-
Σε 10-12 μέρες θα είμαι και εγώ ένας κάτοχος του GOLF GT 170...
Ακύρωσα μετά από 6 μήνες αναμονής το Honda Civic 1.8 Sport ....
Στην VW μου είπαν ότι με 1200 ευρώ υπάρχει πακέτο βελτίωσης του GOLF GT ώστε να γίνει 200hp.... Ο πωλητής μου είπε ότι αξίζει.... Εγώ πιστεύω ότι ο 1400 είναι ήδη αρκετά ζορισμένος...
Άραγε αξίζει ?????
Βέβαια λογικό είναι η κατανάλωση να ανέβει σε ΑΛΛΟ επίπεδο -
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
Σε 10-12 μέρες θα είμαι και εγώ ένας κάτοχος του GOLF GT 170...Ακύρωσα μετά από 6 μήνες αναμονής το Honda Civic 1.8 Sport ....
Στην VW μου είπαν ότι με 1200 ευρώ υπάρχει πακέτο βελτίωσης του GOLF GT ώστε να γίνει 200hp.... Ο πωλητής μου είπε ότι αξίζει.... Εγώ πιστεύω ότι ο 1400 είναι ήδη αρκετά ζορισμένος...
Άραγε αξίζει ?????
Βέβαια λογικό είναι η κατανάλωση να ανέβει σε ΑΛΛΟ επίπεδοΣε τι χρώμα το πήρες;
Για την βελτίωση:
-
Τα 170 άλογα και τα 23 κιλά ροπής δεν είναι καθόλου λίγα! Δεν ξέρω σε τι είσαι συνηθισμένος, αλλά εμένα μου φαίνονται υπέραρκετά.
-
Για μένα, η βελτίωση έχει νόημα μόνο όταν είναι σταδιακή. Δηλαδή, μαθαίνεις τα 170, τα 'εξαντλείς' και ΑΝ χρειάζεσαι κάτι παραπάνω, τότε προχωράς
-
Όταν τα εξαντλήσεις, κάνεις αλλαγές στην ανάρτηση, όχι στο μοτέρ.
-
Το πακέτο βελτίωσης από ποιά εταιρία είναι; Από Μαστρο-Μήτσος Development δεν θα αγόραζα τίποτα...
-
-
Στην VW μου είπαν ότι με 1200 ευρώ υπάρχει πακέτο βελτίωσης του GOLF GT ώστε να γίνει 200hp.... Ο πωλητής μου είπε ότι αξίζει.... Εγώ πιστεύω ότι ο 1400 είναι ήδη αρκετά ζορισμένος...Άραγε αξίζει ?????
Βέβαια λογικό είναι η κατανάλωση να ανέβει σε ΑΛΛΟ επίπεδοΌταν λες άλλο επίπεδο?+1,5lt/100km περίπου?Από ποιόν οίκο σου είπαν?powerteam?MTM?Sportec?
Από αυτές τις εταιρίες δεν θα φοβόμουν μια τέτοια μετατροπή.Βέβαια να όντως σου φαίνονται λίγα τα 170 άλογα, γιατί δεν πήγες σε GTi?(ΟΚ,είναι και τα -
Σε 10-12 μέρες θα είμαι και εγώ ένας κάτοχος του GOLF GT 170...Ακύρωσα μετά από 6 μήνες αναμονής το Honda Civic 1.8 Sport ....
Άραγε αξίζει ?????
Βέβαια λογικό είναι η κατανάλωση να ανέβει σε ΑΛΛΟ επίπεδοΔε νομίζω να σου φανούν λίγα τα 170 άλογα που τελικά και σύμφωνα με δυναμομετρήσεις πλησιάζουν τα 200. Οπότε άστο μαμά. Αν είναι να κάνεις μετατροπή πάρε καλύτερα ένα GTi.
-
Το πήρα σε ασημί
1200ευρω - προγραμματισμός (+30hp)
1800ευρω - προγραμματισμός (+30hp)+ Φώτα xenon (Προσφορά στα 1500ευρω)
3000ευρω - προγραμματισμός (+30hp)+ Φώτα xenon + δερμα (Πρόσφορα στα 2000ευρω)
Αυτός μου είπε ότι δεν έχει καμία σχέση το πριν με το μετά.... Φυσικά βέβαια θα αφήσω αρκετό καιρό για να βαρεθώ τα 170 άλογα..... και για να στρωθεί πιο ήρεμα ο κινητήρας. Το έχουν λέει και σε test drive.
-
Το πήρα σε ασημί1200ευρω - προγραμματισμός (+30hp)
1800ευρω - προγραμματισμός (+30hp)+ Φώτα xenon (Προσφορά στα 1500ευρω)
3000ευρω - προγραμματισμός (+30hp)+ Φώτα xenon + δερμα (Πρόσφορα στα 2000ευρω)
Αυτός μου είπε ότι δεν έχει καμία σχέση το πριν με το μετά.... Φυσικά βέβαια θα αφήσω αρκετό καιρό για να βαρεθώ τα 170 άλογα..... και για να στρωθεί πιο ήρεμα ο κινητήρας. Το έχουν λέει και σε test drive.
το στρώνεις και μου στέλνεις pm να ρίξουμε μία ευθεία για πάρτι σου!!!!!
-
το πρόγραμμα ποιος το φτιάχνει ??? η ίδια η VW ?
