-
Πάει το 'χασα... και ήμουν βέβαιος πως κάπου το είχε πάρει το μάτι μου
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Eγώ αυτό χαλβαδιάζω αλλά θα δείχνει σωστά ή κουκουρουκου? http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c. ... oompresserΈχω το ίδιο, αν και το έχω δοκιμάσει μια φορά, μάλλον συμφωνούσε με τα του βενζινάδικου.
Αυτό όμως το έχεις για ώρα ανάγκης, όχι για να τσεκάρεις την πίεση.. -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Eγώ αυτό χαλβαδιάζω αλλά θα δείχνει σωστά ή κουκουρουκου? http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c. ... oompresser
Έχω το ίδιο, αν και το έχω δοκιμάσει μια φορά, μάλλον συμφωνούσε με τα του βενζινάδικου.
Αυτό όμως το έχεις για ώρα ανάγκης, όχι για να τσεκάρεις την πίεση..Kαι πως να τσεκάρω την πίεση με ακρίβεια?
-
ΙΜΟ, μην μπλέξεις με ηλεκτρονικά, δείχνουν άλλα νταλλον
-
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Τα ψηφιακά είναι γενικώς πιο ανθεκτικά στη κακομεταχείρηση, σύμφωνα με ένα review που είχα διαβάσει. Μόλις (ξανα)εντοπίσω, θα το ποστάρω εδώ.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
[]http://www.medical-supply.gr/Images/BloodPressure.jpg[]Και πόσο να βάζω? 8 τη μικρή, 12 τη μεγάλη?
χιουμορίστες!
-
Πιεσούλες, πιεσούλες??
-
Φορτιστη απο τα lidl μην παρετε γιατι ειχα παρει εναν και δεν δουλευε, μου τον αλλαξαν με αλλο που στην αρχη δουλεψε αλλα μετα ..καπουτ! πεταμενα λεφτα!
-
εναι η συγκεκριμενη μαρκα καλης ποιοτητας?
την ξερετε?
ποια η αποψη σας?
-
Μια χαρά είναι. Από τις καλύτερες.
Edit:
μπορεί να μεταφερθεί εδώ: viewtopic.php?f=6&t=13906 -
Παληά, πριν χρόνια, όταν ακόμα ο Μ.Τζάκσον ήταν μαυρός και οι Κινέζοι ζούσαν μέσα από το Σινικό τείχος η Varta ήταν το 1ο Ευρωπαϊκό όνομα με ποιότητα τότε αντίστοιχη της Ιαπωνικής Yuasa, σήμερα που χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα και δεν ξέρεις το επώνυμο προϊόν που αγόρασες πανάκριβα ποιός και με τι Α! ύλες το έφτιαξε είναι ρίσκο να προτείνεις οτιδήποτε, ακόμα και αν είσαι ευχαριστημένος με κάτι και το προτείνεις ενδέχεται να μην έχει σταθερή ποιότητα και να πάρεις άθελα σου στο λαιμό τον άλλον.
Εγώ δεν προτείνω ποτέ τίποτα, την κάνω γυριστή και λέω τι θα έκανα εγώ που παίρνω και το ρίσκο, ο άλλος αν θέλει το ακολουθεί.
Για μπαταρία εγώ έχω πάρει 2 από το Καρφούρ, τη μια την έχω 6+ χρόνια και την έχω ταλαιπωρήσει αφάνταστα μέχρι και 3 φορές εκφόρτιση τελείως και ακόμα δουλεύει, δεν τις έχει πια αυτές το Καρφούρ ήταν κάτι γκρίζες, την άλλη την έχω 1 χρόνο και είναι ΟΚ, αυτή είναι μαύρη, αν χρειαστώ μπαταρία γιατί έχω 5 αυτοκίνητα πάλι Καρφούρ θα πάρω.
Διευκρίνηση, όταν λέω Καρφούρ, εννοώ μάρκα Καρφούρ, όχι άλλη μάρκα απλά αγορασμένη από το Καρφούρ
-
Μην ξοδεύετε λεφτά σε μαρκάτες μπαταρίες που κάνουν ακόμα και τα διπλά λεφτά σε σχέση με άλλες. Εδώ ακόμα και σε τεστ περιοδικών έχουν πρωτεύσει οι φθηνές.
