-
Νομίζω θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε ένα forum σαν αυτό των 4Τ να δούμε τα αποτελέσματα μιας τέτοιας δημοσκόπησης.
Τα μέλη του φόρουμ αυτού δεν ασχολούνται πρωτίστως με την τεχνολογία, καθότι κυρίαρχο θέμα είναι το αυτοκίνητο (μιλάω πάντα για το μέσο όρο φυσικά), αλλά έχουν επαφή με το χώρο του internet προφανώς. Μια τέτοια ψηφοφορία σε σχετικό με την τεχνολογία φόρουμ ίσως έδειχνε τρελά ποσοστά κατόχων γρήγορων συνδέσεων, αλλά εδώ ίσως είναι ενδεικτικό για το τι σύνδεση χρησιμοποιεί ο μέσος Έλληνας που έχει πρόσβαση στο internet.
Θα ήθελα λοιπόν να ψηφίσουμε τι είδους σύνδεση έχουμε καθένας μας σπίτι του και όχι στη δουλειά ή οπουδήποτε αλλού.
Επίσης, θα ήθελα να ψηφίσουν μόνο οι κάτοικοι της Ελλάδας, καθότι ξεκινώ τη δημοσκόπηση καθαρά από περιέργεια να δω πού βρίσκονται τα πράγματα εδώ και όχι έξω, που παίρνεις τα 10Mbit όσο παίρνεις εδώ τα 384Kbit.
Βάζω και μια ημερομηνία λήξης στην ψηφοφορία, καθότι οι τιμές (εύχομαι ότι) θα πέσουν από το φθινόπωρο, οπότε μπορεί πλέον να μην ισχύουν τα τωρινά αποτελέσματα λόγω αναβαθμίσεων.
Ξεκινώ εγώ, έχω 384
-
Νομίζω θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε ένα forum σαν αυτό των 4Τ να δούμε τα αποτελέσματα μιας τέτοιας δημοσκόπησης.
Τα μέλη του φόρουμ αυτού δεν ασχολούνται πρωτίστως με την τεχνολογία, καθότι κυρίαρχο θέμα είναι το αυτοκίνητο (μιλάω πάντα για το μέσο όρο φυσικά), αλλά έχουν επαφή με το χώρο του internet προφανώς. Μια τέτοια ψηφοφορία σε σχετικό με την τεχνολογία φόρουμ ίσως έδειχνε τρελά ποσοστά κατόχων γρήγορων συνδέσεων, αλλά εδώ ίσως είναι ενδεικτικό για το τι σύνδεση χρησιμοποιεί ο μέσος Έλληνας που έχει πρόσβαση στο internet.
Θα ήθελα λοιπόν να ψηφίσουμε τι είδους σύνδεση έχουμε καθένας μας σπίτι του και όχι στη δουλειά ή οπουδήποτε αλλού.
Επίσης, θα ήθελα να ψηφίσουν μόνο οι κάτοικοι της Ελλάδας, καθότι ξεκινώ τη δημοσκόπηση καθαρά από περιέργεια να δω πού βρίσκονται τα πράγματα εδώ και όχι έξω, που παίρνεις τα 10Mbit όσο παίρνεις εδώ τα 384Kbit.
Βάζω και μια ημερομηνία λήξης στην ψηφοφορία, καθότι οι τιμές (εύχομαι ότι) θα πέσουν από το φθινόπωρο, οπότε μπορεί πλέον να μην ισχύουν τα τωρινά αποτελέσματα λόγω αναβαθμίσεων.
Ξεκινώ εγώ, έχω 384
-
Ξεκινώ εγώ, έχω 384
-
ADSL (256Kbps - 384Kbps), εδώ και 7 μήνες περίπου.
-
ADSL 384 απο αυριο 9/8/05.....Μέχρι σήμερα ηταν ISDN 128.
-
384
-
ISDN 128
-
384
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ISDN 128To αυτο μεχρι να αποφασισουν να σοβαρευτουν με τις τιμες της DSL
-
Εγω εχω στο μαγαζι DSL 384 .Στο σπιτι δεν εχω ουτε σταθερο τηλεφωνο,μονο τα κινητα.Να ψηφισω;
-
PSTN -και καλά- 56kbps... Που φυσικά ποτέ δεν τα φτάνει...
Η πλάκα είναι ότι έχω γραμμή ISDN, αλλά δεν πληρώνω τα χρήματα για τη σύνδεση, μου φαίνονται πολλά. Η PSTN είναι από την Panafonet δωρεάν.
-
256 20 μήνες περίπου
-
isdn 64 εδώ και τέσσερα χρόνια.
Περιμένω να πέσουν οι τιμές της DSL . -
ADSL 384Κbps στην Πάτρα που σπουδάζω, ISDN 64αρα στην Αθήνα.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Περιμένω να πέσουν οι τιμές της DSL .same here
μόνο που περιμένω να γίνει κόμβος στο κωλοχώρι μου -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Περιμένω να πέσουν οι τιμές της DSL .same here
μόνο που περιμένω να γίνει κόμβος στο κωλοχώρι μουΜια απ'τα ίδια αλλα οταν θα έρθει dsl στη Θάσο θα έχουν ήδη πεθάνει από βαθεία γηρατειά τα δισέγγονά μου
-
Έχω μεινει ακομα στο σπιτι με μια ταπεινη 56άρα...
-
384 απο μενα...
-
384 και ναι αισθάνομαι πολυ μ@λ@κας που την πληρώνω
Αλλά δυστυχώς μου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.. άσε που τώρα πια που έχω κακομάθει, δε θα αντέξω την επιστροφή σε 56άρα.. το ίδιο το pc θα βγάλει χέρια και θα με μουτζώνει _|// -
Σε σχέση με το εξωτερικό πάντως και παρα πολλά πληρώνουμε και χαμηλές ταχύτητες έχουμε.
Τι σύνδεση έχετε? [διαβάστε πριν ψηφίσετε]