-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
......
Τελος να συγχαρω ολα τα αυτοκινητιστικα club που δεν ειχαν ποτε κανενα ατυχημα κατα τη διαρκεια συναντησης/τουρινγκ κλπ. Να τους συγχαρω επισης.......σε ευχαριστω εκ μερους του SkodaClub φιλε Lumens.
ειναι αρχη μας και ολοι μαζι παλευουμε για αυτο το σκοπο.
σε καθε εκδρομη ειτε στην αττικη ειτε στο βολο ειτα παντου,
ΠΟΤΕ δεν ειχαμε ατυχημα, ΠΟΤΕ δεν ειχαμε ουτε καν κληση για παραβιαση του κωδικα.ειναι κατι που μπορει να μοιαζει σε καποιους βαρετο, αλλα ειναι για εμας πρωταρχικος ΣΤΟΧΟΣ.
μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι αισθανομαστε πολυ περηφανοι που ειμαστε σε θεση να ξεκινησουμε απο ολα τα μερη της ελλαδας και να συναντηθουμε οπουδηποτε,
χωρις να εχουμε το παραμικρο παρατραγουδο.
βεβαια, ενίοτε γινονται και ψιλες και χοντρες και οτι θες, (we are only human) αλλα ποτε ακριτα, ποτε ανοργανωτα, ποτε ανευθυνα.αψογος .....
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Μ@λ@κιες στον δρομο κανουμε οι περισσοτεροι ...
κανεις δεν το αρνειτε ...Ας μην το επιβραυευουμε ΔΗΜΟΣΙΑ ομως .... Αυτος ειναι ο λογος που ορισμενα forums (οπως αυτο που τυγχανει να ειμαι εγω διαχειριστης) εχουν απο ελαχιστες εως καθολου συζητησεις σχετικα με 'ανωριμοτητες' στον δρομο , οι οποιες κιολας δεν ειναι ορατες σε ΜΗ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ...
Για να μην μπορει να βλεπει ο καθενας τις ανωριμοτητες μας (ΑΝΟΗΣΙΕΣ ουσιαστικα και απερισκεψιες) ....
Αυτες που ολοι ξερουμε πως πρεπει να αποφευγουμε , αλλα δυστυχως δεν το καταφερνουμε παντα ...Αυτο λενε αρκετοι εδω μεσα ....
Οδηγικες ανωριμοτητες κανουμε ολοι , ας μην τις επιβραβευουμε ομως με το και καλα να τις παραδεχομαστε και να ειμαστε οι bollocks της ασφαλτου ....
Καντε τες , εφοσον δεν μπορειτε να τις αποφυγετε, και ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΕΣ ....
Δεν ειναι κατι που πρεπει να μνημονευουμε , παρα μονο , μηπως και αυτες αποτελεσουν αφορμη για να μην επαναληφθουν ξανα .....Αυτη τη διαφορα νοοτροπιας διακρινω εγω ....
εγω ξερω κατι για 250+260+280+ κμ που κοκορευονται καποιοι.....για κοντρες που βαζουν και τους πατανε ολους ...εχουνε βαλει κοντρα με ολα τα αυτοκινητα...κλπ κλπ για σβουρες κλπ
δεν ειπα ειμαι ο bollock της ασφαλτου...ειπα ομως οτι εχω τα @@ kai to paραδεχομαι και δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου σαν μικρο παιδι...
οσο τα περι διαφορα νοοτροπιας ενα 8α 8υμισω σε οσους διαβαζουν....
το ποσα club και οχι μονο σνομπαραν τα TD toy TFRC...ολοι εκεινοι που κοπτονταν για την ασφαλεια και την αποχη απο τους δρομους απειχαν απο τις εκδηλωσεις αυτες οι οποιες παρολο το σνομπαρισμα εφτασαν οι 4 απο τις 5 τις 100 συμμετοχες...μοναδικη εξαιρεση αποτελεσε το MR2 club to opoio και ειχε σημμαντικη παρουσια στα τελευταια 2.....οσο τα περι club εθεσες blacktan...δεν μπορω να καταλαβω την δικια σου εμμονη....
μια λεσχη την κανουν τα μελη της και ανηκει στα μελη της...
