-
ερωτηση προς τους γνωστες τα GOLF καλα.
φιλος (καλος ομως που σεβεται την γνωμη μου)
θελει να προβει σε αγορα β χερι GOLF 1.6 FSI με τα 115Hp..κοντα 125 hp στην πραγματικοτητα και 15+kg ροπη.3 πορτο.
τι πρεπει να προσεξει ?
το 6 αρι σασμαν ειναι οκ?
με καταναλωση λαδιων εχετε ακουσει κατι?
απο καταναλωση πως παει?
με 95 αρα δουλευει κανονικα ή για να δει λιγο γκαζι πρεπει να βαζει 100 λογω αμεσου ψεκασμου?
ο συμπλεκετης ειναι και εδω μαλθακος?τελος ειδα κατι προγραματα που παιζουν σε amt developments κτλ..
γενικα καποιος που να εχει δοκιμασει προγραμμα ή καπου να με παραπεμψει να ρωτησω?
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
με καταναλωση λαδιων εχετε ακουσει κατι?Για τα 1.4 FSi και όχι όλα...
γενικα καποιος που να εχει δοκιμασει προγραμμα ή καπου να με παραπεμψει να ρωτησω?
Ίσως βρεις κάτι στο forum του vwclub.gr...
_
-
ευχαριστω.
-
παιδια μια ερωτηση που προφανως θα εχει ξαναγινει αλλα που καιρος για διαβασμα πολλες οι σελιδες,γιαυτο σορυ εκ των προτερων.
μολις ειδα το tiguan και μου ερεσε .οποτε ρωταω καθαρα για τον κινητηρα.
ειναι ο γνωστος απο το golf.
ειναι καλος η εχει βγαλει προβληματα?
καιει ? ποσο καιει στο golf περιπου μεση καταναλωση πραγματικη στο δρομο και με τι ποδι αυτοι που θα απαντησουν .
συγνωμη αν επαναφερω γνωστα θεματα αλλα η βοηθεια θα ειναι πολυτιμη. -
Με κάπου 3100 χλμ και 95άρα βενζίνη την οποία o TSI 140 καίει απροβλημάτιστα έχω μέση στο trip computer 7,3l/100 km. Το trip ίσως κλέβει γύρω στο 0,4 του λίτρου αλλά δεν είμαι βέβαιος καθότι κανά δυο φορές ξέχασα να καταγράψω τα γεμίσματά μου.
Τα χλμ αυτά είναι κυρίως σε καταστάσεις ρέουσας κυκλοφορίας. Σε καλές συνθήκες πόλης, γύρω στο 8-8 και κάτι. Σε νορμάλ συνθήκες πόλης βλέπω γύρω στο 9,2-10 και σε συνθήκες απίστευτου μποτιλιαρίσματος και αρκετού κρύου, είδα μέχρι και 16 lt/100 km (1 ώρα για διαδρομή 7 κμ...)
Σε ταξίδι χαλαρά κάτω από 7,5 lt, συνήθως κάτω από 7.
Τα παραπάνω με μέτριο πόδι και ενίοτε κανένα ξέσπασμα, αλλά με τήρηση σε γενικές γραμμές των ορίων ταχύτητας των αυτοκινητοδρόμων.
Ο κινητήρας χωρίς προβλήματα σε εμένα, αλλά δεν έχω και άπειρα χιλιόμετρα. Έχουν αναφερθεί μικροπροβληματάκια στο thread, τίποτα όμως που να μην ήταν εύκολα επισκευάσιμο (πλην μίας περίπτωσης πριν από πολύ πολύ καιρό).
-
οικογενειακός φίλος παρήγγειλε το 122αρι highline έκδοση. Αναμονή 2μήνες.
