-
Goodmorning.....Είμουνα Παπρά κεντρικά χθες το απόγευμα, και ρώτησα πάλι για αυτή την ιστορία με το ασημί. Από το μαγαζί στη Θηβών, έχουν μία παραγγελία για ασημί το οποίο έρχεται τέλη Οκτωβρίου. Για την ακρίβεια (απ'ότι μου είπαν), το πλοίο έρχεται τέλη Οκτωβρίου και παράδοση έχουν πει στον πελάτη αρχές Νοεμβρίου.
...αλλάζω θέμα..........τι έχετε ακούσει ή τι ξέρετε για χειροποίητες εξατμίσεις; Κάποιοι δεν τις εμπιστεύονται. Άλλοι λένε ότι αξίζουν. Θα πηγαίνατε π.χ. στον Παπαδόπουλο ή στον Popeye να σας φτιάξει μία εξάτμιση;
-
Ο χρήστης DurinVIII έγραψε:
Goodmorning.....Είμουνα Παπρά κεντρικά χθες το απόγευμα, και ρώτησα πάλι για αυτή την ιστορία με το ασημί. Από το μαγαζί στη Θηβών, έχουν μία παραγγελία για ασημί το οποίο έρχεται τέλη Οκτωβρίου. Για την ακρίβεια (απ'ότι μου είπαν), το πλοίο έρχεται τέλη Οκτωβρίου και παράδοση έχουν πει στον πελάτη αρχές Νοεμβρίου....αλλάζω θέμα..........τι έχετε ακούσει ή τι ξέρετε για χειροποίητες εξατμίσεις; Κάποιοι δεν τις εμπιστεύονται. Άλλοι λένε ότι αξίζουν. Θα πηγαίνατε π.χ. στον Παπαδόπουλο ή στον Popeye να σας φτιάξει μία εξάτμιση;
Γιώργο thanks για τις πληροφορίες...φαντάζομαι να έρθει και το δικό μου τότε...ας είναι και Νοέμβρη αρχές!!!Ας έρθει τουλάχιστον!!
Τώρα για τις εξατμίσεις...για Παπαδόπουλο δεν έχω ακούσει καλά λόγια...ο Ποπάη ακριβός..τέλος πάντων το θέμα είναι οτι πρέπει να γίνει καλή δουλειά γιατί ξέρω περίπτωση με φίλο μου με τουρμπάτο που του έκοψε γκάζι η αλλαγμένη εξάτμιση!! -
Λοιπόν ειμαι στην αναζήτηση καινουργιου αυτοκινητου το οποιο εχω σκοπό να το αποκτήσω μεχρι τα Χριστούγεννα. Καθώς λοιπόν το εψαχνα, αρκετοί (οι περισσότεροι απο εδώ μεσα) μου πρότιναν να κοιταξω και το colt. Οντως μπήκα και το κοιταξα στο ιντερνετ, μου αρεσε και ειχα σκοπό να πάω να το κοιτάξω και από κοντα. Μια μέρα το αγόρι μου λοιπόν το είδε στο δρόμο και με πήρε κατενθουσιασμένος, οτι το γουσταρε πολυ κλπ κλπ. Με παίρνει εχτες όμως και μου λέει ότι ειδε και αλλο ενα και ξενερωσε φριχτά. Τι συνεβη? Το πρωτο που ειχε δει ήταν 3πορτο. Το χτεσινο 5πορτο. Μου στειλε και φωτό όπου ανακαλύψαμε ότι απο 3 σε 5πορτο αλλάζει τελειως το πίσω μέρος του αυτοκινητου... Και σε 5πορτο γινεται αδιάφορο (κατα τα γουστα μας φυσικά). Οποτε τώρα άμα ενδιαφέρομαι πρέπει αναγκαστικά να το πάρω σε 3πορτο, πράγμα που ηθελα να αποφύγω...