-
http://www.drive.gr/index.php?option=co ... &Itemid=58
-
Χα, πλακα εχει να βλεπεις ενα σκατουλακι να βρυχαται στο Nurgburgring... Πωπωωωωωωω, θα βγαλει τρελα γουστα αυτο το αμαξακι
-
Κουκλι , μονο που το κοιτας σου φτιαχνει την διαθεση.
-
Τιμές στη Γαλλία:
' Tarifs :
-
1.2 69 ch
500 : 9500 euros
Pop : 10 500 euros
Sport ou lounge : 12 500 euros -
1.4 100 ch
Pop : 12 500 euros
Sport ou lounge : 14 500 euros -
1.3 multijet 75 ch
Pop : 12 500 euros
Sport ou lounge : 14 500 euros'
Πηγή: autojournal
http://www.autojournal.fr/actualites&ui ... 13004CAAD9 -
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Μάλλον υπερβολικό το 200άρι, σωστή λύση το 1400 με τα 100 αλογα...Κατά τα άλλα διάβασα στους 4Τ τη γνωριμία και ομολογώ πως είχε πολύ καιρό η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία (εκτός της φερράρι εννοείται!!) να με ενθουσιάσει έτσι. Το εσωτερικό του είναι κουκλίστικο, με το λευκό τιμόνι να διεκδικεί βραβείο κομψότητας. Ίσως το πολύ λευκό να δημιουργεί υπερβολική αντηλία κάτω από τον λαμπρό Ελληνικό ήλιο αλλά όντας προορισμένο για την πόλη συγχωρείται. Ακόμη εντυπωσιάστηκα από το αναμενόμενο 6ο αστέρι (!) στα κράς τέστ αλλά μέγα ερώτημα είναι οι χώροι στο πίσω κάθισμα και φυσικά η τιμή του. Αν καταφέρει να κρατηθεί το 1.4 κάτω από 18Κ υπάρχει ελπίδα να πλασαριστεί σαν το αντιμίνι στην Ελλάδα. Ελπίζω πάντως να πετύχει. Προτιμώ να βλέπω αυτό στους δρόμους μας παρά το σμάρτ και ας είναι μακράν ασχημότερο από το ορίτζιναλ ασθενικότατο 500άρι.
Οι χώροι στο πίσω κάθισμα ειναι για 2 και, ναι, είναι σχετικά περιορισμένοι, όπως και αυτοί των αποσκευών. Για 5ο επιβάτη, ούτε λόγος. Από Cooper είναι πιο ευρύχωρο πάντως. Όσο για την τιμή, το 100άρι θα έχει ΑΡΚΕΤΑ κάτω από 18 χιλιάρικα στην Ελλάδα. Βέβαια, όλα εξαρτώνται από τον εξοπλισμό που θα του βάλει κανείς. Αν δεις τη λίστα με τα εξτρά, θα ζαλιστείς.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Οι χώροι στο πίσω κάθισμα ειναι για 2 και, ναι, είναι σχετικά περιορισμένοι, όπως και αυτοί των αποσκευών. Για 5ο επιβάτη, ούτε λόγος. Από Cooper είναι πιο ευρύχωρο πάντως. Όσο για την τιμή, το 100άρι θα έχει ΑΡΚΕΤΑ κάτω από 18 χιλιάρικα στην Ελλάδα. Βέβαια, όλα εξαρτώνται από τον εξοπλισμό που θα του βάλει κανείς. Αν δεις τη λίστα με τα εξτρά, θα ζαλιστείς.Επειδή μιλάμε για μικρά παιδιά, εννοείς ότι με τίποτα δεν μπαίνει τρίτος πίσω; Το απαγορεύει η διαμόρφωση των καθισμάτων; δεν έχει ζώνη στη μέση;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Οι χώροι στο πίσω κάθισμα ειναι για 2 και, ναι, είναι σχετικά περιορισμένοι, όπως και αυτοί των αποσκευών. Για 5ο επιβάτη, ούτε λόγος. Από Cooper είναι πιο ευρύχωρο πάντως. Όσο για την τιμή, το 100άρι θα έχει ΑΡΚΕΤΑ κάτω από 18 χιλιάρικα στην Ελλάδα. Βέβαια, όλα εξαρτώνται από τον εξοπλισμό που θα του βάλει κανείς. Αν δεις τη λίστα με τα εξτρά, θα ζαλιστείς.
