Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Μ@λ@κιες στον δρομο κανουμε οι περισσοτεροι ...
κανεις δεν το αρνειτε ...
Ας μην το επιβραυευουμε ΔΗΜΟΣΙΑ ομως .... Αυτος ειναι ο λογος που ορισμενα forums (οπως αυτο που τυγχανει να ειμαι εγω διαχειριστης) εχουν απο ελαχιστες εως καθολου συζητησεις σχετικα με 'ανωριμοτητες' στον δρομο , οι οποιες κιολας δεν ειναι ορατες σε ΜΗ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ...
Για να μην μπορει να βλεπει ο καθενας τις ανωριμοτητες μας (ΑΝΟΗΣΙΕΣ ουσιαστικα και απερισκεψιες) ....
Αυτες που ολοι ξερουμε πως πρεπει να αποφευγουμε , αλλα δυστυχως δεν το καταφερνουμε παντα ...
Αυτο λενε αρκετοι εδω μεσα ....
Οδηγικες ανωριμοτητες κανουμε ολοι , ας μην τις επιβραβευουμε ομως με το και καλα να τις παραδεχομαστε και να ειμαστε οι bollocks της ασφαλτου ....
Καντε τες , εφοσον δεν μπορειτε να τις αποφυγετε, και ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΕΣ ....
Δεν ειναι κατι που πρεπει να μνημονευουμε , παρα μονο , μηπως και αυτες αποτελεσουν αφορμη για να μην επαναληφθουν ξανα .....
Αυτη τη διαφορα νοοτροπιας διακρινω εγω ....
εγω ξερω κατι για 250+260+280+ κμ που κοκορευονται καποιοι.....για κοντρες που βαζουν και τους πατανε ολους ...εχουνε βαλει κοντρα με ολα τα αυτοκινητα...κλπ κλπ για σβουρες κλπ
δεν ειπα ειμαι ο bollock της ασφαλτου...ειπα ομως οτι εχω τα @@ kai to paραδεχομαι και δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου σαν μικρο παιδι...
οσο τα περι διαφορα νοοτροπιας ενα 8α 8υμισω σε οσους διαβαζουν....
το ποσα club και οχι μονο σνομπαραν τα TD toy TFRC...ολοι εκεινοι που κοπτονταν για την ασφαλεια και την αποχη απο τους δρομους απειχαν απο τις εκδηλωσεις αυτες οι οποιες παρολο το σνομπαρισμα εφτασαν οι 4 απο τις 5 τις 100 συμμετοχες...μοναδικη εξαιρεση αποτελεσε το MR2 club to opoio και ειχε σημμαντικη παρουσια στα τελευταια 2.....
οσο τα περι club εθεσες blacktan...δεν μπορω να καταλαβω την δικια σου εμμονη....
μια λεσχη την κανουν τα μελη της και ανηκει στα μελη της...
δεν την κανει ουτε η χαρτουρα ουτε τα δικηγοριστικα...
ειχαμε κανει και παλια αυτη την κουβεντα...και σιγουρα 8υμασαι ποσα πολλα ηξερα....τοτε εδειξες να συμφωνεις...τωρα γιατι αλλαζεις...
κανεις δεν ειπε οτι απο το TFRC ξεκινησε το 100% των λεσχων...ομως η αλη8εια ειναι οτι ενα 70%+ ξεκινησε απο τους κολπους του...και αλλο ενα 10%+ απο ατομα που χρησιμοποιουσανε το φορουμ
.-