-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Bασιλη μπορεις για σερβερ;Σε 5 λεπτα κανε refresh(για να πετυχω καλη συνδεση)!
-
θα μπω και εγώ (και ο Hellenic ;p)
-
Sorry που αργησα αλλα ολα ηταν ετοιμα και μαγκωσε το κομπιουτερ.
ΕΤΟΙΜΟ τωρα! -
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
θα μπω και εγώ (και ο Hellenic ;p)Πω πω τι εχει να γινει...
-
Το κλείσατε? Δεν σας βλέπω
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Το κλείσατε? Δεν σας βλέπωΑχ βρε Theo αργησες.
Καψαμε πολυ λαστιχο..... -
Hi all. Μία άδεια που δεν περίμενα να μου δώσουν με κράτησε εκτός πρωταθλήματος. Ευχαριστώ champ για το setup θα το δοκιμάσω και ότι γράψει το χρονόμετρο. Ακόμα βασανίζομαι να μάθω πως να ρυθμίζω την ανάρτηση κυρίως από την τηλεμετρία αλλά χλωμό γιατί δε μπορώ να βρω κανένα site που να εξηγεί. Προσπαθώ από το site που μου έδωσε ο Vasilis αν θυμάμαι καλά να βγάλω κάποια άκρη...Θα τα πουμε και στην πίστα
-
Το κλείσατε? Δεν σας βλέπωοχιιιιιιι γμτ λοιπόν σήμερα μετά τα ελεύθερα δοκιμαστικά (16.00) περίπου, μπορούμε να κανονίσουμε για online!
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Το κλείσατε? Δεν σας βλέπω
οχιιιιιιι γμτ λοιπόν σήμερα μετά τα ελεύθερα δοκιμαστικά (16.00) περίπου, μπορούμε να κανονίσουμε για online!
Ok μεσα...!
Αν και μου φαινεται οτι επρεπε να τρεξουμε πρωτα στην Monza και υστερα SPA... -
Δεν μαζευομαστε σιγα σιγα...;;;
-
Δεν μαζευομαστε σιγα σιγα...;;;Δικιο εχεις......! Ανοικτος!
-
Αν και μου φαινεται οτι επρεπε να τρεξουμε πρωτα στην Monza και υστερα SPA...
Αυτό θα ήταν ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ όπως κράζει ο mschumacher
-
Αυτη τη στιγμη πρεπει να'χω παθει κανα 2 εγκεφαλικα...
Υστερα απο τις σημερινες δοκιμες και αφου ειδα οτι με την Williams που'χα παρει θα βρισκομουν στο 1.46 αποφασισα υστερα και απο παροτρυνσεις των παιδιων να παρω την Ferrari...
Ετσι λοιπον κανω την ''καρδια μου πετρα'' και για πρωτη φορα οδηγω την F2002...Το 1ο εγκεφαλικο ερχεται οταν στον αναγνωριστικο γυρο διαπιστωνω πως με ιδιο setup εχει τεραστιες οδηγικες διαφορες απο McLaren-Williams...
Το 2ο και μεγαλυτερο ερχεται στους 2 επομενους ιπταμενους γυρους που εκανα...εχουμε και λεμε,στον 1ο γραφω 1.45.317 χωρις ιδιαιτερη πιεση,oταν με την Williams εχω καλυτερο στο 1.46.3 και λεω μεσα μου τωρα θα τα δωσω ολα...
Το αποτελεσμα ποιο ηταν επειτα και απο τον 2ο γυρο 1.44.445 και εκει το σταματησα και ειμαι πια σε μεγαλο διλημμα... -
Υστερα απο τις σημερινες δοκιμες και αφου ειδα οτι με την Williams που'χα παρει θα βρισκομουν στο 1.46 αποφασισα υστερα και απο παροτρυνσεις των παιδιων να παρω την Ferrari...
Ετσι λοιπον κανω την ''καρδια μου πετρα'' και για πρωτη φορα οδηγω την F2002...Το 1ο εγκεφαλικο ερχεται οταν στον αναγνωριστικο γυρο διαπιστωνω πως με ιδιο setup εχει τεραστιες οδηγικες διαφορες απο McLaren-Williams...
Το 2ο και μεγαλυτερο ερχεται στους 2 επομενους ιπταμενους γυρους που εκανα...εχουμε και λεμε,στον 1ο γραφω 1.45.317 χωρις ιδιαιτερη πιεση,oταν με την Williams εχω καλυτερο στο 1.46.3 και λεω μεσα μου τωρα θα τα δωσω ολα...
Το αποτελεσμα ποιο ηταν επειτα και απο τον 2ο γυρο 1.44.445 και εκει το σταματησα και ειμαι πια σε μεγαλο διλημμα...Πω πω τι ντριμπλα φαγαμε.....!
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Το αποτελεσμα ποιο ηταν επειτα και απο τον 2ο γυρο 1.44.445 και εκει το σταματησα και ειμαι πια σε μεγαλο διλημμα...Πω πω τι ντριμπλα φαγαμε.....!
Κάποιοι θα ήταν καλό να μην μιλάνε πολύ...
-
Κάποιοι θα ήταν καλό να μην μιλάνε πολύ...
-
Τους τελευταιους 2-3 αγωνες παθαινω το εξης. Με καυσιμα αγωνα κανω ενα χρονο και οταν βαζω καυσιμα προκριματικων δεν πεφτει τοσο πολυ ο χρονος(π.χ στο Σπα εχω μεχρι στιγμης 1.3 διαφορα). Αν αναλογιστω και το μηκος της πιστας τοτε δεν ειναι και ενθαρρυντικο.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Τους τελευταιους 2-3 αγωνες παθαινω το εξης. Με καυσιμα αγωνα κανω ενα χρονο και οταν βαζω καυσιμα προκριματικων δεν πεφτει τοσο πολυ ο χρονος(π.χ στο Σπα εχω μεχρι στιγμης 1.3 διαφορα). Αν αναλογιστω και το μηκος της πιστας τοτε δεν ειναι και ενθαρρυντικο.μήπως γιατί δουλεύεις περισσότερο σε setup αγώνα από ότι σε setup για δοκιμαστικά? Εγώ δουλεύω περισσότερο σε setup δοκιμαστικών (μου αρέσει να βλέπω τα όριά μου - παρά ένα καλό ρυθμό σε αγώνα) και στη συνέχεια δε δυσκολεύομαι να το προσαρμόσω για τον αγώνα. Μέχρι στιγμής αυτό έχει δουλέψει αρκετά καλά θα έλεγα
-
τελικά δεν παίζει μπάλα αυτή τη Κυριακή, θα μπορούσαμε να τρέξουμε Κυριακή αλλά θα το αφήσουμε τώρα, δε λέει να το αλλάξουμε τελευταία μέρα, οπότε ο αγώνας κανονικά τη Δευτέρα τη γνωστή ώρα.
-
1.42.668 νέο προσωπικό ρεκόρ βελτιώνοντας ελάχιστα, κάτι που οφείλεται σε μεγάλη αλλαγή στη κατανομή των φρένων κάνοντας έτσι το μονοθέσιο στη είσοδο πιο υπερστροφικό. Ο χρόνος δεν ήταν αλάνθαστος, με σίγουρη βελτίωση .100 και επίσης αυτή η αλλαγή στη κατανομή των φρένων θα με βοηθήσει πολύ στο αγώνα αφού θα μειώσω στο ελάχιστο τα brake duck size κτλ...
14ος αγώνας F1 Challenge - ALL TIME CLASSIC SPA 2002 - 05/09