Επειδή μιλάμε για μικρά παιδιά, εννοείς ότι με τίποτα δεν μπαίνει τρίτος πίσω; Το απαγορεύει η διαμόρφωση των καθισμάτων; δεν έχει ζώνη στη μέση;
Δες αυτή την ακτινογραφία: http://www.4troxoi.gr/common/php/image. ... type=image
Δείχνει 2 ζώνες πίσω.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δες αυτή την ακτινογραφία: http://www.4troxoi.gr/common/php/image. ... type=imageΔείχνει 2 ζώνες πίσω.
Ναι έχεις δίκιο.... Φτού γ@μώτο πάει κι αυτό για μένα.....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Δες αυτή την ακτινογραφία: http://www.4troxoi.gr/common/php/image. ... type=image
Δείχνει 2 ζώνες πίσω.
Ναι έχεις δίκιο.... Φτού γ@μώτο πάει κι αυτό για μένα.....
Πάρε το Ypsilon Platino τότε... Ο,τι πιο κοντά στο 500 από εμφάνιση, στυλ και επιδόσεις. Και χωράνε άνετα 3 παιδιά πίσω... Αν βάλεις και την ηλιοροφή θα κάνουν και...μελαμψή επιδερμίδα στο δρόμο!
Με 18Κ παίρνεις το 1.4 95hp με DFN σασμάν για να μην αλλάζεις ταχύτητες στο μποτιλιάρισμα , στην έκδοση Platino και με την πανοραμική ηλιοροφή!
Βέβαια, μπορείς να ...πουλήσεις το ένα παιδί για...μεταμοσχεύσεις οργάνων και να αγοράσεις τζάμπα 2-3 500 και να σου μείνουν και ρέστα!
(sorry, πλάκα κάνω!)
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πάρε το Ypsilon Platino τότε... Ο,τι πιο κοντά στο 500 από εμφάνιση, στυλ και επιδόσεις. Και χωράνε άνετα 3 παιδιά πίσω... Αν βάλεις και την ηλιοροφή θα κάνουν και...μελαμψή επιδερμίδα στο δρόμο!Πολύ ωραίο το Υpsilon αλλά έχω ήδη ένα Υ10 που δεν το αλλάζω! Δεν χρειάζομαι αυτοκίνητο, απλά **ΘΕΛΩ ΤΟ 500ΑΚΙ!!!!! ** (αλλά πρέπει να βρω και μία αληθοφανή δικαιολογία για να το πάρω)
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Πάρε το Ypsilon Platino τότε... Ο,τι πιο κοντά στο 500 από εμφάνιση, στυλ και επιδόσεις. Και χωράνε άνετα 3 παιδιά πίσω... Αν βάλεις και την ηλιοροφή θα κάνουν και...μελαμψή επιδερμίδα στο δρόμο!
Πολύ ωραίο το Υpsilon αλλά έχω ήδη ένα Υ10 που δεν το αλλάζω! Δεν χρειάζομαι αυτοκίνητο, απλά **ΘΕΛΩ ΤΟ 500ΑΚΙ!!!!! ** (αλλά πρέπει να βρω και μία αληθοφανή δικαιολογία για να το πάρω)
'Εεεεε αγάπη μου τα παιδιά μεγάλωσαν-θα μεγαλώσουν-πάρουν των ομματιών τους-κάποια στιγμή-σε 5-10-15-20 χρόνια, εμείς να μην πάρουμε ΣΗΜΕΡΑ ένα σύγχρονο μικρό αυτοκινητάκι, με A/C για να κάνουμε την δουλειά μας;'
(η συζυγος σκέφτεται το επιχείρημα...)