δεν την κανει ουτε η χαρτουρα ουτε τα δικηγοριστικα...
ειχαμε κανει και παλια αυτη την κουβεντα...και σιγουρα 8υμασαι ποσα πολλα ηξερα....τοτε εδειξες να συμφωνεις...τωρα γιατι αλλαζεις...
κανεις δεν ειπε οτι απο το TFRC ξεκινησε το 100% των λεσχων...ομως η αλη8εια ειναι οτι ενα 70%+ ξεκινησε απο τους κολπους του...και αλλο ενα 10%+ απο ατομα που χρησιμοποιουσανε το φορουμ.-
-
This post is deleted! -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
οσο τα περι διαφορα νοοτροπιας ενα 8α 8υμισω σε οσους διαβαζουν....
το ποσα club σνομπαραν τα TD toy TFRC....αναρωτιεσαι μηπως γιατι ?? Δεν μπορει ολοι να ειναι οι 'τρελλοι' και ο ενας να ειναι ο 'γνωστικος' ... (αποψη μου βεβαια παντα , δεν εκφραζω κανενα παρα μονο τον εαυτο μου , να εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι)
οσο τα περι club εθεσες blacktan...δεν μπορω να καταλαβω την δικια σου εμμονη....
μια λεσχη την κανουν τα μελη της και ανηκει στα μελη της...
δεν την κανει ουτε η χαρτουρα ουτε τα δικηγοριστικα...
ειχαμε κανει και παλια αυτη την κουβεντα...και σιγουρα 8υμασαι ποσα πολλα ηξερα....τοτε εδειξες να συμφωνεις...τωρα γιατι αλλαζεις...
κανεις δεν ειπε οτι απο το TFRC ξεκινησε το 100% των λεσχων...ομως η αλη8εια ειναι οτι ενα 70%+ ξεκινησε απο τους κολπους του...και αλλο ενα 10%+ απο ατομα που χρησιμοποιουσανε το φορουμτο δεχομαι .... ...
Απλα τονισα πως υπαρχουν και ΥΠΕΡΑΥΤΟΝΟΜΑ οπως το Mx5club & Rx8Club , το οποια ουδεμια σχεση εχουν με μελη οι ιδεες ανθρωπων του tfrc ...Oσο παλι για τα περι μελων και νομιμοποιημενων λεσχων , παλι δεν διαφωνω σε κατι ...
Απλα μην διαφημιζουμε κατι οταν δεν ειμαστε αυτο ... Εκει ειναι η ενσταση μου ! -
Ο χρήστης Lumens έγραψε:
Blacktan εισαι απλα HATER. Φαινεται απο τα σχολια σου.
Ηταν το τελευταιο μηνυμα μου σε αυτο το thread.
Κακως αποχωρεις απο μια ακρως πολιτισμενη συζητηση ....
Ο καθενας μας ειναι ελευθερος να εκφραζει τις αποψεις και την γνωμη του ...
Μια γνωμη που προφανως διαμορφωνεται μεσα απο βιωματα και εμπειριες !Τα δικα μου βιωματα λοιπον διαμορφωνονται στους χωρους των λεσχων των αυτοκινητων τα τελευταια 4-5 χρονια και μαλιστα σε αρκετα υπευθυνες θεσεις !
Οχι λοιπον δεν ειμαι HATER (οπως με αποκαλεσες) , αλλα απλα αντιθετος σε μια συγκεκριμενη λογικη (και τακτικη) που εκφραζουν ορισμενοι ανθρωποι πισω απο τον διακριτικο τιτλο TFRC (η οποια ειναι εμφανεστατη εδω μεσα σε αυτο το thread) ...
(συγκεκριμενη λογικη/τακτικη ομως , **οχι ανθρωπους **..... ) -
Ο χρήστης Lumens έγραψε:
σε ευχαριστω εκ μερους του SkodaClub φιλε Lumens.
ειναι αρχη μας και ολοι μαζι παλευουμε για αυτο το σκοπο.
σε καθε εκδρομη ειτε στην αττικη ειτε στο βολο ειτε παντου,
ΠΟΤΕ δεν ειχαμε ατυχημα, ΠΟΤΕ δεν ειχαμε ουτε καν κληση για παραβιαση του κωδικα.ειναι κατι που μπορει να μοιαζει σε καποιους βαρετο, αλλα ειναι για εμας πρωταρχικος ΣΤΟΧΟΣ.
μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι αισθανομαστε πολυ περηφανοι που ειμαστε σε θεση να ξεκινησουμε απο ολα τα μερη της ελλαδας και να συναντηθουμε οπουδηποτε,
χωρις να εχουμε το παραμικρο παρατραγουδο.
βεβαια, ενίοτε γινονται και ψιλες και χοντρες και οτι θες, (we are only human) αλλα ποτε ακριτα, ποτε ανοργανωτα, ποτε ανευθυνα.Και μακαρι να συνεχισετε ετσι. Οι στραβες μπορουν να τυχουν σε οποιονδηποτε κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες.
btw μεχρι και το skoda club εχετε 'Φιλικα Ανοιγματα' με 1300 ποστ σε κατω απο 1 χρονο.....
Αγαπητε Lumens, γιατι να μην εχουμε? πανω απο το 50% των μελων μας εχει αυτοκινητα με ιπποδυναμη ανω των 190 ιππων..
ειπα οτι ειμαστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ, οχι ΨΟΦΙΟΙ..
-
ειπα ομως οτι εχω τα @@ kai to paραδεχομαι και δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου σαν μικρο παιδι...κλεινωντας να αναφερω πως ειναι τιμη σου να παραδεχεσαι ενα σφαλμα σου (γιατι περισφαλματος προκειται , οπως και ολων μας ) ...
Απλα η εικονα που παρατηρει ενας 3ος ως απλος αναγνωστης ειναι πως καποιοι ανθρωποι μεσω μιας internetικης προπαγανδας προσπαθουν να πουν ...'* Τι και αν κανετε μαλακιες στον δρομο .... Αφου τις παραδεχομαστε , ειμαστε μαγκες ... Παμε παλι !'*
αυτη κατ
εμε ειναι η λαθος νοοτροπια .... Αν αντιλαμβανομαι τα πραγματα διαφορετικα απ
οτι ειναι ζητω προκαταβολικα συγγνωμη ! -
Υπάρχουν κυνηγοί που ασκούν το χόμπι τους με παράνομο τρόπο, πχ κυνηγάνε εκτός περιόδου, θηρεύουν περισσότερα θηράματα απ' όσα τους επιτρέπεται κλπ.
Δεν είναι αλήτες, ούτε τρομακτικοί εγκληματίες, όμως κάνουν κακό. Οι περισσότεροι, έστω και με κόπο, το παραδέχονται, όμως τους αρέσει πολύ και δεν σταματούν. Κι αν κάποτε τους πιάσουν, πάνε στο δικαστήριο, πληρώνουν το πρόστιμο και την άλλη βδομάδα πάλι με το δίκανο στον ώμο είναι.
ΟΜΩΣ δεν διαλαλούν στα φόρουμ που υπάρχουν στο διαδίκτυο το πόσο μάγκες είναι με τα καμώματά τους. Το παράνομο και (κατά τη γνώμη των περισσοτέρων) βλαπτικό πάθος τους το κρατάνε για πάρτη τους ή για έναν πολύ στενό κύκλο ομοϊδεατών, εκτός αν είναι τόσο ηλίθιοι που να έχουν την απαίτηση, αναφέροντας προς ευρύ κοινό τι κάνουν, να λάβουν επιβράβευση αντί για κράξιμο. -
καποιοι...
καταπινουν την καμηλα
και διυλιζουν το κουνουπι.... -
oσο τα περι διαφορα νοοτροπιας ενα 8α 8υμισω σε οσους διαβαζουν....
το ποσα club και οχι μονο σνομπαραν τα TD toy TFRC...ολοι εκεινοι που κοπτονταν για την ασφαλεια και την αποχη απο τους δρομους απειχαν απο τις εκδηλωσεις αυτες οι οποιες παρολο το σνομπαρισμα εφτασαν οι 4 απο τις 5 τις 100 συμμετοχες...Γιατι το θετεις ετσι???Και εμεις σαν Renault club εχουμε κανει 4 track day(2 στα Μεγαρα-2 στις Σερρες) και διαφορες αλλες εκδηλωσεις και σε κανενα δεν ηρθε καποιο αλλο club.....Αυτο σημαινει οτι μας σνομπαραν????Το αυτο ισχυει για το πχ skoda club ή το sei club η το samara club......(τα ονοματα ειναι τυχαια)
Μην τα βλεπουμε ολα τοσο ανταγωνιστικα.....
