-
Ο χρήστης japanpower έγραψε:
Απ'την αλλη αν τρεξω εχει παθει ανοσια και δεν μου λεει τιποτα!Μου φαίνεται ότι βρήκες την ιδανική
-
Ο χρήστης japanpower έγραψε:
ενα αμαξι εχει ενα ελλατωμα καπου με προβληματιζει γιατι ξερω τον ευατο μου!Δεν το σκιζω απο το πρωι μεχρι το βραδυ το λυπαμαι και σεβομαι και τα λεφτα αλλα μπορει να βγω μια βολτα ενα βραδυ και να μην το αφησω σε ησυχια αλλα μπορω να κινουμαι και σαν κυρια!Δεν ξεσπαω στο αμαξι αλλα ειναι στιγμες που το εχω στα ορια του!Για μένα το Type-R είναι μακράν το καλύτερο (ακόμα και all around) αυτοκίνητο σε αυτά τα λεφτά αν μιλάμε για οτιδήποτε μη πισωκίνητο. Είναι καθαρά προσωπική μου γνώμη και δεν πιστεύω ότι τα 4κίνητα δεν είναι καλά και μη θεωρήσετε ότι τα σνομπάρω κλπ. Απλώς λέω εμένα προσωπικά τι μου ταιριάζει περισσότερο.
Η έλλειψη μπλοκέ στη μπέμπα είναι όντως ένα μεγάλο κρίμα, εξακολουθεί όμως να είναι ένα φοβερό κατά τη γνώμη μου αυτοκίνητο οπότε ψήφισα αυτήν. Αν όμως δε σε ενδιαφέρει να πειραματιστείς με την πισωκίνηση, θα σου έλεγα να πας προς Type-R.
-
Την ψιλοπαλευω με ενα 528i κυκλοφορω αλλα αν δεν ειναι τουλαχιστον 3 τα λιτρα ή M δεν νομιζω οτι βλεπεις χαρα!
-
Χαρά στα σκέλια, μεταφορικά και κυριολεκτικά
-
δε περιμενεις το καινουριο το s3 η επειγεσαι?
-
Τάπερ
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αφού δεν είναι κακό που είναι προσθιοκίνητο, τότε γιατί θα επέλεγες ένα 4κίνητο ή ένα πισωκίνητο βεβαίως-βεβαίως; Άρα μάλλον δεν είναι και τόσο καλό (κάθε άλλο).
Εννοώ πως και τα προσθιοκίνητα έχουν τη χάρη τους, και σε μερικές περιπτώσεις πλεονεκτούν, απλά προσωπικά έχω την άποψη πως είναι καλό κάθε φορά που αγοράζεις αυτοκίνητο να παίρνεις κάτι αρκούντως διαφορετικό από το προηγούμενο. Κάτι παραπάνω μαθαίνεις έτσι...
Τι να τις κάνεις τις πλατείες χωρίς μπλοκέ; Δεν έχω οδηγήσει 325 Ci αλλά 325 Compact και η έλλειψη ήταν ολοφάνερη. Κρίμα για τη ΒΜW
Όλα γυρνάνε... και γυρνάνε... και γυρνάνε... άγνοια κινδύνου να έχεις και όλα γίνονται
@ Japanlover: Μη νομίζεις πως ακολουθώ τη συντηρητική οδό στην οδήγηση, αν και θα το ήθελα με αυτά που βλέπω. Απλά δεδομένων των αυτοκινήτων που έθεσες προς ψηφοφορία, βλέπω περισσότερη πληρότητα και ποιότητα (με την ευρύτερη έννοια) στην 325. Εννοείται βέβαια πως όλα είναι καταπληκτικά αυτοκίνητα...
-
S3 με μεγαλη ευκολια..
το πιο κυριλε απο ολα, και ταυτοχρονα και το πιο γρηγορο.αυτα για τα προβληματα ποιος στα'πε??..
αξονας? no way!! 1 στα ποσα? και τι ειχε αυτο επανω του?
οσο για το λουφτ, ειναι το γνωστο θεμα της ευαισθησιας του MAF.
αυτο που δε σου ειπανε, ειναι οτι
α) χωρις aftermarket φιλτρο αερα που να εχει λαδακι, δεν βρωμιζει ο maf ευκολα.
β)και αν βρωμισει, καθαριζεται αντι να αλλαζεται (ακριβο ανταλλακτικο)οσο για τον haldex (πλακετα τετρακινησης), αυτο που λες εχει παρατηρηθει σε μεγαλες ροπες.
καμια σχεση με μαμα ή εστω με α' σταδιο. (>300hp)
και αν φτασεις πoτε σε τετοιο επιπεδο tuning, σε πληροφορω οτι η εταιρεια που βγαζει το haldex εχει πλακετα για το s3 που το κλειδωνει στο 50-50το θεμα ειναι οτι μιλας προφανως για μεταχειρισμενα.. εκει ειναι ολη η σπουδη.. να βρεις ενα καλο.
