-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Γερμανοι tfsiκηδες-----> FAIL.
Κοτομπέϊκον ο ίδιος είσαι FAIL
Ρε πήγαινε σε παραδιπλανό τόπικ που ψάχνεται ένα παλικάρι και είναι ανάμεσα σε Celica και Bravo και πες του τι έχεις τραβήξει μην πάει άκλαφτος κι αυτός.
Δωσε μου κανα λιτρο λαδι απ τα ΚΙΒΩΤΙΑ που εχεις σπιτι,δωσε και καμια τουρμπινα απ τις δεκαδες spare που εχεις και κανα γρυλο παραθυρου και ΜΠΟΡΕΙ να του πω να παρει τσελιγκα να σαλαγαει τα προβατα..
FAIL ρε ειστε και EPIC μαλιστα,μπανταβοι εντελως κοτοπουλα του μαρκετινγκ...
-
Τραγικη συζητηση ετσι... Νταξει ειπαμε ο καθενας με τις συμπαθειες η αντιπαθειες του,οταν το πραγμα ξεφευγει στον οπαδισμο...
-
Πλακιτσα κανουμε,αλλωστε αν παρουμε στα σοβαρα τα μυρια προβληματα των γκολφ (1λτ λαδι/1000χλμ.. ) θα πρεπε να αυτοκτονησουμε που δωσατε 20000 για τη βασικη εκδοση του...γκολφ... fashion victims το λεν στο χωριο μου αλλα κανεις δεν ειναι τελειος..
-
Ρε γμτ εγώ τι να πω που μου περίσσεψε μισό λίτρο λάδι στο μπουκάλι απ το προηγούμενο σέρβις πριν καμιά 10αριά μήνες, και περιμένω πως και πως να κάψει λίγο για να συμπληρώσω αλλά δεν λέει η ρημάδα η στάθμη να κατέβει να αδειάσω το μισόλιτρο μέσα το πλαστικό παλιομπούκαλο του λαδιού της Mobil έχει αρχίσει και τρέχει λάδι τώρα απ τις κολλήσεις του, λυπάμαι να το πετάξω γιατί έλεγα αφού δε το καίει, στην επόμενη αλλαγή λαδιού να πάρω 3 λίτρα και να βάλω αυτό το μισό αλλά το κόβω να χύνεται σιγά σιγά πάνω στο ράφι απ το μπουκάλι
Το ράφι μου καίει πιο γρήγορα λάδι απ το αμάξι μου
-
Το αμαξι σου πρεπει να ανηκει στην κατηγορια 'bugs' για το software της γραμμης παραγωγης των γκολφ... με λιγα λογια ειναι προβληματικο..
-
Κι εμένα με ανησυχεί, θα στείλω mail στη vw μήπως θέλουν να γυρίσω το αμάξι πίσω στο εργοστάσιο να το δει το τμήμα R&D και να αποφανθούν για το ανεξήγητο της κατάστασης, ώστε να μην έχουμε τέτοια προβλήματα μη καύσης λαδιού στην επόμενη γενιά golf
-
Το πιο λογικο ειναι να το παρουν πισω αλλα θα πρεπει να το πας με συνοδεια καθως θα σε αντιμετωπισουν ωσαν εξωγηινο.Θα ναι δυσκολο να τους πεισεις και θα σε παρουν για μπανταβο..εσυ θα επιμεινεις βεβαια,μην αφησεις ανεκμεταλλευτη την ευκαιρια να στο αλλαξουν,πιεσε τους για εγγυηση...αλλωστε δεν εχεις αυτοκινητο,εχεις γκολφ..
