-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μιας και μιλας για Τογιοτα κοιτα εδω: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 490#644490
μήπως να μεταφερθούμε εκεί;
-
γολφ gt με αναρτηση κw ρυθμιζομενη στο καρτοδρομιο κατω 1-1.5 δευτερο...
η χειροτερη επιδοση με kw ηταν καλυτερη απο τη καλυτερη της μαμα αναρτησης...
προσωπικα περιμενα παραπανω. αυτο δειχνει το σωστο μαμα στησιμο.αληθεια τι αντιστρεπτικες εχει το gt σε σχεση με gti to εχει ψαξει κανεις σας?
-
Καλημερα.
Μήπως γνωρίζει κάποιος αν στην περίπτωση αγοράς του Golf GT με operating leasing υπάρχει η δυνατότητα για την αγορά της 2ετούς επέκτασης εγγύησης?
Προφανώς μιλάω για περίπτωση με εξαγορά στο τέλος της 3ετούς μίσθωσης.
Το ρωτάω γιατί από κάθε dealer που έχω ρωτήσει έχω ακούσει και μια διαφορετική απάντηση.Είναι θέμα του dealer ή της kosmocar? Που πρέπει να απευθυνθώ εν τέλει για να μάθω?
Οποιοσδήποτε (εγκάθετος ή μη ) γνωρίζει κάτι παραπάνω θα βοηθούσε πολύ.
Ευχαριστώ.
-
Γιατί να μην μπορείς; απλώς θα βγει το μίσθωμα στην τιμή +310
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Γιατί να μην μπορείς; απλώς θα βγει το μίσθωμα στην τιμή +310Ποσο σιγουρος εισαι για αυτο?
Γιατι συμφωνα με καποιους dealer της VW δεν γινεται επειδη προκειται για εταιρικη πωληση. Μου ειπαν οτι οταν το τιμολογιο εκδιδεται στο ονομα εταιρειας δεν μπορει να γινει καμια επεκταση εγγυησης και ισχυει μονο η εργοστασιακη.
Τους ειπα μαλιστα αν μπορω εγω να δωσω τα 310 ευρω ανεξαρτητα απο την αγορα (δηλαδη να μην συμπεριληφθουν στο συνολικο μισθωμα) και μου ειπαν οτι ουτε αυτο γινεται, γιατι και η αδεια κυκλοφοριας -πριν την εξαγορα εννοειται- εκδιδεται στο ονομα εταιρειας και οχι ιδιωτη.Αλλοι dealer απαντησαν οτι δεν ηταν σιγουροι αν μπορει να γινει και οτι ειναι θεμα της Kosmocar.
Αλλοι παλι οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα...Οπως καταλαβαινεις ακρη δεν εχω βγαλει, και το χειροτερο ειναι οτι δεν ξερω ποιον να ρωτησω.
Αν ξερεις κατι περισσοτερο ειμαι ολος αυτια. -
470 me ηλιοροφη το πηρε φιλος απο σιξτ....με λιζινγκ.
αν σκεφτω οτι το δικο μου με 30000χλμ το χρονο μου στοιχιζει 200 το μηνα μονο η συντηρηση (σερβις-ασφαλειες-τελη-λαστιχα κλπ κλπ) τοτε
-
pskarm
συμφέρει σαφώς...και δεν έχεις το βραχνά της μεταπώλησης. Σε περίπτωση σοβαρής τράκας όμως τι γίνεται;
-
εχεις τη μικτη
-
...οπότε στα φρύδια σου. Ωραίο πράγμα το leasing.
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
470 me ηλιοροφη το πηρε φιλος απο σιξτ....με λιζινγκ.αν σκεφτω οτι το δικο μου με 30000χλμ το χρονο μου στοιχιζει 200 το μηνα μονο η συντηρηση (σερβις-ασφαλειες-τελη-λαστιχα κλπ κλπ) τοτε
μπορεις να μας πεις κατι περισσοτερο πανω σε αυτο?
-
470 ευρώ το μήνα leasing?
Για πείτε περισσότερα... -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Καλημερα.Μήπως γνωρίζει κάποιος αν στην περίπτωση αγοράς του Golf GT με operating leasing υπάρχει η δυνατότητα για την αγορά της 2ετούς επέκτασης εγγύησης?
Το ρωτάω γιατί από κάθε dealer που έχω ρωτήσει έχω ακούσει και μια διαφορετική απάντηση.Είναι θέμα του dealer ή της kosmocar? Που πρέπει να απευθυνθώ εν τέλει για να μάθω?
Ευχαριστώ.
Έχω την αίσθηση ότι σε περιπτώσεις leasing/ενοικιάσεις/ταξί,
δεν είναι δυνατή η επέκταση της εγγύησης...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
-design υποκειμενικό (για εμένα π.χ. είναι πιο όμορφο από τα C4/Megane)
υποκειμενικό δεν λέω...αλλά όλως τυχαίως ανέφερες αυτά τα μοντέλα για να μου την πεις που έχω C4? Νice try!
