-
Δεν αξιζουν τα turbo timer.
Οι τουρμπινες δεν στοιχιζουν πια τοσο οσο παλαιοτερα,επισης μπορει να χαλασουν απο άσχετη αιτία.
Αν δεν εχετε κανει βελτιωση,μην το σκεφτεστε καν.
Απλως μην κλείνετε μαχαίρι την μηχανή,ειδικά μετά απο γρήγορη βολτα. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν αξιζουν τα turbo timer.
Οι τουρμπινες δεν στοιχιζουν πια τοσο οσο παλαιοτερα,επισης μπορει να χαλασουν απο άσχετη αιτία.
Αν δεν εχετε κανει βελτιωση,μην το σκεφτεστε καν.
Απλως μην κλείνετε μαχαίρι την μηχανή,ειδικά μετά απο γρήγορη βολτα.Βασικά, δεν έχει άδικο ο tiger. Το turbo timer είναι απαραίτητο σε μεγάλες τουρμπίνες και extreme καταστάσεις. Από την άλλη, καλό είναι να έχεις ένα πάνω, κακό δεν κάνει.......πως να το πώ, όπως καλό είναι να τρώμε και αρκετά πράσινα λαχανικά. Αν δεν τρώμε δεν θα πεθάνουμε κιόλας.....
Επειδή εμένα όμως μου αρέσουν και οι σαλάτες και η ιδέα ενός turbo timer εγώ θα βάλω ένα πάνω!!!
-
Ο χρήστης toutouni έγραψε:
εγώ πήγαινα με όσα έλεγε το manual για τα πρώτα 1000κμ και
μετά μέχρι τα 3500κμ περίπου το άνοιγα σταδιακά μέχρι τις 5000+
στροφέςΣυμφωνώ με toutouni και εγώ κάπως έτσι θα το στρώσω. Εώς τα 1000 όσο πιο ατμοσφαιρικά γίνεται και μετά μετά μέχρι τα 2000 - 2500 θα ανεβάζω σταδιακά στροφές.........
παιδιά για το σάββατο εγώ μπορώ μετά τις 16:30-17:00 λόγω
μαγαζιού αλλά δεν θέλω να αλλάξετε το πρόγραμμά σας για εμένα
άλλωστε έχουμε πολλά να πούμε και θα σας προλάβωΚαλύτερα όπως και την πρώτη φορά. Μου φένεται 17:00-17:30 είναι η πιο σωστή ώρα για όλους. Σάββατο πρωί ο κόσμος γενικά έχει διάφορες δουλίτσες. Εγώ είμαι ok οποτεδήποτε αλλά ψηφίζω 17:00-17:30.
-
Μου απάντησαν απο το Euro N Cap για ενδεχόμενο crash test του Colt:
Από: Office e-mails [office@euroncap.com]
Αποστολή: Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2005 3:54 μμ
Προς: F********
Θέμα: RE: about Colt CztGood afternoon,
Thank you for your interest in Euro NCAP.
The results of this car will be available on our web site the 23th November..Best regards,
Euro NCAPΟ χρήστης toutouni έγραψε:
εγώ πήγαινα με όσα έλεγε το manual για τα πρώτα 1000κμ και
στροφές μέχρι που ένα βράδι κατεβαίνοντας την συγγρού πέτυχα
ένα mini cooperS και το τουτου μου αντριώθηκε...
εγώ να φανταστείς δεν έχω αλλάξει ούτε λάδιαΟπα! Πάτησες ενα μεγάλο 'κουμπί' !
Πώς είδες το αυτοκίνητό μας έναντι στο S ?P.S. μέσα και εγώ για meeting!
-
Ο χρήστης FaBleD έγραψε:
Μου απάντησαν απο το Euro N Cap για ενδεχόμενο crash test του Colt:Από: Office e-mails [office@euroncap.com]
Αποστολή: Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2005 3:54 μμ
Προς: F********
Θέμα: RE: about Colt CztGood afternoon,
Thank you for your interest in Euro NCAP.
The results of this car will be available on our web site the 23th November..Best regards,
Euro NCAPεγώ πήγαινα με όσα έλεγε το manual για τα πρώτα 1000κμ και
στροφές μέχρι που ένα βράδι κατεβαίνοντας την συγγρού πέτυχα
ένα mini cooperS και το τουτου μου αντριώθηκε...
εγώ να φανταστείς δεν έχω αλλάξει ούτε λάδιαΟπα! Πάτησες ενα μεγάλο 'κουμπί' !
Πώς είδες το αυτοκίνητό μας έναντι στο S ?P.S. μέσα και εγώ για meeting!
