστατη.
Οι παλαιότεροι (χωρίς να θέλω να τους θίξω) μεγαλωμένοι σε διαφορετικό περιβάλλον, με διαφορετική ροή πληροφορίας προς τα μάτια και τα αυτιά τους και διαφορετικές κοινωνικές συνθήκες, έχω παρατηρήσει ότι κάνουν lossy compression σε 1-bit και σε χώρο χαμηλής διαστασιμότητας.
Δλδ καθένα πράγμα είναι ή καλό ή κακό.
Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει κακό αμιγές καλού.
Απλά πρέπει να βιώνουμε τα πάντα με προσοχή και κρατώντας πισινές.
Οι γυναίκες κατά την άποψή μου είναι μια χαρά, και καθεμία έχει τους λόγους, τη λογική και τις απόψεις της και συμπεριφέρεται όπως συμπεριφέρεται.
Το ίδιο και οι άντρες.
Ασχέτως αν το σκεπτικό του καθενός είναι σωστό ή λάθος.
Αυτό που έχουμε όλοι μας σε μία σχέση είναι το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης (κυρίως πριν το γάμο).
Με άλλα λόγια, σου αρέσει ->κάθεσαι, δεν σ'αρέσει ->την κάνεις.
Δεν πιστεύω στις πολλές σχέσεις. Από μία οπτική γωνία οδηγούν σε ψυχολογική τελμάτωση και ηθικό αποπροσανατολισμό (ακόμα και τους πιο ανθεκτικούς).
Το συναίσθημα χάνεται στις πολλές επαναλήψεις...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ο γαμος ειναι ωραιο πραγμα...
Οταν εχεις κλεισει τα 35 και η συζηγος ισα ισα μπηκε στα 20:)Εγω ειμαι πολυ χαρουμενος....
Την μια και μοναδικη την ειχα βρει, αλλα αυτη ειχε αντιθετη
με μενα, αποψη .... Τωρα ψαχνω την επωμενηΝαι καλα, ότι εγώ που είμαι 21 θα παντρευτώ από τώρα και μάλιστα με 35 αρη?? Ναι σιγα!!
Ελα καημένε την μία και μοναδική από τωρα, 25 είσαι, οχι 45... Εχεις καιρό!!
Εσύ που είσαι 21 να κοιτάξεις να αρχίσεις να παρευρίσκεσαι σε καμια forum-οσυνάντηση, να αρχίσεις να γνωρίζεις κόσμο και αν σε βγάλει καμια φορά ο δρόμος προς Κρήτη, να μας το πεις έγκαιρα να κανονίσουμε...
ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ, Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ, Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ!!!
Το πρόβλημα δεν είναι αν οι γυναίκες θέλουν (πραγματικά) γάμο, αλλά ότι οι άνδρες είναι πεπεισμένοι ότι όλες οι γυναίκες σκέφτονται τα προσκλητήρια και τις άδειες του γάμου από το πρώτο κιόλας ραντεβού!
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Το πρόβλημα δεν είναι αν οι γυναίκες θέλουν (πραγματικά) γάμο, αλλά ότι οι άνδρες είναι πεπεισμένοι ότι όλες οι γυναίκες σκέφτονται τα προσκλητήρια και τις άδειες του γάμου από το πρώτο κιόλας ραντεβού!
Κοίτα που κόλλησε τώρα... Αντί να πεις πότε θα κανονίσουμε τη συνάντηση... Να δεις και το Fiesta που απέρριψες...
Τέλος πάντων, όχι. Ευτυχώς έχω την τύχη να είμαι με μία κοπέλα που κάθε άλλο παρά αυτές τις σκέψεις κάνει. Οπότε προφανώς υπερβάλλω! Καθώς και για τα υπόλοιπα που έγραψα!
-
Είσαι από τους τυχερούς τότε! Άντε και γαμπρός!
Πλάκα κάνω, φυσικά!