απλά Γαλλικά μικρομεσαία που δεν μου αρέσουν
-
Σχετικά με το leasing, νομίζω πως leasing σε ιδιώτες για αυτοκίνητο δίνει μόνο η Ασπίς. Anyway...
Έχω δυο ερωτήσεις για το gt:
-
Στα περισσότερα αυτοκίνητα gt που έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς στα περιοδικά, η μικρή οθόνη που βρίσκεται ανάμεσα στο στροφόμετρο και το ταχύμετρο είναί 'κομμένη' στη μέση. Αν κάποιος βάλει ως έξτρα τον υπολογιστή ταξιδίου plus η οθόνη είναι ολόκληρη ή όχι; (δηλαδή έχει ολόκληρο το σχεδιάγραμμα του αυτοκινήτου όπως φαίνεται στο ενημερωτικό φυλλάδιο;). Θετικά σε αυτή την ερώτησή μου απάντησε κάποιος που δεν του έχω και ιδιαίτερη εμπιστοσύνη όσον αφορά την αξιοπιστία των απαντήσεών του.
-
Τόσο στο φυλλάδιο εξοπλισμού των 'απλών' εκδόσεων του Golf όσο και σε εκείνο του gt δεν υπάρχει πουθενά ούτε στο βασικό αλλά ούτε και στον προαιρετικό εξοπλισμό ο έλεγχος πίεσης ελαστικών αν θέλει να το βάλει κάποιος. Όμως στο ενημερωτικό φυλλάδιο παρουσίασης των 'απλών' εκδόσεων του golf υπάρχει μια ενδεικτική λυχνία με ένα θαυμαστικό στη μέση ενός σχήματος που μοιάζει με ελαστικό, και για το οποίο το σχόλιο είναι ότι 'πίεση ελαστικών με οθόνη πολλαπλών ενδείξεων MFA κλπ'. Αυτό σημαίνει πως αν κάποιος παραγγείλει τον υπολογιστή ταξιδίου plus στην οθόνη πολλαπλών ενδείξεων στο gt θα έχει και έλεγχο πίεσης ελαστικών δεδομένου ότι αυτός ο έξτρα εξοπλισμός του ελέγχου της πίεσης των ελαστικών δεν υπάρχει στη λίστα ούτε του standard, αλλά ούτε και του extra εξοπλισμού τόσο για τια 'απλές' εκδόσεις όσο και για το gt;
Σας ευχαριστώ πολύ και ζητώ συγγνώμη για το μακροσκελές post!
-
-
Αν δεν κάνω λάθος πρόκειται για την ίδια περίπτωση με τις οθόνες maxi-dot & mini-dot του OCTAVIA 5 RS που έχω παραγγείλει κιεγώ.Τι εννοώ:η mini-dot στο RS είναι κομμένη στη μέση και το κάτω κομμάτι είναι μονίμως μαύρο. Οι ενδείξεις όλες είναι στο πάνω μισό.Αντίθετα στη maxi-dot δουλεύει όλη η οθόνη,σου δείχνει το σχεδιάγραμμα του αυτοκινήτου και σου βγάζει και κάποια μυνήματα (όπως 'δεξιός μπροστά προβολέας ομίχλης καμμένος',κλπ).Λογικά πρόκειται για αντίστοιχη περίπτωση και στο gt. Τώρα για τον έλεγχο πίεσης ελαστικών δεν ξέρω...
-
Δες και εδώ:http://www.groupvag.gr/skodaclub/viewtopic.php?t=3082&postdays=0&postorder=asc&start=15
Ua να καταλάβεις τη διαφορά στο Skoda.Υποθέτω ότι κάτι αντίστοιχο παίζει και στο gt... -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Καλημερα.
Μήπως γνωρίζει κάποιος αν στην περίπτωση αγοράς του Golf GT με operating leasing υπάρχει η δυνατότητα για την αγορά της 2ετούς επέκτασης εγγύησης?
Ευχαριστώ.
Γιατι ομως?
Ακομα και την ιδια την εταιρεια ενοικιασης δεν θα την συνεφερε να εχει ενα αυτοκινητο με μεγαλυτερη εγγυηση οταν τελειωσει η μισθωση?
Ξερεις κατι παραπανω?Τελωσπαντων θα κανω ενα τηλεφωνο και στην Kosmocar μηπως και βγαλω ακρη.
