-
μαζευεις???
-
-
-
Daisy και ξερό ψωμί!
Ο Στρατηγός ακόμα συναρπάζει...διαχρονικός!
Το avatar μου προσπαθεί να τον μιμηθεί...
-
Ψάχνω να βρώ ευκαιρία για να πάω να δω τη ταινία.
Αν κάνουμε σύγκριση με το 'πρωτότυπο' τότε λογικό είναι να χάσει η νέα έκδοση.(που είναι ρα γ@μώτο τα απογεύματα της δεκαετίας του 80 που περίμενα να δω τη σειρά )
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
μαζευεις???
αν αναφέρεσε σε μένα έχω αγοράσει απο amazon.com τις 4 σεζόν και ναι πριν με ρωτήσετε δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους παρα μόνο αγγλικούς.
-
1974 Dodge Charger (φωτο: 1981) -
@ leonp
Ο General Lee, δεν ηταν του '74
Ηταν του '69 νομιζω (το προηγουμενο μοντελο)
-
*Εεεεε ρε, και να κατεβεις στο Μπουρναζι με τον Στρατηγο Λη
ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΧΑΖΕΥΟΥΝ!!!!
Το μονο ασχημο της υποθεσης, ειναι οτι η γκομενα που θα 'χτυπησεις' θα ειναι 30 με 35! χα χα χα χα
Αν και αυτο βεβαια δεν το παιρνεις για να 'χτυπησεις' γκομενα, αλλα για να ψαρωσουν ολοι στο ΣΕΦ και στη Βουτα Σωστοςςςςςςς?????*
ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!!!!
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=4572033892
-
Αμαξάρα Αυτή είναι αγορά, όχι αστεία
-
Γκόμενες μόνο στα χωριά μάζευες μ' αυτό το αμάξι. Εξαιρετικό για να αγοράζεις ναρκωτικά στο Χάρλεμ (στο τοπ τεν των αυτοκινήτων).
-
The car has the correct Dixie horn installed.
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!
-
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
The car has the correct Dixie horn installed.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!
ε,,,, αμ πως????
-
The car has the correct Dixie horn installed.
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!
ε,,,, αμ πως????
Ανοιξτε τη φωτο που φαίνεται το μοτερ και στα αριστερα στη φωτο θα τις δειτε τις κορνες....πολυφωνική!!!
-
*Εεεεε ρε, και να κατεβεις στο Μπουρναζι με τον Στρατηγο ΛηΟΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΧΑΖΕΥΟΥΝ!!!!
Το μονο ασχημο της υποθεσης, ειναι οτι η γκομενα που θα 'χτυπησεις' θα ειναι 30 με 35! χα χα χα χα
Αν και αυτο βεβαια δεν το παιρνεις για να 'χτυπησεις' γκομενα, αλλα για να ψαρωσουν ολοι στο ΣΕΦ και στη Βουτα Σωστοςςςςςςς?????*
ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!!!!
Δεν ξέρω αν θα πάρεις καμιά γκόμενα με αυτό το αμάξι (μάλλον όχι...) αλλά σίγουρα θα πάρεις όλη την πλατεία Μπουρναζίου με το πλάι! Έχω και σχετικό video με το στρατηγό να περνάει με τις πόρτες πλατεία ξυστά από παρκαρισμένα!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
*Εεεεε ρε, και να κατεβεις στο Μπουρναζι με τον Στρατηγο Λη
ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΧΑΖΕΥΟΥΝ!!!!
ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!!!!
Δεν ξέρω αν θα πάρεις καμιά γκόμενα με αυτό το αμάξι (μάλλον όχι...) αλλά σίγουρα θα πάρεις όλη την πλατεία Μπουρναζίου με το πλάι! Έχω και σχετικό video με το στρατηγό να περνάει με τις πόρτες πλατεία ξυστά από παρκαρισμένα!
Φτανεις στην Πολιτεια παρκαρεις εξω απο το best friends, βγαινεις απο τα παραθυρα, ενω φορας μποτα μυτερη και τζην...., ενω σε χαζευουν ολοι οι φλωροι με τα καγιεν....
