-
Δε χρειάζεται...
Απεχθάνομαι να βλέπω το δείκτη του στροφόμετρου στα κόκκινα.
Ούτως ή άλλως δεν διαθέτω καθαρόαιμα...
Με πόνυ πηγαίνω.... -
Ο χρήστης dwbh έγραψε:
στην ταπα βενζινης γραφει 98(95) οχι 100 οσο αφορα τα service γραφει για 15000-30000το γράφει σίγουρα; δεν είναι longlife; το διάβασες καλά;
-
Ο χρήστης DiTz έγραψε:
Ο Φιλοσίδης θεωρείται μεγάλος;;;;
Είναι δίπλα αλλα λογικά με βλέπω σε καμια άλλη γιατί δεν νομίζω να το φέρει...με 1000 αυτοκίνητα το χρόνο μικρός δεν είναι σίγουρα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Είναι δίπλα αλλα λογικά με βλέπω σε καμια άλλη γιατί δεν νομίζω να το φέρει...με 1000 αυτοκίνητα το χρόνο μικρός δεν είναι σίγουρα
Ο Καψιόχας πόσα πουλάει??? :P:P
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
στην ταπα βενζινης γραφει 98(95) οχι 100 οσο αφορα τα service γραφει για 15000-30000
το γράφει σίγουρα; δεν είναι longlife; το διάβασες καλά;
ξέρεις τι κάνεις τώρα....
Τον στέλνεις από το γραφείο στο πάρκινγκ και ξανά πάνω -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ο Καψιόχας πόσα πουλάει??? :P:P
πάρτον τηλέφωνο και θύμησέ του την περίπτωση
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
πάρτον τηλέφωνο και θύμησέ του την περίπτωση
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
στην ταπα βενζινης γραφει 98(95) οχι 100 οσο αφορα τα service γραφει για 15000-30000
για σιγουρα μολις μαθω περισσοτερα γιατι προς το παρον το βιβλιαρακι του ειναι ιδιο με το golf & gti.δεν γραφουνκατι διαφορετικο για το tsi
-
§
Ο χρήστης lkar έγραψε:
το γράφει σίγουρα; δεν είναι longlife; το διάβασες καλά;Και εγώ για 15/30 άκουσα (λάδια/service), οπότε μάλλον σωστό είναι.
Όπως επίσης άκουσα ότι ισχύει η έξτρα εγγύηση...§
-
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εδω λέει 185 άλογα???
Καλά πειραγμένα είνια?
Ναι, οι συντάκτες του κειμένου... Λάθος έχουν κάνει, και αυτή η ροπή δεν είναι η δική του..
-
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ GOLF GT 1.4L 170PS
KINHTHΡΑΣ
Κυβισμός (cm3) 1.390
Ιπποδύναμη (Ίπποι / σ.α.λ) 170 / 6.000
Ροπή (Νm / σ.α.λ) 240 / 1.750-4.500
Προδιαγραφές Ρύπων EU 4
Kιβώτιο Ταχυτήτων 6-Tάχυτο ΜηχανικόΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
Μέγιστη Ταχύτητα (km/h) 220
Επιτάχυνση 0 - 100 (sec) 7,9ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ (lt/100km) / ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO2 Εmission
Πόλης 9,6- 9,8
Εκτός Πόλης 5,9 - 6,1
Μέση Κατανάλωση 7,2- 7,4
Εκπομπές Ρύπων CO2 (g/km) 173 -178ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)
Μήκος / Πλάτος / Ύψος 4.204 / 1.759 / 1.479
Μεταξόνιο 2.578
Εμπρός / Πίσω μετατρόχιο 1.540 / 1.518
ΒΑΡΗ (kg)
Μικτό Βάρος Kg 1.850
Απόβαρο 1271 - 1429
Ωφέλιμο Φορτίο 579 -421ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ (lt)
Χώρος αποσκευών 350
Χώρος αποσκευών με πεσμένα τα πίσω καθίσματα 1.305
Ρεζερβουάρ 55 -
το βρισκω αρκετα ενδιαφερουσα προταση και αναμενω με αγωνια εντυπωσεις απο τον φιλο που το οδηγησε. το καλοκαιρι θα προχωρησω σε αντικατασταση του hgt που εχω και μεχρι στιγμης ειχα υπ'οψιν μεταχειρισμενο ctr η audi s3 απο γερμανια.
