-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Στο μόναχο νοικιάσαμε ένα touran με dsg. Δεν ξέρω αν διατίθεται και εδω έτσι.
Διατίθεται. Μόλις έφθασε και με το Park Assist. Συνδυάζεται μόνο με DSG και παρκάρει ΜΟΝΟ ΤΟΥ: πατάς γκάζι και φρένο, και αυτό στρίβει το τιμόνι. Άχρηστο gadget, αλλά είναι πολύ εντυπωσιακό στην πράξη: http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=252&page_id=4654
Αχαχαχ.
Να δω τι αλλο θα βγαλουν!!! -
Διατίθεται. Μόλις έφθασε και με το Park Assist. Συνδυάζεται μόνο με DSG και παρκάρει ΜΟΝΟ ΤΟΥ: πατάς γκάζι και φρένο, και αυτό στρίβει το τιμόνι. Άχρηστο gadget, αλλά είναι πολύ εντυπωσιακό στην πράξη: http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=252&page_id=4654
θα κάνει θραύση στο άλλο φύλο...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Μπα, δε νομίζω. Εκτός του ότι θέλει ικανό χώρο (δεν μπορεί να σε παρκάρει αν μπαίνεις τσίμα-τσίμα), δεν παρκάρει στο αριστερό μέρος του δρόμου. Όσο κι αν το προσπάθησα, αυτό με πήγαινε απέναντι
-
Μπα, δε νομίζω. Εκτός του ότι θέλει ικανό χώρο (δεν μπορεί να σε παρκάρει αν μπαίνεις τσίμα-τσίμα), δεν παρκάρει στο αριστερό μέρος του δρόμου. Όσο κι αν το προσπάθησα, αυτό με πήγαινε απέναντι
θα έβλεπε καμιά καλύτερη θέση
για την ελλάδα θα πρέπει να βάλουν στο σύστημα και επιλογές Κ.Π (καβάλημα πεζοδρομίου) και 2 (διπλοπαρκάρισμα) με αυτόματη ενοργοποίηση των αλάρμα βέβαια -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
για την ελλάδα θα πρέπει να βάλουν στο σύστημα και επιλογές Κ.Π (καβάλημα πεζοδρομίου)
και 2 (διπλοπαρκάρισμα) με αυτόματη ενοργοποίηση των αλάρμα βέβαιαΆρχοντας
-
-
Πολλά ακούγονται τελευταία για την αξιοπιστία του κινητήρα του GT.
Κανένα σχόλιο ?Έχω 27.000km και έως τώρα μόνο ένα προβληματάκι με το κιβώτιο.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Nicat_147 έγραψε:
Ευχαριστώ.
Τι προβληματάκι ακριβώς;
-
Ευχαριστώ.
Τι προβληματάκι ακριβώς;
Αλλαγή Δίσκου (ευτυχώς εντός εγγύησης)...
-
Ο χρήστης Nicat_147 έγραψε:
Τι ντιζα εχει; Απλη, αυτορυθμιζομενη, αλλη, ΔΞ/ΔΑ;
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Δεν το ξέρω.
Στο συνεργείο μου είπαν πως ο συμπλέκτης είναι βαρύς και πως πρέπει να αλλαχθεί. Εγώ να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα καμιά διαφορά από πριν σε μετά.
Στις απότομες αλλαγές μου κλοτσάει η δευτέρα... -
Ο χρήστης pro έγραψε:
Δεν το ξέρω.
Στο συνεργείο μου είπαν πως ο συμπλέκτης είναι βαρύς και πως πρέπει να αλλαχθεί. Εγώ να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα καμιά διαφορά από πριν σε μετά.
Στις απότομες αλλαγές πάντως μου κλοτσάει η δευτέρα... -
Ο χρήστης pro έγραψε:
Λογικά αυτορυθμιζόμενη έχει.
Πάντως (και ευτυχώς), άλλο πρόβλημα στο δίσκο, και άλλο πρόβλημα στο κιβώτιο. Ο δισκός καλώς η κακώς είναι αναλώσιμο, το σασμάν όχι. Κακώς που έπρεπε να αλλαχτεί τόσο νωρίς, αλλά αφού έγινε εντός εγγύησης δεν τρέχει τπτ. Με την προϋπόθεση ότι το ανταλλακτικό είναι καλύτερο από το πρώτης τοποθέτησης, αν όντως η εταιρεία παρατήρησε κάτι κακό στους δίσκους των GT.
