-
Aν τους βάλεις πολύ χαμηλά, υπάρχει κίνδυνος να βαράνε για τα πεζοδρόμια αντί για τα πιο ψηλά εμπόδια και να σε μπερδεύουν. Εγώ κρίνοντας από τη φωτογραφία θα προτιμούσα το πάνω μέρος, κοντά όμως στο σημείο που τελειώνει το πάνω τμήμα.
-
§
Ο χρήστης konv έγραψε:
3) Το ραδιοκασετόφωνο μπροστά στην κονσόλα μπορεί ν'αλλάξει ή πρέπει να πάρεις από την αντιπροσωπεια υποχρεωτικά;
Ευχαριστώ- είναι ράδιο CD εργοστασιακό, αν θες το βγάζεις και βάζεις κάτι άλλο καλύτερο (το έκανα ήδη)
Θα αλλάξει η κονσόλα μπροστα στο αυτοκίνητο; Μήπως μπορείς να στείλεις καμιά φωτο για το πως θα μοιάζει;
χάλια, αλλά ακούω MP3 και συνδέω ipod
κι επειδή είμαι υπερ της πρακτικότητας, αλλάζει η πρόσοψη και μπαίνει η κλασική με τις δύο θέσεις, μία για ραδιο cd εμπορίου DIN κι άλλη μία από κάτω για ψιλά, cd, κινητά, ipod
Στα ευρώ πάντως που κοστίζει το RCD 500 που παίζει MP3 υπάρχουν άπειρες και πολύ καλύτερες λύσεις στο εμπόριο, δεν αξίζει. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να επιλέξεις 8-10 ηχεία από τη γραμμή παραγωγής για να γλυτώσεις το ράβε-ξήλωνε με αμφίβολα αποτελέσματα
lkar, το κουτί που έβγαλες από το αυτοκίνητο τι το έκανες, το πούλησες ή το έδωσες πίσω (σε αντάλλαγμα με κάτι άλλο);
Τη βάση/θήκη πόσο την πλήρωσες;§
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
lkar, το κουτί που έβγαλες από το αυτοκίνητο τι το έκανες, το πούλησες ή το έδωσες πίσω (σε αντάλλαγμα με κάτι άλλο);
Τη βάση/θήκη πόσο την πλήρωσες;§
δεν είναι κουτί, είναι ολόκληρο το RCD 300 (σε θέμα όγκου/ποιότητας/τιμής πιάνει πάτο ) Το κράτησα για τον επόμενο
Τη θήκη τζάμπα, είχε ξεμείνει από ανάποδη αλλαγή και ως εγκάθετος... αλλά και πάλι δεν πρέπει να ναι ακριβή
εργατικά κι έναν αντάπτορα/μετατροπέα γαι τα καλώδια πλήρωσα, ψιλοπράγματα. Προσπάθησα να το κάνω μόνος μου, αλλά είχε torx βίδες κι όπως το άνοιξα το κλείσα.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
δεν είναι κουτί, είναι ολόκληρο το RCD 300 (σε θέμα όγκου/ποιότητας/τιμής πιάνει πάτο ) Το κράτησα για τον επόμενοΤη θήκη τζάμπα, είχε ξεμείνει από ανάποδη αλλαγή και ως εγκάθετος... αλλά και πάλι δεν πρέπει να ναι ακριβή
εργατικά κι έναν αντάπτορα/μετατροπέα γαι τα καλώδια πλήρωσα, ψιλοπράγματα. Προσπάθησα να το κάνω μόνος μου, αλλά είχε torx βίδες κι όπως το άνοιξα το κλείσα.
To έχω δει βγαλμένο (το RCD 300) και είναι σεβαστών διαστάσεων...
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση... -
Σήμερα τεστ ντραϊβ..
Επιβεβαίωση για άλλη μια φορά πως το γρουπ
ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ!!!
-
Στεκεται καλα το 1.4Τ σε σχεση με το GTI?
-
Πάντως μέσα σε στροφή ανάποδης κλίσης (γωνίας μεταξύ 100° και 120°) και με περίπου 80 χλμ, υπήρχε -μικρή αλλά αρκετή ώστε να γίνει αντιληπτή- υστέρηση στο γκάζι...
Ίσως είναι και θέμα συνήθειας και προσαρμογής αλλά εμένα έτσι μου φάνηκε...