ποια ειναι η αποψη σας? ο λογος που το σκεφτομαι ειναι
1)καινουργιο αυτοκινητο
2)πιθανοτητα ανταλλαγης του πουντο (εχω καποια χρηματα στην ακρη)και να βαλω κανα 5 σε δοσειςτι λετε?
-
Ξαναλέω, όποιος δηλώνει ότι οι 170 ίπποι ταίζονται με μόλις 7 λίτρα κάθε εκατό χιλιόμετρα (και σε όχημα 1,2 τόνων), ή έχει μονίμως αυγά προσαρμοσμένα στις πατούσες του ή είναι πρωτοξάδερφος του Μινχάουζεν.
Όπως και να' χει μία μέση κατανάλωση της τάξης των 11λ/100χλμ θα είναι ούτως ή άλλως εξαιρετική για αυτά τα χαρακτηριστικά. Αν και σε αυτόν τον τομέα δεν ξεφεύγει από ένα μέσο οικογενειακό 1600άρι θα γίνει πραγματικά ανάρπαστο (τηρουμένων των αναλογιών γιατί τα 23 χιλιάρικα είναι... 23 χιλιάρικα). -
Ο χρήστης dwbh έγραψε:
για σιγουρα μολις μαθω περισσοτερα γιατι προς το παρον το βιβλιαρακι του ειναι ιδιο με το golf & gti.δεν γραφουνκατι διαφορετικο για το tsi
Αφού είναι ΙΔΙΟ με του GTI, δεν ισχύει το 15/30. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ;;;;;
Αφού είναι longlife δεν έχει ΣΤΑΘΕΡΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ SERVICE. ΕΛΕΟΣ!!!!!
@kubiak: διάβασε παραπάνω για τα σέρβις. Για την εγγύηση φυσικά και θα ισχύει και στην ίδια τιμή, αφού 310 ευρώ είναι και στο GTI.
μήπως να ξαναποστάρω τα σκαναρισμένα από το GTI;
@petros τα 11 είναι πολλά για μέση, 10,9 έχει το δικό μου από την αρχή -δεν έχω μηδενίσει το δεύτερο υπολογιστή ταξιδίου-
-
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
εννοώ με την τσέπη? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
εννοώ με την τσέπη?Για ποιον λόγο αφού υπάρχει ο υπολογιστής πλέον...και οι μηχανές δεν κάνουν λάθη!
Το δικό μου 1600-110hp έχω μέση από την αρχή 8,2l/100. ...με αρκετή πόλη και πίεση. (12.300χλμ)
-
Ρε παιδιά, εμένα γιατί έχουν όλα πάνω από 15 στην πόλη?
Με τον πόνο μου παίζεται... Ανάπηρος είμαι? -
αναλογα τι οδηγεις!
-
το αστρα εβγαζε 15 λιτρα όταν πηγαινε εξάρχεια.
Το jazz εχει βγάλει 11 στην ίδια διαδρομή.
Το μεγκανε 13...
Το volvo εβγαλε νουμερο ακατάλληλο για ανηλίκους.
Τωρα θα δω και τον πύραυλο (δε λέω τη λέξη γιατι απαγορεύεται σε αυτό το τοπικ)Εσείς που είναι η πόλη που τα μετράτε?
Γι αυτό σας λέω φέρτε το στο Θείο... να σας πω εγω πόσο καίει στην ΠΟΛΗ ΜΑΣ
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)