-
Ο χρήστης focus19 έγραψε:
Επίσης δε θεωρώ ότι σε κάποια άλλη χώρα του κόσμου το αυτοκίνητο αποτελεί σε τόσο μεγάλο βαθμό μέσω προβολής του εγώ ενός άντρα.ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ όλοι επιτέλους...
Προβολής του ΕΓΩ; Μάλλον όχι...
Θα έλεγα πως το αυτοκίνητο στο Ελλάντα είναι για τον άντρα προέκταση of the poylo. Ο Έλληνας νομίζει ότι όσο πιο ακριβό το αυτοκίνητο, τόσο μεγαλύτερη και η ψ...λή. Και αν φυσικά το αυτοκίνητο φέρει Αστέρι ή Προπέλα τότε το μήκος της ψ...λής μετριέται πλέον σε μέτρα. -
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Επίσης δε θεωρώ ότι σε κάποια άλλη χώρα του κόσμου το αυτοκίνητο αποτελεί σε τόσο μεγάλο βαθμό μέσω προβολής του εγώ ενός άντρα.ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ όλοι επιτέλους...
Θα έλεγα πως το αυτοκίνητο στο Ελλάντα είναι για τον άντρα προέκταση of the poylo. Ο Έλληνας νομίζει ότι όσο πιο ακριβό το αυτοκίνητο, τόσο μεγαλύτερη και η ψ...λή. Και αν φυσικά το αυτοκίνητο φέρει Αστέρι ή Προπέλα τότε το μήκος της ψ...λής μετριέται πλέον σε μέτρα.Το 'σήμα' με το μεγαλύτερο μήκος => μεγαλύτερο μήκος ψ...λής
είναι αυτό με τα 4 δαχτυλίδια. -
Οκ αλέξη δίκιο έχεις αλλά είπα να το θέσω πιο κόσμια....
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Το 'σήμα' με το μεγαλύτερο μήκος => μεγαλύτερο μήκος ψ...λής
είναι αυτό με τα 4 δαχτυλίδια.Μπα... το μεγαλύτερο σε μήκος είναι το σήμα της Ferrari... άλογο βλέπεις
(Το μαμήσαμε το θέμα...)
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Θα έλεγα πως το αυτοκίνητο στο Ελλάντα είναι για τον άντρα προέκταση of the poylo. Ο Έλληνας νομίζει ότι όσο πιο ακριβό το αυτοκίνητο, τόσο μεγαλύτερη και η ψ...λή. Και αν φυσικά το αυτοκίνητο φέρει Αστέρι ή Προπέλα τότε το μήκος της ψ...λής μετριέται πλέον σε μέτρα.Το 'σήμα' με το μεγαλύτερο μήκος => μεγαλύτερο μήκος ψ...λής
είναι αυτό με τα 4 δαχτυλίδια.ναι ε? Φαντάσου πόσο την έχει αυτός εδώ ο τύπος:
-
Έτσι είναι. Άλλους τους εκφράζει η 'Lamborgini' κι άλλους η 'MG'
-
Πολύ σωστός ο krusenstern,που το ξετρύπωσες αυτό το σηματάκι,φοβερό!!!!
-
μαλλον ειστε ολοι φιφηδες και τα λετε αυτα
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Eλπίζω να μην διαβάσουν αυτό το thread oι 'φίλες' του theouΔεν τον βλέπω καλά ούτε αυτόν ούτε την γκόλφω του
Εσυ Μπάμπη κοίτα τα δικά σου της Κυριακής κ ασε τα δικα μου κ την Γκόλφω μου!!!
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
οσο για το αν στριβει αστο φίλε το δοκιμασα κ στις στροφες κ στους χωματοδρομους του Κοζιακα που εσυ ουτε στα ονειρα σου δεν θα δεις .Μπορείς να μου πείς ποια διαδρομή έκανες ακριβώς στον Κόζιακα ???
...γιατί υπάρχουν και μερικοί που έχουνε φάει τα βουνά με το κουτάλι...Πες μου διαδρομή να σου πω αν πάει το golfακι... -
Ο χρήστης yani έγραψε:
οσο για το αν στριβει αστο φίλε το δοκιμασα κ στις στροφες κ στους χωματοδρομους του Κοζιακα που εσυ ουτε στα ονειρα σου δεν θα δεις .
Μπορείς να μου πείς ποια διαδρομή έκανες ακριβώς στον Κόζιακα ???
...γιατί υπάρχουν και μερικοί που έχουνε φάει τα βουνά με το κουτάλι...Πες μου διαδρομή να σου πω αν πάει το golfακι...Μικρε Γιαννάκη έφαγα τρελή ήττα στον δρόμο γιατι πηγα απο Αρτα κ μέσα απο χωματοδρομους. Εκει ειδα τον Χριστό φανταρο γιατι δεν ηταν απλα χωματοδρομος αλλα δρομος με πέτρες ...το τι εχει πάθει το γκολφακι θα δειξει η νεκροψία.παντως έκανα γυρω στα 20 χλμ με απιστευτο χωματοδρομο.
ΑΡΤΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ όποιος το έχει κανει αυτον τον δρόμο ξέρει τι θα πει ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ.θελεις 4χ4 κλασικά!
-
οσο για το αν στριβει αστο φίλε το δοκιμασα κ στις στροφες κ στους χωματοδρομους του Κοζιακα που εσυ ουτε στα ονειρα σου δεν θα δεις .
