-
Na balo ADSL Otenet i Forthnet syndesi sta 512??Akousa oti to otenet adsl den xreonei ogkoxreosi...
-
egw exw Cosmote
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
χωρις να το εχω ψαξει πολυ, ακουγετε οικονομικη λυση.
πληρωνεις εξτρα καποιο παγιο στον λογαριασμο του ΟΤΕ επειδη εχεις γραμμη internet ή οχι?
απο ταχυτητα? ειναι γρηγορο?Το λοιπόν, οικονομικη μου φανηκε κι εμενα. Και μάλιστα την ριξανε κι αλλο την προσφορα, γυρω στα 80 ευρω ο εξοπλισμός κ 4 μηνες, απλα δεν ξερω μεχρι πότε θα ισχύει!
Πληρώνεις την γραμμη dsl (νομιζω καμια 15αρα ευρω) στον οτε, ετσι κι αλλιως. Τα 17,4 ειναι για την συνδρομη, δηλαδη αναλογα με την εταιρεια που θα βαλεις!
Απο ταχυτητα σε σχεση με την απλη που χα πριν παει φέτες!
-
δηλαδη στον λογαριασμο θα εχει επιπλεον 17,4*2=34,8 ευρω, συν 15 ευρω. Συνολο 49,8 ευρω, δηλαδη 50 ευρω. Το ετος 300 ευρω.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Θα ήθελα λοιπόν να ψηφίσουμε τι είδους σύνδεση έχουμε καθένας μας σπίτι του και όχι στη δουλειά ή οπουδήποτε αλλού.
Σπίτι μου έχω ISDN. Παρόλο που έχω τη δυαντότητα να αποκτήσω (λόγω δουλειάς) πολύ φτηνή DSL (πληρώνω μόνο OTE και όχι ISP) σπίτι επιμένω στο να κρατάω τη ΙSDN σύνδεση που έχω.
Οι λόγοι είναι ότι πολύ απλά δεν χρειάζομαι μεγαλύτερη ταχύτητα στο σπίτι... -
Aν και δε μπορω να ψηφισω πια..
Είχα Connex 384 TRIAL για ενα μηνα, και τωρα που εληξε πηρα Vivodi DSL cube 512...Αυριο μεθαυριο θα ενεργοποιηθει κ η γραμμη και θα λιωσω στα download...Παντως η χαρα που σου δινει μια τετοια συνδεση (σε συγκριση με τις 56κ) ειναι ασυγκριτη!
Μπορεις να κατεβασεις ο,τι θελεις!
(και απο car videos υπαρχει μπολικο πραγμα..) -
15,5 ευρώ το μήνα (που στοιχίζει η ADSL) σε ΕΠΑΚ ξοδεύονται πολύ γρήγορα.
-
έβαλε ο αδερφός μου adsl 512 vivodi .... υπάρχει τρόπος να δει αν η ταχύτητα είναι αυτή που θα έπρεπε?
Αν δεν είναι...τι ρυθμίσεις μπορεί να κάνει?
-
ΟΤΕnet ADSL 384.
-
Vivodi 512
SirGus
η ταχυτητα που κατεβαζει θα πρεπει να ειναι 512/8 = 64kb/secεγω πιανω πολυ κοντα σε αυτες τισ ταχυτητες...περιπου 57-60kb/sec
με 47 ευρω το μηνα!
-
Με Otenet 384 ADSL και κατεβάζω συνήθως με 37 σταθερά!
-
Και εγώ όταν ψήφισα είχα 384 και δέν μπορώ να αλλάξω την ψήφο. Απο τον δεκέμβριο 1024 Ηellas online
-
Είχα πει στην αρχή ότι πρέπει κάποια στιγμή να κλείσουμε την ψηφοφορία και να ξεκινήσουμε νέα, αφού αλλάζουν τα δεδομένα. Είμαι σίγουρος ότι η ADSL θα έχει μεγαλύτερα ποσοστά αν το ξεκινούσαμε πάλι.
Τι σύνδεση έχετε? [διαβάστε πριν ψηφίσετε]