-
Έδειξε 190 στην ευθεία για το αεροδρόμιο;
WOW!!!
Τώρα για το ρελαντί, something smells...0,2-0,5-0,8...
-
Τελικά αξίζει τα λεφτά?? Η να βάλεις 2 χρόνια δόσεις παραπάνω και να πάρεις το 2.0???
-
Για ριξτε μια ματια εδω:
http://www.ultimatevw.com/galleria/?cmd ... 270&sivu=0
Αν καποιος ξερει καλα γερμανικα ας μας πει 2 πραγματα παραπανω γιατι φαινονται αρκετα ενδιαφεροντα!!
-
Τα σχετικά με τους πωλητές διασπάστηκαν στο θέμα Συμπεριφορά πωλητών [διάσπαση]
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Τελικά αξίζει τα λεφτά?? Η να βάλεις 2 χρόνια δόσεις παραπάνω και να πάρεις το 2.0???Τα πράγματα είναι απλά.
Το GTi είναι GTi με την ακριβή έννοια του όρου. Είναι σκληρό, κάνει παιχνίδια (για του γνώστες) είναι άμεσο γρήγορο κ.λ.π.
Το GT στην ουσία είναι ένα γρήγορο golf με σκληρότερη ανάρτηση από τα απλά αλλά είναι άλλη φάση.
Φαντάζομαι τους περισσότερους θα του καλύπτει. Από εκεί και μετά σκληρές αναρτήσεις για Golf υπάρχουν άπειρες αν κάποιος θέλει να το κάνει σκληρότερο.
Προσωπικά θα επέλεγα το GΤi χωρίς δεύτερη σκέψη. Το μόνο που θα με απασχολούσε είναι τα τέλη κυκλοφορίας. Υποψιάζομαι μεγάλη αύξηση για του χρόνου. -
μην ξεχναμε και την ασφαλιση...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν ειναι θεμα αν ειναι χαλια,ειναι θεμα αν εχει καποιο αντικειμενικο πλεονεκτημα για το οποιο θα μπορουσε καποιος να το προτιμησει από το Ibiza Cupra πχ.
Καταναλωση - όχι
ΤΚ - όχι
Επιδόσεις ίσως;Στην ίδια κατηγορία είναι το Ibiza με το Golf; θα συνέκρινες ποτέ Polo με Leon;
Κατανάλωση έχει σίγουρα χαμηλότερη ο TSI, ακόμα και από τον 1.8Τ/150 και θα φανεί μελλοντικά.
Ο 1.8Τ σε ποια μοντέλα εξακολουθεί να μπαίνει;
Η ιδια η vw με την τιμολόγηση της δειχνει οτι θεωρει το Cupra και το Tsi στην ιδια κατηγορια,εσυ διαφωνεις;Αυτος που θελει ενα μικρο γκαζιάρικο δεν σκέφτεται για Leon.
Ο 1.8Τ ευτυχως εξακολουθει να μπαινει σε αρκετα μοντελα.
-
Ρε παιδιά επειδή δεν ξέρω την τιμή του και δεν έχω χρόνο για να ψάχνω, για θυμίστε μου.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ρε παιδιά επειδή δεν ξέρω την τιμή του και δεν έχω χρόνο για να ψάχνω, για θυμίστε μου.23850 3θυρο, 24670 5θυρο.
Χωρις μεταλλικο και πινακιδες. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η ιδια η vw με την τιμολόγηση της δειχνει οτι θεωρει το Cupra και το Tsi στην ιδια κατηγορια,εσυ διαφωνεις;Αυτος που θελει ενα μικρο γκαζιάρικο δεν σκέφτεται για Leon.
Ο 1.8Τ ευτυχως εξακολουθει να μπαινει σε αρκετα μοντελα.
Φυσικά και διαφωνώ ξέρεις πόσα αυτοκίνητα διαφορετικών κατηγοριών κοστίζουν τα ίδια; δηλαδή το Ibiza FR έχει απέναντι το... 1.6 FSI;
Δηλαδή το Golf GT είναι... μικρό γκαζιάρικο;
Σε πόσα μοντέλα εξακολουθεί να μπαίνει ο 1.8Τ; αν είναι αρκετά τα -επερχόμενο- Polo GTi, Ibiza FR & Cupra, Octavia I & A4 163 OK.
Δεν θα υπάρξει συνέχεια
-
Το golf tsi ειναι μικρο γκαζιαρικο.Αλλα και το gt αν θες,σε παρομοια κατηγορια ειναι οχι λογου μεγεθους πατωματος αλλα λογω τιμης και χρηστικοτητας.Ποσους οικογενειαρχες ξερεις με golf gt και ποσους με Leon;Προφανως το target group ειναι πολυ διαφορετικο.
-
Δεν αντιλέγω ρε tiger, αλλά κάπου στην 1η σειρά τα μπέρδεψες...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το golf tsi ειναι μικρο γκαζιαρικο.Αλλα και το gt αν θες,σε παρομοια κατηγορια ειναι οχι λογου μεγεθους πατωματος αλλα λογω τιμης και χρηστικοτητας.Ποσους οικογενειαρχες ξερεις με golf gt και ποσους με Leon;Προφανως το target group ειναι πολυ διαφορετικο.για την ώρα κανέναν, όταν ξεκινήσουν οι παραδόσεις/πωλήσεις μπορεί να γνωρίσω
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το golf tsi ειναι μικρο γκαζιαρικο.Αλλα και το gt αν θες,σε παρομοια κατηγορια ειναι οχι λογου μεγεθους πατωματος αλλα λογω τιμης και χρηστικοτητας.Ποσους οικογενειαρχες ξερεις με golf gt και ποσους με Leon;Προφανως το target group ειναι πολυ διαφορετικο.