-
**Φτάνει το τρολλάρισμα. **
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και χαιρομαι που δεν εκαναν το ιδιο στο Α3, ομως το ιδιο πραγμα γινεται και θα γινεται κι απο αλλους
ομως εκει δεν ακουω κουβεντα πχ 308 ή το επομενο focus που θα βασιζεται στο παλιο
για το 308 μαλιστα ακουω οτι εγιναν βελτιωσεις και καλα ενω το golf το θεωρουμε δεδομενο οτι ειναι ολοιδιοΓια τα πεζω οντως ισχυει οτι τουλαχιστον σχεδιαστικα ακολουθουν το ιδιο μοτιβο αρκετα χρονια,δλδ η ιδια μουρη ,τα ιδια φαναρια σε ολα τα πεζω λες κ δεν υπαρχει εμπνευση η θεληση για μια αλλαγη,απλα επειδη η vw εχει κ μια γκαμα μεγαλυτερη αυτο το επαναλαμβανομενο σχεδιο πχ του πολο σε ολη τη γκαμα χτυπαει πιο ασχημα.Δλδ οταν βλεπεις σχεδον ιδια μουρη στο γκολφ,ιδια στο πολο,ιδια στο τουραν,ιδια στο τουαρεγκ κοκ,καπου ενοχλει πως να το κανουμε,και αντιστοιχα το α1,σχεδον ιδια μουρη το επομενο α3 κλπ.Καπου εχει χαθει ο αιφνιδιασμος,αλλα αυτη ειναι η φιλοσοφια τους,ειτε την δεχεται κανεις ειτε την απορριπτει.
Το focus διατηρουσε μια συντηρητικη φιλοσοφια κ αυτο,ευτυχως αλλαξαν το fiesta που ειναι καλουτσικο κ δειχνει κατι το διαφορετικο.
-
μιλουσα για πατωματα, εκει ειναι το ολο θεμα με το golf 5 που εγινε 6
οτι περα απο τη σημαντικη αλλαγη στο εσωτερικο (που ειναι ισως το μονο που δικαιολογει την 'αλλαγη γενιας' ολα τα αλλα εμειναν ιδια)
το αισθητικο σημειο δεν καθομαι να το αναλυσω, τα γαλλικα ειναι παραδοσιακα ασχημα, τα ιταλικα πιο ενδιαφεροντα (καμια φορα παραειναι ενδιαφεροντα) και τα γερμανικα βαρετα, αλλα τουλαχιστον θυμιζουν αυτοκινητο
φυσικα σε ολα τα παραπανω υπαρχουν και οι εξαιρεσεις
-
μιλουσα για πατωματα, εκει ειναι το ολο θεμα με το golf 5 που εγινε 6οτι περα απο τη σημαντικη αλλαγη στο εσωτερικο (που ειναι ισως το μονο που δικαιολογει την 'αλλαγη γενιας' ολα τα αλλα εμειναν ιδια)
το αισθητικο σημειο δεν καθομαι να το αναλυσω, τα γαλλικα ειναι παραδοσιακα ασχημα, τα ιταλικα πιο ενδιαφεροντα (καμια φορα παραειναι ενδιαφεροντα) και **τα γερμανικα βαρετα, αλλα τουλαχιστον θυμιζουν αυτοκινητο
**
φυσικα σε ολα τα παραπανω υπαρχουν και οι εξαιρεσειςΣωστά! Θυμίζουν! Δεν είναι πάντα όμως!!
-
... τα γαλλικα ειναι παραδοσιακα ασχημα, τα ιταλικα πιο ενδιαφεροντα (καμια φορα παραειναι ενδιαφεροντα) και τα γερμανικα βαρετα, αλλα τουλαχιστον θυμιζουν αυτοκινητο ...Καθαρά προσωπική σου γνώμη, ειδικά για τα γαλλικά
-
Ο χρήστης dd_surfer έγραψε:
... τα γαλλικα ειναι παραδοσιακα ασχημα, τα ιταλικα πιο ενδιαφεροντα (καμια φορα παραειναι ενδιαφεροντα) και τα γερμανικα βαρετα, αλλα τουλαχιστον θυμιζουν αυτοκινητο ...
Καθαρά προσωπική σου γνώμη, ειδικά για τα γαλλικά
+Renault Megane Coupe RS my2010
Qsis εγώ θα προτιμούσα το μοτέρ σου στην καρότσα του Μegane που είναι κούκλα και θυμίζει αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
... τα γαλλικα ειναι παραδοσιακα ασχημα, τα ιταλικα πιο ενδιαφεροντα (καμια φορα παραειναι ενδιαφεροντα) και τα γερμανικα βαρετα, αλλα τουλαχιστον θυμιζουν αυτοκινητο ...