Και κατι αλλο: Αν κατα τη διαρκεια του 3ου χρονου της μισθωσης υποθεσουμε το αυτοκινητο παθαινει καποια βλαβη και βρισκεται ΕΚΤΟΣ της 2ετους εργοστασιακης εγγυησης (οποτε η VW δεν καλυπτει τιποτα), τοτε η εταιρεια μισθωσης ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να αναλαβει το κοστος της επισκευης ή μπορει να σου πει 'δεν το φτιαχνω και σου παρεχω ενα αλλο αυτοκινητο' ?
Ευχαριστω
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Σχετικά με το leasing, νομίζω πως leasing σε ιδιώτες για αυτοκίνητο δίνει μόνο η Ασπίς. Anyway...Έχω δυο ερωτήσεις για το gt:
-
Στα περισσότερα αυτοκίνητα gt που έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς στα περιοδικά, η μικρή οθόνη που βρίσκεται ανάμεσα στο στροφόμετρο και το ταχύμετρο είναί 'κομμένη' στη μέση. Αν κάποιος βάλει ως έξτρα τον υπολογιστή ταξιδίου plus η οθόνη είναι ολόκληρη ή όχι; (δηλαδή έχει ολόκληρο το σχεδιάγραμμα του αυτοκινήτου όπως φαίνεται στο ενημερωτικό φυλλάδιο;). Θετικά σε αυτή την ερώτησή μου απάντησε κάποιος που δεν του έχω και ιδιαίτερη εμπιστοσύνη όσον αφορά την αξιοπιστία των απαντήσεών του.
-
Τόσο στο φυλλάδιο εξοπλισμού των 'απλών' εκδόσεων του Golf όσο και σε εκείνο του gt δεν υπάρχει πουθενά ούτε στο βασικό αλλά ούτε και στον προαιρετικό εξοπλισμό ο έλεγχος πίεσης ελαστικών αν θέλει να το βάλει κάποιος. Όμως στο ενημερωτικό φυλλάδιο παρουσίασης των 'απλών' εκδόσεων του golf υπάρχει μια ενδεικτική λυχνία με ένα θαυμαστικό στη μέση ενός σχήματος που μοιάζει με ελαστικό, και για το οποίο το σχόλιο είναι ότι 'πίεση ελαστικών με οθόνη πολλαπλών ενδείξεων MFA κλπ'. Αυτό σημαίνει πως αν κάποιος παραγγείλει τον υπολογιστή ταξιδίου plus στην οθόνη πολλαπλών ενδείξεων στο gt θα έχει και έλεγχο πίεσης ελαστικών δεδομένου ότι αυτός ο έξτρα εξοπλισμός του ελέγχου της πίεσης των ελαστικών δεν υπάρχει στη λίστα ούτε του standard, αλλά ούτε και του extra εξοπλισμού τόσο για τια 'απλές' εκδόσεις όσο και για το gt;
Σας ευχαριστώ πολύ και ζητώ συγγνώμη για το μακροσκελές post!
e-mail εδω και πιστευω να έχεις έγκυρες απαντήσεις:
-
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Καλημερα.
Ευχαριστώ.
Γιατι ομως?
Ακομα και την ιδια την εταιρεια ενοικιασης δεν θα την συνεφερε να εχει ενα αυτοκινητο με μεγαλυτερη εγγυηση οταν τελειωσει η μισθωση?
Ξερεις κατι παραπανω?Τελωσπαντων θα κανω ενα τηλεφωνο και στην Kosmocar μηπως και βγαλω ακρη.
Και κατι αλλο: Αν κατα τη διαρκεια του 3ου χρονου της μισθωσης υποθεσουμε το αυτοκινητο παθαινει καποια βλαβη και βρισκεται ΕΚΤΟΣ της 2ετους εργοστασιακης εγγυησης (οποτε η VW δεν καλυπτει τιποτα), τοτε η εταιρεια μισθωσης ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να αναλαβει το κοστος της επισκευης ή μπορει να σου πει 'δεν το φτιαχνω και σου παρεχω ενα αλλο αυτοκινητο' ?
Ευχαριστω
στο leasing κανουν ειδικες συμφωνιες εγγυησης και γι αυτο μερικές φορές δε παιρνει επεκταση.
-
Ο χρήστης YiannisWalker έγραψε:
Η απόλυτη τιμή των 4lt/100km δεν εκφράζει κάτι.
Ποια είναι η τυποποιημένη του ίδιου αυτοκινήτου με αντίστοιχο βενζονικινητήρα;Πάντως ο πατέρας μου που έχει ένα αμάξι με 40 άλογα παραπανω, που είναι γύρω στα 600 κιλά βαρύτερο, έχει 4κίνιση και ο κινητήρας του είναι κατα 600κ.εκ. μεγαλύτερος και έχει την ίδια κατανάλωση με το δικό μου αν όχι χαμηλότερη
Το δικό μου είναι ενα Seat Cordoba 1,4 101ps και του πατέρα μου ενα VW Passat 2,0 TDI 4motion Variant.
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)