-
υπηρχε μια προβληματικη παρτιδα σε δισκους απο οσο ξερω, οφειλοταν σε αλλαγη προμηθευτη. Αυτο εχει λυθει πλεον και οσοι εχουν προβλημα γινεται αντικατασταση μεσα στην εγγυηση.
-
Από λάδια, τούρμπο, γενικά μηχανικά κλπ πως πάει ... ?
Σε Vento και μετά σε Passat ενός δικού μου υπήρχε ένα θεματάκι με τον πίσω άξονα ... κάτι ήχους κλπ ... -
Πάντως (και ευτυχώς), άλλο πρόβλημα στο δίσκο, και άλλο πρόβλημα στο κιβώτιο. Ο δισκός καλώς η κακώς είναι αναλώσιμο, το σασμάν όχι. Κακώς που έπρεπε να αλλαχτεί τόσο νωρίς, αλλά αφού έγινε εντός εγγύησης δεν τρέχει τπτ. Με την προϋπόθεση ότι το ανταλλακτικό είναι καλύτερο από το πρώτης τοποθέτησης, αν όντως η εταιρεία παρατήρησε κάτι κακό στους δίσκους των GT.
Αν εχει αυτορυθμιζομενη εγω θα την αλλαζα με μια απλη. Δεν ξερω αν εχουν βελτιωσει την κατασταση τωρα, γνωριζω παντως (και απο ιδια πειρα) οτι παλιοτερα σε πολλα αυτοκινητα του γκρουπ το προβλημα το δημιουργουσε η αυτορυθμιζομενη ντιζα (ειχε ενα χαρακτηριστικο ελατηριο/κουκουναρι στο τελος της).
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Αν εχει αυτορυθμιζομενη εγω θα την αλλαζα με μια απλη. Δεν ξερω αν εχουν βελτιωσει την κατασταση τωρα, γνωριζω παντως (και απο ιδια πειρα) οτι παλιοτερα σε πολλα αυτοκινητα του γκρουπ το προβλημα το δημιουργουσε η αυτορυθμιζομενη ντιζα (ειχε ενα χαρακτηριστικο ελατηριο/κουκουναρι στο τελος της).
Aν έχει αυτορυθμιζόμενη, λογικά στο συνεργείο της VW δεν θα δέχονται να του βάλουν απλή. Οπότε θα πρέπει να το κάνει μόνος του, κάπου έξω. Και δεν ξέρω αν θα έχει θέμα με την εγγύηση μετά.
-
το γκοφλάκι του κουμπάρου μου , 1.6 fsi στα 27000 χλμ χτύπησε μπιέλα
Έκανε ένα μικρό θόρυβο από την αρχή που το πήρε κάποιες φορές στο ρελαντί, τους το είχε πάει και τρεις φορές να το ακούσουν αλλά του λέγανε όλα οκ
Ακόμα και όταν άρχισε να κάνει σαν τρακτέρ του είπαν να το κινεί και να πάει να το δούνε, από εβδομάδα. Ε, έκανε άλλα 30χλμ και τώρα κάνει σαν δυο τρακτέρ. Έκλεισε ραντεβού για τετάρτη. Αν δεν το καλύψουν, γιατί είναι εκτός εγγύησης, θα κάνει μεγάλο θέμα -
[Aν έχει αυτορυθμιζόμενη, λογικά στο συνεργείο της VW δεν θα δέχονται να του βάλουν απλή. Οπότε θα πρέπει να το κάνει μόνος του, κάπου έξω. Και δεν ξέρω αν θα έχει θέμα με την εγγύηση μετά.
Πιθανον - στην Σεατ παντως το εκαναν. Και φυσικα, γνησιο ανταλλακτικο θα ζητησει να του βαλουν, δεν βλεπω καποιον ουσιαστικο λογο να του δημιουργησουν προβλημα.
Τεσπα, μακαρι το προβλημα να ειναι στην παρτιδα δισκων και να μην τρωει τις ακριβες αλλαγες δισκου καθε 30Κ. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Από λάδια, τούρμπο, γενικά μηχανικά κλπ πως πάει ... ?
Σε Vento και μετά σε Passat ενός δικού μου υπήρχε ένα θεματάκι με τον πίσω άξονα ... κάτι ήχους κλπ ...Μια χαρά. Άλλο πρόβλημα δεν έχει φανεί.
Το αυτοκίνητο είναι καταπληκτικό σε όλα του.
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)