-
ναι είναι ωραίο αυτοκίνητο πόλης!
ομολογώ οτι στην αρχή δεν ενθουσιάστηκα, αλλά όσο αρχίζω και το συνηθίζω τόσο μου αρέσει.
ένα πράγμα μόνο σκέφτομαι.την αξιοπιστία.
αν είναι αξιόπιστο νομίζω θα σκίσει την αγορά!
άντε βγάλτε και καμιά επίσημη φωτογραφία για το abarth!
-
Αμπερντιανέ,
Το πρόβλημα με τα FIAT δεν είναι η αξιοπιστία...αλλά τα δίκτυα πωλήσεων/σερβις...
-
αμπερντιανός κι εσύ?
η αλήθεια είναι οτι γενικά τα θεωρούν αξιόπιστα(έτσι έχω ακούσει τουλάχιστον) ειδικά για τα μικρά αυτοκίνητα πόλης.
απο σέρβις υπάρχουν και πολύ καλά!
-
-
ωραία η διχρωμία αλλά αυτό το τιγρέ χρώμα στο ταμπλό είναι μάλλον too much.
πρώτη φορά βλέπω αυτήν την εταιρεία.
το 500 θα βγαίνει σε διχρωμία εξωτερικο/εσωτερικό?
-
Αυτή την στιγμή οι κανονικές εκδόσεις έχουν ταμπλό στο ίδιο χρώμα με το εξωτερικό χρώμα.
αλλά θα υπάρξουν πολλές 'σπεσιαλ' εκδόσεις με άλλους συνδιασμούς.
p.s. Δεν είμαι Αμπερντιανός... πρώην Γλασκωβιανός
-
Το 500αρακι αρχίζει να μου θυμίζει το περίφημο προφιτερόλ του Κωνσταντίνου.
Πολύ από κουβέντα, πολύ από χρώματα, πολύ από φρου φρου και αρώματα, πολύ από συνδυασμούς, πολύ από ιστορία, πολύ από συναίσθημα, πολύ από ιδέα, πολύ από μόδα, *πολλή διαφήμιση *:shifty:
Όταν αρχίζει να κυκλοφορεί θα απομυθοποιηθεί και δαύτο και θα ησυχάσουμε.
-
Το 5οο έχει ελάχιστη πραγματική διαφήμηση.
όλη η καμπάνια έχει γίνει πρακτικά μόνο από ένα site, το http://www.fiat500.com όπου οι ίδιοι η χρηστές συμμετείχαν ενεργά σε πολλές επιλογές στην εξέλιξη του μοντέλου και με την σειρά τους διάδωσαν τα 'νέα'.
όταν γεμίσει ό τόπος από δαύτα θα ησυχάσουμε.
-
Αυτοκίνητα σαν το mini, το 500 δεν πολυχρειάζονται νομίζω διαφήμιση. Είναι αυτοκίνητα που ακόμα και η μητέρα μου τα γνωρίζει της οποίας οι γνώσεις περί αυτοκίνησης περιορίζονται στο ότι τα αυτοκίνητα έχουν 4 τροχούς. Να περιμένουμε και 2cv σε λίγο καιρό άραγε?
-
Eγω το μονο που ξερω ειναι οτι δεν εχουν καμια σχεση με τα παλια...
Και ουτε εχουν καμια τεχνολογικη πρωτοτυπια...
Απλως ειναι πιο ομορφα απο τα αλλα...
Και εχουν και το ονομα...Τελικα εκεινος ο κινητηρας που ετοιμαζεται απο την Fiat των 0.9 λιτρων με το τουρμπο θα μπει στο νεο 500?(Γιατι αυτο θα ειναι επανασταση,αν βγαζει 85 αλογα οπως λενε...)
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Τελικα εκεινος ο κινητηρας που ετοιμαζεται απο την Fiat των 0.9 λιτρων με το τουρμπο θα μπει στο νεο 500?(Γιατι αυτο θα ειναι επανασταση,αν βγαζει 85 αλογα οπως λενε...)θα μπει και θα βγαίνει σε δύο εκδόσεις 90-110 ίππων θα έχει 20% μικρότερη κατανάλωση από τον σημερινό 1.2 των 65 ίππων.
-
θα μπει και θα βγαίνει σε δύο εκδόσεις 90-110 ίππων θα έχει 20% μικρότερη κατανάλωση από τον σημερινό 1.2 των 65 ίππων.
2008
-
Ο χρήστης project940 έγραψε:
θα μπει και θα βγαίνει σε δύο εκδόσεις 90-110 ίππων θα έχει 20% μικρότερη κατανάλωση από τον σημερινό 1.2 των 65 ίππων.
2008
πρός το τέλος του 2008.. σε 1 χρόνο περίπου.
Δικύλινδρο κινητήρα έιχαμε να δούμε από την επόχη του 2CV σε τέτοιο
αυτοκίνητο και θα είναι πραγματικά μεγάλη καινοτομία αφού θα παρέχει
πολύ μικρή κατανάλωση και πιάνει τις προδιαγραφές για ρύπους Euro6
που θα έχουν ισχύ από το 2014 χωρίς να είναι ανεμικό.Το ερώτημα είναι πόσο ομαλή λειτουργία μπορεί να έχει ένα τέτοιο σύνολο
-
Υπάρχουν λύσεις και έχει γίνει μελέτη πάνω σε αυτό
The SGE engine family adopts a crankshaft balancing system that significantly reduces vibration and noise levels compared to other two and three cylinder engines.
-
τι τέλη θα έχει ένα 0.9?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
τι τέλη θα έχει ένα 0.9?93 έουρος, προς το παρόν.
-
τί κατανάλωση έχουν τα 500άκια που θα έρθουν πρώτα?
-
Να υποθέσω πως η ερώτηση σχετίζεται με το username σου?
Σοβαρά τώρα, το 1.2 5.1lt μ.κ., και το 1.4 6.3lt μ.κ.
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Να υποθέσω πως η ερώτηση σχετίζεται με το username σου?Σοβαρά τώρα, το 1.2 5.1lt μ.κ., και το 1.4 6.3lt μ.κ.
ε να μή ρωτήσω τί επιπτώσεις έχει στην τσέπη?!
5.1 μέση κατανάλωση ή πόλης?
-
πώς σας φαίνεται το 500 που έφτιαξα?
στην επίσημη σελίδα μπορείτε να το κάνετε όπως εσείς θέλετε.
http://www.fiat500.com/eng/index.asp?par=ind
πάτε στην επιλογή που έχει πάνω πάνω ''500 video configuration''.
καλή σχεδίαση!
FIAT 5oo 2007