-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Με την Καβάλα μάθαμε τι έγινε τελικά; ή έχει βγει σε τροχιά η τουρμπίνα;κατευθύνεται στη θάλασσα.
μπλούμ!
-
Ευχαριστώ για τις ευχές, καλοτάξιδα και σε σας τα ΤSI (GT ή απλά).
Όντως αυτό το πρωινό το κάνει για λίγο, δεν είναι κάτι που με ανησύχησε πραγματικά.
Για το πόσο καίει, δεν μπορώ να πω με ακρίβεια. Έχω τη φτωχή έκδοση που δεν έχει υπολογιστή ταξιδίου, έτσι η ερώτηση 'πόσο καίει' μόνο εμπειρικά μπορεί να απαντηθεί. Σε σχέση με το punto 1.4 16V που είχα έχω την αίσθηση ότι καίει περισσότερο, αλλά όχι πολύ περισσότερο. Ακόμα δεν έχω αξιωθεί να μετρήσω χιλιόμετρα και κατανάλωση... Πάντως γενικά, μιας και στα ταξίδια μου δεν το πολυζορίζω (140-160 και αραιά 180+) είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από κατανάλωση.
Επίσης εκτός από τα πρώτα δύο γεμίσματα που έβαλα 98άρα, βάζω πάντα απλή 95άρα, χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να διαπιστώσω κάποια εμφανή αλλαγή στις επιδόσεις του κινητήρα.
-
Ο χρήστης Κόσμος έγραψε:
Επίσης εκτός από τα πρώτα δύο γεμίσματα που έβαλα 98άρα, βάζω πάντα απλή 95άρα, χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να διαπιστώσω κάποια εμφανή αλλαγή στις επιδόσεις του κινητήρα.
-
Ο χρήστης Κόσμος έγραψε:
.......είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από κατανάλωση.Επίσης εκτός από τα πρώτα δύο γεμίσματα που έβαλα 98άρα, βάζω πάντα απλή 95άρα, χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να διαπιστώσω κάποια εμφανή αλλαγή στις επιδόσεις του κινητήρα.
Υπάρχει το ενδεχόμενο με 95αρα να έχεις μεγαλύτερη κατανάλωση από την 100αρα..δοκίμασέ το
-
http://www.in.gr/auto/news/article.asp? ... tyID=50262 Δεν ξέρω αν το καλαμπόκι θα είναι για ντίζελ ή και για βενζίνη. Λέει για βιοντίζελ βασικά αλλά ποιος ξέρει.
-
Ο χρήστης Gasman έγραψε:
.......είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από κατανάλωση.
Υπάρχει το ενδεχόμενο με 95αρα να έχεις μεγαλύτερη κατανάλωση από την 100αρα..δοκίμασέ το
λογικό...ίσως τελικά να έρχεται μια η άλλη οπότε καλύτερα να βάζεις την 100αρα. Εγώ στην θέση σου θα το μετρούσα για να δω τι με συμφέρει. Άσε που σίγουρα θα έχεις καλύτερες επιδόσεις με την 100αρα.
-
Καλημέρα και από μένα....
Είμαι και εγώ κάτοχος ενός GOLF GT 170.... έχω κάνει μέχρι στιγμή 1300 χιλιόμετρα... και σήμερα έτρεχα και μέχρι τον αντιπρόσωπο να περάσω την Αγγλική γλώσσα στον υπολογιστή ταξιδίου...
Θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν γενικά GOLF....
Έχω παρατηρήσει ότι καμιά φορά ακούω ένα πάρα πολύ μικρό πλαστικό τριξιματάκι στον επάνω αεραγωγό του κλιματιστικού ( Είναι ο αεραγωγός που βρίσκεται επάνω από την κεντρική κονσόλα.... ΟΧΙ αυτός που βρίσκεται εφαρμοστά στο παμπρίζ....)... Πιστεύω πως είναι αυτό γιατί άμα το πιέσω με το χέρι ελαφρά σταματάει....
Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτι τέτοιο?
Ρωτάω γιατί στην τέλεια ηχομόνωση που έχει το golf όσο να είναι το ακούς και είναι λίγο εκνευριστικό.
Ευχαριστώ -
θα σε διαφωτισουν οι κατοχοι αλλα νομιζω οτι το προβλημα εκει υπαρχει και σε αλλα γκολφ...
-
τον συγκεκριμενο θορυβο δεν τον εχω ακουσει ποτε..
