-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οχι το επαγγελματικο αυτοκινητο αλλα η αδεια του(Δ.Χ. ή Ταξι) ειναι επενδυση .Η μόνη επενδυση ειναι το γραφειο κηδειων, ολα τα αλλα ειναι ανασφαλη.
Π.χ. αυριο ελευθερωνει η ΕΕ ολα τα επαγγέλματα και τις αδειες,και η αδεια για ταξι στην Αττικη αξιζει οσο ενα χαρτόσημο! -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
επενδυση το αυτοκινητο?
ξερεις τι καλη επενδυση ειναι να εχεις 30Κ στο δρομο παρκαρισμενα ή εν κινησει, που μπορει ανα πασα στιγμη να γινουν ...3Κ εαν καποιο ζωο πεσει πανω σου?
στην Ελλαδα που το αμαξι ειναι ακομη φετιχ και οι τιμες των μεταχ/νων ειναι πλασματικα ακριβες ισως εχει μια μικρη δοση αληθειας, αλλα στο εξωτερικο που ακομη και τα πιο καλα απο πλευρας μεταπωλησης αυτοκινητα χανουν τη μιση τους αξια σε 3-4 χρονια δε νομιζω οτι ειναι και τοσο καλη 'επενδυση'!
πρωτη φορα ακουω να θεωρειται επενδυση κατι που υποκειται σε τοσους κινδυνους και καθημερινες φθορες!!!!
γιατί δεν είναι επένδυση; ξέρεις πόσες γκόμενες θα βγάλεις; ξέρεις τι αντίκτυπο θα χει στον κοινωνικό σου περίγυρο; για ξανασκέψου το
Με ποιό θα βγάλω περισσότερες γκόμενες,
με ποιό θα μπώ περισσότερο στο μάτι του γείτονα/συνάδελφου/συγγενή,με αυτό: http://www.germancarfans.com/photos/303 ... 006big.jpg
**ή με αυτό: ** http://www.germancarfans.com/news/20508 ... Mini7L.jpg
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οχι το επαγγελματικο αυτοκινητο αλλα η αδεια του(Δ.Χ. ή Ταξι) ειναι επενδυση .
Η μόνη επενδυση ειναι το γραφειο κηδειων, ολα τα αλλα ειναι ανασφαλη.
Π.χ. αυριο ελευθερωνει η ΕΕ ολα τα επαγγέλματα και τις αδειες,και η αδεια για ταξι στην Αττικη αξιζει οσο ενα χαρτόσημο!Δεν θα πεθανουμε ποτε κουφ@λ@ νεκροθαφτη
Δεν εχεις αδικο για την ΕΕ αλλα τοσα χρονια ακουμε για συναιτερισμους ταξι και λοιπα ευρωπαϊκα αλλα ακομα τιποτα.
Ξερεις τι ειναι να εχεις μισο ταξι;Ως και να παντρευτεις μπορεις -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Με ποιό θα βγάλω περισσότερες γκόμενες,
με ποιό θα μπώ περισσότερο στο μάτι του γείτονα/συνάδελφου/συγγενή,με αυτό: http://www.germancarfans.com/photos/303 ... 006big.jpg
**ή με αυτό: ** http://www.germancarfans.com/news/20508 ... Mini7L.jpg
εξαρτάται... γκόμενες μπορεί με το Α. Γαμπροζητούσες με το Β
-
Το GLi τι είναι??
-
GTi για υποψήφιους γαμπρούς!
με τρίτο όγκο δηλαδή...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το GLi τι είναι?? -
Παιδιά το ψιλόμαμήσατε το θέμα...
Σε 1,5 μέρα 15 σελίδες με chat...έχει χαβαλέ και πλάκα αλλά καλό είναι να μην το ξεσκίζουμε!
-
Παιδια ευχαριστω πολυ...
Οσο για το κερασμα που ειπε ο πετραν, δεν ειναι ωρα για εξοδα. Θα κανω οικονομιες για να αγορασω την Μ3 του γιου μου οταν θα μεγαλωσει. -
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Παιδια ευχαριστω πολυ...
Οσο για το κερασμα που ειπε ο πετραν, δεν ειναι ωρα για εξοδα. Θα κανω οικονομιες για να αγορασω την Μ3 του γιου μου οταν θα μεγαλωσει.Σαν την διαφήμιση με το GTC?
-
Του φρονιμου τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν φιλε Kid...
-
να σου ζησει!ολα να σας πανε δεξια!
κερναμε και καμια ζιβανια.... γιος η κορουα?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παιδιά το ψιλόμαμήσατε το θέμα...
Σε 1,5 μέρα 15 σελίδες με chat...έχει χαβαλέ και πλάκα αλλά καλό είναι να μην το ξεσκίζουμε!
Γιατί; το κοινό αποφάσισε.
'Καλύτερη' η 147, μετά το 3αρι και
3ο μέχρι στιγμής....το Α3, το πιο ακριβό (η 1 καταποντίστηκε )
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
να σου ζησει!ολα να σας πανε δεξια!κερναμε και καμια ζιβανια.... γιος η κορουα?