Προσωπικά, τον γάμο τον έχω στο μυαλό μου σαν ένα πάρτι που θα κάνω για μένα και τους φίλους μου. Αν μένεις με τον άλλο και πριν το γάμο, δεν αλλάζει ουσιαστικά κάτι... -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Κοιταξε την πλάκα τωρα!! Έχω 2 κολλητές! Και οι δύο εχουν μεγάλες σχέσεις... Και τις 2 εχουν αρχίσει να τις πιέζουν τα αγορια τους για να το επισημοποιησουνε σιγα!! Τα meeting μας τον τελευταιο καιρο περιοριζονται στο 'πως θα του πω ότι Δεν θελω να σοβαρέψω, Δεν θελω να γνωρίσω την μάνα του, Δεν θελω να είμαι η γυναίκα του αλλά η γκομενα του (με την καλή έννοια..). Εγώ ευτυχώς, δεν δέχομαι τέτοιες πιέσεις... ίσα ίσα έχω πει ότι πριν τα 30 ουτε λόγος!! Και συμφωνώ απόλυτα με την Ελσα ότι όταν μένεις με τον άλλον, δεν θέλεις τιποτα παραπάνω αν τον αγαπάς πραγματικα...
Οπότε?? Μήπως αλλαξαν οι ρόλοι και οι άντρες έχουν αρχίσει να πιέζουν για γάμους και στέφανα??
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Οπότε?? Μήπως αλλαξαν οι ρόλοι και οι άντρες έχουν αρχίσει να πιέζουν για γάμους και στέφανα??Περίμενε, σε λίγο θα ρθει κάποιος lkar και θα επαναφέρει την τάξη στο topic.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Οπότε?? Μήπως αλλαξαν οι ρόλοι και οι άντρες έχουν αρχίσει να πιέζουν για γάμους και στέφανα??
Περίμενε, σε λίγο θα ρθει κάποιος lkar και θα επαναφέρει την τάξη στο topic.
Ναι, ναι, ο πρίγκηπας καβάλα στο λευκό του άτι!
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
όχι κι από το πρώτο, εκτός κι αν έχουν μάθει Ε1 & Ε9
Σοβαρά θες να μας πεις ότι οι γυναίκες, ειδικά στα -30+ ΔΕΝ σκέφτονται γάμο; Μα σκέφτονται και τίποτ' άλλο;
Υ.Γ: Με φώναξε κανείς; Ακούς εκεί θέλουν οι άντρες γάμο (όσοι θέλουν ας πρόσεχαν!!! )
-
ετσι ειναι. εαν ο αλλος συγκεντρωνει ολα τα '$ προσοντα $' του '$τελειου$'ανδρα τοτε αλλαζουν σκεψη. δεν λεει να παντρευτουνε εναν αφραγκο μετριο ανθρωπο. ειναι εξωφρενικο οταν προκειτε για τα χοντρα $$$ τοτε ολα αλλαζουν.
οσο για το εαν οι γυναικες ειναι ανεξαρτητες, δεν φερω αντιρηση σε αυτο, αλλα θελουν ο αλλος να τις καλυπτει τα εξοδα ή καποια απο τα εξοδα. λενε οτι αυτος που δεν το κανει αυτο δεν ειναι αντρας(το εχω ακουσει αυτο αρκετες φορες ). και σε γενικες γραμμες γυναικα που ειναι σε ανωτερο κοινωνικο-οικονομικο-μορφωτικου επιπεδο δεν μπλεκει με ανδρα χαμηλοτερου κοινωνικου-οικονομικου-μορφωτικου επιπεδου. πολυ πολυ πολυ δυσκολα και μονο για κατι το ευκαιριακο. θελουν να ειναι σε παραπανω κοινωνικο-οικονομικο επιπεδο ο ανδρας. και εαν δεν μπορουνε να βρουνε τον ισχυρο ανδρα 'συμβιβαζοντε' με καποιον απο το ιδιο κοινωνικο-οικονομικο επιπεδο. σου λεει ειναι καλυτερα να ειμαι με καποιον ισχυρο κοινωνικα και οικονομικα για να εχω ενα γερο στηριγμα, να περναω καλυτερα, να μην εχει προβληματα ή αναγκη να του δωσω $ να μου τα τρωει. η κοινωνικη-οικονομικη θεση-ισχυη ειναι που γοητευει μια γυναικα. η 'εικονα' του ανδρα, οταν μεσα απο αυτη την εικονα βλεπει την πιθανοτητα για εκπληρωση των αναγκων της, συμφεροντων, επιθυμιων, προτυπων κτλ κτλ
ξαναλεω ολα αυτα αποτελουν απλα την αποψη μου. -
ετσι ειναι. εαν ο αλλος συγκεντρωνει ολα τα '$ προσοντα $' του '$τελειου$'ανδρα τοτε αλλαζουν σκεψη. δεν λεει να παντρευτουνε εναν αφραγκο μετριο ανθρωπο. ειναι εξωφρενικο οταν προκειτε για τα χοντρα $$$ τοτε ολα αλλαζουν.Aληθεια το πιστευεις?? Ειναι εξωφρενικο!! και για να μην εκνευριστω εγω θα φυγω καπου εδώ!! Ελπιζω εσείς να μην βρειτε μια πουτ@ν@, αν γινεται αυτό γιατι ΟΛΕΣ οι γυναικες θελουν να σας τυλήξουν.. Ρε που μπλεξαμε εδώ...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
ετσι ειναι. εαν ο αλλος συγκεντρωνει ολα τα '$ προσοντα $' του '$τελειου$'ανδρα τοτε αλλαζουν σκεψη. δεν λεει να παντρευτουνε εναν αφραγκο μετριο ανθρωπο. ειναι εξωφρενικο οταν προκειτε για τα χοντρα $$$ τοτε ολα αλλαζουν.
