-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Υπάρχουν φτηνοί ηλεκτρονικοί φορτιστές που φορτώνουν και συντηρούν τη μπαταρία στο σωστό βολτάζ για όσο καιρό μένει ακίνητη.για πες έναν γιατί όσοι κοιτάω είναι >70€.
το αμάξι το έχω ακίνητο τώρα που δε μπορώ να οδηγήσω, διαφορετικά το οδηγάω καθημερινά. μου είχε μείνει κ μια φορά τον χειμώνα με τα μεγάλα κρύα. αλλά όπως βλέπετε είναι μικρή μπαταριούλα κι όχι κανα τούμπανο γι'αυτό λέω μήπως τα παιξε. δε την έχω μετρήσει όμως πόσα βολτ βγάζει. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Υπάρχουν φτηνοί ηλεκτρονικοί φορτιστές που φορτώνουν και συντηρούν τη μπαταρία στο σωστό βολτάζ για όσο καιρό μένει ακίνητη.
για πες έναν γιατί όσοι κοιτάω είναι >70€.
το αμάξι το έχω ακίνητο τώρα που δε μπορώ να οδηγήσω, διαφορετικά το οδηγάω καθημερινά. μου είχε μείνει κ μια φορά τον χειμώνα με τα μεγάλα κρύα. αλλά όπως βλέπετε είναι μικρή μπαταριούλα κι όχι κανα τούμπανο γι'αυτό λέω μήπως τα παιξε. δε την έχω μετρήσει όμως πόσα βολτ βγάζει.Είχα πάρει ένα από το Lidl με 19.90, καλή κατασκευή, έσωσα 2 μπαταρίες που είχα για πέταμα, τις άφησα από 1 εβδομάδα την κάθε μία ( δεν τις χρειαζόμουνα ) και ήρθαν στα καλά τους.
Τον είχα βάλει παλαιότερα φωτό.
viewtopic.php?f=6&t=13906&start=795
-
άρα τι είναι καλύτερο; να τη βάλω για μακρά φόρτιση ή να προχωρήσω σε αντικατάσταση; είναι και 2.5-3 χρονών.μου είπαν για varta silver ότι είναι πολύ καλή αλλά δε βλέπω να χωράει.
http://www.varta-automotive.com/index.p ... =en&range=
-
Ο χρήστης lll έγραψε:
άρα τι είναι καλύτερο; να τη βάλω για μακρά φόρτιση ή να προχωρήσω σε αντικατάσταση; είναι και 2.5-3 χρονών.
μου είπαν για varta silver ότι είναι πολύ καλή αλλά δε βλέπω να χωράει.
http://www.varta-automotive.com/index.p ... =en&range=
δεν έχει το μοντέλο μου
blue χωράει σίγουρα, θα κοιτάξω μπας κ γίνεται καμιά πατέντα για silver. -
Να βάλεις μία στις διαστάσεις που έχει προβλέψει ο κατασκευαστής στο χώρο του αυτοκινήτου ώστε να κάτσει και να ασφαλίσει σωστά. Μην κάνεις πατέντες για να στριμώξεις μεγαλύτερη.
-
Ο χρήστης harlek έγραψε:
Να βάλεις μία στις διαστάσεις που έχει προβλέψει ο κατασκευαστής στο χώρο του αυτοκινήτου ώστε να κάτσει και να ασφαλίσει σωστά. Μην κάνεις πατέντες για να στριμώξεις μεγαλύτερη.Εαν ειναι σταθερη στη βαση της η μπαταρια και οι πολοι στη σωστη θεση και εχουν το σωστο μεγεθος τοτε θα ειναι οκ ακομα και η silver
-
Ο χρήστης lll έγραψε:
Να βάλεις μία στις διαστάσεις που έχει προβλέψει ο κατασκευαστής στο χώρο του αυτοκινήτου ώστε να κάτσει και να ασφαλίσει σωστά. Μην κάνεις πατέντες για να στριμώξεις μεγαλύτερη.
