Ο χρήστης skye έγραψε:
Αυτό που μπορώ να κάνω σίγουρα είναι να τους τρίψω στη μούρη το cd που είχαν βάλει να παίζει στο cd player και τα άλλα 2 cd που είχαν για καβάτζα πίσω από το χειρόφρενο, καθώς και τα προσωπικά αντικείμενα (κλειδιά, controller γκαράζ/συναγερμού/τι σκατά) αυτού που το οδήγησε.
φανταζομαι οτι σ'αυτην την περιπτωση θα ισχυριστουν οτι ειχαν απλως τα cd στο αμαξι για να ακουν μουσικη την ωρα που δουλευουν και θα αρνηθουν οτι εκαναν οποιαδηποτε διαδρομη.. φυσικα αυτο δε σημαινει οτι θα ηταν και παλι σωστο, αλλα θα ηταν σαφως πταισμα σε σχεση με το να κανουν 130 χιλιομετρα. απο την αλλη τα κλειδια περιπλεκουν λιγο την κατασταση, δεν ξερω ποσο ευκολα θα γινουν πειστικοι αν πουν οτι τους επεσαν απο την τσεπη μεσα στο αυτοκινητο ή οτι τα ακουμπησαν εκει πανω στη δουλεια και τα ξεχασαν.. επισης ειναι αρκετα πιθανο για τη μηχανη να υπαρχουν δευτερα κλειδια και λογω της καταστασης να μην στα ζητησουν ποτε(!), και ειναι πιθανο η μηχανη να ανηκει σε καποιο νεο της οικογενειας που θα ακουει και την αναλογη μουσικη με αυτη που βρηκες τα cd.. αρα ειναι αρκετα πιθανο το αμαξι σου να το ειχαν εργαλειο, να το επαιρνε ολη η οικογενεια
μαζι σου ειμαι και δεν στα λεω για να σε ξενερωσω αλλα για να ξερεις τι ειναι πιθανο να αντιμετωπισεις..
Να ακουνε μουσικη την ωρα που δουλευουν....δλδ την ωρα που εχουν βγαλει εξω αμαξι για ν το δοκιμασουν γιατι ο πελατακος ισχυριζεται οτι ακουει καποιο θορυβο....ε τι πιο λογικο απο το να ακουει νταπα ντουπα ο μηχανικος.
Το πρωτο πραγμα ρε παιδια που κανουμε πριν φυγουμε απο την αντιπρωσοπεια ειναι να κοιταξουμε τα χλμ και αν εχουν κανει καποια γρατζουνια. Εγω ειχα βρει μια γρατζουνια παλαιοτερα η οποια κατα 90% δεν υπηρχε, το ειπα σε εναν παπαρα εκει περα, για 5 λεπτα μου ελεγε οτι δεν την κανανε αυτοι, και εφερε εναν απο το φανοποιειο με χρωμα και μια καρφιτσα (η κατι τετοιο) για να μου βαλει χρωμα...ε απλα εφυγα.
ΥΓ το φανοποιειο εντωμεταξυ βρισκοταν μερικα χλμ μακρυα