...γιατί υπάρχουν και μερικοί που έχουνε φάει τα βουνά με το κουτάλι...Πες μου διαδρομή να σου πω αν πάει το golfακι...Μικρε Γιαννάκη έφαγα τρελή ήττα στον δρόμο γιατι πηγα απο Αρτα κ μέσα απο χωματοδρομους. Εκει ειδα τον Χριστό φανταρο γιατι δεν ηταν απλα χωματοδρομος αλλα δρομος με πέτρες ...το τι εχει πάθει το γκολφακι θα δειξει η νεκροψία.παντως έκανα γυρω στα 20 χλμ με απιστευτο χωματοδρομο.
ΑΡΤΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ όποιος το έχει κανει αυτον τον δρόμο ξέρει τι θα πει ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ.θελεις 4χ4 κλασικά!
Καλα και δε λυπηθηκες τη γκόλφω σου???
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Καλα και δε λυπηθηκες τη γκόλφω σου???
Ειχα φτάσει στα μισα του δρομου κ λεω δεν γ....ται Θα το κανω ετσι κ αλλιως service εχω τώρα κ πηρα το ρισκο κ το έκανα. Μαγκας κ βλάκας μαζι!αλλα εζησα μια ξεχωριστη εμπειρια εγω κ το αυτοκινητο μου!οχι δεν το λυπηθηκα. Σε καποιες στιγμες ημουν: εγω, η κοπελα μου, ένα ρυακι διπλα , στενος πετρινος δρομος με χώμα που δεν τελειωνε ποτε, καθολου σπιτια σε ακτινα που εβλεπε το γυμνο ματι κ σκοταδι στις 7 το απογευμα! Το τελευταιο που σκεφτομουνα ηταν το αυτοκινητο.Αφου σε καποια φαση εγινa κ προσκοπος σε αυτο το απιθανο road-trip!
-
Μικρότερε theo...όταν εγώ έκανα αυτή τη διαδρομή για 1η φορά, εσύ δεν είχες ακόμα δίπλωμα.
1ο: Το βουνό που 'διέσχισες' ΔΕΝ είναι ο Κόζιακας.
2ο: Τη συγκεκριμένη διαδρομή την έχω κάνει άπειρες φορές με αυτοκίνητο και μηχανή. Πρίν από 12 χρόνια που την έκανα για πρώτη φορά ήταν ψιλοάσχημη (για 27 χιλιόμετρα). Τα τελευταία 4 χρόνια, είναι όλη άσφαλτος, εκτός από 9 χιλιόμετρα πατημένο χώμα.
Μάλλον δεν έχεις δει ποτέ off διαδρομή φίλε μου. Από εκεί περνάνε πια και τροχόσπιτα (έχω δεί πολλές φορές) όχι 4x4 όπως λες.
Μου φαίνεται....πως και 'συ, δεν την έχεις δει τη διαδρομή, ούτε στα όνειρά σου....απλά κάποιος σου ανέφερε την ύπαρξή της και είπες να το πετάξεις....
-
Ο χρήστης yani έγραψε:
Μικρότερε theo...όταν εγώ έκανα αυτή τη διαδρομή για 1η φορά, εσύ δεν είχες ακόμα δίπλωμα.
1ο: Το βουνό που 'διέσχισες' ΔΕΝ είναι ο Κόζιακας.
2ο: Τη συγκεκριμένη διαδρομή την έχω κάνει άπειρες φορές με αυτοκίνητο και μηχανή. Πρίν από 12 χρόνια που την έκανα για πρώτη φορά ήταν ψιλοάσχημη (για 27 χιλιόμετρα). Τα τελευταία 4 χρόνια, είναι όλη άσφαλτος, εκτός από 9 χιλιόμετρα πατημένο χώμα.
Μάλλον δεν έχεις δει ποτέ off διαδρομή φίλε μου. Από εκεί περνάνε πια και τροχόσπιτα (έχω δεί πολλές φορές) όχι 4x4 όπως λες.
Μου φαίνεται....πως και 'συ, δεν την έχεις δει τη διαδρομή, ούτε στα όνειρά σου....απλά κάποιος σου ανέφερε την ύπαρξή της και είπες να το πετάξεις....
οκ....ας το κανουνε οι φιλοι μας εδω με τροχοσπιτο κ μετα τα λεμε!!!
-
ρε πως γυρισε η ψηφοφορια????? ΧΑΜΟΣ.........
-
μαθαίνουμε και πόσα clubs υπάρχουν
μήπως να μπαίνει και χρονικός περιορισμός στις ψηφοφορίες;
το πολυπληθέστερο είναι το alfisti πάντως
-
Πάντως ότι και να λεμε εμείς οι δημοσιογράφοι ξέρουν καλύτερα!
Στο τελευταίο Auto Triti έχει τα καλύτερα αμάξια σε κάθε κατηγορία.
Στα μικρομεσαία 1600 τα καλύτερα είναι:
- A3 1.6
- Golf 1.6
- Focus 1.6
Δεν θυμάμαι την σειρά.
Τώρα εσείς πείτε ότι θέλετε για 147, 3άρι σειρά1 και για τις corolles-civic klp.
-
Πάντως ότι και να λεμε εμείς οι δημοσιογράφοι ξέρουν καλύτερα!
Στο τελευταίο Auto Triti έχει τα καλύτερα αμάξια σε κάθε κατηγορία.
- A3 1.6
- Golf 1.6
- Focus 1.6
Δεν θυμάμαι την σειρά.
Τώρα εσείς πείτε ότι θέλετε για 147, 3άρι σειρά1 και για τις corolles-civic klp.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Πάντως ότι και να λεμε εμείς οι δημοσιογράφοι ξέρουν καλύτερα!Στο τελευταίο Auto Triti έχει τα καλύτερα αμάξια σε κάθε κατηγορία.
- A3 1.6
- Golf 1.6
- Focus 1.6
Δεν θυμάμαι την σειρά.
ναι, εντελώς αντικειμενικά
Το καλύτερο μικρομεσαίο 1600