-
Gkoyxoy gkoyxoy...............
E L E O S REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...............
To tpic ayto se ayto to forum (kai eyxaristoyme poy den to exoyne kleidwsei) anoikse gia kapio skopo.... Mhn ta mamame ola kai tsakwnomaste metaksy mas....
Kalo 8a htan sxolia opws toy cavalino kai merikwn allwn na leipoyn opws kai apo meroys twn prwhn melwn toy tfrc na milane gia to ti kanoyme kaname klp na stamathsoyn.... Oso milame gia kati poy einai paranomo olo kai kapoioi poy einai sobarofaneis mono 8a bgainoyn na sxoliazoyn...
Loipon... Epikentrw8eite sta kala poy prosefere to tfrc kai afhste ta ypoloipa. Gia analogika ta kala toy tfrc einai polla perissotera apo to ena kakko poy anafereste oloi oi kakentrexeis poy legetai mh symorfwsh me ton kok klp.
A kai kati akoma.... Opoios leei oti emeis trexoyme kai kanoyme kontres kai prosexoyme ena poly LA8OS giati den ginetai na trexeis kai na kaneis tarzanies kai na prosexeis perissotero....Ayta
-
Διαβάζοντας αυτό το topic θυμήθηκα τον ΚΚ και τα περί 'συγκαμένων' που γράφει, καθώς και για το πόσες φορές άφηνε πίσω ηλίθια όρια και διατάξεις του ΚΟΚ. Θα μπορούσατε να τον κράξετε κι αυτόν εδώ μέσα. Μην ανοίγουμε νέα topic.
Και ΝΑΙ. Οι δήθεν και οι καθωσπρεπισμοί μου σπάνε τα νεύρα! -
Ένας λόγος που ίσως άλλα club 'σνόμπαραν' τα track-day του TFRC είναι ο χαμηλός λόγος απόδοσης/τιμής. Έχω έρθει σε open-day σας και χρειάστηκε να πληρώσω το αντίτιμο για μη-μέλη και να περιμένω 3 ώρες στο λιοπύρι για να μπω να κάνω ίσα-ίσα 4 γύρους. Τι θέλω να πω: Μπορεί το open-day να είναι πολύ ευχάριστο για σας που γνωρίζεστε μεταξύ σας αλλά για έναν ξένο είναι too much ado about nothing.
Για να αποδείξω πως όντως ήρθα στο open-day να μια φωτό από τότε:
Κατά τα άλλα, αφού ανοιίξατε topic σε αυτό το φόρουμ για το TFRC πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να ακούσετε και την κριτική εκτός από τα καλά λόγια, αλλιώς κακώς το ανοίξατε.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
...ετσι ειναι ρε παιδια, ειτε αρεσει σε καποιους, ειτε οχι!!!4+ εκατομμυρια κατοικοι στην αθηνα, και εχουμε ....τα μεγαρα...
Και αλλοι 6+ δεν εχουν τιποτα σε αποσταση μιας ωρας (εκτος καπια μερη κοντα στις Σερρες..)αλλα σιγα μην δοσουμε σημασια στα βλαχαδερα..ασ καβαλισουνε κανενα μουλαρι καλιτερα γιατι μονο για αυτο κανουνε..
-
Ο χρήστης Dimitris Mpistiolis έγραψε:
...ετσι ειναι ρε παιδια, ειτε αρεσει σε καποιους, ειτε οχι!!!
4+ εκατομμυρια κατοικοι στην αθηνα, και εχουμε ....τα μεγαρα...
Και αλλοι 6+ δεν εχουν τιποτα σε αποσταση μιας ωρας (εκτος καπια μερη κοντα στις Σερρες..)αλλα σιγα μην δοσουμε σημασια στα βλαχαδερα..ασ καβαλισουνε κανενα μουλαρι καλιτερα γιατι μονο για αυτο κανουνε..