για την ώρα κανέναν, όταν ξεκινήσουν οι παραδόσεις/πωλήσεις μπορεί να γνωρίσω
Αυτες εχουν ξεκινησει ηδη.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
§Εντυπωσεις απο test drive την Ροδο. Η αντιμετωπιση στην αντιπρωσωπεια πολυ καλη , τους ζήτησα μεγάλη βόλτα και την είχα ,πάνω απο 40 χλμ σε καλό επαρχιακό δίκτυο.
- Κινητηρας
ΔΕΝ καταλαβαίνεις οτι οδηγας turbo, κανένα σφυριγμα ή αλλος περίεργος ήχος , γερό τράβηγμα απο το ρελαντί, συνεχές μέχρι τον κόφτη, γενικά νομίζεις οτι οδηγας ατμοσφαιρικό με πολλά κυβικά. - Κατανάλωση
Οταν μπήκα τρόμαξα, έγραφε μέση κατανάλωση απο τον προηγούμενο **13,5 ** λιτ/100 χλμ . Στο ρελαντί έγραφε 0,2 λιτ/ώρα (εδω υπάρχει τεράστια διαφορά απο άλλες αναφορές). Οταν τελίωσα με γρήγορη οδήγηση (140-160 και στην ευθεία για αεροδρομιο 190 με 6η) έδειξε 11,2 λιτ/100 χλμ. - Οδική συμπεριφορά
Πιο μαλακό απο το GTI παίρνει μεγαλυτερες κλίσεις, τα φρένα επίσης έχουν πιο απαλή αίσθηση (όχι απότομα), ο συμπλέκτης λιγο περίεργος (απότομος).
Τέλος οταν σταματησα άνοιξα το καπό , και πλησίασα το χέρι στην πολλαπλή, ζεστη σε φυσιολογικά επιπεδα καμια σχέση με άλλα turbo που είχα στο παρελθόν.
Τελικό συμπέρασμα; Θα το αγόραζες; Αξίζει τα λεφτά του;
§
Ναι για Αθήνα - Σαλόνικα , αλλά επειδή είμαι επαρχία ψάχνω και τα diesel, συγκεκριμένα το LEON TDI (140 Ps) βγαίνει στα ίδια χρήματα και είμαι σε δίλημα.
- Κινητηρας
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Έδειξε 190 στην ευθεία για το αεροδρόμιο;WOW!!!
Τώρα για το ρελαντί, something smells...0,2-0,5-0,8...
Εχεις δίκιο αλλά το κοίταξα 2 φορές πριν ξεκινήσω το τεστ και οταν τελείωσα. Οσον αφορά τα 190 τα εδειξε με άνοιγμα 6η απο τα 80. στο ίδιο σημείο και η 159 (1.9) τα ίδια δείχνει αλλα με 5η και τις προηγούμενες σπασμένες στον κόφτη.
-
MONMAN
Δεν αμφισβητώ εσένα, προς Θεού, τι κέρδος έχεις να πεις ψέματα;! Το νούμερο αμφισβητώ ή μάλλον πιο σωστά, το τι δείχνει ο μετρητής! Γιατί λίγο ύποπτο μου φαίνεται η πλειοψηφία των αυτοκινήτων 1.4 να έχει 0,6-0,7 στο ρελαντί και αυτοκίνητο 1.4 με κομπρέσορα να δείχνει 0,2...Ακόμα και το 0,5 ύποπτο για τα μάτια μου...
-
Ξαναρωτώ μιας και πιο πριν δεν πήρα απαντηση θετική ή αρνητική....
Υπάρχει κανενα video με το GT;;;
Θα είχε πολύ ενδιαφέρον GT vs GTI....
To GTi είναι σαφώς πιο γρήγορο και πιο παιχνιδιάρικο, αλλα θα είχε ενδιαφέρον ένα τεστ σε ευθεία απο στάση...
Παίζει ρόλο ο κομπρέσορας πριν μπει το τουρμο και στα δυο;;;
Υπάρχει περίπτωση στα πρώτα μέτρα να βγει μπροστά το GT ασχετα αν μετά θα περάσει το GTi;;;; -
Ο χρήστης DiTz έγραψε:
Ξαναρωτώ μιας και πιο πριν δεν πήρα απαντηση θετική ή αρνητική....
Υπάρχει κανενα video με το GT;;;
Θα είχε πολύ ενδιαφέρον GT vs GTI....
To GTi είναι σαφώς πιο γρήγορο και πιο παιχνιδιάρικο, αλλα θα είχε ενδιαφέρον ένα τεστ σε ευθεία απο στάση...
Παίζει ρόλο ο κομπρέσορας πριν μπει το τουρμο και στα δυο;;;
Υπάρχει περίπτωση στα πρώτα μέτρα να βγει μπροστά το GT ασχετα αν μετά θα περάσει το GTi;;;;Ενα σωστα ρυθμισμενο GT μπορει να φαει ευκολα το GTi....
-
δε γίνεται αυτό γιατι ο αλλος (GTI) θα ξεκινησει με το στροφομετρο ψηλά
Εμένα αν με περάσει GT θα το πουλήσω
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)