Κ@@ΛΑ!!!!
-
Καποιος να διορθωσει τον τιτλο ,το σωστο ειναι : ΤHE DUKES OF HAZZARD .
I am bitching i know
-
άσχετο με την νέα ταινία, αλλά έχει δει κανείς πως έχουν γίνει οι παλαιοί πρωταγωνιστές της κλασσικής, πλέον, σειράς που πολλοί από εμάς δεν χάναμε με τίποτα???
Τους κοίταγα πριν κανά χρόνο κ μου ερχόταν να βάλω τα κλάματα
Εκτός του ότι ο Uncle Jesse L. Duke έχει πεθάνει από το 1997 η 'ξαδέρφη' Daisy δεν χωράει ούτε κ στα δύο ... μπατζάκια των σορτς που φόραγε τότε (εννοώ το κάθε πόδι της...)
Καλύτερα από όλους είναι ο Bo αν κ πολλοί δυσκολεύονταν να πιστέψουν ότι είναι το ίδιο άτομο που έπαιζε στην πολύ πρόσφατη σειρά 'Smallville' (ξέρετε με τον superman σε εφηβική ηλικία)....Μετά από όλα αυτά κ κυρίως την νέα ταινία που μάλλον σε τίποτα δεν συγκρίνεται με την παλιά σειρά (όχι μόνο σαν 'εξέλιξη' αλλά κ μετά από τόσα χρόνια πολλά έχουν αλλάξει) προσωπικά προτιμώ 'να μείνω στα παλιά'!!!
Για το αν θα την δω? χμμμ ακόμα το σκέφτομε, αν κ κλείνω προς το ναι αν βρεθεί παρέα.....
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
άσχετο με την νέα ταινία, αλλά έχει δει κανείς πως έχουν γίνει οι παλαιοί πρωταγωνιστές της κλασσικής, πλέον, σειράς που πολλοί από εμάς δεν χάναμε με τίποτα???Τους κοίταγα πριν κανά χρόνο κ μου ερχόταν να βάλω τα κλάματα
Εκτός του ότι ο Uncle Jesse L. Duke έχει πεθάνει από το 1997 η 'ξαδέρφη' Daisy δεν χωράει ούτε κ στα δύο ... μπατζάκια των σορτς που φόραγε τότε (εννοώ το κάθε πόδι της...)
Καλύτερα από όλους είναι ο Bo αν κ πολλοί δυσκολεύονταν να πιστέψουν ότι είναι το ίδιο άτομο που έπαιζε στην πολύ πρόσφατη σειρά 'Smallville' (ξέρετε με τον superman σε εφηβική ηλικία)....Μετά από όλα αυτά κ κυρίως την νέα ταινία που μάλλον σε τίποτα δεν συγκρίνεται με την παλιά σειρά (όχι μόνο σαν 'εξέλιξη' αλλά κ μετά από τόσα χρόνια πολλά έχουν αλλάξει) προσωπικά προτιμώ 'να μείνω στα παλιά'!!!
Για το αν θα την δω? χμμμ ακόμα το σκέφτομε, αν κ κλείνω προς το ναι αν βρεθεί παρέα.....
Καλώς η κακώς δυστυχώς όλοι γερνάμε, μην ξεχνάς έχουν μια ηλικία πλέον. Πάντως για την Νταίζη όμως μπορεί τα μπούτια να μεγάλωσαν αλλά τα β..ιά έμειναν τα ίδια νομίζω με την κατάλληλη φαντάζομαι πλαστική. Επίσης δεν ξέρω άν το γνωρίζετε, ο john schneider(bo) ήταν μόνο 18 χρονών όταν ξεκίνησε η σειρά, και συγκεκριμένα είπε παραμύθια για την ηλικία του προκειμένου να τον πάρουν. Αυτά τα άτιμα τα extra features στο dvd βγαίνουν ιδιαίτερα χρήσιμα.
THE DUKES OF HAZZARD