Δεν μπορώ να πω αν οφείλεται στο ηλεκτρικό γκάζι, στην υπερτροφοδότηση, ή στην επιλεγμένη σχέση (δε θυμάμαι αν ήταν 3η ή 4η)...
Κατά τα άλλα δύναμη από χαμηλά χωρίς κομπιάσματα στη διαδοχή των υπερσυμπιεστών...
Επίσης, μου φαίνεται ότι θα ήταν αρκετά καλύτερα αν το έδιναν 4Motion...
(απορώ πως την παλεύουν οι κάτοχοι του GTi)...
-
Ο κινητήρας του GT είναι βαρύτερος από αυτόν του GTI
λόγω του βαρους της διπλής υπερτροφοδότησης.Ένας από τους λόγους που το GTI είναι καλυτερο στο όριο.
Πάντως κυκλοφορούν φήμες(δεν εχω δει προσωπικα κάτι)
οτι εχουν σπασει καποιοι κινητηρες GT.Θεωρω το GTI ή ακόμη και το 2.0 καλύτερη επιλογή από GT
-
Αυτό είναι το δεύτερο μήνυμα που βλέπω σήμερα σχετικά με σπασμένο κινητήρα GT...
Πολύ περίεργο βρε παιδιά, τι έγινε και σπάνε έτσι, τόσο βαρύ πόδι έχουμε us Greeks;
(όχι ότι είναι να πιστεύει κανείς ό,τι ακούει αλλά μέσα σε δυο τρεις μήνες να σπάνε τα μοτέρ παραπάει είτε είναι αλήθεια ή όχι - κάποιος δλδ εκ των VW/δημιουργών των νέων τον έχει ξεχειλώσει)... (δεν απευθύνομαι σε εσένα project940 αλλά σε αυτούς που σου μεταφέρανε τις φήμες)...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Σχετικά με ποιο θέμα?
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
(απορώ πως την παλεύουν οι κάτοχοι του GTi)...Σχετικά με ποιο θέμα?
Σχετικά με το έργο που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι κινητήριοι τροχοί.
Εδώ το GT οδήγησα λίγο πιο σβέλτα και θα παρακαλούσα για 4Motion, με 200 άλογα και 28,5 ονομαστική απόδοση τα πράγματα δεν τα βλέπω και καλύτερα για το GTi στους δρόμους παγοδρόμια που κυκλοφορούμε οι ραγιάδες του ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ... -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Αυτό είναι το δεύτερο μήνυμα που βλέπω σήμερα σχετικά με σπασμένο κινητήρα GT...Πολύ περίεργο βρε παιδιά, τι έγινε και σπάνε έτσι, τόσο βαρύ πόδι έχουμε us Greeks;
(όχι ότι είναι να πιστεύει κανείς ό,τι ακούει αλλά μέσα σε δυο τρεις μήνες να σπάνε τα μοτέρ παραπάει είτε είναι αλήθεια ή όχι - κάποιος δλδ εκ των VW/δημιουργών των νέων τον έχει ξεχειλώσει)... (δεν απευθύνομαι σε εσένα project940 αλλά σε αυτούς που σου μεταφέρανε τις φήμες)...
που είναι το άλλο? μήνυμα?
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Σχετικά με ποιο θέμα?
Εδώ το GT οδήγησα λίγο πιο σβέλτα και θα παρακαλούσα για 4Motion, με 200 άλογα και 28,5 ονομαστική απόδοση τα πράγματα δεν τα βλέπω και καλύτερα για το GTi στους δρόμους παγοδρόμια που κυκλοφορούμε οι ραγιάδες του ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ...Μια χαρα περναει η δυναμη στο δρομο, που ακριβως εντοπισες το προβλημα?
-
Και εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα σε στροφιλίκια...
Εκτός εαν το στραμπουλάς... Με απότομες τιμονιές μέσα στη στροφή τείνει να κάνει τα δικά του. Αλλά αν το πηγαίνεις με γραμμές μπορείς να κινηθείς πολύ γρήγορα και με ασφάλεια.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Σχετικά με ποιο θέμα?
Εδώ το GT οδήγησα λίγο πιο σβέλτα και θα παρακαλούσα για 4Motion, με 200 άλογα και 28,5 ονομαστική απόδοση τα πράγματα δεν τα βλέπω και καλύτερα για το GTi στους δρόμους παγοδρόμια που κυκλοφορούμε οι ραγιάδες του ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ...Μια χαρα περναει η δυναμη στο δρομο, που ακριβως εντοπισες το προβλημα?