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Λοιπόν ειμαι στην αναζήτηση καινουργιου αυτοκινητου το οποιο εχω σκοπό να το αποκτήσω μεχρι τα Χριστούγεννα. Καθώς λοιπόν το εψαχνα, αρκετοί (οι περισσότεροι απο εδώ μεσα) μου πρότιναν να κοιταξω και το colt. Οντως μπήκα και το κοιταξα στο ιντερνετ, μου αρεσε και ειχα σκοπό να πάω να το κοιτάξω και από κοντα. Μια μέρα το αγόρι μου λοιπόν το είδε στο δρόμο και με πήρε κατενθουσιασμένος, οτι το γουσταρε πολυ κλπ κλπ. Με παίρνει εχτες όμως και μου λέει ότι ειδε και αλλο ενα και ξενερωσε φριχτά. Τι συνεβη? Το πρωτο που ειχε δει ήταν 3πορτο. Το χτεσινο 5πορτο. Μου στειλε και φωτό όπου ανακαλύψαμε ότι απο 3 σε 5πορτο αλλάζει τελειως το πίσω μέρος του αυτοκινητου... Και σε 5πορτο γινεται αδιάφορο (κατα τα γουστα μας φυσικά). Οποτε τώρα άμα ενδιαφέρομαι πρέπει αναγκαστικά να το πάρω σε 3πορτο, πράγμα που ηθελα να αποφύγω...Καλώς ήρθες στην παρέα των colt-ό-φιλων
Πράγματι...το πεντάθυρο είναι περίπτερο θα έλεγα!Και πιο ψηλό από το τρίθυρο!!Κοίταξε να δεις...γενικότερα δεν είμαι και γω του κανόνα 3 πόρτες με την έννοια ότι πρέπει να βγεις για να μπει κάποιος άλλος μέσα κτλ!!Όμως στη συγκεκριμμένη περίπτωση τα πράγματα αλλάζουν!!Είναι πολύ άνετη η πρόσβαση πίσω!!Άλλωστε, μία δοκιμή θα σε πείσει νομίζω!!
Τώρα όσιν αφορά τον κινητήρα...φαντάζομαι ενδιαφέρεσαι για το απλό και όχι το turbo...πολύ καλό όχημα, γερός κίνητήρας και πολύ εύστροφος!!Ξεκούραστο όχημα!!Είπαμε..μια δοκιμή θα σε πείσει!! -
Ο χρήστης controlas έγραψε:
Καλώς ήρθες στην παρέα των colt-ό-φιλων
Πράγματι...το πεντάθυρο είναι περίπτερο θα έλεγα!Και πιο ψηλό από το τρίθυρο!!Κοίταξε να δεις...γενικότερα δεν είμαι και γω του κανόνα 3 πόρτες με την έννοια ότι πρέπει να βγεις για να μπει κάποιος άλλος μέσα κτλ!!Όμως στη συγκεκριμμένη περίπτωση τα πράγματα αλλάζουν!!Είναι πολύ άνετη η πρόσβαση πίσω!!Άλλωστε, μία δοκιμή θα σε πείσει νομίζω!!
Τώρα όσιν αφορά τον κινητήρα...φαντάζομαι ενδιαφέρεσαι για το απλό και όχι το turbo...πολύ καλό όχημα, γερός κίνητήρας και πολύ εύστροφος!!Ξεκούραστο όχημα!!Είπαμε..μια δοκιμή θα σε πείσει!!Αυτό έχω σκοπό να κάνω αρχικώς. Να πάω να το δω από κοντά. Μεχρι τώρα ειχα εξεταστικη (But no more ) οπότε τωρα θα αρχισω τις βόλτες στις αντιπροσωπίες...
Κι εγω αυτές τις αντιρήσεις ειχα για το 3θυρο.. Αλλά θα το δω κιολας και θα διαμορφώσω άποψη..
-
...αλλάζω θέμα..........τι έχετε ακούσει ή τι ξέρετε για χειροποίητες εξατμίσεις; Κάποιοι δεν τις εμπιστεύονται. Άλλοι λένε ότι αξίζουν. Θα πηγαίνατε π.χ. στον Παπαδόπουλο ή στον Popeye να σας φτιάξει μία εξάτμιση
Τώρα για τις εξατμίσεις...για Παπαδόπουλο δεν έχω ακούσει καλά λόγια...ο Ποπάη ακριβός..τέλος πάντων το θέμα είναι οτι πρέπει να γίνει καλή δουλειά γιατί ξέρω περίπτωση με φίλο μου με τουρμπάτο που του έκοψε γκάζι η αλλαγμένη εξάτμιση!!