να διευκρινίσω κάτι
ήταν το πρώτο ουσιαστικό άνοιγμα του τουτου μου και ήταν σε ευθεία
(κάθοδος συγγρού) με ψιλοσφήνες και αρκετά ανεβοκατεβάσματα ταχυτήτων
δεν του έφυγα δεν μου έφυγε
σίγουρα αν ήταν μόνο ευθεία θα άνοιγε η διαφορά υπέρ του
και αν ακόμα χειρότερα μπαίναμε στη στροφή για πειραιά θα
δυσκολευόμουνα πολύ (αν κι αυτός ήταν χεράς σαν κι εμένα )
είπαμε το czt δεν μπαίνει σαν ραλυ (αααααααααχ τι θυμήθηκα) -
Βρε βρε κόσμος...και συζήτηση! Μια μέρα δεν είδα το topic μας και δημιουργήθηκαν 3 νέες σελίδες
Fable ευχαριστούμε για την χρήσιμη πληροφορία σου! Το αναμένουνε εν αγωνίως
Όσο για την συνάντηση αποψή μου είναι οτι θα είναι καλύτερα να γίνει πάλι κατα τις 5 όπως την άλλη φορά καθώς Σαββάτο πρωι είναι χρόνος που εκμεταλλεύεται απο όλους για διάφορες υποχρεώσεις!
Πρόταση κάνω αν και για τις 12 δεν νομίζω να έχω προσωπικά πρόβλημα
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Σορυ αλλα μιας και θα το κάνεις το καλό να μου δώσεις να οδηγησω το δικό σου, δεν γινεται να μου δώσεις αυτο??Να και το δικο μου:
Χμμμμμμ....
-
Είμαστε ok λοιπόν για αύριο Σάββατο 01/10/2005 17:00-17:30 μπροστά από το Olympico;
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Χμμμμμμ....Αυτο να το πάρω σαν όχι ε?
-
Σε Παρκινγκ δεν εχω προβλημα να στο δωσω φτανει να μην σημαδευεις τις κολωνες!
-
Μεσα για Σαββατο 17:00!
-
Και εγω μεσα. Το Olympico στο ΣΕΦ ετσι?
-
Cu Tomorrow
-
Μέσα και εγώ!!
-
Παιδιά μέσα και εγώ για Σάββατο 17:00.Δεν εγραψα νωρίτερα γιατί είχα σοβαρό ατύχημα με το family car σημερα το πρωί ενώ πήγαινα σε rendez vous επαγγελματικό
Το αυτοκίνητο σχεδόν διαλύθηκε...έχω photos να σας τις δείξω αύριο...προσωπικά δεν έφταιγα, με έσπρωξε άλλο όχημα σε στιθεο...και με παράτησε ο κερατάς και δεν πρόλαβα να σημειώσω πινακίδα...τη γλίτωσα μόνο με θλάση στον αυχένα...μόλις γύρισα από το Τζάνειο...από το πρωί έτρεχα..αφήστε τα..περισσότερα αύριο...
-
Ο χρήστης controlas έγραψε:
Παιδιά μέσα και εγώ για Σάββατο 17:00.Δεν εγραψα νωρίτερα γιατί είχα σοβαρό ατύχημα με το family car σημερα το πρωί ενώ πήγαινα σε rendez vous επαγγελματικόΤο αυτοκίνητο σχεδόν διαλύθηκε...έχω photos να σας τις δείξω αύριο...προσωπικά δεν έφταιγα, με έσπρωξε άλλο όχημα σε στιθεο...και με παράτησε ο κερατάς και δεν πρόλαβα να σημειώσω πινακίδα...τη γλίτωσα μόνο με θλάση στον αυχένα...μόλις γύρισα από το Τζάνειο...από το πρωί έτρεχα..αφήστε τα..περισσότερα αύριο...
περαστικά ψηλέ...
-
ελπιζω να μην χτυπησες πολυ Αλεξ! περαστικα...
-
Περαστικά φήλε Controla!
Αφού είσαι εσύ καλά, μη σε νοιάζει για τα σίδερα...
-
Ο χρήστης controlas έγραψε:
Παιδιά μέσα και εγώ για Σάββατο 17:00.Δεν εγραψα νωρίτερα γιατί είχα σοβαρό ατύχημα με το family car σημερα το πρωί ενώ πήγαινα σε rendez vous επαγγελματικόΌχι ρε γαμότο......Ευτυχώς δεν έπαθες τίποτα πιο σοβαρό. Να είσαι καλά φίλε Άλεξ, πάντα καλά.
Και εγω μεσα. Το Olympico στο ΣΕΦ ετσι?
Ναι στο ΣΕΦ.
-
Σας ευχαριστώ ρε παιδιά...μέσα σε όλα τουλάχιστον τη γλίτωσα με το λιγότερο που θα μπορούσα να πάθω σε τέτοια πρόσκρουση..θα σας πω από κοντά το πως και τι...πάλι καλά τουλάχιστον που ήταν μεγάλο και στιβαρό όχημα και η παθητική δούλεψε άριστα...
Δυστυχώς έχουμε να κάνουμε με ασυνείδητους οδηγούς..με έσπρωξε ο κερατάς στις μπαριέρες και δε σταμάτησε ούτε να δει αν ζω!
Εντυπώσεις από Mitsubishi Colt