-
Οι περισσότεροι επαρχιώτες κάνουν τα πάντα Μέγαρα.
Εδώ είναι πιο στριμωγμένα τα πράγματα.Στο θέμα μας, για να μη μας δαγκώσει ο Langolier
Τα σχόλια περί 'δήθεν' και 'καθωσπρεπιστές' να τα κόψουν μερικοί. Ένα κλαμπ αυτοκίνησης ήταν, δηλαδή ένα κλαμπ που οφείλει να σέβεται τους κανόνες της αυτοκίνησης γενικώς, όχι το The Fucking Road Club. Σέβεσαι για να σε σέβονται, ειδικά στους δημόσιους δρόμους. -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Κατά τα άλλα, αφού ανοιίξατε topic σε αυτό το φόρουμ για το TFRC πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να ακούσετε και την κριτική εκτός από τα καλά λόγια, αλλιώς κακώς το ανοίξατε.
Mwre as kanoyne kritikh kai dexomaste thn kritikh alla me ta swsta epixeirhmata filtate kyan.... Esy epixeirhmatologhses swsta...
Katalabainoyme kai oi dyo ayto poy egrapsa gia thn kritikh... -
φιλε μου αν θες να στο αναλυσω λιγακι, εσυ που μενεις στην εξοχη δεν εχεις
ουτε 10% απο τους παραγοντες που στρεσαρουν τους οδηγους και δη τους
πιτσιρικαδες και πανε και τσακιζονται σε καθε ευκαιρια..για δες ποσοι σκοτωνονται ετησια στην αθηνα και ποσοι σε ολοκληρη την υπολοιπη ελλαδα...
δεν ειναι 'ρατσιστικη' η τοποθετηση μου ουτε ..πρωτευουσιανικη..
ειναι ρεαλιστικη.. ακομα και απο την πλευρα του πολιτικου ή του επιχειρηματια..απο τη μερια του οδηγου? εσυ αμα εχεις νευρα πας και για ψαρεμα..
καθημερινο αγχος για να φτασεις καπου ξερεις τι ειναι?? 30 λεπτα για να βρεις παρκινγκ??ποτε δεν ειπα οτι δεν πρεπει να γινουνε πραγματα σε ολη την ελλαδα.. το αντιθετο μαλιστα. Ελληνας ειμαι!
αλλα να εισαι κι εσυ ρεαλιστης.. αφου δεν γινονται ουτε καν στην αθηνα, που θα γινουν?? -
Λοιπον πιστευω οτι τα παιδια που γραψανε απο το TFRC τα ειπαν ολα..
Εγω απλα θα ηθελα να παραθεσω κατι το οπιο μου ειχε πει ο FiestaMAN.
'Οταν παω στα Λιμανακια η οπουδηποτε αλλου και κανω ταρζανιες ειμαι ετοιμος να αντιμετοπισω την οπιαδηποτε συνεπια των πραξεων μου και ετσι ειναι και τα αλλα παιδια..απλα οπιος μπορει ακολουθει και οπιοσ δεν μπορει δεν συμμετεχει κανεισ δεν του ειπε να μην
ειναι στην παρεα'
Σε αυτο πιστευω οτι εχει απολυτο δικιο..
Τορα κατα την ταπεινη γνωμη...δεν εγινε τιποτα με το κλεισιμο τοθ forum,πιστευω μαλιστα οτι επρεπε να ειχε γινει προ πολου αλλα καλο θα ητανε η αρχικη σελιδα με τα νεα να παραμεινη..απλα για ενημερωση.
Τωρα το να συνεχιζετε η κουβεντα περι ' καφριλας ' η μη..το βλεπω ανουσιο μιας ειμαι της αποψης οτι η 'καφριλα' ηταν παντα αναποσπαστο κοματι του TFRC και ολων μας..απλα αποψη μου ειναι οτι δεν καπου και για καπιους λογους δεν μπορεσε να ακολουθηθει μια μεση λυση.. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
The Fucking Road Club. Σέβεσαι για να σε σέβονται, ειδικά στους δημόσιους δρόμους.Ayto mporeis na moy to analyseis ligo perissotero se parakalw gia na mhn exoyme parekshghseis?
Αδοξο τελος για το TFRC ;