-
μωρε γω το λεω... αυτο θα ειναι το πρωτο αμαξι που θα το αγορασει ο καταναλωτης χωρις πραγματικα να το χρειαζετε. Απλα για να το χαζευει...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
μωρε γω το λεω... αυτο θα ειναι το πρωτο αμαξι που θα το αγορασει ο καταναλωτης χωρις πραγματικα να το χρειαζετε. Απλα για να το χαζευει...πες μου ένα ιταλικό που να το έχει αγοράσει κάποιος επειδή το χρειάζεται...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
πες μου ένα ιταλικό που να το έχει αγοράσει κάποιος επειδή το χρειάζεται...
Fiat Fiorino Pick-Up
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Fiat Fiorino Pick-Up
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Fiat Fiorino Pick-Up
Doblo'
ούτε ΚΙΧ δεν εχει κανει μεχρι τωρα και εχει παει σε βουνα και σε λαγκάδια...
(για να προλαβω μερικους μερικους , το οτι δεν εχει κανει κιχ δε σημαίνει οτι πεθανε αθόρυβα! ζει και βασιλεύει . ήταν και μακραν το πιο φτηνο στην κατηγορια του)
-
Παιδιά γεια χαρά. Ήμουν με το δικό μου παλιό 500ράκι στην παρουσίαση του νέου στην Ιταλία, αλλά και στην επέτειο των 50 ετών από την γέννηση του παλιού.
Είδα το καινούριο από κοντά και λέω απλά ότι το αυτοκίνητο είναι απλά ΥΠΕΡΟΧΟ!! πολύ καλοφτιαγμένο και ποιοτικότατο. Η πόρτα στο κλείσιμό της είναι λες και κλείνεις πόρτα από ακριβή Άλφα...
Βεβαίως όλα είναι γούστα, αλλά άλλο να διαβάζεις και να βλέπεις φωτό από τα περιοδικά και άλλο να το δεις από κοντά.. Υπομονή μέχρι το Δεκέμβριο που θα φτάσει στις εκθέσεις.
Στο κάτω, κάτω δεν είναι και τόσα πολλά 10500 € για το 1,2 (οκ, τιμή Ιταλίας) όταν πολλά άλλα στην ίδια κατηγορία ξεκινάνε από τα ίδια ή είναι ακριβότερα... (πχ Yaris 1,0 Base από 10690 € & Corsa 1.0 Essentia από 10590 €)
-
Ο χρήστης SR500 έγραψε:
Η πόρτα στο κλείσιμό της είναι λες και κλείνεις πόρτα από ακριβή Άλφα...wow
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Η πόρτα στο κλείσιμό της είναι λες και κλείνεις πόρτα από ακριβή Άλφα...
wow
εχει ακαμψια brera το 500
-
Αρκετά ενδιαφέρον:
Και τα δυο χρηματοδοτικά προγράμματα περιλαμβάνουν εγγύηση 5 χρόνια ή 500.000 χλμ. και το πακέτο “500 Free” σε έκπτωση. Αυτό σημαίνει ότι οι κάτοχοι των 500 δεν πρέπει να ανησυχούν για τίποτε: ένα κινητό συνεργείο θα είναι διαθέσιμο σε 24ωρη βάση κάθε ημέρα της εβδομάδας για να τους εξασφαλίσει ένα πλήρες σέρβις στο δρόμο, ακόμα και σε περιπτώσεις που τέλειωσαν τα καύσιμά τους ή επέλεξαν λάθος καύσιμο για το αυτοκίνητό τους, ή σε περιπτώσεις με βλάβες μπαταρίας. Κι όταν έρθει η ώρα του περιοδικού ελέγχου, ένα ειδικό συνεργείο θα πάρει το αυτοκίνητο από το σπίτι του πελάτη, στον οποίο εξασφαλίζεται και η ελεύθερη κίνησή του μέσω κάλυψης του κόστους μετακίνησης με ταξί μέχρι του ποσού των 50 ευρώ. Αυτά τα δυο προϊόντα θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις Ευρωπαϊκές αγορές.
-
το πακετο 500 free ποσο κοστιζει?
-
Ο χρήστης project940 έγραψε:
Αυτά τα δυο προϊόντα θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις Ευρωπαϊκές αγορές.ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!
Να δω πως θα το υλοποιησουν αυτο στην Ελλαδα... Μια τετοια υπηρεσια, ειναι υπερβολικα Premium (ειδικα για FIAT)... θα πρεπει να χρεωνετε χρυσαφι.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το πακετο 500 free ποσο κοστιζει?To έχεις πληρωμένο ρε Σπύρο!
