-
Ο χρήστης ekatsaros έγραψε:
Επιπλέον στο νέο σου GT δεν θα γράφει GT στο πίσω μέρος αλλά TSI με το S κόκκινο όπως και το I !!!+1. Πλεον υπαρχει η εκδοση GT Sport 140 / 170 με μονη κυρια εξωτερικη διαφορα τις 17αρες ζαντες και τη διπλη πισω αποληξη.Το εσωτερικο ειναι το ιδιο και στα δυο.
Καλοριζικο και καλοταξιδο... -
-
-
Και είναι και στο αγαπημένο μου χρώμα.
-
Πήγα μια βόλτα ένα φίλο που έχει το καινούριο Civic 1.8.
Οι παρατηρήσεις του:
-Πολύ πιο καλό σε άνεση το Golf, δεν κοπανάει.
-Πολύ γραμμική επιτάχυνση σε σχέση με το Honda που κάτω από τις 3.000 σύμφωνα με τα λεγόμενά του είναι ψόφιο και σε ανηφόρες θέλει κατέβασμα εκεί που το golf πάει με μία σχέση πάνω.
-Δεν τρίζει τπτ εκτός από τους αεραγωγούς, στο Civic λέει ακούγονται κάποια μικροτριξίματα σε 2-3 σημεία.
-Ποιοτικότερο εσωτερικό
-Καλύτερη ηχομόνωση.
-Πιο ευρύχωρο (στο μάτι του τουλάχιστον) για πίσω επιβάτες.Αλλά και:
-Περισσότερες κλίσεις σε στροφές το Golf (trendline έχω), το Civic λέει εμπνέει περισσότερο για γρήγορες στροφές.
-Καλύτερο ηχοσύστημα το Civic.
-Δεν αντέχει λέει το βαρετό εσωτερικό του Golf.
-Ο ήχος του Vtec του αρέσει περισσότερο από τα σφυρίγματα των turbo.
-Εικάζει ότι το Golf έχει υπερβολική καθυστέρηση και lag στο πάτημα του γκαζιού σε σχέση με το Honda.Αυτά.
-
Ο χρήστης JoeyJ έγραψε:
Σας ευχαριστω ολους παιδια...Σιγα μην το δινω του Amott..κανει αστειακια προφανως!Θα παρει τα %@^&*$$# μου!!!
μεγιές-μεγιές!!!!
Πανέμορφο σε κόκκινο!!!Του πάει απίστευτα!
Καλές βόλτες!!ΥΓ:Τώρα μπόρεσα το είδα το post.
ΥΓ2:Εντυπώσεις από το DSG έχουμε? (ως νέος οδηγός που βράζει το αίμα σου, σε 'βοηθάει' ή σε ξενερώνει? )
ΥΓ3:βγάλε τα νάιλον από τα πατάκια... -
Δεν το πηραμε ακομα στα χερια μας...απο Πεμπτη!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Δεν το πηραμε ακομα στα χερια μας...απο Πεμπτη!κι 'εδώ' που είναι?Αντιπροσωπεία (υποθέτω)?
-
Ναι..στα καταγωγια της Δελτα καρ!
-
Με γειές ΤζόυΤζέι!
Μ αρέσει το διακριτικό χρωματάκι. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Με γειές ΤζόυΤζέι!
Μ αρέσει το διακριτικό χρωματάκι.Δε μου αρέσει να προκαλώ!!!!!
Όσο για χάρες κ βόλτες σε εμένα. Ο amott κάνει πανηγύρι με το μυαλό του!!!!! -
Ο χρήστης JoeyJ έγραψε:
Όσο για χάρες κ βόλτες σε εμένα. Ο amott κάνει πανηγύρι με το μυαλό του!!!!!Εσύ θα έρθεις?
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... start=1650
Γιατί αφήνει κάτι να εννοηθεί ο αδερφός σου...Κάτι για αυτομάτως λέει... -
Καλημέρα παιδιά , θέλω να κάνω μια ερώτηση. έχει μια συνάδελφος ένα TSI και ξαφνικά σταμάτησαν να λειτουργούν οι αισθητήτρες παρκαρίσματος. Πήρε την αντιπροσωπεία και της είπαν πως πίσω από τα πίσω προσκέφαλα, υπάρχει ένας διακόπτης on/off του συστήματος και μάλλον έχει πατηθεί το off. Ψάξαμε όλο το αμάξι αλλά δεν το βρήκαμε. Μήπως το έχει κανείς το σύστημα, ώστε να ξέρει που βρίσκεται ακριβώς ο διακόπτης;Αν δεν το βρούμε θα πάει στην αντιπροσωπεία, αλλά επειδή είναι λίγο μακριά από το Ηράκλειο, ρωτάω ώστε να αποφύγει την ταλαιπωρία.