Νομίζω είναι καλύτερα να μείνει στα 170Hp και για αξιοπιστία ... -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Νομίζω είναι καλύτερα να μείνει στα 170Hp και για αξιοπιστία ...Ναι το προγραμμα ειναι μεσα απο την VW... στον Παζαροπουλο...και δεν εχεις προβλημα με εγγυηση .....και εγω αυτο πιστευω οτι ειναι καλυτερα να μενει κανεις στα 170...
-
Νομίζω είναι καλύτερα να μείνει στα 170Hp και για αξιοπιστία ...Ναι το προγραμμα ειναι μεσα απο την VW... στον Παζαροπουλο...και δεν εχεις προβλημα με εγγυηση .....και εγω αυτο πιστευω οτι ειναι καλυτερα να μενει κανεις στα 170...
θα γίνω πολύ κακός......
Μηπως όλα τα τεστ των περιοδικών έχουν και λίγο προγραμματάκι μέσα και βγάζουν τόσα άλογα? Και πώς μπορεί να το τσεκάρει κάποιος?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
θα γίνω πολύ κακός......
Μηπως όλα τα τεστ των περιοδικών έχουν και λίγο προγραμματάκι μέσα και βγάζουν τόσα άλογα? Και πώς μπορεί να το τσεκάρει κάποιος?
To Golf GT 170 μετρημενο βγαζει 183 αλογα.... το Golf GT 200 βγαζει 215
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
θα γίνω πολύ κακός......
άσε, σ' έχουν προλάβει άλλοι
Στις δοκιμές βάζουν λίγο προγραμματάκι, το αλατίζουν ελαφρώς και το σβήνουν με κρασί σε χαμλή φωτιά -τα TSI ανεβάζουν έτσι κι αλλιώς-
Για το λάδι που χρησιμοποιείται ρωτήστε τον pasxos
-
θα γίνω πολύ κακός......
από φίλο σου ιδιώτη, πάω πάσο, απο περιοδικό θα μου επιτρέψεις να εχω τις επιφυλάξεις μου.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
θα γίνω πολύ κακός......
Το AMS σε άρθρο για τις μετρήσεις που κάνει έγραφε ότι το δυναμόμετρο που χρησιμοποιεί είναι με πιστοποίηση ISO 2004 (αν θυμάμαι καλά). Έκανε αναφορά πάντως για να μην υπάρχουν αμφιβολίες για τις δυναμομετρήσεις του.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
θα γίνω πολύ κακός......
από φίλο σου ιδιώτη, πάω πάσο, απο περιοδικό θα μου επιτρέψεις να εχω τις επιφυλάξεις μου.
εισαι αδιορθωτος!
με το συμπαθειο κιολας δηλαδη...
ακομη και δυναμομετρησεις απο το εξωτερικο εχουμε βαλει που δειχνουν 180-195 αλογα και εσυ ακομη επιμενεις...
-
Για το Golf GT 170 οτι βγαζει 183 το ξερω απο γνωστο μου... (δεν γνωριζω αν οντως εχει κανει δυναμομετρηση η απλα το εχει δει και αυτος απο περιοδικο)
Για το 200αρι που βγαζει 215 μου το ειπαν στον Παζαροπουλο
-
δε λέω ότι τα δυναμόμετρα δεν είναι σωστά.
Λεω ότι το αμάξι είναι λίγο πειραγμένοΝα ξέρεις ότι οι πολλές εταιρίες ρωτούν τις αντιπροσωπείες αν το αμάξί είναι για δημοσιογράφους ή όχι...
Τότε πριν το στείλουν Ελλαδα το τριπλοτσεκάρουν....
-
παιδες το προγραμμα ΔΕΝ ειναι απο τη VW.
ειναι απο τον προγραμματιστη με τον οποιο συνεργαζεται η ελληνικη αντιπροσωπεια.
αντιστοιχες συνεργασιες με αλλες εταιρειες βελτιωσης εχουνε και οι αντιπροσωπειες seat, skoda, audi κλπ -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
θα γίνω πολύ κακός......
εισαι αδιορθωτος!
με το συμπαθειο κιολας δηλαδη...
ακομη και δυναμομετρησεις απο το εξωτερικο εχουμε βαλει που δειχνουν 180-195 αλογα και εσυ ακομη επιμενεις...
Οι οποίες δυναμομετρήσεις εγιναν πολύ πριν κυκλοφορήσουν βελτιωτικά προγράμματα στην αγορά.. (ή όχι?)
-
καποιες ναι.
μιλαμε για δυναμομετρησεις απο ιδιωτες και περιοδικα.
αλλα, οταν καποιος δεν θελει να πιστεψει τα αυτονοητα, καθε προπαθεια ειναι ματαια...
-
Το κιτάκι αυτό το πουλάει κάποιος άλλος εκτός του Παζαρόπουλου; Γιατί εγώ μόνον από αυτόν το έχω ακούσει...
Θα έλεγα πάντως ν' αφήσεις το μοτερ στην ησυχία του! Αυτοκίνητο για κόντρες δεν είναι, γρήγορο ΕΙΝΑΙ και για να είναι το κεφάλι σου ήσυχο για ΠΟΛΥ καιρό, άφησέ το ήσυχο!
Δώσε τα χρήματά σου κάπου αλλου, πχ Xenon!
Σκέψου το διαφορετικά: κάνεις ένα ταξίδι νύχτα... Με τι θα φτάσεις πιο γρήγορα; Με τα Xenon ή τα +30 άλογα;Ή βάλε στην εξίσωση κάτι διαφορετικό: 30 άλογα και Xenon ή το DSG; Το DSG μπορεί μόνο του να σου καλύψει τη διαφορά από τα άλογα του πουσαρισμένου...
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)