Η συνολική αξία του αυτοκινήτου μαζί με το εμπορικό κέρδος ζήτημα να φτάνει τα 6 χιλιάρικαΕσύ πληρώνεις 15 για όλο το πακέτο.
Στο facelift θα διατιθεται και δωρεάν παρκαδόρος
Σε καμιά δεκαετία θα μας χαρίζουν και γυναίκες......mature,fat,(τις πιτσιρίκες πως τις λενε δε θυμάμαι)....ανάλογα το χρώμα
ΥΓ.Ερε τι σκαρφίζονται τα εργοστάσια για να τα κονομησουν
Απ τη μία το αυτοκίνητο πρέπει να απευθύνετε σε ειδικό χώρο με τις κατάλληλες προδιαγραφές και το εξειδικευμένο προσώπικό και απ την άλλη στο πεζοδρόμιο.
Τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας δικά μας. -
Απο το site της fiat ειναι:
http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid ... 04&r2c1=10
-
Ο χρήστης project940 έγραψε:
Απο το site της fiat ειναι:http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid ... 04&r2c1=10
ναι, και λεει 'Και τα δυο χρηματοδοτικά προγράμματα περιλαμβάνουν εγγύηση 5 χρόνια ή 500.000 χλμ. και το πακέτο “500 Free” σε έκπτωση.'
αρα παιρνεις το πακετο αυτο με καποια εκπτωση ή δε καταλαβα καλα κατι εγω?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
ΥΓ.Ερε τι σκαρφίζονται τα εργοστάσια για να τα κονομησουν
Υπηρεσια παρεχουν... δεν στα κλεβουν. Στο χερι σου ειναι να μην τα προτιμησεις...
-
Σωστή κίνηση από τη Φίατ για να αντιμετωπίσει το φάσμα της φημολογούμενης 'αναξιοπιστίας των ιταλικών αυτοκινήτων'. Σα να λένε 'αν ήταν αλήθεια αυτό που λένε δεν θα τολμούσαμε κάτι τέτοιο αλλά και αλήθεια να είναι σε καλύπτουμε πλήρως'. Φαίνεται ότι πολλά έχουν αλλάξει προς το καλύτερο στο decision making του γκρούπο.
-
500.000χλμ?Σαν πολλα δεν ειναι?Δλδ 100.000χλμ τον χρονο?
-
Επειδή δυστυχώς δεν έχω την υπομονή να διαβάσω πέραν των 5-6 προηγούμενων σελίδων, και επειδή η κοπέλα μου ψάχνει για αυτοκίνητο, μήπως θα μπορούσε κανείς να επαναλάβει (προφανώς) πότε αναμένεται να το δούμε στις εκθέσεις; Αρχές του 2008 να υποθέσω; Και τιμή για το 1.2 κάπου στα 11-12000Ε;
Επίσης, από ό,τι μπορώ να καταλάβω τουλάχιστον, δε φαίνεται πως συνιστά σαφώς καλύτερη επιλογή για αυτοκίνητο πόλης σε σχέση με τα Aygo/107/C1 κτλ;
Δυστυχώς πρόκειται ένα νέο μοντέλο το οποίο δεν πίστευα πως θα με απασχολούσε ποτέ (!) και κατά συνέπεια δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου την εξελικτική του πορεία!
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
500.000χλμ?Σαν πολλα δεν ειναι?Δλδ 100.000χλμ τον χρονο?ναι, νωριτερα θα ερθουν τα 5 χρονια
εκτος αν το εχεις για ταξι
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Επειδή δυστυχώς δεν έχω την υπομονή να διαβάσω πέραν των 5-6 προηγούμενων σελίδων, και επειδή η κοπέλα μου ψάχνει για αυτοκίνητο, μήπως θα μπορούσε κανείς να επαναλάβει (προφανώς) πότε αναμένεται να το δούμε στις εκθέσεις; Αρχές του 2008 να υποθέσω; Και τιμή για το 1.2 κάπου στα 11-12000Ε;Μάλλον απο αρχές Δεκέμβρη στις εκθέσεις, παραδόσεις από 2008.
Η τιμή εκεί περίπου (μάλλον)Επίσης, από ό,τι μπορώ να καταλάβω τουλάχιστον, δε φαίνεται πως συνιστά σαφώς καλύτερη επιλογή για αυτοκίνητο πόλης σε σχέση με τα Aygo/107/C1 κτλ;
Γιατί όχι;
FIAT 5oo 2007