-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
να μας κρατας ενημερους γιατι βλεπω πολλους να αλλαξοπιστουν!για μαζευτείτε...!
-
Πάντως ένας φίλος που ήταν έτοιμος να υπογράψει στην αντιπροσωπεία για να το κλείσει έκανε την τελευταία στιγμή πίσω και προχθές που το συζητούσαμε δεν το μετανοιωσε καθόλου.
Στον εξοπλισμό που το ήθελε με κλιμα και χειρ στο τιμονι έφτανε στα 31 τελικη το 5πορτο. Δηλαδή όσο περίπου θα του έρθει το eos 2000 150 άλογα.
Στα ίδια λεφτά δηλαδή θα έχει κάμπριο με γυάλινη οροφή και ηλιοροφή και ποιο νέο μοντέλο που δεν αλλάζει σε 2 χρόνια και 2000 κυβικά. Και το μόνο που έχασε ήταν 20 άλογα, δηλαδή τρίχες!! -
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Πάντως ένας φίλος που ήταν έτοιμος να υπογράψει στην αντιπροσωπεία για να το κλείσει έκανε την τελευταία στιγμή πίσω και προχθές που το συζητούσαμε δεν το μετανοιωσε καθόλου.
Στον εξοπλισμό που το ήθελε με κλιμα και χειρ στο τιμονι έφτανε στα 31 τελικη το 5πορτο. Δηλαδή όσο περίπου θα του έρθει το eos 2000 150 άλογα.
Στα ίδια λεφτά δηλαδή θα έχει κάμπριο με γυάλινη οροφή και ηλιοροφή και ποιο νέο μοντέλο που δεν αλλάζει σε 2 χρόνια και 2000 κυβικά. Και το μόνο που έχασε ήταν 20 άλογα, δηλαδή τρίχες!!..και τελικα πηρε οπελ και ησυχασε
sorry αλλα δεν αντεξα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Στα ίδια λεφτά δηλαδή θα έχει κάμπριο με γυάλινη οροφή και ηλιοροφή και ποιο νέο μοντέλο που δεν αλλάζει σε 2 χρόνια και 2000 κυβικά. Και το μόνο που έχασε ήταν 20 άλογα, δηλαδή τρίχες!!..και τελικα πηρε οπελ και ησυχασε
sorry αλλα δεν αντεξα
Συνειδητοποιημένος αγοραστής πάντως, ήξερε τι ήθελε!
-
Στα ίδια λεφτά δηλαδή θα έχει κάμπριο με γυάλινη οροφή και ηλιοροφή και ποιο νέο μοντέλο που δεν αλλάζει σε 2 χρόνια και 2000 κυβικά. Και το μόνο που έχασε ήταν 20 άλογα, δηλαδή τρίχες!!31.000 ;;; Κάποιο λάθος πρέπει να παίζει.
33 περίπου κάνει το GTi πεντάπορτο με υποβραχιόνιο, sunroof, clima και χρώμα περλέ. -
Στα ίδια λεφτά δηλαδή θα έχει κάμπριο με γυάλινη οροφή και ηλιοροφή και ποιο νέο μοντέλο που δεν αλλάζει σε 2 χρόνια και 2000 κυβικά. Και το μόνο που έχασε ήταν 20 άλογα, δηλαδή τρίχες!!το clima ήταν στα εξτρά; αφού έχει διζωνικό στο βασικό
πως από τα 23.850 (άντε 25.500 με μεταλλικό + έξοδα) πέρασε και το GTI σε τιμή;
-
ειχα γραψει πιο παλια...
Ο χρήστης spiros έγραψε:
για το 5πορτο: 24670ε
425ε, μεταλικο χρωμα
390ε, πινακιδες και τελη κυκλοφοριας
806ε, ηλιοροφη
179ε, υποβραχιονιο
1700ε περιπου, DSG
1100ε περιπου, xenonακομη και ολα μαζι να τα βαλεις (ακομη και το DSG που δεν ειναι ακομη διαθεσιμο) η τιμη φθανει τα 29270ε
-
Και το μόνο που έχασε ήταν 20 άλογα, δηλαδή τρίχες!!Όχι μόνο δεν έχασε, αλλά κέρδισε: χειρότερες επιδόσεις, λιγότερους χώρους για επιβάτες και αποσκευές και διπλάσια τέλη και ασφάλειες. Τζάμπα πράμα
-
Και δεν θα έχει και DSG ενώ θα έχει μεγαλύτερο μέγεθος για πιο δύσκολο παρκάρισμα και αρκετά κιλά παραπάνω (πολλά από τα οποία ψηλότερα επηρεάζοντας αρνητικά και την οδική συμπεριφορά....) τα οποία κιλά σε συνδυασμό με τα λιγότερα και μάλιστα ατμοσφαιρικά άλογα κάνουν τη διαφορά σε δυναμισμό των αυτοκινήτων χαώδη.
-
αντιπρόσωπος: τελική τιμή 29.000
αγοραστής: οκ ευχαριστώ..
**
αγοραστής στη γυναίκα του**: τελικά 30.000 κάνει
γυναίκα: ε με φπα και πινακίδες θα φτασει 35.000γυναίκα στη φίλη της τη λίτσα: έτσι που λες λίτσα μου, 40.000 για ενα γκόλφ
...