-
Ούτε και εγώ .... βέβαια είμαι στα 700km ακόμα... δοκίμασε να βάλεις σε σχισμή κανένα χαρτάκι.... αν σταματήσει ....σημαίνει πως κάποιο λαστιχάκι είναι χαλαρό...
-
Ο χρήστης ckgolfgt έγραψε:
Καλημέρα και από μένα....Είμαι και εγώ κάτοχος ενός GOLF GT 170.... έχω κάνει μέχρι στιγμή 1300 χιλιόμετρα... και σήμερα έτρεχα και μέχρι τον αντιπρόσωπο να περάσω την Αγγλική γλώσσα στον υπολογιστή ταξιδίου...
Έχω παρατηρήσει ότι καμιά φορά ακούω ένα πάρα πολύ μικρό πλαστικό τριξιματάκι στον επάνω αεραγωγό του κλιματιστικού ( Είναι ο αεραγωγός που βρίσκεται επάνω από την κεντρική κονσόλα.... ΟΧΙ αυτός που βρίσκεται εφαρμοστά στο παμπρίζ....)... Πιστεύω πως είναι αυτό γιατί άμα το πιέσω με το χέρι ελαφρά σταματάει....
Ρωτάω γιατί στην τέλεια ηχομόνωση που έχει το golf όσο να είναι το ακούς και είναι λίγο εκνευριστικό.
Ευχαριστώμε τις λακούβες των ελληνικών δρόμων οι τριγμοί είναι αναπόφευκτοι...είναι και τα 225 στην μέση που επιδεινώνουν το πρόβλημα...για μένα άδικα ασχολήσε αφού το αυτοκινητάκι ταλαιπωρείται ούτως η άλλως. Από την άλλη αν εντοπίσεις το πρόβλημα θέλεις να στο λύσουν οι ελληνάρες μάστορες για να το φτιάξουν; Μετά δεν θα τρίζει πιο πολύ;
-
Σε αυτό έχεις δίκιο..... εδώ εγώ σκέφτομαι να πάω να βάλω καλά ηχεία με κανέναν ενισχυτή απλό.... και μόνο που φαντάζομαι τους πιτσιρικάδες που θα ξεντεριάζουν το αμάξι για να βάλουν τα ηχεία ..... σίγουρα μετά θα τρίζει το αμαξάκι
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
Σε αυτό έχεις δίκιο..... εδώ εγώ σκέφτομαι να πάω να βάλω καλά ηχεία με κανέναν ενισχυτή απλό.... και μόνο που φαντάζομαι τους πιτσιρικάδες που θα ξεντεριάζουν το αμάξι για να βάλουν τα ηχεία ..... σίγουρα μετά θα τρίζει το αμαξάκιε, καλα μη λεμε οτι θελουμε!
υπαρχουν και υπευθυνοι ανθρωποι για να κανουν αυτη τη δουλεια! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Σε αυτό έχεις δίκιο..... εδώ εγώ σκέφτομαι να πάω να βάλω καλά ηχεία με κανέναν ενισχυτή απλό.... και μόνο που φαντάζομαι τους πιτσιρικάδες που θα ξεντεριάζουν το αμάξι για να βάλουν τα ηχεία ..... σίγουρα μετά θα τρίζει το αμαξάκι
ε, καλα μη λεμε οτι θελουμε!
υπαρχουν και υπευθυνοι ανθρωποι για να κανουν αυτη τη δουλεια!Βασικά σκέφτομαι να βάλω το Car Cinema / Multimedia Center της Kenwood DDX 6029... και από ότι είδα τα βάζει ο Καλογερόπουλος.... που πιστεύω πως είναι από τους πιο αξιόπιστους
-
Αυτο το τριξιματακι που λες μας το κανει κ εμας. Ειναι ο αεραγωγος ο οποιος δεν κουμπωνει σφιχτα. Κατι πρεπει να γινεται αλλα δεν το χω ψαξει. Κατα τ αλλα το αμαξι μεσα ειναι μπετον!!
-
Ο χρήστης ckgolfgt έγραψε:
Καλημέρα και από μένα....Είμαι και εγώ κάτοχος ενός GOLF GT 170.... έχω κάνει μέχρι στιγμή 1300 χιλιόμετρα... και σήμερα έτρεχα και μέχρι τον αντιπρόσωπο να περάσω την Αγγλική γλώσσα στον υπολογιστή ταξιδίου...
ΕυχαριστώΠαιδιά νομίζω ότι την απάντηση στο πρόβλημα την έχει δώσει ένας φίλος στο παρακάτω forum.
http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=14059&hl=τρίζει&st=20
Για τσεκάρετε το.