επισης να ξερεις οτι επειδη ενας ιδιοκτητης εμπιστευτηκε το οχημα του σε καποιον μαστρο-μητσο
και πλεον του κανει διακοπες και σκορτσαρισματα και βγαζει βλαβες,
αυτο δεν μετακινει το προβλημα απο το μαστρο-μητσο στην audi.. -
S3
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
S3 με μεγαλη ευκολια..
το πιο κυριλε απο ολα, και ταυτοχρονα και το πιο γρηγορο.το πιο γρήγορο; που; σε αεροδιάδρομο και με 15 στάδια;
-
...ωρες-ωρες πιστευω οτι εσενα το gti στο δωσανε δωρο
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
...ωρες-ωρες πιστευω οτι εσενα το gti στο δωσανε δωροή το οδηγάει μια στο τόσο διοτι ειναι του πατέρα του κι βγαζει απωθυμένα στους 4Τ
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
...ωρες-ωρες πιστευω οτι εσενα το gti στο δωσανε δωροναι, γιατί δεν πρόκειται να πω ότι είναι το 'καλύτερο' και το 'πιο γρήγορο' απ' ότι κινείται
όταν γράφεις τόσο απόλυτα ότι το S3 είναι το 'πιο γρήγορο', ακόμα και από το WRX, αρχίζουν τα κολλήματα. Ακόμα και στην ευθεία μένει πίσω κι όταν αρχίζουν οι στροφές ξεκινάει το πάρτι (για το WRX φυσικά)
Το GTI ΔΕΝ είναι πιο γρήγορο από το Type R.-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ναι, γιατί δεν πρόκειται να πω ότι είναι το 'καλύτερο' και το 'πιο γρήγορο' απ' ότι κινείται
όταν γράφεις τόσο απόλυτα ότι το S3 είναι το 'πιο γρήγορο', ακόμα και από το WRX, αρχίζουν τα κολλήματα. Ακόμα και στην ευθεία μένει πίσω κι όταν αρχίζουν οι στροφές ξεκινάει το πάρτι (για το WRX φυσικά)
Θελει πολυ δρομο το gti να μοιασει σε χαρακτηρα και επιδοσεις το CTR ....
-
Ο χρήστης jap-power έγραψε:
ναι, γιατί δεν πρόκειται να πω ότι είναι το 'καλύτερο' και το 'πιο γρήγορο' απ' ότι κινείται
Παλιο-Γιαπώνια κολλημένοι!!! αλλο χαρακτήρα έχει το ένα κ αλλο το GTi.μιλάμε για εντελως διαφορετικο χαρακτηρα.ατμοσφαιρα με τουρμπο.το ενα ουρλιάζει στα ψηλά το αλλο μουγκριζει χαμηλά.Δεν θα το καταλάβεις ποτε ρε φίλε?
-
Ο χρήστης jap-power έγραψε:
στην ευθεία δεν χρειάζεται, πρακτικά είναι ισοδύναμα με διαφορές των 0,1-0,5.
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Παλιο-Γιαπώνια κολλημένοι!!! αλλο χαρακτήρα έχει το ένα κ αλλο το GTi.μιλάμε για εντελως διαφορετικο χαρακτηρα.ατμοσφαιρα με τουρμπο.το ενα ουρλιάζει στα ψηλά το αλλο μουγκριζει χαμηλά.Δεν θα το καταλάβεις ποτε ρε φίλε?
-
μην μπλεξουμε και το γκολφ.
παμε με το s3.
ποιοτητα κατασκευης-εξοπλισμος-πολυτελεια-ανεση-κινητηρας κερδιζει.
(οκ και η μπεμπα παιζει καλα σε ποιοτητα και πολυτελεια)αν τωρα καποιος δεν θελει να εμπιστευτει καποιον απο τους επισημους βελτιωτικους οικους του ομιλου και να βαλει ενα σοβαρο καλο και αξιοπιστο προγραμμα,
ωστε με 1.500 ευρω να εχει 40 κιλα ροπη και >270 αλογα,
τοτε να πουμε για την συγκεκριμενη εξαιρεση οτι πιθανον να μην ειναι το πιο γρηγορο.
για ολους τους υπολοιπους ομως, ειναι. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ε ναι δεν την παλευω με μερικοους!
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Ε ναι δεν την παλευω με μερικοους!
Τι εννοεις?Γιατι τοτε τα συγκρινουν για να ανακηρυξουν το νικητη στην κατηγορια αυτη?Το ξερω πως δεν εχουν τιποτα κοινο μεταξυ τους αυτα τα αυτοκινητα, πολυ απλα και μην μενεις μονο στον κινητηρα ,υπαρχουν και αλλα στοιχεια που συνθετουν το χαρακτηρα ενος αυτοκινητου
ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