Να σε καλα φιλε...
Πινεις ζιβανια? Εγω τρελλαινομαι... Ειδικα με την χωριατικη.
Ειναι γιος φυσικα...
Παντως κουμπαρε μου αν εννοεις αυτο που λες για την ζιβανια τοτε θα πρεπει να υπαρχει και σουβλα... :
Αμαν την πιουμεν σκεττην την ατιμην εννα κορτατζασουμεν. -
@ Spartan: Λύθηκα στα γέλια με το post για την επένδυση
Πέραν το αστείο του πράγματος, δεν υπάρχει καλύτερο μικρομεσαίο- κατά τη γνώμη μου πάντα. Είναι αδύνατον κάποιος να πει πως το Α είναι καλύτερο από το Β, από τη στιγμή που υπάρχουν σοβαρά επιχειρήματα ώστε να επιλέξει κανείς το Β ή το Γ.
Αφήνοντας έξω τους άσχετους με τα των αυτοκινήτων φυσικά, δε νομίζω πως στέκει να ισχυριστεί κανείς πως όσοι είναι ορθολογικοί επέλεξαν το καλύτερο αυτοκίνητο (π.χ. την 147), και πως οι υπόλοιποι την πάτησαν ή δεν είναι αρκετά έξυπνοι.
Κάποιος μπορεί να σκεφτεί π.χ. πως το Megane (διαλέγω τον ουραγό της ψηφοφορίας) είναι 5στερο, έχει επιδόσεις κοντά στην κορυφή της κατηγορίας, είναι άνετο και ταξιδιάρικο, έχει μερικά πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία εξοπλισμού σε αρκετά καλή τιμή και είναι αρκούντως ξεχωριστό. Ε, για αυτόν τον άνθρωπο το Megane είναι καλύτερο από την 147. Ποιος μπορεί να του πει πως η 147 είναι με το ζόρι καλύτερη? Έχουμε όλοι τα ίδια κριτήρια? Ή, γενικότερα, υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια στην ικανοποίηση που προσφέρει η αγορά ενός αυτοκινήτου?
Ή ποιος θα σκεφτεί σπορτίφ συμπεριφορά και θα αμελήσει το τιμόνι και το μοτέρ της Alfa? Για ένα Megane ή ένα Mazda 3 μήπως? Μπααα...
Εκτός βέβαια αν κάποιος πιστεύει, δικαιώνοντας τις αγωνιώδεις προσπάθειες των δημοσιογράφων να καθιερωθούν ως ειδήμονες, πως τα πάντα μπαίνουν σε αυστηρά οριοθετημένες κατηγορίες και αξιολογικές κλίμακες.
Η BMW 1 καλή ώρα με διασκέδασε περισσότερο από κάθε άλλο μικρομεσαίο για το οποίο θα μπορούσα να ανταλλάξω το τωρινό μου αυτοκίνητο. Το Golf πάλι, όχι. Ε, προφανώς οι περισσότεροι έχετε αντίθετη γνώμη, αλλά δεν αλλάζει το γεγονός πως αυτό ακριβώς βίωσα και αυτή τη γνώμη διαμόρφωσα. Γιατί να είναι καλύτερο το Golf ή το Mazda 3, από τη στιγμή που δεν αποτελούν δέλεαρ να δώσω το αυτοκίνητο που οδηγώ τώρα? Εν αντιθέσει π.χ. με μια 147 ή την 116? Ή μήπως δεν ξέρω να οδηγώ?
Φρονώ πως αρκετοί από όσους έχουν οδηγήσει αρκετά καταλαβαίνουν πως κάθε ομοιογενές και αξιοπρεπές αυτοκίνητο είναι εν δυνάμει το καλύτερο αυτοκίνητο για κάποιον εκεί έξω...
Τώρα, αν κάποιοι πιστεύουν πως τα τρυφηλά χεράκια τους είναι φτιαγμένα να αγγίζουν μοναχά τα τόοοοοοσο μαλακά πλαστικά του Α3, και κατά συνέπεια είναι ΤΟ κορυφαίο αυτοκίνητο, ή φαντασιώνονται διάφορα σχετιζόμενα με την καταγωγή του αυτοκινήτου τους (Alfa=αγωνιστική εμπειρία, VW=Mercedes S), αυτό είναι άλλη ιστορία... -
χωριατικη ζιβανια παντα πιο δυνατη...και καλη!!!
απο το Α3 θα προτιμουσα το γκολφ...(φυτιλιαστηκε κανεις? )
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
'Καλύτερη' η 147,.........Εχω το καλύτερο μικρομεσαίο 1600αρι?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
'Καλύτερη' η 147,.........
Εχω το καλύτερο μικρομεσαίο 1600αρι?
όχι.
το 'καλύτερο'! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
'Καλύτερη' η 147,.........
Εχω το καλύτερο μικρομεσαίο 1600αρι?
όχι.
το 'καλύτερο'!Χρειάζεται προσοχή στις 'εκφράσεις'
Το καλύτερο μικρομεσαίο 1600