-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Κανένα trackday δε θα σου δώσει την απόλαυση να κλαις συνοδεύοντας στο νοσοκομείο το φίλο σου που τραυματίστηκε πέφτοντας στο γκρέμι επειδή 'τό 'χασε' στρίβοντας χωρίς αύριο σε δημόσιο δρόμο. Ένα μεγάλο 'μπράβο της ανοιχτής παλάμης' στο TFRC από μένα, μετά από αυτή τη λαλακία που διάβασα. Άξιοι!
Αν αυτού του είδους την 'αυτοκίνηση' (σε εισαγωγικά) πρεσβεύει το 10% του TFRC, μάλλον το 'ουστ!' του υπόλοιπου 90% ηχεί δυνατότερο.
Αυτό είναι ένας πολύ κακός τρόπος για να ερμηνεύσεις τα γραφόμενα του fiestaman... Είναι προφανές ότι άλλο θέλει να δείξει με το παράδειγμά του.
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
απλα να κανω μια παρεμβαση σχετικη με το θεμα , ασχετη ομως με την ροη του λογου σας ....και ζητω προκαταβολικα συγγνωμη για αυτο ,βεβαια !
Να διευκρινησω , επειδη τελευταια γινετε πολυς ντορος και πολλα μελη / πρωην μελη του TFRC γραφουν σε διαφορα forums κανοντας απολογισμους πορειας ετων , βλεπω εντονως να αναφερετε το TFRC ως το πρωτο επισημο club ανα την Ελλαδα.Αναφερετε δε πως μεσα απο αυτο δημιουργηθηκαν ολες οι Λεσχες φιλων αυτοκινητου ανα την επικρατεια ...
Αυτο ειναι μια **ΛΑΘΕΜΕΝΗ ΠΛΗΡΩΣ **αποψη και ισως κατα την γνωμη μου , αν την θελετε , τετοιες υπεροπτικες αποψεις μπορει να οδηγησαν στον μαρασμο του ...
Θα παρακαλουσα πολυ οσα μελη του TFRC συζητουν επι του θεματος (περι πρωτοποριας) , να μην δεσμευουν με τις αποψεις τους ενα σωρο αλλα Clubs καθιστοντας τα σαν παραπαιδια του TFRC ...
Φιλικα
ΧαρηςΠέρα από ελάχιστα club(Αlfa romeo club κτλπ) κανένα δεν είναι τόσο παλιό σαν το Tfrc. Όσοι υπερηφανεύονται για την ιστορία του Tfrc δεν το κάνουν ούτε επειδή ήταν ιδιοκτήτες, ούτε επειδή ήταν moderator/administrator...Από αγάπη το λένε...Όχι από έπαρση
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Κανένα trackday δε θα σου δώσει την απόλαυση να κλαις συνοδεύοντας στο νοσοκομείο το φίλο σου που τραυματίστηκε πέφτοντας στο γκρέμι επειδή 'τό 'χασε' στρίβοντας χωρίς αύριο σε δημόσιο δρόμο. Ένα μεγάλο 'μπράβο της ανοιχτής παλάμης' στο TFRC από μένα, μετά από αυτή τη λαλακία που διάβασα. Άξιοι!
Αν αυτού του είδους την 'αυτοκίνηση' (σε εισαγωγικά) πρεσβεύει το 10% του TFRC, μάλλον το 'ουστ!' του υπόλοιπου 90% ηχεί δυνατότερο.
Αυτό είναι ένας πολύ κακός τρόπος για να ερμηνεύσεις τα γραφόμενα του fiestaman... Είναι προφανές ότι άλλο θέλει να δείξει με το παράδειγμά του.
Προφανώς θέλει να τονίσει την αλληλεγγύη που υπάρχει στα μέλη του club, αλλά να είναι σίγουρος πως δεν ήταν το μόνο club στο οποίο τα μέλη συμπαραστέκονται το ένα στο άλλο. Και υπάρχουν πολλά παραδείγματα με αιμοδοσίες λόγω καποιων εγχειρήσεων ή ασθενειών πχ. Από εκεί και πέρα, δεν τίθεται θέμα παρερμηνείας στο ότι οι 'ψιλές' (και οι στραβές) σε δημόσιους δρόμους ήταν στην ημερήσια διάταξη των συναντήσεων του TFRC και όπως συμπεραίνω από τα υπόλοιπα, η ΟΥΣΙΑ της ύπαρξής του.
-
και παλι ομως cavallino δεν εκφραστηκες πολυ σωστα..