+1. Κατά τη γνώμη μου, περνάει καλύτερα από ότι στο GT. Μη με ρωτήσεις γιατί, δεν ξέρω να εξηγήσω. Αισθάνθηκα περισσότερη ασφάλεια να βυθίσω το γκάζι στο Gti πάντως.
-
§
Ο χρήστης coyote έγραψε:
που είναι το άλλο? μήνυμα?Zeus στο HONDA CIVIC 1.8 VS GOLF GT[/url:3p8c2z84]':3p8c2z84]Ο λογος που δεν θα επαιρνα το Golf GT ειναι για να μην καταληξω σαν καποιον στην παραλιακη τις προαλλες με σπασμενο κινητηρα να βγαζει φωτιες στην ακρη του δρομου (χωρις να θελω να γινομαι κακος με κανεναν...απλα τα πιεσμενα πραγματα αυτα εχουν και απο οποια πλευρα και να το δει κανεις 1400 κυβικα 170 αλογα μονο με πιεση στα ορια βγαινουν)
(για όλο το μήνυμα του Zeus κάνε κλικ το link)...
§
-
§
@spiros, @Vasgti, @Krusenstern,
Για να μην παρεξηγούμαι, το V GTi δεν το έχω οδηγήσει, μόνο ως επιβάτης πίσω έχω μπει χωρίς να καταλάβω και πολλά, απλά κρίνω από την εμπειρία μου με το GT...
Δεν έκανα τιμονιές (σε κάποιες στροφές έκανα τιμονιές ενώ ακόμα και φρένο πάτησα μέσα στις στροφές για να δω πως θα συμπεριφερθεί αλλά δεν αναφέρομαι σε αυτά)...
Τα μπροστινά λάστιχα βέβαια ήταν αρκετά φαγωμένα...
Τι να πω, έχω την αίσθηση (μετά από το S3/210PS που είχα μπει κάποτε ως συνοδηγός), ότι από ένα σημείο ισχύος (ιπποδύναμης/ροπής) και έπειτα, η τετρακίνηση είναι ουσιαστική βοήθεια...
Δεν απαξιώνω κανένα αυτοκίνητο ούτε με θεωρώ 'χερά', προσωπική εκτίμηση και προτίμηση είναι η αναφορά στο 4Motion...
§
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μια χαρα περναει η δυναμη στο δρομο, που ακριβως εντοπισες το προβλημα?
Σπινάρει ασταμάτητα με 1η και 2α στην ευθεία, το GTi το ίδιο, αδύνατον να πατήσεις τέρμα γκάζι με 1η η 2α. Δεν φταίει το αυτοκίνητο αλλα τα παγοδρόμια που έχουμε.
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Μια χαρα περναει η δυναμη στο δρομο, που ακριβως εντοπισες το προβλημα?
Σπινάρει ασταμάτητα με 1η και 2α στην ευθεία, το GTi το ίδιο, αδύνατον να πατήσεις τέρμα γκάζι με 1η η 2α. Δεν φταίει το αυτοκίνητο αλλα τα παγοδρόμια που έχουμε.
μα συγνωμη, αλλα με αυτη την ισχυ & ροπη ειναι λογικο! Ολα τα δυνατα αυτοκινητα θελουν αυτοσυγκρατηση στο γκαζι.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
§που είναι το άλλο? μήνυμα?
Zeus στο HONDA CIVIC 1.8 VS GOLF GT[/url:2sgp5gdh]':2sgp5gdh]Ο λογος που δεν θα επαιρνα το Golf GT ειναι για να μην καταληξω σαν καποιον στην παραλιακη τις προαλλες με σπασμενο κινητηρα να βγαζει φωτιες στην ακρη του δρομου (χωρις να θελω να γινομαι κακος με κανεναν...απλα τα πιεσμενα πραγματα αυτα εχουν και απο οποια πλευρα και να το δει κανεις 1400 κυβικα 170 αλογα μονο με πιεση στα ορια βγαινουν)
(για όλο το μήνυμα του Zeus κάνε κλικ το link)...
§
οκ δε το ειχα δει thanks.....
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)