-
Και ναι, είναι γεγονός! Φθάσαμε στο καλύτερο ίσως αγώνα του πρωταθλήματος σε μια πίστα που θα προσφέρει πολλές συγκινήσεις! Ετοιμαστείτε, προπονηθείτε, να είστε έτοιμοι για αυτόν τον αγώνα!
**RACE: 05 SEPTEMBER 2005 (ΔΕΥΤΕΡΑ)
ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ: 22.00
ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ: 22.45
ΑΓΩΝΑΣ: 23.15SERVER NAME: 4T FORUM
PASSWORD: HELLAS**Δοκιμές δεν έχω κάνει καθόλου με τιμόνι στη συγκεκριμένη πίστα, το βράδυ θα μπορέσω να μπω αν φτιάξετε αγώνα. Άντε καλή προπόνηση!
-
Και ναι, είναι γεγονός! Φθάσαμε στο καλύτερο ίσως αγώνα του πρωταθλήματος σε μια πίστα που θα προσφέρει πολλές συγκινήσεις! Ετοιμαστείτε, προπονηθείτε, να είστε έτοιμοι για αυτόν τον αγώνα!
PASSWORD: HELLAS**Δοκιμές δεν έχω κάνει καθόλου με τιμόνι στη συγκεκριμένη πίστα, το βράδυ θα μπορέσω να μπω αν φτιάξετε αγώνα. Άντε καλή προπόνηση!
-
-
-
Θα επανέλθω και εγώ για τον αγώνα αυτόν μετά τη μακρόχρονη καλοκαιρινή απουσία(και σκουριά)!
Έκανα καμμια 15ρια γύρους , ο καλύτερος στα 1:52 ψηλά. Χάνω πολύ χρόνο εδώ κι εκεί, αλλά ειδικά στην Eau Rouge, στη Blanchimont και στο Bus stop πρέπει οπωσδήποτε να βρω κάτι.
Μέχρι στιγμή η τελική μου είναι γύρω στα 315. Στην Eau Rouge φτάνω με 305 περίπου, πέφτει στα 280-285 και μετά στη Raidillion είμαι πάλι στα 290+...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Θα επανέλθω και εγώ για τον αγώνα αυτόν μετά τη μακρόχρονη καλοκαιρινή απουσία(και σκουριά)!Έκανα καμμια 15ρια γύρους , ο καλύτερος στα 1:52 ψηλά. Χάνω πολύ χρόνο εδώ κι εκεί, αλλά ειδικά στην Eau Rouge, στη Blanchimont και στο Bus stop πρέπει οπωσδήποτε να βρω κάτι.
Μέχρι στιγμή η τελική μου είναι γύρω στα 315. Στην Eau Rouge φτάνω με 305 περίπου, πέφτει στα 280-285 και μετά στη Raidillion είμαι πάλι στα 290+...
Εγώ μέχρι στγμής κάνω 1.49.6. Τελική 320Km/h και στην Eau Rouge μπαίνω με 288-290. Το Bus-stop είναι δίκοπο μαχαίρι, μπορείς να χάσεις ότι προσπαθούσες εδώ και 2 λεπτά αλλά και να κερδίσεις αρκετά.
-
Εννοείς ότι διατηρείς 290 στην δεξιά στροφή; Υποθέτω για να έχεις τελική 320 ότι στην κατηφόρα θα έχεις περίπου 305+, στρίβεις αριστερά εύκολα, μετά στη δεξιά στροφή πέφτεις στα 290 και μετά στην αριστέρη στροφή περνάς τέζα, ανεβαίνοντας πάλι προς τα 300km/h για τη Raidillion. Στη Blanchimont περνάς εύκολα τέζα; Εγώ μπαίνω με 300 και βγαίνω με 290+, ΑΤΙΜΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ!!!
Παίζεις με τιμόνι;
-
Εννοείς ότι διατηρείς 290 στην δεξιά στροφή; Υποθέτω για να έχεις τελική 320 ότι στην κατηφόρα θα έχεις περίπου 305+, στρίβεις αριστερά εύκολα, μετά στη δεξιά στροφή πέφτεις στα 290 και μετά στην αριστέρη στροφή περνάς τέζα, ανεβαίνοντας πάλι προς τα 300km/h για τη Raidillion. Στη Blanchimont περνάς εύκολα τέζα; Εγώ μπαίνω με 300 και βγαίνω με 290+, ΑΤΙΜΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ!!!Παίζεις με τιμόνι;
Απ' οτι γνωριζω ο theo παιζει με πληκτρολογιο.
-
Αφαίρεσα κάμποσο downforce, τώρα βγάζω περίπου 319 τελική. Νομίζω ότι παίρνω καλύτερη γραμμή στην Eau Rouge και βελτίωσα το Bus stop με συνέπεια να πέσω στο 1:48.8 αλλά έχω πολύ δρόμο ακόμα. Πρέπει να γίνει σταθερότερο το μονοθέσιο στις μέτριες στροφές για να μη χάνω χρόνο στην δεύτερη Pouhon και στην πρώτη Stavelot. Για να δούμε.....
Ρε παιδιά μιας και το Spa είναι τρομερή πίστα δεν αυξάνουμε τη διάρκεια του αγώνα;
-
Ρε παιδιά μιας και το Spa είναι τρομερή πίστα δεν αυξάνουμε τη διάρκεια του αγώνα;Αυτό θα είναι ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ όπως κράζει ο mschumacher
-
Εννοείς ότι διατηρείς 290 στην δεξιά στροφή; Υποθέτω για να έχεις τελική 320 ότι στην κατηφόρα θα έχεις περίπου 305+, στρίβεις αριστερά εύκολα, μετά στη δεξιά στροφή πέφτεις στα 290 και μετά στην αριστέρη στροφή περνάς τέζα, ανεβαίνοντας πάλι προς τα 300km/h για τη Raidillion. Στη Blanchimont περνάς εύκολα τέζα; Εγώ μπαίνω με 300 και βγαίνω με 290+, ΑΤΙΜΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ!!!Παίζεις με τιμόνι;
Ακριβώς όπως τα γράφεις
Είναι κανείς για κανένα testing? -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Είναι κανείς για κανένα testing?Ready!
-
Πω πω θα ξυπνήσω στις 6 αλλα αν κάνετε δωμάτιο θα έρθω για κανά μισάωρο
-
Πω πω θα ξυπνήσω στις 6 αλλα αν κάνετε δωμάτιο θα έρθω για κανά μισάωροΟριστε. Hellas-dj
-
έρχομαι και εγώ
-
Ήρθα, είδα, νίκησα!
-
1.44.3 για αρχή, με πολλά περιθώρια βελτίωσης επειδή τρέχω 1η φορά με τιμόνι εδώ.
-
http://sr1.mytempdir.com/138825
Με το παραπάνω setup έκανα 1.43.3 με πληκτρολόγιο. Δοκιμάστε το και πείτε μου
{edit} **1.43.970 ** (με τιμόνι πριν λίγο)
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
http://sr1.mytempdir.com/138825Με το παραπάνω setup έκανα 1.43.3 με πληκτρολόγιο. Δοκιμάστε το και πείτε μου
{edit} **1.43.970 ** (με τιμόνι πριν λίγο)
-
14ος αγώνας F1 Challenge - ALL TIME CLASSIC SPA 2002 - 05/09