δεν μπορούν όλοι να είναι ικανοποιημένοι από όλους είτε σε επίπεδο
pre-sales είτε σε επίπεδο after-sales
αυτό το διαπιστώνεται κι εσείς από τις παραγγελείες σας
άλλα σας-μας είχαν πει και άλλα σας-μας λένε τώρα
το ίδιο λοιπόν ισχύει και για τις εξατμίσεις
εγώ είχα βάλει στο ραλύ μου από τον παπαδόπουλο και είχα
μείνει ευχαριστημένος
είχα αλλάξει χταπόδι και όλη την εξάτμιση (εκτός από καταλύτη)
την έιχα πάνω στο τουτου μου 6 χρόνια ούτε σκουριές ούτε τριξίματα
ούτε προβλήματα ούτε τίποτα -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αυτό έχω σκοπό να κάνω αρχικώς. Να πάω να το δω από κοντά. Μεχρι τώρα ειχα εξεταστικη (But no more ) οπότε τωρα θα αρχισω τις βόλτες στις αντιπροσωπίες...
Κι εγω αυτές τις αντιρήσεις ειχα για το 3θυρο.. Αλλά θα το δω κιολας και θα διαμορφώσω άποψη..
Χμμ...εξεταστικές (άσχετο του θέματος...αλλά μιας και στο γραφείο τώρα δεν έχει δουλειά λέμε να γράψουμε τίποτις!)..Παλιές καλές εποχές....
-
Χμμ...εξεταστικές (άσχετο του θέματος...αλλά μιας και στο γραφείο τώρα δεν έχει δουλειά λέμε να γράψουμε τίποτις!)..Παλιές καλές εποχές....
Καλές??
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Καλές??
Για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα του topic καλύτερα η απάντηση σε pm check your pms
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αυτό έχω σκοπό να κάνω αρχικώς. Να πάω να το δω από κοντά. Μεχρι τώρα ειχα εξεταστικη (But no more ) οπότε τωρα θα αρχισω τις βόλτες στις αντιπροσωπίες...
Καλώς ήρθες και από εμένα. Δεν ξέρω αν έχεις δει και προηγούμενα post αλλά έχουμε σχηματίσει μία μικρή παρέα που σκοπό έχουμε να την μεγαλώσουμε και να φτιάξουμε και ένα Colt Club. Σε λίγες μέρες (πιστεύω) θα έχουμε νέα συνάντηση με τα παιδιά. Μπορείς λοιπόν να έρθεις μαζί με το αγόρι σου για να δείτε από κοντά το αυτοκίνητο και να μάθετε πράγματα που δεν μαθαίνεις ίσως από μία αντιπροσωπεία. (Υπ'όψιν, κανείς από εμάς δεν έχει πεντάθυρο)
Το πεντάθυρο δεν νομίζω ότι προορίζεται για έναν, πως να το πω, ενθουσιώδη νεαρό. Μάλλον πρόκειται περισσότερο για ένα μικρό εύχρηστο, ευέλικτο και εύστροφο αυτοκίνητο οικογενείας. Αντίθετα το CZ3 (το τρίθυρο) είναι πολύ διαφορετικό, με πρωτοποριακό πιό 'σπορ' σχεδιασμό.
-
Καλώς ήρθες και από εμένα. Δεν ξέρω αν έχεις δει και προηγούμενα post αλλά έχουμε σχηματίσει μία μικρή παρέα που σκοπό έχουμε να την μεγαλώσουμε και να φτιάξουμε και ένα Colt Club. Σε λίγες μέρες (πιστεύω) θα έχουμε νέα συνάντηση με τα παιδιά. Μπορείς λοιπόν να έρθεις μαζί με το αγόρι σου για να δείτε από κοντά το αυτοκίνητο και να μάθετε πράγματα που δεν μαθαίνεις ίσως από μία αντιπροσωπεία. (Υπ'όψιν, κανείς από εμάς δεν έχει πεντάθυρο)
Το πεντάθυρο δεν νομίζω ότι προορίζεται για έναν, πως να το πω, ενθουσιώδη νεαρό. Μάλλον πρόκειται περισσότερο για ένα μικρό εύχρηστο, ευέλικτο και εύστροφο αυτοκίνητο οικογενείας. Αντίθετα το CZ3 (το τρίθυρο) είναι πολύ διαφορετικό, με πρωτοποριακό πιό 'σπορ' σχεδιασμό.
Σωστά...καμιά σχέση το 3θυρο
-
πω πω
Αυτη η πεμπτη δεν τελειώνει ποτε!Θεωρειτε καλυτερο το χειριστήριο του συναγερμου να είναι ξεχωριστα απο το κλειδι?? Γιατι?
Οι Cobra ειναι καλοί?
Φευγω, Πάω να τελειώαω την μέρα!