Ποιες μάρκες ελαστικά φοράει η vw σε αυτό; Ποια από αυτές είναι που είναι χάλια, και οι 4τροχοί αλλάξαν για να πετύχουν καλύτερο φρενάρισμα;
ΓΜΤ το αλτσχαϊμερ
Αλήθεια, μπορείς να πεις εγώ δεν θέλω αυτά τα λάστιχα και να σου τα αλλάξουν; -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Ποιες μάρκες ελαστικά φοράει η vw σε αυτό; Ποια από αυτές είναι που είναι χάλια, και οι 4τροχοί αλλάξαν για να πετύχουν καλύτερο φρενάρισμα;
ΓΜΤ το αλτσχαϊμερ
Αλήθεια, μπορείς να πεις εγώ δεν θέλω αυτά τα λάστιχα και να σου τα αλλάξουν;Ανάλογα την παρτίδα που θα πέσεις..Οι 4Τ είχαν δοκιμάσει ένα με MICHELIN ENERGY και τα άλλαξαν με τα ContiSportContact.
-
Ο χρήστης SigmaDelta έγραψε:
ΓΜΤ το αλτσχαϊμερ
Αλήθεια, μπορείς να πεις εγώ δεν θέλω αυτά τα λάστιχα και να σου τα αλλάξουν;Ανάλογα την παρτίδα που θα πέσεις..Οι 4Τ είχαν δοκιμάσει ένα με MICHELIN ENERGY και τα άλλαξαν με τα ContiSportContact.
Σωστά. Sport Contact 2 για την ακρίβεια
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
http://www.germancarfans.com/news/20508 ... Mini1L.jpg
http://www.germancarfans.com/news/20508 ... ini13L.jpg
http://www.germancarfans.com/news/20508 ... ini16L.jpg**ΠΗΓΗ: **
http://www.germancarfans.com/news.cfm/n ... gen/1.htmlείσαι μελλοντολόγος εσύ?
-
Kαλημέρα και Χρόνια πολλά! Ξέρει κάποιος πότε έρχεται το καινούργιο Golf?
-
Ο χρήστης vasilis έγραψε:
Kαλημέρα και Χρόνια πολλά! Ξέρει κάποιος πότε έρχεται το καινούργιο Golf?τέλος του 2008
http://www.worldcarfans.com/9071128.010 ... f-vi-spied
-
Για την ώρα καινούργιο κιβώτιο DSG με συν μία ταχύτητα μικρότερο σε διαστάσεις και βάρος και με καλύτερη οικονομία από το μηχανικό....
http://www.worldcarfans.com/9071222.001 ... sg-gearbox
Ας ελπίσουμε ότι:
α. Θα μειωθεί η τιμή του 6αριού από το εξωφρενικό ποσό των 2,000+ Ευρώ.
β. Θα γίνει άμεσα διαθέσιμο και σε άλλα οχήματα του Group. -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
α. Θα μειωθεί η τιμή του 6αριού από το εξωφρενικό ποσό των 2,000+ Ευρώ.Μακάρι. Γιατί κάνει ΠΟΛΥ καλά τη δουλειά του για να το παραβλέψει κανείς έτσι εύκολα. Μετά από ΠΟΛΛΑ χιλιόμετρα με χειροκίνητα και DSG μοντέλα του γκρουπ, οριακά καταλήγω ότι θα προτιμούσα χειροκίνητο, αλλά το DSG είναι πραγματικά εκπληκτικό.
β. Θα γίνει άμεσα διαθέσιμο και σε άλλα οχήματα του Group.
Κάτι ακούγεται και για Λεόν
-
Στο μόναχο νοικιάσαμε ένα touran με dsg. Δεν ξέρω αν διατίθεται και εδω έτσι.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Στο μόναχο νοικιάσαμε ένα touran με dsg. Δεν ξέρω αν διατίθεται και εδω έτσι.Διατίθεται. Μόλις έφθασε και με το Park Assist. Συνδυάζεται μόνο με DSG και παρκάρει ΜΟΝΟ ΤΟΥ: πατάς γκάζι και φρένο, και αυτό στρίβει το τιμόνι. Άχρηστο gadget, αλλά είναι πολύ εντυπωσιακό στην πράξη: http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=252&page_id=4654
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Στο μόναχο νοικιάσαμε ένα touran με dsg. Δεν ξέρω αν διατίθεται και εδω έτσι.Αυτό ακριβώς έχω εδώ και μια εβδομάδα (140km), Touran 1. Tsi DSG.