πιστευω οτι αυτοι που βγαινουνε στους δρομους καθε μερα, ξερουνε πολυ καλα αυτα που εγραψες,
και δεν χρειαζοτανε να τους δωσεις τα βραβεια που τους εδωσες...βεβαια αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη, και δεν ειναι αναγκη να την ασπαστεις ουτε εσυ, ουτε κανεις..
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
απλα να κανω μια παρεμβαση σχετικη με το θεμα , ασχετη ομως με την ροη του λογου σας ....
και ζητω προκαταβολικα συγγνωμη για αυτο ,βεβαια !
Να διευκρινησω , επειδη τελευταια γινετε πολυς ντορος και πολλα μελη / πρωην μελη του TFRC γραφουν σε διαφορα forums κανοντας απολογισμους πορειας ετων , βλεπω εντονως να αναφερετε το TFRC ως το πρωτο επισημο club ανα την Ελλαδα.Αναφερετε δε πως μεσα απο αυτο δημιουργηθηκαν ολες οι Λεσχες φιλων αυτοκινητου ανα την επικρατεια ...
Αυτο ειναι μια **ΛΑΘΕΜΕΝΗ ΠΛΗΡΩΣ **αποψη και ισως κατα την γνωμη μου , αν την θελετε , τετοιες υπεροπτικες αποψεις μπορει να οδηγησαν στον μαρασμο του ...
Θα παρακαλουσα πολυ οσα μελη του TFRC συζητουν επι του θεματος (περι πρωτοποριας) , να μην δεσμευουν με τις αποψεις τους ενα σωρο αλλα Clubs καθιστοντας τα σαν παραπαιδια του TFRC ...
Φιλικα
ΧαρηςΠέρα από ελάχιστα club(Αlfa romeo club κτλπ) κανένα δεν είναι τόσο παλιό σαν το Tfrc. Όσοι υπερηφανεύονται για την ιστορία του Tfrc δεν το κάνουν ούτε επειδή ήταν ιδιοκτήτες, ούτε επειδή ήταν moderator/administrator...Από αγάπη το λένε...Όχι από έπαρση
χαιρομαι για την απαντηση σου !
Παρ`ολα αυτα δεν ανεφερα πως το θεμα μας ειναι ποιοι ειναι παλαιοτεροι και απο ποιους .... (αληθεια ομως , γιατι εδω στην Ελλαδα τα εχουμε μπερδεψει .... Ο ορος club τι ειναι ? να ανοιξω μια σελιδα στο διαδυκτιο και να μαζευομαστε στα λιμανακια καθε μερα 20-30 ατομα ? η να νομιμοποιηθω , να εχω γραφεια να οργανωνω εκδηλωσεις και να με εκπροσωπουν νομιμα εκλεγμενοι συναδελφοι οπου χρειαζεται να ακουγετε η φωνη μου ? )Υπαρχουν αρκετα λοιπον clubs , (οι αποιος αλλιως θελετε πειτε τα , νομιμοποιημενα η μη) τα οποια ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ απο μελη η απο ανθρωπους του TFRC ... (οπως Miata Club , Rx8 club τουλαχιστον και πιθανως και αλλα πολλα )
Οσ`αφορα το Miata Club δε ,ειναι ΕΠΙΣΗΜΑ νομιμοποιημενο Σωματειο απο το 1999-2000 , που δεν νομιζω ΚΑΝ το tfrc να ειχε καταστατικο η τελος παντων οποιαδηποτε νομικη υποσταση ...
Οι διευκρινησεις αυτες γινονται γιατι αρκετα χρονια τωρα και μεσα απο συζητησεις , on line , αλλα και συγκεντρωσεις για διαφορες διοργανωσεις πλειστα μελη εκπροσωποι του TFRC αυτο αφηναν ΑΜΕΣΑ και ΕΜΕΣΑ να εννοειται απο τα λογια τους ...
Πως ολοι εχουν σαν συνδετημονα Κρικο το tfrc .... Κατι που επαναλμβανω ξανα ειναι ΛΑΘΟΣ και τουλαχιστον ορισμενα συγκεκριμενα Σωματεια ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ...
-
μπορω να σκεφτω 2 χουφτες λεσχων στις οποιες τα μελη τους ειχαν εμπλοκη σε ατυχηματα απο γραντζουνιες μεχρι ολικη καταστροφη...και απο αμυχες μεχρι το μοιραιο...
οσο περι κοντρας και στριψιματος...
ακομα και εδω στο φορουμ αυτο γινονται αναφορες και συμμετοχες...