Εαν ειναι σταθερη στη βαση της η μπαταρια και οι πολοι στη σωστη θεση και εχουν το σωστο μεγεθος τοτε θα ειναι οκ ακομα και η silver
Αν ισχύουν όλα αυτά, τότε θα πρόκειται για μπαταρία σε διαστάσεις που έχει προβλέψει ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου. Το ίδιο πράγμα λέμε.
-
ΟΚ ! You got a point!
...Αλλα πατεντες παιρνει -
Αν η μπαταρία δεν είναι γερά στερεωμένη στο αμάξι, δεν πρόκειται να αντέξει για χρόνια.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν η μπαταρία δεν είναι γερά στερεωμένη στο αμάξι, δεν πρόκειται να αντέξει για χρόνια.Σωστος, αλλα με πατεντα μπορεις να στερεωσεις καλυτερη μπαταρια
-
Ο χρήστης lll έγραψε:
Αν η μπαταρία δεν είναι γερά στερεωμένη στο αμάξι, δεν πρόκειται να αντέξει για χρόνια.
Σωστος, αλλα με πατεντα μπορεις να στερεωσεις καλυτερη μπαταρια
αυτό σκοπεύομεν να κάνομεν
-
ξέρει κανείς αν το lidl έχει ακόμα αυτόν τον φορτιστή ;
μην παίρνω τσάμπα ταξί -
Τον συγκεκριμένο τον ειχε σε εβδομάδα με άλλες προσφορές. Ισως τον ξαναφέρει σε 1 εδομάδα ή σε 1 χρόνο!!! Τέτοια πράγματα δεν τα εχει σε καθημερινή βάση.
-
αυτό σκοπεύομεν να κάνομενΤετοια ν' ακουω!!!!
-
Ο χρήστης lll έγραψε:
αυτό σκοπεύομεν να κάνομεν
Τετοια ν' ακουω!!!!
μέσα, αλλά λέω να δοκιμάσω πρώτα μια πλήρης αργή φόρτιση μπας κ ξαναβρεί την αρχική της υγεία
-
Ναι, βαλτη στο φορτιστη, συμπληρωσε και νερο στα στοιχεια και καθαρισε με γυαλοχατρο τους πολους
-
Σήμερα μετά από 6 χρόνια περίπου, η εργοστασιακή μπαταρία παρέδωσε το πνεύμα της.
Πρόκειται για μια κλειστού τύπου μπαταρία της Opel - GM.Επειδή λοιπόν έμεινα ευχαριστημένος, κάνω την σκέψη να πάω στην **αντιπροσωπεία **και να προμηθευτώ μια ακριβώς ίδια.
Τι λέτε;
-
Ο χρήστης AAHEN έγραψε:
Σήμερα μετά από 6 χρόνια περίπου, η εργοστασιακή μπαταρία παρέδωσε το πνεύμα της.
Πρόκειται για μια κλειστού τύπου μπαταρία της Opel - GM.Επειδή λοιπόν έμεινα ευχαριστημένος, κάνω την σκέψη να πάω στην **αντιπροσωπεία **και να προμηθευτώ μια ακριβώς ίδια.
Τι λέτε;
6 χρονια ειναι πολυ καλα! Φυσικα και να παρεις την ιδια απλα με μια επιφυλαξη για το κοστος...μη σου πουν τιποτα 250 ευρω ξερω γω...
-
Ναι σωστά, πρέπει και η τιμή να είναι λογική, γιατί οι αντιπροσωπείες δεν έχουν και φθηνές τιμές.
Αν λοιπόν η τιμή είναι έστω και κάπως ακριβότερη, η μπαταρία αυτή δεν θα είναι η πλέον κατάλληλη, για το ηλεκτρικό κύκλωμα και τον εναλλακτήρα - δυναμό που θα την φορτίζει;
-
Ολες οι επωνυμες μπαταριες ειναι καταλληλες αρκει να βαλεις με τα καταλληλα αμπερώρια..
Απλα η GM ειναι δοκιμασμενη απο σενα οτι κραταει πολυ, και αμα εχει λογικη τιμη βαλε την ξανα!
Μπαταρία αυτοκινήτου...