-
@DurinVIII: Δεν τα ειδα όλα ήταν αρκετα για να κάτσω να τα διαβάσω, αλλά άμα κανονιστεί ευχαριστως αμα μπορω να έρθω. Αν και εχω λίγο απογοητευθει με το θεμα του 3 θυρου... Αλλά θα το κοιτάξω. οσο για το αν προορίζεται για έναν 'ενθουσιώδη νεαρό' (νεαρη εν προκειμένης), εννοείς από αποψη εμφάνισης ή και κάτι αλλό?? Αν και απο την εμφάνιση και μόνο απορίφθηκε.
@ controlas: Το ειδα το pm, σε απαντησα.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
οσο για το αν προορίζεται για έναν 'ενθουσιώδη νεαρό' (νεαρη εν προκειμένης), εννοείς από αποψη εμφάνισης ή και κάτι αλλό?? Αν και απο την εμφάνιση και μόνο απορίφθηκε.
Από άποψη εμφάνισης κυρίως. Δεν ξέρω άν το CZ3 έχει και πιο σφιχτές ρυθμίσεις στην ανάρτηση απ'ότι το πεντάθυρο. Αυτό το ξέρει σίγουρα ο digilef.........
Πάντως και εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το πίσω μέρος του πεντάθυρου. Κι όμως έχω δεί αρκετούτσικα στον δρόμο. Προφανώς απευθύνεται σε ένα κοινό στο οποίο δεν ανήκω εγώ........βλέπε CZT!!! (Άντε, λίγες μερούλες ακόμη........)
Αλήθεια, τα Swift kai Jazz τα έχεις δει;......και να πω και την αμαρτία μου.....μου αρέσει πάρα πολύ το Daihatsu Sirion. Πολύ όμορφο, καλή τιμή και φοράει τον πολύ αξιόπιστο 1300-άρη VVTI της Toyota.....
-
οσο για το αν προορίζεται για έναν 'ενθουσιώδη νεαρό' (νεαρη εν προκειμένης), εννοείς από αποψη εμφάνισης ή και κάτι αλλό?? Αν και απο την εμφάνιση και μόνο απορίφθηκε.
Αλήθεια, τα Swift kai Jazz τα έχεις δει;......και να πω και την αμαρτία μου.....μου αρέσει πάρα πολύ το Daihatsu Sirion. Πολύ όμορφο, καλή τιμή και φοράει τον πολύ αξιόπιστο 1300-άρη VVTI της Toyota.....
Αν δεν κάτσει το colt, τότε θα πάω στην λύση του Ibiza.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
@ controlas: Το ειδα το pm, σε απαντησα.
Επίσης το είδα το pm και απάντησα ξανά Περίεργο...δεν ειδοποιεί το forum αν έχει κανείς νένα μηνύματα...bug!!!
-
Περίεργο...δεν ειδοποιεί το forum αν έχει κανείς νένα μηνύματα...bug!!!Εχει στο προφιλ ερωτηση αν θελεις να σε ειδοποιει οταν εχεις πμ, προφανως το εχεις απενεργοποιημενος!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Περίεργο...δεν ειδοποιεί το forum αν έχει κανείς νένα μηνύματα...bug!!!
Εχει στο προφιλ ερωτηση αν θελεις να σε ειδοποιει οταν εχεις πμ, προφανως το εχεις απενεργοποιημενος!
Τώρα δούλεψε..και το είχα ενεργοποιημένο..bug σου λέω!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Περίεργο...δεν ειδοποιεί το forum αν έχει κανείς νένα μηνύματα...bug!!!
Εχει στο προφιλ ερωτηση αν θελεις να σε ειδοποιει οταν εχεις πμ, προφανως το εχεις απενεργοποιημενος!
Ξανάστειλα pm have a look Για να δούμε...δουλεύει αυτή τη φορά?
-
Funis, το Colt ειναι γενικα μια πολυ καλη επιλογη (εγω εχω κανει σχεδον 1000 χιλιομετρα με το δικο μου CZ3 3d). Εχει ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ χωρους, πολυ καλο κινητηρα-κιβωτιο, τρομερα φρενα, πολυ συγχρονη εμφανιση και ποιοτικο εσωτερικο. Αν ψαχνεις ενα κορυφαιο αυτοκινητο πολης, το Coltακι θα σε ικανοποιησει.
ΥΓ. Στην επομενη συναντηση ελα με το αγορι σου και αμα θελεις μπορεις να οδηγησεις το δικο μου Colt.
Εντυπώσεις από Mitsubishi Colt