-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Αν δεν περάσουν 1-2 χρόνια ώστε να φορτωθούν με χιλιόμετρα οι tsi δεν μπορούμε να τους κρίνουμε...Το κακό παρελθόν της vw με τους g40-g60 είναι η αιτία που είμαστε επιφυλακτικοί...Αυτό πάντως δεν ίσχύει ως τώρα για το νεό μοτέρ. Από την άλλη ακόμα και αν σπάσουν μερικά αυτό δεν πρέπει να θεωρηθει αναξιοπιστία εφόσον ο αριθμός αναλογικά των αυτοκινήτων που έχουν πωληθεί είναι μεγάλος.
κι αν είναι leasing?
leasing παίρνουν ιαπωνικά για να είναι σίγουροι...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Αν δεν περάσουν 1-2 χρόνια ώστε να φορτωθούν με χιλιόμετρα οι tsi δεν μπορούμε να τους κρίνουμε...Το κακό παρελθόν της vw με τους g40-g60 είναι η αιτία που είμαστε επιφυλακτικοί...Αυτό πάντως δεν ίσχύει ως τώρα για το νεό μοτέρ. Από την άλλη ακόμα και αν σπάσουν μερικά αυτό δεν πρέπει να θεωρηθει αναξιοπιστία εφόσον ο αριθμός αναλογικά των αυτοκινήτων που έχουν πωληθεί είναι μεγάλος.
κι αν είναι leasing?
έχω δεί αρκετά TSI με ανάλογες πινακίδες
-
κι αν είναι leasing?
έχω δεί αρκετά TSI με ανάλογες πινακίδες
λογικό μου ακουγεται...
-
Mπoρούμε να βάλουμε αισθητήρες πίεσης ελαστικών στο Golf μας;
-
1.4 16v....
αυτο δηλαδη ηταν αξιοπιστο μοτερ οταν βγηκε???
θυμαστε τα πολο στις οδικες???εγω παντως θεωρω οτι ειδικα το tsi θα βγει τερας αξιοπιστιας
-
§
Σχετικά με τα ΒΙ-ΧΕΝΟΝ του Golf V πάντως, πέραν του ότι είναι πιο όμορφα σαν φανάρια (υποκειμενικό), είναι σε άλλη κλάση όσον αφορά την απόδοση.
Το αν είναι ακριβά κλπ κλπ νομίζω ότι για 1000 ευρώ αξίζουν τα χρήματά τους...
Αν τώρα τρακάρει κάποιος και χρειαστούν αλλαγή λογικό είναι να είναι πιο ακριβά από τα απλά. Διαλέγεις και παίρνεις...
Αυτό που σίγουρα δεν θα έπαιρνα εργοστασιακό είναι το navigation...
§
-
γιατί βάζεις αρχη παραγράφου και τέλος όταν γράφεις?
-
§
Ο χρήστης coyote έγραψε:
γιατί βάζεις αρχη παραγράφου και τέλος όταν γράφεις?Μου αρέσει...
§
-
είναι λίγο κουραστικό όμως, φαντάσου να το έκαναν όλοι.
(όπως κάνω τώρα εγώ πχ).
-
°
Mα καλά, τη Θάτσερ βρήκες να βάλεις;
Αν είναι ενοχλητικό θα το κόψω πάντως...°
-
Η αλήθεια είναι πως το παρατράβηξα λίγο αλλά νομίζω μπήκες στο νόημα
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
§γιατί βάζεις αρχη παραγράφου και τέλος όταν γράφεις?
Μου αρέσει...
§
βίτσια!!!
-
ok, ok, το κόβω...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
ok, ok, το κόβω...εμένα μου άρεσε να το βλέπω
άλλωστε και το avatar σου, βίτσιο δεν είναι?
-
ok, ok, το κόβω...
εμένα μου άρεσε να το βλέπω
Και μένα...
-
**kubiak, **
έχεις 2 υποστηρικτες!
-
ξαδέρφια του
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ξαδέρφια τουega8etos
-
Λες να κάνω μία ψηφοφορία;
_
-
Εχετε δει σε καποιο περιοδικο συγκριτικο μικρομεσαιων που να περιλαμβανει το TSi?
Οι 4Τ δεν εχουν κανει αλλα και αλλου που εχω ριξει μια ματια δεν εχω βρει καπου...
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)