-
Ο χρήστης teox έγραψε:
παρατηρούσα κάποια παλιότερα ποστ και συνειδητοποίησα ότι την sls που είδε ο jzap στο ring Την είδε και ο teris3 στη Γενεύη..πόσο μικρός είναι ο κόσμος
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=35908&p=1748486#p1748453Τελικά πολύ γνωστή η συγκεκριμένη SLS! Την πέτυχα κι εγώ σε ένα βίντεο και μου φάνηκε γνωστή η πινακίδα!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Τυχερούλης!!χαχαχα δεν υπάρχει
-
To βιντεο κοπηκε την ωρα που εμπαινε το ΜΙΝΙ ξανα στην πιστα και ερχοτανε ενας με οσα ναναι! Θα ηθελα να τη δω τη συνεχεια του βιντεο...
-
Αν γινόταν κάτι σίγουρα θα το ανέβαζε, οπότε την γλύτωσε!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Αν γινόταν κάτι σίγουρα θα το ανέβαζε, οπότε την γλύτωσε!Λογικά την ξαναγλίτωσε. Καλά άμα κάνεις μία μ@λ@κία με το αυτοκίνητο και την γλιτώσεις εύκολα έρχεται και η δεύτερη λόγο άγχους αν δεν κάτσεις να ηρεμήσεις. Γι' αυτό και έφυγε χωρίς να υπολογίσει τίποτα.
-
Παιδια ξερετε ποιος ειναι ο ταχυτερος γυρος στο nurburgring και αν ειναι αναθεστε και βιντεο
Να ρίχνουμε παρακαλώ μια ματιά τριγύρω πριν ανοίξουμε νέο θέμα. [mod]
-
Ο χρήστης progressivetrance έγραψε:
Παιδια ξερετε ποιος ειναι ο ταχυτερος γυρος στο nurburgring και αν ειναι αναθεστε και βιντεοΝα ρίχνουμε παρακαλώ μια ματιά τριγύρω πριν ανοίξουμε νέο θέμα. [mod]
Ας κανετε εσεις πρωτα καλυτερη δουλεια που ο καθενας ξεκιναει ενα θεμα για κατι και καταλιγει αλλου [user]
Την δουλεια μας δεν μας πεις εσυ πως θα την κανουμε.Αν δεν σου αρεσει μπορεις να την 'κανεις' [mod] -
-
ανοίγει το στόμα του όσο το αβαταρ
-
Πάντως δεν ανακοινώνουν χρόνους όπως θα δεις εδώ:
http://www.nurburgring.org.uk/laptimes.htmlκαι ο πιο σοβαρός λόγος είναι (μετά από ένα μακρύ κείμενο):
his is also the reason I have no laptimes on my site: I don't think they belong on a site geared to tourist driving. -
-
Καλα, regularity κάνει το Πορσικό, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Εμένα γιατί μου δίνεται η εντύπωση οτι το βίντεο είναι λίγο fast forward?
-
-
-
Πρασινη κολαση σου ρχομαι. Αφου θα παω βολτα Βρυξελες-Ντισελντορφ ειπα να παω μια βολτα και στο ναο. Εκλεισα ενα Swift απο το rent4ring.de για την Κυριακη. Ανυπομονω την μερα να μπω μεσα.
-
Παρε με μαζί σου φανταστικέ Tsarda...
-
Τωρα μου ρθε!!
O Τσακ Νορρις γυριζει στο Νιρμπ καπου στα 6μιση λεπτα......με τα ποδια!!
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Πρασινη κολαση σου ρχομαι. Αφου θα παω βολτα Βρυξελες-Ντισελντορφ ειπα να παω μια βολτα και στο ναο. Εκλεισα ενα Swift απο το rent4ring.de για την Κυριακη. Ανυπομονω την μερα να μπω μεσα.Έρα ρε, τώρα το είδα.
