-
Πολύ σύντομα και σε 1300 κυβικά με σημαντικά χαμηλότερη τιμή!!!
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Πολύ σύντομα και σε 1300 κυβικά με σημαντικά χαμηλότερη τιμή!!!Όντως
http://www.daihatsu.it/it/products/vers ... aster=2095
-
Άλλοι θα πάρουν το ένα, άλλοι το άλλο. Τετρακίνηση με κεντρικό διαφορικό με κλείδωμα 50:50 και μπλοκέ πίσω, λίγα μικρά SUV έχουν σήμερα. Για ΚΙΑ και Χιουντάι, ούτε λόγος.
Το θέμα είναι πόσες φορές θα το πάς εκεί που δεν θα πάνε αυτά που δεν έχουν μπλοκέ διαφορικό. Ελάχιστες ειδικά όταν άκουγα μερικούς να ζητάνε χρματοδότηση 72 μήνες!!! Αυτοί θα κοιμούνται μέσα για να μην το πειράξει κανείς όχι να το πετάξουν σε χαντάκια ή σε κλήσεις που με την παραμικρή κουλαμάρα μπορεί να σε φέρει αμέτρητες τούμπες και αμέτρητες επιπλέον δόσεις.
Αν το 'κλήσεις' που έγραψες σημαίνει 'κλίσεις', οφείλω να σε πληροφορήσω ότι το ΝΕΟ Τέριος τουμπάρει ΠΟΛΥ δύσκολα.
Μην στέκεσαι σε ενα ορθογραφικό λάθος ή σε μια λέξη αλλά στο νόημα όλης της φράσης μαζί με τα προαναφερόμενα γιατί αλλιώς χάνουμε την ουσία Εγώ δεν είπα ότι τουμπάρει εύκολα πουθενά!!!
Κι εγώ δεν είπα 'δεν τουμπάρει εύκολα'. Είπα 'τουμπάρει ΠΟΛΥ δύσκολα'. Έχει διαφορά
-
Εγώ θα το προτιμούσα σε 1800 με την ίδια τιμή ή σε 2000 με ολίγην αύξηση...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εγώ θα το προτιμούσα σε 1800 με την ίδια τιμή ή σε 2000 με ολίγην αύξηση...λες και δεν υπάρχουν άλλες επιλογές στα 2000 κ.εκ.
4 μέτρα είναι όλο κι όλο είπαμε, όσο το Punto!!
αντε, να ρθουν κι άλλα στα 1500-1800, γιατι πραγματικά λείπουν από την κατηγορία -
Πάνε 2 εβδομάδες που βρίσκεται πλέον εδω το νεο TERIOS.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ TEST DRIVE να μας πεί δύο λόγια ?
-
εγω παιδια ενω περιμενα πως και πως το νεο τεριος θελω να ακοθσω και την γνωμη σας εν οψη απελευθερωσης της πετρελαιοκινησης.
τι μοντελο σε πετρελαιο μπορουμε α παμε στα χρηματα του τεριος εστω και σε κατι παραπανω σε χρηματα η στα ιδια και σε μεταχηρισμενο. -
Ο χρήστης kortha έγραψε:
εγω παιδια ενω περιμενα πως και πως το νεο τεριος θελω να ακοθσω και την γνωμη σας εν οψη απελευθερωσης της πετρελαιοκινησης.
τι μοντελο σε πετρελαιο μπορουμε α παμε στα χρηματα του τεριος εστω και σε κατι παραπανω σε χρηματα η στα ιδια και σε μεταχηρισμενο.Σωστή η σκέψη, σε περίπτωση που έχει τα ίδια χρήματα με πάνω κάτω ίδια χαρακτηριστικά συμφέρει το πετρέλαιο. Αν κοστίζει παραπάνω όμως αρκετά δε συμφέρει. Προτιμότερο να τα δίνεις αργά αργά μέσω βενζίνης...
-
για το καινουργιο νιβα απο την g.m εχετε ακοθσει τιποτα αν θα ερθει θα ηταν ενας καλος αντιπαλος του τεριοσ για να πεσει περισσοτερος ανταγωνισμος
-
Ο χρήστης kortha έγραψε:
τι μοντελο σε πετρελαιο μπορουμε α παμε στα χρηματα του τεριος εστω και σε κατι παραπανω σε χρηματα η στα ιδια και σε μεταχηρισμενο.Έρχεται και Suzuki SX4 / FIAT Sedici με 1.9 JTD ...
-
http://www.easyauto.be/X_nieuw_detail.asp?id=434
ΤΟ ΝΕΟ TERIOS ΣΕ 1300CC ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΜΕ € 17.824,00 ....
85 αλογα
ροπη 120 Nm / 3200
καταναλωση 9,4 6,8 7,7 (πολη, αυτοκινητοδρομος, μικτη)
τελικη 145
επιταχυνση 0-100 σε 16,1 sec.
και ολα αυτα ειναι εργοστασιακες τιμες....
επιδοσεις δηλαδη χαλια ειδικα για 18.000 εθρο και στο...Βελγιο...