Aληθεια το πιστευεις?? Ειναι εξωφρενικο!! και για να μην εκνευριστω εγω θα φυγω καπου εδώ!! Ελπιζω εσείς να μην βρειτε μια πουτ@ν@, αν γινεται αυτό γιατι ΟΛΕΣ οι γυναικες θελουν να σας τυλήξουν.. Ρε που μπλεξαμε εδώ...
εχω βαλει τις φατσουλες οπως βλεπεις. κανουμε και λιγο χιουμορ. δεν ειπα οτι ολες ειναι ετσι. οχι ομως οτι δεν υπαρχουν.
-
εχω βαλει τις φατσουλες οπως βλεπεις. κανουμε και λιγο χιουμορ. δεν ειπα οτι ολες ειναι ετσι. οχι ομως οτι δεν υπαρχουν.Δηλαδή όποιος λέει χοντραδες και βαζει φατσουλες είναι όλα οκ??
Ξέρεις, το λάθος είναι δικό μου, που μπήκα να μιλησω σε ενα σιτε που απευθυνεται κυριως σε αντρες, οποτε δεν επρεπε να περιμενω τιποτα λιγοτερο απο τα παραπανω!!
Keep walking λοιπον!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
εχω βαλει τις φατσουλες οπως βλεπεις. κανουμε και λιγο χιουμορ. δεν ειπα οτι ολες ειναι ετσι. οχι ομως οτι δεν υπαρχουν.
Δηλαδή όποιος λέει χοντραδες και βαζει φατσουλες είναι όλα οκ??
Ξέρεις, το λάθος είναι δικό μου, που μπήκα να μιλησω σε ενα σιτε που απευθυνεται κυριως σε αντρες, οποτε δεν επρεπε να περιμενω τιποτα λιγοτερο απο τα παραπανω!!
Keep walking λοιπον!!
δεν πιστευω οτι ειναι χοντραδες ολα αυτα που εχουν γραφτει. αποψεις ειναι και χιουμορ μαζι. χωριζεις τους ανδρες και τις γυναικες σε δυο αντιπαλα στρατοπεδα με αυτο που γραφεις. δεν ειμαι υπερ της αντιπαλοτητας. στην συγκεκριμενη περιπτωση, κατα την γνωμη μου παντα ,δεν υπαρχει θεμα για αντιπαλοτητα, ουτε κατηγορισα κανεναν για τιποτε ουτε χρεωσα τιποτε σε κανεναν. κανουμε χιουμορ και λεμε τις αποψεις μας.
-
Μην κάνετε σαν μικρά παιδιά βρε σεις
Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν απόψεις από διαφορετικούς ανθρώπους και φύλα, τι κι αν διίστανται; Πρέπει να είμαστε σύμφωνοι στα πάντα;Κακά τα ψέματα Funis, δεν νομίζεις ότι ισχύει αυτό που είπε ο manager?
Εστω και σε ένα μικρό ποσοστό.