λίτσα στο σύζηγο: ναι μπαμπη μου, θα πάρουν αμάξι με 50.000 ευρώ, που σκατα τα βρίσκουν?
....
συζηγος ποστάρει στο φόρουμ εδω: ρε παιδιά πήγε ένας κολιτός μου και του είπανε 60.000 για το golf GT και χωρίε μεταλικό χρώμα τι απάτη είναι αυτή, πανάκριβο.
-
-
IKE
καραλολ!
-
Στον εξοπλισμό που το ήθελε με κλιμα και χειρ στο τιμονι έφτανε στα** 31 τελικη το 5πορτο**. Δηλαδή όσο περίπου θα του έρθει το eos 2000 150 άλογα.
To πολύ 26Κ φτάνει με το extra (χειριστήρια στο τιμόνι).
Άρα, ή ο αντιπρόσωπος υπερτιμολόγησε,
ή ο φίλος σου πρέπει να περιμένει recall στο κομπιουτεράκι του. -
interland ...
Αυτό στο χωριό μου δεν λέγεται 'καλή επιλογή' καρντιά μου,
λέγεται 'ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ' .... -
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Καλημέρα σε όλους
Τελικά το αγόρασε κανείς ώστε να μας αναφέρει εμπεριστατωμένα στοιχεία όσον αφορά την κατανάλωση του GT;
Θα ήταν πολύ χρήσιμο ένα τέτοιο feedback για τους υποψήφιους αγοραστές στους οποίους ανήκω και εγώ.
Μέση κατανάλωση στο στρώσιμο (μέχρι 4.000 στροφές και ελαφρύ πόδι) μέσα στην αθήνα σε διάφορες συνθήκες 8.9 λίτρα/100χλμ στα πρώτα 700 χλμ που έχω κάνει (και πάντα σύμφωνα με αυτά που γράφει ο υπολογιστής). Δεν περίμενα τόσο χαμηλή. Οταν στρωθεί και αρχίσω να το πατάω θα σας ενημερώσω.
Αφθονη ροπή απο χαμηλά.Πολύ καλά τα νέα. Αυτο σημαίνει ότι με νορμάλ οδήγηση η κατανάλωση θα βρίσκεται κάτω απο τα 10 λίτρα.
Τα 700 χιλιόμετρα τα έκανες εντός πόλης; Τι βενζίνη του βάζεις αλήθεια; Τι οδηγίες σου έδωσε η αντιπροσωπεία για το θέμα της βενζίνης;
-
Ο χρήστης ypex έγραψε:
Πολύ καλά τα νέα. Αυτο σημαίνει ότι με νορμάλ οδήγηση η κατανάλωση θα βρίσκεται κάτω απο τα 10 λίτρα.
Τα 700 χιλιόμετρα τα έκανες εντός πόλης; Τι βενζίνη του βάζεις αλήθεια; Τι οδηγίες σου έδωσε η αντιπροσωπεία για το θέμα της βενζίνης;
Οχι, με νορμάλ η κατανάλωση βρίσκεται κάτω απο τα 9 (9 με 9.5 έχει σε συνθήκες αφόρητης κίνησης και 1η -2α).
Τα 900 χιλιόμετρα που έχω κάνει μέχρι τώρα είναι στο λεκανοπέδιο. Βενζίνη δυο φορές έχω βάλει και αυτές super αμόλυβδη, στην αντιπροσωπεία μου είπανε οτι αν δεν βρώ super και βάzω απλή μερικές φορές δεν παθαίνει τίποτα απλώς πέφτει και η κατανάλωση και η δύναμη. Στο καπάκι του ρεζερβουάρ γράφει 98 - (95).
-
Φίλε mezzanine,
σε τι χρώμα το έχεις;;;
Είδα ένα το πρωι της τρίτης στον βύρωνα και ενθουσιάστικα μιας και ήταν το πρώτο που έχω δει live....
Δυστυχώς όμως περνούσε έξω απο σχολεία και δεν μπόρεσα να το ακούσω....
Ανθρακί ήταν νομίζω... -
Ο χρήστης DiTz έγραψε:
Φίλε mezzanine,
σε τι χρώμα το έχεις;;;
Είδα ένα το πρωι της τρίτης στον βύρωνα και ενθουσιάστικα μιας και ήταν το πρώτο που έχω δει live....
Δυστυχώς όμως περνούσε έξω απο σχολεία και δεν μπόρεσα να το ακούσω....
Ανθρακί ήταν νομίζω...Τρίπορτο United Gray (ανθρακί) έχω αλλά καμιά επαφή με Βύρωνα το πρωϊ της Τρίτης - άλλος ήταν.
Μου κάνει εντύπωση που δεν εχεις δεί άλλο, εγω βλέπω συνέχεια. Εχθές το βράδυ πήγαινα πλαϊ-πλαϊ με ενα ασημένιο και λίγο πιο μπροστά ήταν και ένα κόκκινο. -
τουλάχιστον στη θεσσαλονίκη εγώ δεν έχω δει παρά μόνο ένα...με γεια το γκολφ!
-
Όντως στη Θεσσαλονίκη δεν άρχισαν ακόμα να κυκλοφορούν!
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)