-
Αυτό με τους τριγμούς. Στους Ελληνικούς δρόμους όσο και αν θες να το προστατέψεις από τριγμούς δε μπορείς. Κάποια στιγμή θα εμφανιστούν. Τα αυτοκίνητα αυτά δεν κατασκευάζονται για τους Ελληνικούς δρόμους. Αλλά για Ευρωπαϊκούς. Το είχα και εγώ να μην τρίζει και από που τρίζει κλπ. Μα οι δρόμοι είναι καρναβάλια.
-
ρε παίδες αυτό το θέμα με τις λακούβες είναι τεράστιο...δήλάδή πρέπει όλοι να έχουμε suv για να μην σπάμε τα αυτοκίνητα μας; Εγώ για το δικό μου θεωρώ δεδομένη την εμφάνιση τριγμών ακόμα και στα 2-3 χιλιάδες χλμ...Τι να την κάνεις την ποιότητα κατασκευής όταν οι δρόμοι είναι γεμάτοι μπαλώματα...όλα γίνονται με τον καιρό κουδουνίστρες.
-
Θεωρώ ότι μπορείς να αποφύγεις τους τριγμούς αν προσέχεις που 'πατάς' και με τι ταχύτητα 'πατάς' εκεί που 'πατάς'. Τι εννοώ; Δεν σημαδεύουμε τις λακούβες...δεν περνάμε αέρα πάνω από σαμάρια, προσπαθούμε να θυμόμαστε τα προβληματικά σημεία της καθημερινής διαδρομής μας κτλ...Δεν είναι απλό, απαιτεί προσπάθεια και μερικές φορές άγχος καθώς ο βιαστικός/ή που βρίκεται πίσω μας δεν είναι πάντα διατεθειμένος να μας συγχωρήσει που δεν περνάμε με 1000 από το %^&^σάμαρο για να μη γίνει το αυτοκίνητό μας η ανάρτηση και όλο το μπροστινό σύστημα μια κουδουνίστρα....
Με το αυτοκίνητό μου πάντως έχω κάνει 137000Κm και δεν ακούγονται τριγμοί (Megane coupe είναι όχι SL!!). Απλά προσέχω λίγο παραπάνω που πατάω και με τι ταχύτητα...
Αλλιώς αναγκάζεσαι να πάρεις SUV με ότι αυτό σημαίνει για αυτούς που αγαπούν την 'αυτοκίνηση'...
Πάντως να μην θεωρηθεί ότι δεν είμαι αγανακτισμένος με την κατάσταση που επικρατεί στους ελληνικούς δρόμους. Είμαι αγανακτισμένος και μάλιστα πολύ... -
Ο χρήστης ekatsaros έγραψε:
Θεωρώ ότι μπορείς να αποφύγεις τους τριγμούς αν προσέχεις που 'πατάς' και με τι ταχύτητα 'πατάς' εκεί που 'πατάς'. Τι εννοώ; Δεν σημαδεύουμε τις λακούβες...δεν περνάμε αέρα πάνω από σαμάρια, προσπαθούμε να θυμόμαστε τα προβληματικά σημεία της καθημερινής διαδρομής μας κτλ...Δεν είναι απλό, απαιτεί προσπάθεια και μερικές φορές άγχος καθώς ο βιαστικός/ή που βρίκεται πίσω μας δεν είναι πάντα διατεθειμένος να μας συγχωρήσει που δεν περνάμε με 1000 από το %^&^σάμαρο για να μη γίνει το αυτοκίνητό μας η ανάρτηση και όλο το μπροστινό σύστημα μια κουδουνίστρα....
Με το αυτοκίνητό μου πάντως έχω κάνει 137000Κm και δεν ακούγονται τριγμοί (Megane coupe είναι όχι SL!!). Απλά προσέχω λίγο παραπάνω που πατάω και με τι ταχύτητα...
Αλλιώς αναγκάζεσαι να πάρεις SUV με ότι αυτό σημαίνει για αυτούς που αγαπούν την 'αυτοκίνηση'...
Πάντως να μην θεωρηθεί ότι δεν είμαι αγανακτισμένος με την κατάσταση που επικρατεί στους ελληνικούς δρόμους. Είμαι αγανακτισμένος και μάλιστα πολύ...Δεν ειναι παντα ετσι!
Οταν βιαζεσαι, οταν εισαι σε δρομο ταχειας με κατσαρα και σαμαρια, Αναγκαστικα θα κανεις συμβιβασμους!
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)