'Και μιας και θα μπουμε στα έξοδα, ας πάρουμε μια καλή έκδοση, όχι να μην έχει ούτε τασάκι...'*'Ε, μην σέρνεται κιόλας, δεν λέει να το πάρουμε με το μικρότερο μοτέρ...'
*
[i]'Ε, νομίζω πως με 20.000 -
Πρέπει ν 'αρχίσεις την πρακτική σιγά σιγά , το Abarth αρχές 2008 έ-ε-έρχεται!Δεν χρειάζεται είναι ήδη ψημένη! Ας μην υπήρχαν οι πρακτικές δυσκολίες.....
Ελπίζω να μείνει πολλά χρόνια στην παραγωγή το μοντέλο χωρίς ανούσια facelifts. Σε 11 χρόνια το ξαναβλέπουμε το ζήτημα...
-
Με 15~20 χιλιάδες δεν θα σας πειράξει να πάρω το Bravo T-jet και να αφήσω το 500 για κάποιον άλλο.......
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Με 15~20 χιλιάδες δεν θα σας πειράξει να πάρω το Bravo T-jet και να αφήσω το 500 για κάποιον άλλο.......Αν έχουν τέτοια πολιτική τιμών τι να πω εγώ, χάρισμα τους.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Με 15~20 χιλιάδες δεν θα σας πειράξει να πάρω το Bravo T-jet και να αφήσω το 500 για κάποιον άλλο.......
Αν έχουν τέτοια πολιτική τιμών τι να πω εγώ, χάρισμα τους.
Τα έχουμε ξαναπεί: 15-20Κ θα κάνει το Abarth με πολύ καλό εξοπλισμό. To Cooper S φτάνει και ξεπερνάει τα 30Κ...
Στην τελική, θα υπάρχουν εκδόσεις για όλα τα βαλάντια... Οσοι δεν θέλουν να δώσουν πολλά, θα πάρουν το απλό με τα 70 άλογα και χωρίς πολλά πολλά στον εξοπλισμό και θα είναι μια χαρά...
Κάποιοι άλλοι, θα τα σκάσουν για την διαφορετικότητα...
Κι ένα Cooper S κοστίζει παραπάνω από ένα Hyundai Sonata πχ κι ας είναι το δεύτερο μαούνα ενώ το ΜΙΝΙ μινιατούρα... Εσείς ποιο θα διαλέγατε όμως;
Η Fiat δεν θέλει να βγάλει ένα προσιτό μικρό αυτοκίνητο: θέλει να βγάλει ένα premium μικρό που θα της αποφέρει κέρδη (για φθηνό έχει το Panda...).
Οσοι δεν αρέσκονται να δίνουν πολλά χρήματα για ένα μικρό, να μην τα δώσουν! Αλλά πιστεύω πως θα τα δώσουν ΠΟΛΛΟΙ! Και ο λόγος είναι απλός: η 'μαγκια' και η 'μούρη' σ'αυτά τα αυτοκίνητα είναι να έχεις δώσει πολλά χρήματα για μικρό ...μέγεθος! Δείτε πόσα Cooper S κυκλοφορούν από ...κυρίες που σπάνια ν' ανοίξουν το γκάζι! Μόνο και μόνον επειδή είναι ακριβό...
Αν θα το αγόραζα; Από τη στιγμή που δεν έχω οικογένεια και σπάνια μετακινώ με το δικό μου περισσότερα άτομα από 2, γιατί όχι; Προτιμώ το μικρό, όμορφο, γρήγορο και μουράτο, παρά το μεγαλύτερο, απρόσωπο κλπ κλπ
Γούστα είναι αυτά! -
Σίγουρα θα το διαλέξουν πολλοί αλλά τι με αυτό; Για μένα είναι κοροϊδία να πάρεις κάτι ξέροντας ότι σου έχουν βάλει καπέλο 2 3 χιλιάδες ευρώ στην καλύτερη περίπτωση μόνο για τη μούρη. Αν κάποιους δεν τους πειράζει καλά κάνουν εμένα όμως ναι και μπορώ νομίζω να το εκφράσω.