Αλλωστε δε νομίζω να αναφερόταν σε σένα αλλά γενικώς. Εσύ μπορεί να είσαι πολύ εντάξει άτομο και το δέχομαι αυτό, μη προσπαθείς όμως έτσι να υπερασπίσεις και τις υπόλοιπες του φύλου σου, όπως κι εμείς οι άντρες δεν είναι σωστό να υπερασπιζόμαστε τους δικούς μας. Αλλιώς βρισκόμαστε στον ίδιο παρονομαστή το οποίο σημαίνει αποτέλεσμα μηδέν.Κολλήματα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν σε κάθε κοινωνικό κύκλο και με τέτοιου είδους συζητήσεις και ψευτοεπιχειρήματα αλληλοϋποστήριξης δεν βγαίνει τίποτα..
Ναι υπάρχουν άντρες που κοιτάνε μόνο να εντυπωσιάσουν με την κοπέλα τον κύκλο τους, ναι υπάρχουν γυναίκες που κοιτάνε να φάνε τα φράγκα του άλλου, όμως υπάρχουν και άνθρωποι που ενδιαφέρονται πραγματικά για μια σοβαρή σχέση, και ας μη τους βάζουμε στην άκρη παραθέτοντας μόνο τους ΠΕ
-
ρε funis γιατι γκαζωνεσαι απο μονη σου δεν καταλαβαινω...
ο ανθρωπος εγραψε κατι για να προκαλεσει και λιγο χαβαλε...και ναι επειδη ειναι γραπτος ο λογος οι φατσουλες βοηθανε να καταλαβεις πως το λεει ο αλλος αυτο που λεει...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?????????στο θεμα,εφοσον υπαρχει ισοτητα καλα θα κανουν και οι γυναικες να φροντιζουν για την οικονομικη τους ανεξαρτησια και να μην εξαρτιονται απο κανενα μαλακα!αμα ερχοταν η κορη μου και μου λεγε θελω να παντρευτω τον ταδε με τα πολλα λεφτα χωρις αυτη να χει εναλλακτικη λυση με δικα της λεφτα, θα την εφτυνα!....υπερβολη αλλα καταλαβαινετε το νοημα!
εγω νομιζω οτι πανω απο τις μισες γυναικες την ψαχνουν για γαμο απο μια ορισμενη ηλικια και μετα απλως δεν εκφραζεται πλεον ανοιχτα αυτο γιατι προκαλει φοβο κτλ κτλ...και οι αντρες συνηθως δεν ειναι ετοιμοι πριν τα 30 φευγα για τετοια...α! ειμαι 24, δεν ειμαι 54... -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ρε funis γιατι γκαζωνεσαι απο μονη σου δεν καταλαβαινω...
ο ανθρωπος εγραψε κατι για να προκαλεσει και λιγο χαβαλε...και ναι επειδη ειναι γραπτος ο λογος οι φατσουλες βοηθανε να καταλαβεις πως το λεει ο αλλος αυτο που λεει...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?????????οχι γιατι είμαι και λιγο ηλίθια, αλλά μου τα εξηγείς εσυ που είσαι πιο εξυπνος και τα καταλαβαινεις...
-
μα το θεμα αγαπητη μου εινα να καταλαβεις εσυ... το να επαναλαβω τα ιδια δεν εχει νοημα...
φυσικα δεν ειναι αυτο το θεμα οποτε περιμενω να συνεχισει το θρεντ!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ναι υπάρχουν άντρες που κοιτάνε μόνο να εντυπωσιάσουν με την κοπέλα τον κύκλο τους, ναι υπάρχουν γυναίκες που κοιτάνε να φάνε τα φράγκα του άλλου, όμως υπάρχουν και άνθρωποι που ενδιαφέρονται πραγματικά για μια σοβαρή σχέση, και ας μη τους βάζουμε στην άκρη παραθέτοντας μόνο τους ΠΕΣυμφωνω απόλυτα! Και οι δεύτεροι είναι συνήθως αυτοί που προβληματίζονται πραγματικά πάνω στην ανθρώπινη αξία...Βέβαια τα τελευταία χρόνια τέινουν να εκλείψουν και αυτό που είναι ακόμα χειρότερο οτι η κοινωνία λίγο πολύ προμοτάρει το σλόγκαν 'more money for much happines' και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε.... Αντρες που μέχρι τα 35 η και παραπάνω ζούν με τη μαμα και το πρότυπό της γίνεται γίγνεσθαι και must,γυναικες ετοιμες για ολα και ουτω καθ'εξης......
Αν θέλω να παντρευτώ?.....Δεν νομίζω πια....
Πώς επηρεάζει η κοινωνία την αντιμετώπιση γάμου-σχέσεων;