το 99% των φορουμ εχουν section που μιλαει για κοντρες και συμμετεχει σε αυτες...καποια φορουμ απλα χρησιμοποιουν αλλα φορουμ και οχι το δικο τους για να το παιξουν σοβαροι και ωριμοι κλπ κλπ...ας μην ανοιξουμε τετοια κουβεντα.....ναι εμεις εχουμε τα @@@ και παραδεχομαστε οτι κανουμε αυτο που γουσταρουμε και δεν κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας....
μπορει να μη ειχα ζησει μεσα στο TFRC την προ φορουμ εποχη...αλλα το χαμογελο του τιγρουλη και το τι συμβολιζει αυτο αποτελει την απαντηση μου .....
-
...ετσι ειναι ρε παιδια, ειτε αρεσει σε καποιους, ειτε οχι!!!
4+ εκατομμυρια κατοικοι στην αθηνα, και εχουμε ....τα μεγαρα...
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Προφανώς θέλει να τονίσει την αλληλεγγύη που υπάρχει στα μέλη του club, αλλά να είναι σίγουρος πως δεν ήταν το μόνο club στο οποίο τα μέλη συμπαραστέκονται το ένα στο άλλο. Και υπάρχουν πολλά παραδείγματα με αιμοδοσίες λόγω καποιων εγχειρήσεων ή ασθενειών πχ.
Αυτό ακριβώς αλλά δεν ζήτησε ή ισχυρίστηκε ότι αυτό είναι χαρακτηριστικό του tfrc που δεν υπάρχει σε άλλο club...
Και επειδή μάλλον πάλι δεν κατάλαβες ο fiestaman λέει ότι προτιμάει μία αγαπημένη αυτοκινητιστική παρέα παρά ένα νόμιμο club με καρτούλες, μέλη, συνδρομές κ.λ.π.Από εκεί και πέρα, δεν τίθεται θέμα παρερμηνείας στο ότι οι 'ψιλές' (και οι στραβές) σε δημόσιους δρόμους ήταν στην ημερήσια διάταξη των συναντήσεων του TFRC και όπως συμπεραίνω από τα υπόλοιπα, η ΟΥΣΙΑ της ύπαρξής του.
Εδώ και πάλι κάνεις λάθος...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Από εκεί και πέρα, δεν τίθεται θέμα παρερμηνείας στο ότι οι 'ψιλές' (και οι στραβές) σε δημόσιους δρόμους ήταν στην ημερήσια διάταξη των συναντήσεων του TFRC και όπως συμπεραίνω από τα υπόλοιπα, η ΟΥΣΙΑ της ύπαρξής του.
Εδώ και πάλι κάνεις λάθος...
Ίσως κάνει και λάθος ο cavallino. Από τα γραπτά των παιδιών του tfrc σε αυτό το τόπικ πάντως, και χωρίς να έχω μπει ούτε μια φορά στην σελίδα του, κι εγώ τα ίδια συμπεραίνω.
-
ναι εμεις εχουμε τα @@@ και παραδεχομαστε οτι κανουμε αυτο που γουσταρουμε και δεν κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας
αυτό μου θυμίζει κάτι που λέγεται αρκετά τον τελευταίο καιρό
'ειμαι ο εαυτος μου μου και τα λέω χίμα, στα μουτρα και δεν με νοιάζει, δεν προσποιούμαι'
το να βγαίνεις και να τρεχεις παρέες σε δημόσιους δρόμους μόνο μαγκιά δεν είναι...αν και εγώ νομίζω ότι άλλο εννούσε ο fiestaman...αν γίνονταν κάτι τέτοιο κακώς..
και το να εχεις τα cohones όπως ελέχθει να παραδέχεσαι κάτι απαράδεκτο κατ΄εμέ, το νομιμοποιεί ή σε κάνει μάγκα??
υπάρχουν τα μέγαρα, ιδού η ρόδος......(όπως γίνοταν απ΄ότι διάβασα απ΄το tfrc)...
η νοοτροποία βγαίνουμε και τα γ@#%% όλα πρέπει να σταματήσει..αρκετούς έχουμε χάσει...συμμετέχοντες και μή..
-
Παίδες!
Τα παιδιά από το TFRC μας ανακοίνωσαν την διακοπή λειτουργίας του!
και καλά έκαναν!
Η αγάπη τους για τον χώρο τους φάνηκε από τις δημοσιεύσεις τους!Δεν είναι σωστό να κριτικάρουμε τις απόψεις τους!
-
Ο χρήστης face έγραψε:
η νοοτροποία βγαίνουμε και τα γ@#%% όλα πρέπει να σταματήσει..αρκετούς έχουμε χάσει...συμμετέχοντες και μή..
αντε και καλα οι συμμετεχοντες ... ΟΙ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ομως ? τι φταινε ...
