-
Θα το βρεί απο αλλού φίλε Αλέξανδρε εσύ να είσαι καλά!
Θα τα πούμε απο κοντά το απογευματάκι!
-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Θα το βρεί απο αλλού φίλε Αλέξανδρε εσύ να είσαι καλά!Θα τα πούμε απο κοντά το απογευματάκι!
Το ελπίζω γιατί ο καιρός μας κάνει νερά σήμερα!!Είδομεν μέχρι εκείνη την ώρα!!
-
Ο χρήστης controlas έγραψε:
Θα το βρεί απο αλλού φίλε Αλέξανδρε εσύ να είσαι καλά!
Θα τα πούμε απο κοντά το απογευματάκι!
Το ελπίζω γιατί ο καιρός μας κάνει νερά σήμερα!!Είδομεν μέχρι εκείνη την ώρα!!
Ε και?!Ευκαιρια να δοκιμασουμε το ESP στην βροχη!
-
Λευτέρη να σαι καλά!!Ευχαριστώ που προσφέρθηκες να έρθεις να με πάρεις...θα έρθω με ένα φιλαράκι με ciquecento οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα..ευχαριστώ πάντως, μόνο και μόνο η πρόταση σου με σκλαβώνει
-
Παιδια, δυστυχως δεν θα μπορεσω να ερθω... Ετυχε κατι επειγον. Καλα να περασετε και βγαλτε καμμια φωτο...
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Παιδια, δυστυχως δεν θα μπορεσω να ερθω... Ετυχε κατι επειγον. Καλα να περασετε και βγαλτε καμμια φωτο...Ναι... να δούμε καμία φωτογραφία και εμείς που είμαστε από επαρχία
-
Επιτυχής και η δεύτερη συνάντηση!Παιδιά να 'μαστε καλα!Ξεχάστηκα για λίγο και γω με το χθεσινό ατύχημα Αρχίσαμε να πληθαίνουμε σιγά σιγά...αν και αυτοκίνητα δεν έχουμε ακόμη αλλά που θα πάει!!
-
Φωτογραφίες...χμμ...την επόμενη φορά θα βγάλουμε μια ομαδική..με κάποιο κινητό έστω!Ε να βγει το αρχικό team του club να μη βγει?
-
Και όσο για τη διαφήμιση που λέγαμε...τα σκάει χοντρά η αντιπροσωπεία για το CZT στα κανάλια!!Από όταν γύρισα από τη συνάντηση την έχω δει 5 φορές (σε διαφορετικά κανάλια!)
-
Έστειλα επίσημο γράμμα στη MITSUBISHI EUROPE για την παραγγελία του οχήματος,ρωτώντας για το αν είχαν σταλεί ασημί CZT και αν μπορούν να επαληθεύσουν πότε θα έρθει το δικό μου...για να δούμε τι θα απαντήσουν!!Οπότε τρέμε κόσμε μετά!!!
-
Η συνάντηση για άλλη μια φορά επιτυχής και πιο 'ειδικευμένη'
Τελικά πρέπει να είμαστε πολύ τρελαμένοι με τα coltάκια μας καθώς και αυτήν την φορά επι τρείς ώρες τα λέγαμε στα όρθια δίπλα τους!
Μάλλον δεν θέλουμε λεπτό να τα αποχωριστούμε
Υ.Σ : Toutouni και Und3R άλλη μια φορά με βρώμικα τουτού,θα πέσει κόκκινη
-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Η συνάντηση για άλλη μια φορά επιτυχής και πιο 'ειδικευμένη'Τελικά πρέπει να είμαστε πολύ τρελαμένοι με τα coltάκια μας καθώς και αυτήν την φορά επι τρείς ώρες τα λέγαμε στα όρθια δίπλα τους!
Μάλλον δεν θέλουμε λεπτό να τα αποχωριστούμε
Υ.Σ : Toutouni και Und3R άλλη μια φορά με βρώμικα τουτού,θα πέσει κόκκινη
Σωστός ο Λευτέρης! βρώμικα οχήματα?τι διαφήμιση κάνουμε τότε? και επιτέλους, να κάτσουμε μια φορά για καφέ!!
-
Ναι όντως, καθόμασταν κάνα τρίωρο εκεί από πάνω. Φαντάσου όταν έρθουν και τα άλλα!!!!
Und3r κοίτα κάτι τρελλά οργανάκια!!!!!!!!
http://www.machv.com/blitzblgauges.html
Φαντάσου τα τώρα στην κολώνα!!!!!!!! Μπόμπα!!!!!!!