Το κιβώτιο πολύ καλό (θα ήθελα όμως να αλλάζει λιγο πιο ψηλά απο τις 1500-1800 που αλλάζει. Να φανταστείται ότι απο στενό σε στενό βάζει μέχρι και τετάρτη σχέση. Δεν καταλαβαίνει καθόλου τις αλλαγές όμως και είναι ξεκούραστο. Ειδικά με τα αυτάκια στο τιμόνι (αλλαγές τύπου F1) πετάει. Όποιος παραγείλει DSG μην ξεχάσει για 150 Ευρώ παραπάνω τα αυτάκια. -
Ο χρήστης bourasnik έγραψε:
Αυτό ακριβώς έχω εδώ και μια εβδομάδα (140km), Touran 1. Tsi DSG.
Το κιβώτιο πολύ καλό (θα ήθελα όμως να αλλάζει λιγο πιο ψηλά απο τις 1500-1800 που αλλάζει. Να φανταστείται ότι απο στενό σε στενό βάζει μέχρι και τετάρτη σχέση. Δεν καταλαβαίνει καθόλου τις αλλαγές όμως και είναι ξεκούραστο. Ειδικά με τα αυτάκια στο τιμόνι (αλλαγές τύπου F1) πετάει. Όποιος παραγείλει DSG μην ξεχάσει για 150 Ευρώ παραπάνω τα αυτάκια.Ο εγκέφαλος διαβάζει κατά πόσο πατάς το γκάζι και αντίστοιχα κάνει τις αλλαγές (λειτουργία 'D'). Αν πατήσεις λίγο περισσότερο γκάζι, αυξάνει τις στροφές στις οποίες γίνονται οι αλλαγές. Προσαρμόζεται δηλαδή στον τρόπο που οδηγείς.
Καλοτάξιδο!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Το κιβώτιο πολύ καλό (θα ήθελα όμως να αλλάζει λιγο πιο ψηλά απο τις 1500-1800 που αλλάζει. Να φανταστείται ότι απο στενό σε στενό βάζει μέχρι και τετάρτη σχέση. Δεν καταλαβαίνει καθόλου τις αλλαγές όμως και είναι ξεκούραστο. Ειδικά με τα αυτάκια στο τιμόνι (αλλαγές τύπου F1) πετάει. Όποιος παραγείλει DSG μην ξεχάσει για 150 Ευρώ παραπάνω τα αυτάκια.Ο εγκέφαλος διαβάζει κατά πόσο πατάς το γκάζι και αντίστοιχα κάνει τις αλλαγές (λειτουργία 'D'). Αν πατήσεις λίγο περισσότερο γκάζι, αυξάνει τις στροφές στις οποίες γίνονται οι αλλαγές. Προσαρμόζεται δηλαδή στον τρόπο που οδηγείς.
Καλοτάξιδο!
Όπως τα λες είναι αλλά στο στρώσιμο δεν θέλουμε και πολύ γκάζι, οπότε αλλαγές χαμηλά.
-
Ο χρήστης bourasnik έγραψε:
Καλοτάξιδο!
Όπως τα λες είναι αλλά στο στρώσιμο δεν θέλουμε και πολύ γκάζι, οπότε αλλαγές χαμηλά.
Στο στρώσιμο θα πρότεινα το κιβώτιο να είναι στην λειτουργία +/- (δηλαδή να αλλάζεις ο ίδιος τις ταχύτητες), καθώς με τον τρόπο αυτό μπορεί να διατηρηθεί ευκολότερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια το φάσμα στροφών στο οποίο είναι επιθυμητό να δουλέψει ο κινητήρας.
-
σωστος..
ασε που δεν θες να ζοριζεις καινουριο μοτερ με χαμηλες στροφες και πολυ γκαζι!
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)