-
ακομα και εδω στο φορουμ αυτο γινονται αναφορες και συμμετοχες... ΣΕ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ..
το 99% των φορουμ εχουν section που μιλαει για κοντρες και συμμετεχει σε αυτες...καποια φορουμ απλα χρησιμοποιουν αλλα φορουμ και οχι το δικο τους για να το παιξουν σοβαροι και ωριμοι κλπ κλπ...ας μην ανοιξουμε τετοια κουβεντα.....το χαμογελο του τιγρουλη και το τι συμβολιζει αυτο αποτελει την απαντηση μου .....
και το να εχεις τα cohones όπως ελέχθει να παραδέχεσαι κάτι απαράδεκτο κατ΄εμέ, το νομιμοποιεί ή σε κάνει μάγκα??
ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΑΙ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ...ΑΝΑΖΗΤΑ ΑΛΛΟΥ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ...ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΑ....ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ -
Πάντως το έχετε πάρει πολύ σοβαρά το θέμα με ιδεολογίες,ιστορίες λες και μιλάμε για πολιτική ...
Ένα απλό hobby ειναι τα αυτοκίνητα και μέσα απο αυτό γίνονται και παρέες.Τίποτα παραπάνω.
Θα μπορούσε να είναι το Σινεμά στη θέση του ή κάτι άλλο.
Γιατί τόσο μεγάλος ζήλος; -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
ακομα και εδω στο φορουμ αυτο γινονται αναφορες και συμμετοχες... ΣΕ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ..
το 99% των φορουμ εχουν section που μιλαει για κοντρες και συμμετεχει σε αυτες...καποια φορουμ απλα χρησιμοποιουν αλλα φορουμ και οχι το δικο τους για να το παιξουν σοβαροι και ωριμοι κλπ κλπ...ας μην ανοιξουμε τετοια κουβεντα.....το χαμογελο του τιγρουλη και το τι συμβολιζει αυτο αποτελει την απαντηση μου .....
ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΑΙ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ...ΑΝΑΖΗΤΑ ΑΛΛΟΥ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ...ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΑ....ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣκανένας δεν βγάζει το κ@#$ απ΄έξω αλλα δεν το βάζουμε και στα θετικά, δεν το κραυγάζουμε.... και δεν μιλάμε για ένα άνοιγμα σε ένα φανάρι βράδυ με μηδέν κίνηση..μιλάμε για οργανομένες 'εξορμίσεις' σε δρόμους με κίνηση..αυτό άν το έκανε κάποιος για την πάρτη του και όχι για εντυπωσιαμό και έχει σόας τα φρένας το έχει μετανιώσει και δεν θα το ξανακάνει γιατι αντιλαμβάνεται τους κινδύνους.....που ξέρεις μπορεί πολλοί να έχουν ευχαριστήσει το θεό που βγήκαν ζωντανοί και αυτοί και οι γύρω τους απο τέτοιες καταστάσεις και να μην θέλουν να το ξαναζήσουν..μπορεί πολλοί να γουστάρουν με την αδρεναλίνη, και των άλλων γύρω τους..
================================
ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΑ....ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ
================================
όπως και όσοι διοργανώνουν track days..
-
This post is deleted! -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Πάντως το έχετε πάρει πολύ σοβαρά το θέμα με ιδεολογίες,ιστορίες λες και μιλάμε για πολιτική ...
Ένα απλό hobby ειναι τα αυτοκίνητα και μέσα απο αυτό γίνονται και παρέες.Τίποτα παραπάνω.
Θα μπορούσε να είναι το Σινεμά στη θέση του ή κάτι άλλο.
Γιατί τόσο μεγάλος ζήλος;ΣΩΣΤΟΣ
καθε χομπυ και καθε παρεα εχει την ιδεολογια της και τα κοινα ενδιαφεροντα και λογους υπαρξης...αυτα υπερασπιζομαστε και προσπα8ουμε να διορθωσουμε την παρερμηνευση που εχει γινει απο ορισμενους...
επισης δεν γουσταρω μια εκεινους που δεν εχουν τα bollocks να παραδεχτουν τις «παρανομιες» που πραγματοποιουν και το παιζουν legal...παντου βλεπω κοσμο να κατακρινει τις παρανομιες και να φτανει σε σημειο να χλευαζει...και τον ιδιο κοσμο τον βλεπω στον δρομο να κανει οσα καταδικαζει και οταν του πεις τιποτα σου λεει εγω ετρεχα με ασφαλεια...