-
Το θέμα είναι ότι ένας γνωστός κατασκευαστής, ακόμα κι αν φτιάχνει τα προϊόντα του στις ζούγκλες της Ιάβας, φροντίζει -πρώτιστα για το διαφημισμένο όνομά του- να κάνει έναν έλεγχο ποιότητας. Αν του βγει καμιά παρτίδα ελαττωματική, μπορεί να την πουλήσει χωρίς διακριτικά φθηνότερα ή να την καταστρέψει, πράγμα καλύτερο από το να διακινδυνεύσει τη φήμη του.
-
-
Ο χρήστης jerald έγραψε:
Καλησπερα ! Ξερει κανεις σας κανενα site η εχει βρει καποιον οδηγο για τη συντηρηση των μπαταριων (παλαιων και μη).... θελω να επαναφερω κανα δυο οποτε εαν γνωριζετε κατι.... -
Ερώτηση, σε ένα σύγχρονο αυτοκίνητο με μπαταρία κλειστού τύπου 55ΑΗ, περίπου πόση ώρα θέλει για να επανέλθει στο 100% του φορτίου της, αν υποθέσουμε ότι πχ κατά τη στιγμή του μιζαρίσματος είναι στο 75% ? Εξυπακούεται ότι το δυναμό δουλεύει σωστά...
-
Αν η μπαταρία σου είναι παλιά, απλά δεν θα πάει ποτέ στο 100% της αρχικής ενέργειάς της γιατί με το χρόνο αλλάζει προς το χειρότερο ο κύκλος φόρτισης-αποφόρτισης των στοιχείων που περιέχει. Όσο πιο φρέσκια η μπαταρία, τόσο πιο κοντά στο αρχικό μέγιστο μπορεί να φτάσει.
Το πόσο γρήγορα θα φτάσει στο μέγιστο, όποιο και να είναι αυτό κάθε δεδομένη στιγμή, εξαρτάται από τις στροφές τις μηχανής, άρα και του δυναμό, και τις λοιπές καταναλώσεις που έχει το όχημα τη χρονική περίοδο φόρτισης και την κατάσταση της μπαταρίας.
Ένα δυναμό έχει δυνατότητα σε αμπερώρια συνήθως λίγο παραπάνω από τα αμπερώρια της μπαταρίας. Αν δηλαδή ένα όχημα παίρνει μπαταρία 55Ah, τότε το δυναμό συνήθως δεν ξεπερνάει τα 65-70Αh, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι π.χ. σε ένα τεταρτάκι θα γεμίσει την μπαταρία. Μάλλον θα κάνει πολύ περισσότερο. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Αν η μπαταρία σου είναι παλιά, απλά δεν θα πάει ποτέ στο 100% της αρχικής ενέργειάς της γιατί με το χρόνο αλλάζει προς το χειρότερο ο κύκλος φόρτισης-αποφόρτισης των στοιχείων που περιέχει. Όσο πιο φρέσκια η μπαταρία, τόσο πιο κοντά στο αρχικό μέγιστο μπορεί να φτάσει.
Το πόσο γρήγορα θα φτάσει στο μέγιστο, όποιο και να είναι αυτό κάθε δεδομένη στιγμή, εξαρτάται από τις στροφές τις μηχανής, άρα και του δυναμό, και τις λοιπές καταναλώσεις που έχει το όχημα τη χρονική περίοδο φόρτισης και την κατάσταση της μπαταρίας.
Ένα δυναμό έχει δυνατότητα σε αμπερώρια συνήθως λίγο παραπάνω από τα αμπερώρια της μπαταρίας. Αν δηλαδή ένα όχημα παίρνει μπαταρία 55Ah, τότε το δυναμό συνήθως δεν ξεπερνάει τα 65-70Αh, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι π.χ. σε ένα τεταρτάκι θα γεμίσει την μπαταρία. Μάλλον θα κάνει πολύ περισσότερο.Τα δυναμό ( Altenator ) μετριέται σε Ampere όχι σε Αh - Amper/hours - που είναι διαφορετικό πράγμα, τα αμπερώρια είναι μονάδα φόρτισης, τα αμπέρ είναι μονάδα έντασης του ρεύματος, άρα τα αμπερώρια είναι μονάδα μεταφοράς των αμπέρ στο χρόνο και ο προσδιορισμός της μπαταρίας σε αμπερώρια προσδιορίζει το μέγεθος της αποθήκης της ρεύμα ( 1 αμπέρ την ώρα ισούται με 3600 κουλόμπς ) 3600 coulombs, ampere/ second, η μέτρηση είναι σταθερή μεταφορά ρεύματος 1 αμπέρ την ώρα.
-
Μπαταρία αυτοκινήτου...