-
Ορφέα (Rallyeman) αυτό που λές συμβαίνει γιατί σε 14ρα για 106 δεν βγαίνουν και πολλές ζάντες οι ΟΖ ας πούμε δεν βγάζει (ή όταν έψαχνα εγώ δεν υπήρχαν στην Ελλάδα) για τις KOSEI K1 TS, εντάξει δεν είναι πιο ελαφριές απο τις εργοστασιακές σιδερένιες αλλά η πιο ελαφρυά 14ρα αλουμινίου, η οποία είναι και πάάάάρα πολύ ανθεκτική!
Μια ζάντα αλουμινίου ανοιχτή θα την προτιμούσα απο την κλειστή σιδερένια για το μικρότερο μη αναρτόμενο βάρος αλλά και για το ότι αερίζονται καλύτερα τα φρένα!
-
Geia se olous,
Hthela na rwtisw, poso odigika endiaferwn einai to Golf TSi 1.4 me ta
140 aloga kai tis anartiseis tis ekdosis sportline?
Ta ekana test drive alla me pige kiriws se eutheies, opote den polikatalaba
tin simperifora tou se strofes.
Xwris na ginomai ierosilos, pws sigrinetai i odigiki euxaristisi me auti
tou Mini Cooper?
Euxaristw,
Stathis. -
-
stathisbach
Το θέμα σου μεταφέρθηκε εδώ, όπου και ανήκει. Παρακαλώ να γράφεις με μικρά ελληνικά, σύμφωνα με τον κανονισμό του 4Τforum. Καλωσόρισες
[moderator]
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Επίσης κατά τα φαινόμενα το punto GT του 2006 θα είναι Polo.To Punto GT του 2006 (αρχές 2007 για την ακρίβεια) θα είναι το Grande Punto GT με κινητήρα Turbo και πολλάαα... άλογα
-
Ξέρει κανείς τον κωδικό που έχει το λευκό χρώμα στο Golf γιατί θέλω να φτιάξω σε spray από το εμπόριο κι αν όχι που μπορώ να μάθω;
-
Ο χρήστης konv έγραψε:
Ξέρει κανείς τον κωδικό που έχει το λευκό χρώμα στο Golf γιατί θέλω να φτιάξω σε spray από το εμπόριο κι αν όχι που μπορώ να μάθω;να μας πεί ο γαλατάς
-
Ο χρήστης konv έγραψε:
Ξέρει κανείς τον κωδικό που έχει το λευκό χρώμα στο Golf γιατί θέλω να φτιάξω σε spray από το εμπόριο κι αν όχι που μπορώ να μάθω;Φίλε καλύτερα, μίλα απευθείας με την μαμά VW ή σε γράψε σε κανά ξένο (γερμανικό) forum, εδώ απ'ότι βλέπεις μόνο δούλεμα πέφτει για τέτοια θέματα, ακόμα και για τα forum μας ισχύει το 'Στο Ελλάντα είμαστε'.
-
B4 πρέπει να 'ναι αν θυμάμαι από το δικό μου
-
Άλλα του ο Ikar!
-
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
Άλλα του ο Ikar!είμαστε σοβαρό φόρουμ
-
Ξέρει κανείς που μπορώ να παραγγείλω σε spray χρώμα για το αυτοκίνητό μου στη Θεσσαλονίκη;
-
Παιρνας το ''Πλαισιο'' του Φοινικα και οχι στο 1ο φαναρι αλλα στο 2ο ακριβως αριστερα εχει μαγαζι με χρωματα...πανε απογευμα για να βρεις τον κ. Νικο που δουλευει εκει και να σου κανει επιτοπου το χρωμα που θες...
Ειναι κορυφαιος και σαν μαστορας και σαν ανθρωπος...
Πες σε εστειλε ο Δημητρης με το ασημι Ignis Sport... -
Thanks
-
Ο χρήστης bad boy έγραψε:
Παιρνας το ''Πλαισιο'' του Φοινικα και οχι στο 1ο φαναρι αλλα
στο 2ο ακριβως αριστερα εχει μαγαζι με χρωματα...πανε απογευμα
για να βρεις τον κ. Νικο που δουλευει εκει και να σου κανει επιτοπου
το χρωμα που θες...Ειναι κορυφαιος και σαν μαστορας και σαν ανθρωπος...
Πες σε εστειλε ο Δημητρης με το ασημι Ignis Sport...Πηγαίνοντας πρός Ολγας?
-
Ο χρήστης bad boy έγραψε:
Παιρνας το ''Πλαισιο'' του Φοινικα και οχι στο 1ο φαναρι αλλα στο 2ο ακριβως αριστερα εχει μαγαζι με χρωματα...πανε απογευμα για να βρεις τον κ. Νικο που δουλευει εκει και να σου κανει επιτοπου το χρωμα που θες...Ειναι κορυφαιος και σαν μαστορας και σαν ανθρωπος...
Πες σε εστειλε ο Δημητρης με το ασημι Ignis Sport...μιλαμε για τρομερο servis το φορουμ
-
Ρε παιδιά τι μου προτείνετε για xenon σε Golf GT? Exω μπερδευτει με όλα όσα διαβασα... Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι υπεύθυνα;
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης konv έγραψε:
Ρε παιδιά τι μου προτείνετε για xenon σε Golf GT? Exω μπερδευτει με όλα όσα διαβασα... Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι υπεύθυνα;
ΕυχαριστώΤο πιο υπεύθυνο που μπορούμε να σου πούμε είναι να μη βάλεις xenon.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
ΕυχαριστώΤο πιο υπεύθυνο που μπορούμε να σου πούμε είναι να μη βάλεις xenon.
Άσχετε
-
Αν σπάσουν τα φωτιστικά σώματα σε μικροατύχημα,
πόσο κοστίζει η επισκευή/αντικατάστασή τους?
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)