Νομιζω οτι σε αυτη την περιπτωση συγκριτικα το SX4 στα ιδια χρηματα ειναι καλυτερη επιλογη....
-
Για να μην πω οτι με αυτά τα νουμερα ακόμα και το jimny ειναι καλυτερη περίπτωση...
-
18.000euro?
Είναι τσιμπημένο ... αλλά και φυσιολογικό όταν το παλιο έχει 17.000 ... και θα υπάρχει μέχρι τέλος του χρόνου. -
Θα συμφωνούσα με την άποψη ότι το sx4 είναι καλλίτερη επιλογή. Βέβαια εξαρτάται από τί χρήση θέλει να κάνει κάποιος. Σαφώς η τετρακίνηση του terios ως μόνιμη (και με περιορισμένης ολίσθησης πίσω) είναι πολύ καλλίτερη από αυτή του sx4 με το συνεκτικό συμπλέκτη, που όπως διάβασα αν τον ζορίσεις πολύ απενεργοποιείται. Αλλά πού θα το χρησιμοποποιήσουμε? Θα είμαστε εκτός , εντός ή επί τα αυτά? Προσωπικά για μένα που ανεβαίνω κάθε Σάββατο στα χιονδρομικά λόγω ενασχόλησης με ski θα προτιμήσω το sx-4 γιατί μέχρι να βρω τα δύσκλολα θα έχω κίνηση σε 2 τροχούςκαι καλλίτερη άνεση στο δρόμο και μετά θα επιλέξω τεταρκίνηση (δηλ το πολύ στα τελευταία 20 περίπου χλμ. πριν το χιονοδρομικό). Αν δε βάλω και χιονολάστιχα όπως φοράω ήδη στο μικρό μου polo νομίζω ότι δεν θα καταλάβει τίποτα. Βέβαια αν θέλω να βγαίνω εκτός σε λακκούβες, τρύπες , υψώματα κλπ. τότε θα πρέπει να κινηθώ κάπου αλλού.
Φιλικά, KonstantinosV -
Για σας σε ολους! Οι αποψεις σας σχετικα με επιλογη εκδοσης, LSD ή SPECIAL ? ESP ( 1.000-1.200 ) ? Αεροσακοι κουρτινας ( 1.500 ) ?
-
Αν θα το χρησιμοποιήσεις εκτός δρόμου, LSD.-
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Το τεριος που είδα χ8ές ήταν πολύ ωραίο και πίσω ειδικά μοιάζει πολύ έντονα με ml mercedes και οχι με rav οπως λένε πολλοί. Σε καμία περίπτωση δεν φτάνει την κατασκευή του gvitara. Το αυτοκίνητο είναι υπερτιμολογημένο κατά 3000 περίπου. Αν δεν κατεβάσουν τις τιμές του άμεσα τότε η μεγάλη προσέλευση του κόσμου θα κάνει και μεγάλη δισφήμιση. Γιατί ζητάς παραπάνω πράγματα απο ένα αυτοκίνητο 23000 απο ότι απο ένα 20000. Και μετά απο τέτοια δισφήμιση θα πρέπει να δαπανηθούν πολλά χρήματα σε διαφήμιση για να αντιστραφή το κλίμα. Ας μην χάσουν την ευκαιρία τους τώρα που είναι νωρίς και ας κατεβάσουν τις τιμές αν θέλουν τα ψιλικά να γίνουν αντιπροσωπείες!!!
Μέχρι τις 12 το πρωί σήμερα οι παραγγελίες ήταν γυρω στις 450 σ όλη την Ελλάδα πάντως. Λες να κατεβάσουν τις τιμές;
Αφού πλέον το terios παίζει μόνο του σε μια κατηγορία που δημιουργησεΤι έγινε βρε παιδιά. Κάνω 30 με 40 χιλιόμετρα κάθε μέρα σε όλη την Αθήνα και αττική και ακόμα να δώ 1 μπροστά μου. Τα ακύρωσαν και οι 450 της πρώτης εβδομάδας ή τελικά δεν παίζει και ας είναι μόνο του στην κατηγορία?!!!
-
Τι έγινε βρε παιδιά. Κάνω 30 με 40 χιλιόμετρα κάθε μέρα σε όλη την Αθήνα και αττική και ακόμα να δώ 1 μπροστά μου. Τα ακύρωσαν και οι 450 της πρώτης εβδομάδας ή τελικά δεν παίζει και ας είναι μόνο του στην κατηγορία?!!!
Εγώ, αντιθέτως, έχω δει αρκετά στην περιοχή που κινούμαι.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Τι έγινε βρε παιδιά. Κάνω 30 με 40 χιλιόμετρα κάθε μέρα σε όλη την Αθήνα και αττική και ακόμα να δώ 1 μπροστά μου. Τα ακύρωσαν και οι 450 της πρώτης εβδομάδας ή τελικά δεν παίζει και ας είναι μόνο του στην κατηγορία?!!!
Ο καθένας βλέπει ότι θέλει να δει
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ο καθένας βλέπει ότι θέλει να δει
Δες κι εσύ ένα terios. Μπορείς
Daihatsu Terios 2006