-
-
Σχετικά με τις Μιτσούμπα: viewtopic.php?p=1511956#p1511956
-
Ο χρήστης jerald έγραψε:
Mitsuba made in??????????? Επειτα ολοκληρο GTC με mitsuba? οχι οτι τις εχω χρησιμοποιησει, αλλα bosch ειναι εγγυηση για ενα γερμανικο αυτοκινητο.... Να πω οτι ηταν ενα αμαξι 10ετιας και χρησιμοποιειται για δευτερο....Αν θες παρε τη μητσουμπα και βαλε ενα αυτοκολλητο μπος (που να γραφει made in germany αν κι αμφιβαλλω αν βρεις πλεον..).
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Mitsuba made in??????????? Επειτα ολοκληρο GTC με mitsuba? οχι οτι τις εχω χρησιμοποιησει, αλλα bosch ειναι εγγυηση για ενα γερμανικο αυτοκινητο.... Να πω οτι ηταν ενα αμαξι 10ετιας και χρησιμοποιειται για δευτερο....
Αν θες παρε τη μητσουμπα και βαλε ενα αυτοκολλητο μπος (που να γραφει made in germany αν κι αμφιβαλλω αν βρεις πλεον..).
Ο μιτσούμπας έχει κατάστημα στην οδό Καλλιροής 61. Οι μπαταρίες αυτές είναι made in indonesia, ο,τιδήποτε κι αν σημαίνει αυτό από άποψης ποιότητας
-
-
300 ευρώ για μπαταρία?
Εγώ με τόσα βάζω λάστιχα για 5 χρόνια. -
-
Γιατι οχι; Μια χαρα μπαταρίες είναι και θεωρούνται και αξιόπιστες από όσο γνωρίζω
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατι οχι; Μια χαρα μπαταρίες είναι και θεωρούνται και αξιόπιστες από όσο γνωρίζωΔεν ειναι πρεμιουμ.
-
ts ts ts σε πρίμιουμ μπέμπα μιτσούμπα.. μιράγκε δεν ξέρεις εσύ
-
Ε τώρα, ξέρεις, σε προπέλα δεν βάζεις μιτσούμπα, ούτε aegean βενζίνη, ούτε κοπέλα από χωριό κλπ κλπ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ε τώρα, ξέρεις, σε προπέλα δεν βάζεις μιτσούμπα, ούτε aegean βενζίνη, ούτε κοπέλα από χωριό κλπ κλπΜου θύμισες την διαφήμιση με το Octavia που πάει στο χωρίο την Μαρία ή όπως την λέγανε
-
Κοίτα να δεις τώρα πως η Mitsuba συνδέεται με την κοπέλα από χωριό.
.
.
.
Αγάπη μου κάποιος εδώ σε λέει χωριάτισσα. -
-
Σπουδαία εταιρεία, φαλήρισε πρόπερσι και φέτος την έσωσε ο Ομπάμα λόγω GM.
Αλλά κάνει καλές μπαταρίες. -
-
-
Ο χρήστης jerald έγραψε:
Εαν μια μπαταρια κλειστου τυπου γραφει επανω μεγιστο ρευμα φορτισης 4,2 Α και ο φορτιστης μου ειναι αυτοματος με μεγιστο 10 Α , μπορει να της κανει ζημια??
Aκομα, αφου οι μπαταριες φορτιστουν, εχουν ταση 14,5 volt. Ειναι πολλα?Ο φορτιστής εφαρμόζει μια σταθερη τάση, πχ 14 Volt. Τα αμπέρ που τραβάει η μπαταρία θα εξαρτηθούν απο το πόσο είναι η τάση της, όσο πιό ξεφόρτιστη (μικρή τάση) τόσο πιό πολλά αμπέρ.
Πάντως τί μπαταρία είναι αυτή που γράφει τόσο μικρό ρεύμα? Αν είναι μπαταρία αυτοκινήτου δέν έχει πρόβλημα να φορτιστεί για μικρά χρονικά διαστήματα στα 20-30 αμπέρ.
-
Είναι μικρή μπαταρία (συναγερμός, ups, κλπ)
Ο φορτιστής είναι μεγάλος και μπορεί να κάνει ζημιά στην μπαταρία από υπερθέρμανση (μεγάλο ρεύμα φόρτισης).Ίσως να παθαίνουν κι άλλη ζημιά οι σφραγισμένες μπαταρίες αν τις φορτίζεις πολύ γρήγορα - δεν ξέρω.
-
Μπαταρία αυτοκινήτου...