επισης ξαναλεω οτι πολλα φορουμ εχουν κλειστη προσβαση σε διαφορες ενοτητες οπου γινονται συζητησεις και αναφορες σε «παρανομιες και ανωριμοτητες» που και καλα δεν μπορει να δει ο απλος επισκεπτης και πολλα μελη καποιων λεσχων δεν γραφουν για τα κατορ8ωματα τους στο δικο τους φορουμ αλλα σε αλλων δικτυακων τοπων....-
-
Ο χρήστης Lumens έγραψε:
Ο ορος club αναφερεται σε μια ομαδα ανθρωπων με κοινα ενδιαφεροντα. Απο νομικης αποψης μπορει να σημαινει κατι αλλο. Αλλα τι με νοιαζει εμενα σαν μελος ενος cluB; Δεν ειμαι δικηγορος φιλε μου Blacktan. Και ο Κολομβος ανακαλυψε την Αμερικη αλλα δε το ειπανε Κολομβια. Και ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι τοσο κραξιμο. Ελπιζω τουλαχιστον να σε κανει να νιωθεις καλυτερα.Eγω να νοιωθω καλυτερα ?? Για ποιο λογο ??
δεν προσπαθω να οικιοποιηθω την λεξη και τον ορο club ως δικη μου ...
Απλα επειδη μας διαβαζουν ΠΟΛΛΟΙ καλο θα ειναι ορισμενα πραγματα να ειναι ξεκαθαρα και διαφανη...
Αλλο club και αλλο παρεα ....
Το τι ειναι καλυτερο δεν θα το κρινω εγω .
Γιατι πολυ απλα ενα club μπορει να ειναι ΚΑΙ παρεα .....
Η παρεα ομως ΔΕΝ μπορει να ειναι ΚΑΙ club ....to set the records !
-
Μ@λ@κιες στον δρομο κανουμε οι περισσοτεροι ...
κανεις δεν το αρνειτε ...Ας μην το επιβραυευουμε ΔΗΜΟΣΙΑ ομως .... Αυτος ειναι ο λογος που ορισμενα forums (οπως αυτο που τυγχανει να ειμαι εγω διαχειριστης) εχουν απο ελαχιστες εως καθολου συζητησεις σχετικα με 'ανωριμοτητες' στον δρομο , οι οποιες κιολας δεν ειναι ορατες σε ΜΗ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ...
Για να μην μπορει να βλεπει ο καθενας τις ανωριμοτητες μας (ΑΝΟΗΣΙΕΣ ουσιαστικα και απερισκεψιες) ....
Αυτες που ολοι ξερουμε πως πρεπει να αποφευγουμε , αλλα δυστυχως δεν το καταφερνουμε παντα ...Αυτο λενε αρκετοι εδω μεσα ....
Οδηγικες ανωριμοτητες κανουμε ολοι , ας μην τις επιβραβευουμε ομως με το και καλα να τις παραδεχομαστε και να ειμαστε οι bollocks της ασφαλτου ....
Καντε τες , εφοσον δεν μπορειτε να τις αποφυγετε, και ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΕΣ ....
Δεν ειναι κατι που πρεπει να μνημονευουμε , παρα μονο , μηπως και αυτες αποτελεσουν αφορμη για να μην επαναληφθουν ξανα .....Αυτη τη διαφορα νοοτροπιας διακρινω εγω ....
-
Ο χρήστης Lumens έγραψε:
......
Τελος να συγχαρω ολα τα αυτοκινητιστικα club που δεν ειχαν ποτε κανενα ατυχημα κατα τη διαρκεια συναντησης/τουρινγκ κλπ. Να τους συγχαρω επισης.......σε ευχαριστω εκ μερους του SkodaClub φιλε Lumens.
ειναι αρχη μας και ολοι μαζι παλευουμε για αυτο το σκοπο.
σε καθε εκδρομη ειτε στην αττικη ειτε στο βολο ειτε παντου,
ΠΟΤΕ δεν ειχαμε ατυχημα, ΠΟΤΕ δεν ειχαμε ουτε καν κληση για παραβιαση του κωδικα.ειναι κατι που μπορει να μοιαζει σε καποιους βαρετο, αλλα ειναι για εμας πρωταρχικος ΣΤΟΧΟΣ.
μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι αισθανομαστε πολυ περηφανοι που ειμαστε σε θεση να ξεκινησουμε απο ολα τα μερη της ελλαδας και να συναντηθουμε οπουδηποτε,
χωρις να εχουμε το παραμικρο παρατραγουδο.
βεβαια, ενίοτε γινονται και ψιλες και χοντρες και οτι θες, (we are only human) αλλα ποτε ακριτα, ποτε ανοργανωτα, ποτε ανευθυνα.
Αδοξο τελος για το TFRC ;