-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ΤΑΜΠΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ γιαγιαδες που παιρνουν focus!!!ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΡΑ ΜΕ ΤΑΜΠΟΥΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
-
Ο χρήστης focus19 έγραψε:
.Επίσης είναι πολύ πιο πιθανό οι απανταχού παππούδες να οδηγούν αυτοκίνητα όπως πχ το αστρα το οποίο ούτε δύναμη έχει ούτε αίσθηση στο τιμόνι ούτε ΣΤΡΙΒΕΙ σαν focus.Το αστρα το οδήγησα για 3 μέρες έκανα 1200 χλμ σε κάθε είδους δρόμο γιατί μου άρεσε το gtc και προς στιγμήν το σκέφτηκα αλλά απογοητεύτηκα.Άσε που μετά από 2 μέρες οδήγησα focus και κατάλαβα ότι το αστρα δεν κάνει για μένα.By the way είμαι 20 χρονόν οπότε μάλλον όχι και τόσο παππούς.....επιτελους........ ενας που ειδε και την λαμπρη πλευρα και ενιωσε την διαφορα.......
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ΤΑΜΠΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ γιαγιαδες που παιρνουν focus!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΡΑ ΜΕ ΤΑΜΠΟΥΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
συγκρίνεις το Φόκους με Άστρα χριστιανέ μου??? Φωτιά θα πέσει να σε κάψει!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ΤΑΜΠΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ γιαγιαδες που παιρνουν focus!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΡΑ ΜΕ ΤΑΜΠΟΥΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Μα και το Άστρα σε γιαγιάδες δεν απευθύνεται;
-
τα καλα παιδια μιλησαν
-
...έχει πλάκα...ο καθένας υποστηρίζει το τουτού του και όλοι μαζί το 3... ...κλασσικά πράγματα για το 4ΤΦ δηλαδή...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...έχει πλάκα...ο καθένας υποστηρίζει το τουτού του και όλοι μαζί το 3... ...κλασσικά πράγματα για το 4ΤΦ δηλαδή...εγώ δεν υποστηρίζω το τουτού μου, ούτε το 3
147 ψήφισα...
-
Να ρεεεεεε!!!!
http://cade.datamax.bg/away/docs/differ ... -intro.jpg
-
Εγώ φυσικά και υποστήριξα την κυρία γιατί αλλιώς θα τσαντιζόταν μαζί μου και θα μου χτύπαγε το μεταβλητό.
-
Περικαλώ, κάποιος μοντεράτορας ν΄αφαιρέσει την ψήφο μου στην 147 και να τη ρίξει στο Astra.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...έχει πλάκα...ο καθένας υποστηρίζει το τουτού του και όλοι μαζί το 3... ...κλασσικά πράγματα για το 4ΤΦ δηλαδή...Οι άλλοι 2 C4 ποιοι είναι;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Περικαλώ, κάποιος μοντεράτορας ν΄αφαιρέσει την ψήφο μου στην 147 και να τη ρίξει στο Astra.Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
...έχει πλάκα...ο καθένας υποστηρίζει το τουτού του και όλοι μαζί το 3... ...κλασσικά πράγματα για το 4ΤΦ δηλαδή...
Οι άλλοι 2 C4 ποιοι είναι;
....το 3 ψήφισα... θα θελες πολύ ε;:P
Μάνο βγάλε την φωτό καραξεχείλωσε η σελίδα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου
-
Κι εγώ γιατί νομίζεις ότι βρήκα τόσο μεγάλη;
Τεσπά... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μάνο βγάλε την φωτό καραξεχείλωσε η σελίδα...
αλλού τρως αλλού πίνεις ΚΑΙ εσύ
-
Ελα ρε παιδια που συγκρινουμε το astra με τα 3-focus!!!!!
κεραυνος θα πεσει!Κι εγω το 3 ψηφισα! Πολυ το τιμαμε το τουτου μας ε;
-
Γιατί ποιός δεν το κάνει εδώ μέσα...;
- εξαιρούνται οι Alfaκηδες...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιατί ποιός δεν το κάνει εδώ μέσα...;- εξαιρούνται οι Alfaκηδες...
οι καλύτεροι σύζυγοι, παραμένουν για πάντα πιστοί ότι και να τους κάνει η 'γυναίκα' κι όσο χάλια να ναι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Γιατί ποιός δεν το κάνει εδώ μέσα...;
- εξαιρούνται οι Alfaκηδες...
οι καλύτεροι σύζυγοι, παραμένουν για πάντα πιστοί ότι και να τους κάνει η 'γυναίκα' κι όσο χάλια να ναι
το ξέρω για αυτό και την «παντρεύτηκα»...
το 3 δεν το ψήφισα για το design του έτσι...;
Το καλύτερο μικρομεσαίο 1600