-
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
Σκέφτομαι να ψηφίσω και εγώ **τη ** golf.
Είναι κρίμα κάποιοι να μην κοιμηθούν το βράδυΠολύ αυτοκίνητο, πολύ status, πολύυυ αξιόπιστο, και θα πίνω το καφέ μου στη πλατεία χωρίς πρόβλημα κοινωνικής καταξίωσης.
και θα έχεις και τα δωράκια σου όταν κουβαλάς πολλές βαλίτσες
έτσι ειναι αυτα φίλε μου!!! αλλά κ χωρίς το γκόλφ έχεις δωράκια απλά αυξάνονται συνέχεια οταν το βλέπεις κ το ξαναβλέπεις κ βάζεις κ ΑΛΛΟ κόσμο!!!
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Σκέφτομαι να ψηφίσω και εγώ **τη ** golf.
Είναι κρίμα κάποιοι να μην κοιμηθούν το βράδυΠολύ αυτοκίνητο, πολύ status, πολύυυ αξιόπιστο, και θα πίνω το καφέ μου στη πλατεία χωρίς πρόβλημα κοινωνικής καταξίωσης.
ποια πλατεία όμως; Μπουρνάζι; Ελευθερίας; Ν. Σμύρνης; Ταχυδρομείου; ή μήπως Κολωνακίου;
-
Πάντως η μάχη είναι προφυλακτήρα - προφυλακτήρα...!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ποια πλατεία όμως; Μπουρνάζι; Ελευθερίας; Ν. Σμύρνης; Ταχυδρομείου; ή μήπως Κολωνακίου;άστα αυτά και ψήφισε Γκολφ! ΠΡΕΠΕΙ να το βγάλουμε πρώτο μια φορά!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ποια πλατεία όμως; Μπουρνάζι; Ελευθερίας; Ν. Σμύρνης; Ταχυδρομείου; ή μήπως Κολωνακίου;
άστα αυτά και ψήφισε Γκολφ! ΠΡΕΠΕΙ να το βγάλουμε πρώτο μια φορά!
Χαχαχα! Πάμε όλοι μαζι!! Εεεεεεοοοοπ!! Εεεεεεοοοοπ!!! Εεεεεεοοοοπ!! Εεεεεεοοοοπ!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
άστα αυτά και ψήφισε Γκολφ! ΠΡΕΠΕΙ να το βγάλουμε πρώτο μια φορά!
όχι! και προφανώς δεν ψήφισα Golf
-
Πλακώσαν οι αλφίστι κ κοροιδεύουν???
Ρε παιδια αν δεν θέλετε μην ψηφίζετε. αλλά σταματήστε να το κάνετε τελείως γελοιο το θέμα.
Θα παρακαλουσα τους Mod να επιβάλλουν την τάξη!
Σημείωση: Και τα 2 πλησιάζουν τα 22Κ οπότε ειναι μια πολύ καλή συγκριση.
-
Μην παρεξηγείσαι! Μα όλοι εμείς το κάνουμε για σένα για να χαρείς!
Γιατί είμαστε σίγουροι οτι θα ξαναβάλεις ψηφοφορία για το γκολφ μέχρι κάποια στιγμή να βγει πρωτο. -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Γιατί είμαστε σίγουροι οτι θα ξαναβάλεις ψηφοφορία για το γκολφ μέχρι κάποια στιγμή να βγει πρωτο.Ρε sado έχε χάρη που είσαι ψηλός αλλιώς ...
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Γιατί είμαστε σίγουροι οτι θα ξαναβάλεις ψηφοφορία για το γκολφ μέχρι κάποια στιγμή να βγει πρωτο.Ρε sado έχε χάρη που είσαι ψηλός αλλιώς ...
Χαχαχαχαχα!
Αλήθεια γιατί δεν έχεις βάλει σαν avantar το mr2 του φίλου σου και οχι το γκολφ;;
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Χαχαχαχαχα!
Αλήθεια γιατί δεν έχεις βάλει σαν avantar το mr2 του φίλου σου και οχι το γκολφ;;
avatar λέγεται.κ το έβαλα γιατι ειναι πολυ όμορφο κάμπριο!!! Εσυ απο την Σουηδία πως ξεπήδησες στην GT?
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Χαχαχαχαχα!
avatar λέγεται.κ το έβαλα γιατι ειναι πολυ όμορφο κάμπριο!!! Εσυ απο την Σουηδία πως ξεπήδησες στην GT?
Δεν έχω φύγει απο τα Σουηδικά, απλώς λατρεύω και τα Ιταλικά. Σε Fiat 131 super mirafiori έμαθα να οδηγάω Ελλάδα και στην Νορβηγία έμαθα οδήγηση με το πρώτο μου αμάξι που ήταν ένα Saab Viggen.
Εξάλλου δεν υπάρχει Saab ή Volvo coupe.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Δεν έχω φύγει απο τα Σουηδικά, απλώς λατρεύω και τα Ιταλικά. Σε Fiat 131 super mirafiori έμαθα να οδηγάω Ελλάδα και στην Νορβηγία έμαθα οδήγηση με το πρώτο μου αμάξι που ήταν ένα Saab Viggen.
Εξάλλου δεν υπάρχει Saab ή Volvo coupe.
έχεις φύγει, αλλά δεν το ξέρεις, αφού και τα 3 που έχεις έχουν σχέση με GM
9-3 'coupe' είχε βγει η προηγούμενη γενιά
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το ξέρω, το viggen coupe ηταν. Τι το πούλησα ο μαλ....
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
το χε κι ο ΣΧ αυτό
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
το χε κι ο ΣΧ αυτό
αχ αχχχχχχ....
-
Golf χωρίς σκέψη! (Άμα το σκεφτείς γίνεται Αλφα)
-
Τελικά ρε άθλιοι όντως ψηφίσατε Golf;
theos, όταν βάζεις τέτοιες 'φωτογραφικές' ψηφοφορίες τι περιμένεις δηλαδή;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τελικά ρε άθλιοι όντως ψηφίσατε Golf;theos, όταν βάζεις τέτοιες 'φωτογραφικές' ψηφοφορίες τι περιμένεις δηλαδή;
Να το βοηθήσουμε το παλικάρι, να μην του φάνε οι γιατροί!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τελικά ρε άθλιοι όντως ψηφίσατε Golf;theos, όταν βάζεις τέτοιες 'φωτογραφικές' ψηφοφορίες τι περιμένεις δηλαδή;
Ρε παιδια ψηφίστε σωστα..το κράζω τοση ωρα...δεν εχω αναγκη τους 'πέτσινους' ψήφους σας!!!
ελεος δηλαδη..θελω να δω τι γουστάρει ο κόσμος των 4Τ πιό πολυ.!!!δεν θα το ξαναπω
Γερμανο-Ιταλική Μάχη!!!!