-
Αν θα το αγόραζα; Από τη στιγμή που δεν έχω οικογένεια και σπάνια μετακινώ με το δικό μου περισσότερα άτομα από 2, γιατί όχι; Προτιμώ το μικρό, όμορφο, γρήγορο και μουράτο, παρά το μεγαλύτερο, απρόσωπο κλπ κλπ
Γούστα είναι αυτά!Και γαλάζιο θα προσθέσω...
Καλά τα λέει... αν κρατηθεί κοντά στα 12 με το μικρό μοτέρ καλοεξοπλισμένο και γύρω στα 15 με το 100άρι θα σαρώσει.
15Κ για το κατοστάρι είναι μια χαρά, διότι παίρνεις κάτι αρκετά σβέλτο, με καταπληκτική εμφάνιση-ρετρό και είναι και πολύ βολικό και οικονομικό.
Δε μπορώ να φανταστώ κάτι που να μπορεί να το πλησιάσει αυτή τη στιγμή...το cooper είναι κατά 75% ακριβότερο ρε παιδιά! Πολλοί δεν το πήραν(μ)ε επειδή ήταν έντονα υπερτιμημένο και δεν μπορούσαμε να το πλησιάσουμε...το 500ράκι, ακόμα και αν είναι κάπως υπερτιμημένο δεν είναι απλησίαστα ακριβό, οπότε μπορούμε και να θυσιάσουμε και 2 χιλιάρικά για κάτι που μας φτιάχνει να το βλέπουμε (σε γαλάζιο, φύσικά!)! -
Σίγουρα θα το διαλέξουν πολλοί αλλά τι με αυτό; Για μένα είναι κοροϊδία να πάρεις κάτι ξέροντας ότι σου έχουν βάλει καπέλο 2 3 χιλιάδες ευρώ στην καλύτερη περίπτωση μόνο για τη μούρη. Αν κάποιους δεν τους πειράζει καλά κάνουν εμένα όμως ναι και μπορώ νομίζω να το εκφράσω.Ε, αυτό έλειπε, να μην μπορείς να το εκφράσεις! Αλλά και η μούρη έχει την τιμή της... Αν εσύ δεν θέλεις να την πληρώσεις, πας πχ κι αγοράζεις ένα κορεάτικο που δεν θα πληρώσεις το premium της μούρης...
Στην αγορά οι επιλογές είναι άπειρες... -
Καλά μόνο για την μούρη και τους άλλους δίνει κανείς παραπάνω λεφτά; Δεν παίζει δηλαδή να δώσει κάποιος παραπάνω λεφτά επειδή κάτι του αρέσει πολύ του ίδιου;
-
Σίγουρα θα το διαλέξουν πολλοί αλλά τι με αυτό; Για μένα είναι κοροϊδία να πάρεις κάτι ξέροντας ότι σου έχουν βάλει καπέλο 2 3 χιλιάδες ευρώ στην καλύτερη περίπτωση μόνο για τη μούρη. Αν κάποιους δεν τους πειράζει καλά κάνουν εμένα όμως ναι και μπορώ νομίζω να το εκφράσω.Tο πιθανότερο είναι ότι τα ρούχα σου, τα έπιπλά σου, τα είδη που ψωνίζεις στο σουπερ-μαρκετ, ο καφές και τα ποτά που πίνεις έχουν όλα μια υπογραφή, ή αλλιώς το καπέλο της 'μούρης'. To καπέλλο μπορεί να μην είναι 2-3 χιλιάδες το κομμάτι αλλά σε ετήσια βάση μπορεί να πληρώνεις και περισσότερα...
Όλοι μας δίνουμε σε ετήσια βάση ένα σημαντικό κομμάτι του εισοδήματός μας για να είμαστε διαφορετικοί από τους άλλους.
FIAT 5oo 2007