-
Πρασινη κολαση σου ρχομαι. Αφου θα παω βολτα Βρυξελες-Ντισελντορφ ειπα να παω μια βολτα και στο ναο. Εκλεισα ενα Swift απο το rent4ring.de για την Κυριακη. Ανυπομονω την μερα να μπω μεσα.
Έρχεσαι Βρυξέλλες και δεν στέλνεις πμ;;; :roll:
Κι εγώ τώρα το είδα... -
Επιτελους γυρσια σπιτι μου και προσπαθω να ταξινομησω τις σκεψεις μου για το τι περασα. Οχι και πολλα καθως το ρινγκ ηταν ενα μικρο μερος απο το ταξιδι μου.
Εφτασα απο ενα σχετικα δευτερο δρομο μεσα απο βουνα και αρκετο στροφιλικι (Εφταιγε το gps) και με εβγαλε διπλα σε μια ταβερνα κατω απο ενα εσακι της πιστας. Αφου βρηκα την εισοδο και παρκαρα παραδιπλα απο το κυριως παρκινγ το οποιο ηταν χωματοδρομος ( μου θυμισε ακροπολις με τοση σκονη). Οταν εφτασα δεν ηξερα αν ηθελα να τρεξω μεσα στην πιστα η να κανω οφθαλμολουτρο σε οτιδηποτε με τροχους. Χαζεψα με τα μοντελα νομιζα οτι ημουν σε ενα παραλληλο συμπαν που ολοι οδηγουν το αυτοκινητο των ονειρων τους. Τεσπα μετα απο λιγη ωρα πηγα μεσα στο χωριο Nurburg να παραλαβω το swift. Η διαδικασια τελειωσε γρηγορα και μολις το πηρα το χαμογελο μου εφτανε πισω απο τα αυτια . Το αμαξι ηταν αξιοπρεπες για πρωτη φορα ειχε ρολκειτζ, σεμισλικ, και αναρτηση. Αφου εφτασα και ακυρωσα το εισητηριο εισοδου βουρ για την ευθεια.
Μου το λεγαν και δεν το πιστευα. Δεν εχει καμια σχεση με τα σιμουλειτορ στους υπολογιστες/παιχνιδομηχανες. Οκ ηξερα αρκετα τις στροφες αλλα οι υψομετρικες διαφορες ηταν κατι το πρωτογνωρο. Περισσοτερο εμοιαζε με φαρδια ειδικη παρα με πιστα και σιγουρα δεν μπορεις να εμπιστευτεις το ενστικτο σου να παει ταπα καθως τα τυφλα σημεια ειναι αρκετα. Αφετερου δε επιβαλεται να κοιτας ΣΥΝΕΧΩΣ τον καθρεπτη γιατι σου ερχονται απο πισω σφεντονα καθε λογης Porche, Ferrari, M3 μοτοσυκλετες κα. Φυσικα ουδεις λογος χρειαζεται να γινεται για χρονους δεν εχουν νοημα. Γενικα κοιτας να κινησαι αξιοπρεπως χωρις να εμποδιζεις τους γρηγορους. Καλο ειναι να βρεις καποιον που εχει τον ιδιο ρυθμο με εσενα να τραβαει ο εννας τον αλλον. H καρουσελ ηταν φοβερο συναισθημα οταν εφτανα για να στριψω θελει γκαζι γιατι σου κοβει πολλη φορα.Οταν τελειωσα στο τελος και βγηκα απο το αμαξι ενοιθα την αδρεναλινη να κυριευει το σωμα μου αφενως απο την προσπαθεια και αφετερου απο την χαρα μου που βρισκομουν εκει. Για χαλαρωμα προτεινω και παλι οφθαλμολουτρο στην εισοδο ή βολτα στα μαγαζια πισω απο την ευθεια στην πιστα της Φορμουλα. Εχει και ενα μικρο μουσειο με αγωνιστικα.
Αυτα εν ολιγοις. Δεν νομιζω να ηταν η πρωτη και τελευταια φορα που παω. Δεν το χορτασα θελω κι αλλο ειναι σα ναρκωτικο.
Nuerburgring!