Καθαρά προσωπική σου γνώμη, ειδικά για τα γαλλικά
+Renault Megane Coupe RS my2010
Qsis εγώ θα προτιμούσα το μοτέρ σου στην καρότσα του Μegane που είναι κούκλα και θυμίζει αυτοκίνητο.
ναι καθαρα δικη μου αποψη, οτι και το καινουριο megane ειναι επισης ασχημο πολυ γουρουνι και χοντροκομμενο
το μονο που πηγε να μου αρεσει, αλλα ξενερωσα μολις ειδα τα φωτα του, ειναι το laguna coupe και φυσικα μου αρεσει το twingo , γιατι στο πλαι θυμιζει το c2
ομορφο θεωρουσα και το νεο clio , μεχρι που στο f/l το χαλασαν, γιατι δεν αντεχαν τη νορμαλ εμφανιση
-
paidia geia sas!exw ena golf tsi 140ps mou ekane diakopes k otan htan kryo mou anave to tsek tis mhxanhs,k phga sthn antiprosopeia.ekei mou eipan oti vgazei provlhma o tetartos kylindros(4os) alaxa mpek k pali ta idia...twra mou lene na to gemisw syper amolyvdh mazi me veltiotiko k na to plakwsw mhpws strwsei.alliws thelei kapaki alagh,dhladh genikh episkeyh pou stoixizei 2500 eyro.krima den einai 2 etwn amaxi!paidia vohthiste an gnwrizete kati...ti na kanw k me pious na ta valw...krima einai kainourio amaxi na kanei episkeyh mhxanhs. ' sas eyxaristw!!!'
-
Ο χρήστης MARIOSTSI έγραψε:
paidia geia sas!exw ena golf tsi 140ps mou ekane diakopes k otan htan kryo mou anave to tsek tis mhxanhs,k phga sthn antiprosopeia.ekei mou eipan oti vgazei provlhma o tetartos kylindros(4os) alaxa mpek k pali ta idia...twra mou lene na to gemisw syper amolyvdh mazi me veltiotiko k na to plakwsw mhpws strwsei.alliws thelei kapaki alagh,dhladh genikh episkeyh pou stoixizei 2500 eyro.krima den einai 2 etwn amaxi!paidia vohthiste an gnwrizete kati...ti na kanw k me pious na ta valw...krima einai kainourio amaxi na kanei episkeyh mhxanhs. ' sas eyxaristw!!!'Καλως ηλθες αλλα γραφε με ελληνικα και οχι με greeklish[mod]
Κατι βρωμαει παντως.Δεν μπορει η εναλλακτικη του καπακιου και τις γενικης επισκευης να ειναι η 100αρα βενζινη !!!
Πολλαπλασιαστη σου αλλαξαν; -
Καλησπέρα! Για να μην ανοίξω νέο θέμα έτσι ευκολα, είπα να ρωτήσω εδώ!
Διαβάζω πολλά για την αξιοπιστία ή όχι του TSI τα πιο πολλά βεβαια ειναι κανένα χρόνο πίσω!
Τελικά τώρα που μπήκε το 2011 έχουμε μια πιο σαφή εικόνα του αν τελικά έχουν βγεί αξιόπιστα ή όχι?
Ρωτάω γιατί λογικά με βλέπω να καταλήγω σε octavia 5 με τον 1.4 στα 122 αλογα ή στο jetta με το ίδιο μοτέρ!Τί νεότερα έχουμε λοιπον για τον συγκεκριμένο κινητήρα?
Ευχαριστώ
-
Ο 122άρης δεν έχει την πολυπλοκότητα των 140-150-160-170-180. Εχει μόνο τουρμπο ενώ οι άλλοι και κομπρεσορα. Απλός υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας δηλαδή με άμεσο ψεκασμό. Οτι ακούγεται, ακούγεται για τις εκδόσεις με το κομπρέσορα που και πάλι λίγα ισχύουν!!!
-
Σ ευχαριστώ για την απάντηση! Αρα για τον 122 άλογα δεν υπάρχουν θέματα? Δεν ξέρω τί να πώ ακούγονται διάφορα γενικώς και μπερδεύομαι!
-
Μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί κάτι.
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)