-
Ο χρήστης grig82 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά , θέλω να κάνω μια ερώτηση. έχει μια συνάδελφος ένα TSI και ξαφνικά σταμάτησαν να λειτουργούν οι αισθητήτρες παρκαρίσματος. Πήρε την αντιπροσωπεία και της είπαν πως πίσω από τα πίσω προσκέφαλα, υπάρχει ένας διακόπτης on/off του συστήματος και μάλλον έχει πατηθεί το off. Ψάξαμε όλο το αμάξι αλλά δεν το βρήκαμε. Μήπως το έχει κανείς το σύστημα, ώστε να ξέρει που βρίσκεται ακριβώς ο διακόπτης;Αν δεν το βρούμε θα πάει στην αντιπροσωπεία, αλλά επειδή είναι λίγο μακριά από το Ηράκλειο, ρωτάω ώστε να αποφύγει την ταλαιπωρία.Το manual τί λέει επ΄αυτού;;;;
-
κατα πασα πιθανοτητα οι αισθητηρες ειναι αφτερ μαρκετ, οποτε θα πρεπει να βρει το βιβλιο χρησης των αισθητηρων - αν το εχουν δωσει
-
Ο χρήστης grig82 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά , θέλω να κάνω μια ερώτηση. έχει μια συνάδελφος ένα TSI και ξαφνικά σταμάτησαν να λειτουργούν οι αισθητήτρες παρκαρίσματος. Πήρε την αντιπροσωπεία και της είπαν πως πίσω από τα πίσω προσκέφαλα, υπάρχει ένας διακόπτης on/off του συστήματος και μάλλον έχει πατηθεί το off. Ψάξαμε όλο το αμάξι αλλά δεν το βρήκαμε. Μήπως το έχει κανείς το σύστημα, ώστε να ξέρει που βρίσκεται ακριβώς ο διακόπτης;Αν δεν το βρούμε θα πάει στην αντιπροσωπεία, αλλά επειδή είναι λίγο μακριά από το Ηράκλειο, ρωτάω ώστε να αποφύγει την ταλαιπωρία.Η καλωδίωση για τον αισθητήρα παρκαρίσματος βρίσκεται (στο δικό μου) πίσω από τα πίσω προσκέφαλα, πίσω από το πλαστικό στην αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου (όπως το κοιτάμε από το πορτ παγκάζ). Δηλαδή πρέπει να ξεκουμπώσεις το πλαστικό για να δεις την καλωδίωση και τον διακόπτη.
Την πρώτη μέρα που πήρα το TSI, οι αισθητήρες λειτούργησαν για μια φορά και μετά... πάπαλα. Το γύρισα πίσω, ξεκούμπωσαν την αριστερή πλευρική πλαστική επένδυση πίσω από τα προσκέφαλα (βε βίαιο είναι η αλήθεια τρόπο) είδαν ότι οι φύσες ήταν ελαττωματικές και δεν έκαναν καλά επαφή και μου άλλαξαν καλωδίωση. Κάπου εκεί πρέπει να υπάρχει και ο διακόπτης.
-
Ευχαριστώ πολύ φίλε. Να 'σαι καλά.
-
Συνέβει κάτι τραγικό.
Ενώ ήμουν σε ερημική ορεινή τοποθεσία μόνος μου και έκοβα βόλτες σε στροφές πριν λίγη ώρα μέσα στα μαύρα σκοτάδια, σε κάποια φάση βγάζει στο display ένα σήμα-χιονάκι δίπλα στη θερμοκρασία που ήταν 3 βαθμοί, έκανε μερικά έντονα μπιπ και η μηχανή συμπεριφερόταν σαν να μην λειτουργούσαν τα τούρμπο μέχρι που κατέβηκα σε χαμηλότερο υψόμετρο με θερμοκρασία 7 βαθμούς οπότε όλα επανήλθαν και έφυγε το σήμα-χιονάκι.(Χέστηκα επάνω μου εκεί στην ερημιά)
-
Δεν είναι τπτ. Σε προειδοποιεί για χαμηλή θερμοκρασία και ότι ίσως συναντήσεις παγετό στον δρόμο. Και εμένα μου άναψε σήμερα που κινήθηκα σε ορεινή στροφοδιαδρομή.
-
Μολις πεσεις στους 4 βαθμους αναβει για να προσεχεις για παγετο...μην φοβασαι!
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)