-
Ο χρήστης DurinVIII έγραψε:
Ναι όντως, καθόμασταν κάνα τρίωρο εκεί από πάνω. Φαντάσου όταν έρθουν και τα άλλα!!!!Und3r κοίτα κάτι τρελλά οργανάκια!!!!!!!!
http://www.machv.com/blitzblgauges.html
Φαντάσου τα τώρα στην κολώνα!!!!!!!! Μπόμπα!!!!!!!
Τέτοια δείχνε του να φουντάρει μετά
-
Ο χρήστης controlas έγραψε:
Έστειλα επίσημο γράμμα στη MITSUBISHI EUROPE για την παραγγελία του οχήματος,ρωτώντας για το αν είχαν σταλεί ασημί CZT και αν μπορούν να επαληθεύσουν πότε θα έρθει το δικό μου...για να δούμε τι θα απαντήσουν!!Οπότε τρέμε κόσμε μετά!!!Περαστικά και απο εμένα controlas και τα σίδερα ξαναφτιάχνονται, εσύ να σαι καλά!
Λοιπόν πήγα την Πέμπτη για να δώσω προκαταβολή στον Παπρά στην Συγγρού, τον ρώτησα τι χρώμα ήταν τα CZT που έφτασαν και μου είπε ότι ήρθαν απο όλα τα χρώματα. Τον ρώτησα εάν ήρθαν και ασημί και μου είπε πως ήρθαν και ασημί , αλλά λίγα σε σχέση με τα μαύρα και ότι αυτά τα ασημί είναι για τις παραγγελείες που είχαν γίνει απο τον Ιούνιο
-
Ο χρήστης balabush έγραψε:
Περαστικά και απο εμένα controlas και τα σίδερα ξαναφτιάχνονται, εσύ να σαι καλά!
Λοιπόν πήγα την Πέμπτη για να δώσω προκαταβολή στον Παπρά στην Συγγρού, τον ρώτησα τι χρώμα ήταν τα CZT που έφτασαν και μου είπε ότι ήρθαν απο όλα τα χρώματα. Τον ρώτησα εάν ήρθαν και ασημί και μου είπε πως ήρθαν και ασημί , αλλά λίγα σε σχέση με τα μαύρα και ότι αυτά τα ασημί είναι για τις παραγγελείες που είχαν γίνει απο τον Ιούνιο
Ευχαριστώ balabush
Ας ελπίσουμε να φτάσει με την επόμενη άφιξη και το δικό μου..τώρα όσο για τη τρακαρισμένη carina...χμμ..είδομεν...το οτι μπορεί να διορθωθεί αυτό να λέγεται αλλά δεν ξέρω αν συμφέρει για τέτοιου μεγέθους ζημιά...είδομεν -
Απίστευτο ήταν το κλίμα στην συνάντηση!
Αλέξανδρε, περαστικά και απο εμένα! -τώρα διάβασα για το ατύχημα-
Εγινε σε κεντρικό δρόμο? Να σε υποψιάσω λίγο? Μήπως έχει καταγραφεί στις κάμερες ελένχου κυκλοφορίας? -
Ο χρήστης FaBleD έγραψε:
Απίστευτο ήταν το κλίμα στην συνάντηση!Αλέξανδρε, περαστικά και απο εμένα! -τώρα διάβασα για το ατύχημα-
Εγινε σε κεντρικό δρόμο? Να σε υποψιάσω λίγο? Μήπως έχει καταγραφεί στις κάμερες ελένχου κυκλοφορίας?Έγινε ναι σε κεντρικό και δυστυχώς εκεί δεν υπάρχουν κάμερες ούτε για δείγμα...το συζήταγα και με τους αστυνόμους που σταμάτησαν εκεί για τα τυπικά...anyway...απλά να τελιώσει και ο πόνος στον αυχένα γιατί στρίβω μονοκόματος σα ρομπότ!
-
Good News!
Μίλησα με την αντιπροσωπεία, έρχονται αυτή την στιγμή 2 απο τα 3 αυτοκίνητα που περιμένει, και το τρίτο άυριο. Δέν ήξερε να μου πεί άν το δικό μου είναι μέσα σε αυτά αλλά όπως και να έχει σήμερα ή αυριο το αυτοκίνητο θα είναι στην έκθεση, και τετάρτη ή πέμπτη παραλαμβάνω!Βροοοουύυυμμμμ τσούφ
-
Βλέπω ότι τα αυτοκίνητα αργουν. Εγω έχω σκοπό να το παρω γυρω στον Νοέμβρη. Πόσο υπολογίζετε να αργήσει δηλαδή?
Εντυπώσεις από Mitsubishi Colt