-
2 λάθος επιλογές!
i) Τα μαύρα τιμόνι, προσκέφαλα, ράδιο κ΄ air condition ταιριάζουν πιο πολύ στο grey electroclash και δε βρομίζουν κιόλας.
ii) Τα 200 ευρώ που τσιγκουνεύτηκα να βάλω μια άλλη ζάντα. Θα του πήγαινε κουτί.Τα υπόλοιπα cool. Πήρα τα κλειδιά και το αμάξι το άφησα έξω από την αντιπροσωπεία μέχρι τη δευτέρα που θα του βάλω πινακίδες.
-
Βάλε και καμιά φώτο με την πρώτη ευκαιρία να δούμε το χρωματάκι. Αν και το περιμένει ίδιο η αδερφή του κολλητού μου αλλά βάλε. Twinair lounge ή sport?
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
O bi-fuel κινητηρας με τα 80αλογα αν δεν κανω λαθος, ξερει κανεις, ποτε θα μπει στο 500?
Διατίθεται εδώ και μήνες στην ευρωπαϊκή αγορά (1.2 69cv).Aπό 13.500 στην Ιταλία.
Δεν υπαρχει πιο δυνατη εκδοση, ή επερχομενη δυνατοτερη?
Αν δεν κανω λαθος δεν ειναι το μοτερ που μπαινει και στην Mito GPL (80ps)?ΜiTo με τέτοιο κινητήρα δεν υπάρχει ακόμα ούτε στα χαρτιά....πολλώ δε μάλλον στις λίστες.
Πρέπει να περιμένεις το τέλος του έτους για τον εξοπλισμό της με τον 0,9 twinair.......από τον οποίο ενδέχεται κάποια στιγμή να προκύψει και bi fuel έκδοση.
Η μόνη έκδοση bi fuel της MiΤo ήταν η 1,4tjet 120cv,ήδη εκτός εμπορίου.Όλα αυτά δεν αφορούν φυσικά το 500.
, αυτη δηλαδη:
http://www.autotriti.gr/data/magazine/v ... _25780.asp
Γιατι? Στην Ελλαδα δεν ηρθε ποτε δηλαδη?
-
Ο χρήστης Joun έγραψε:
i) Τα μαύρα τιμόνι, προσκέφαλα, ράδιο κ΄ air condition ταιριάζουν πιο πολύ στο grey electroclash και δε βρομίζουν κιόλας.
τα λευκά χειριστήρια μετά από 4-5 χρόνια γίνονται μπουρδ@λο (τουλαχιστον σε ρενο κ νισαν που εχω δει
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!! -
3 χρόνια έχω το 500 1.2 και στην παραγγελία είχα επιλέξει ως έξτρα τις παραπάνω ζάντες (16΄ sport bicolore).
Το έχω μετανιώσει σε τέτοιο βαθμό, και επειδή δεν έχω αλλάξει ακόμα ελαστικά, σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω μια 4άδα καινούριες 15άρες.
Είναι μόνο ομορφιά αυτή η ζάντα και τίποτα περισσότερο. Πολύ κοπάνημα ενώ για 2η φορά στράβωσε ζάντα.....
Η συμβουλή μου είναι να μην την επιλέξει κάποιος και ας κάνει μια μικρή θυσία στην αισθητική....και λίγο πιο άσχημο δεν βλάπτει -
Ένας από τους αρκετούς λόγους που φωνάζω:
Όχι άλλα 500 lounge!!!... Έχει καταντήσει κουραστικό. Στα 100 αυτοκίνητα που βλέπω, τα 80 είναι lounge...
Πάρτε το 500 Sport με ωραιότατες (15άρες) ζάντες, το πίσω σπόιλερ, το μαύρο τιμόνι, τα ψευτο-μπάκετ καθίσματα.
Τόσο πια πάθος με την γυάλινη (σταθερή) οροφή, τι να πω...
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Τόσο πια πάθος με την γυάλινη (σταθερή) οροφή, τι να πω...Εγώ την έκανα ανοιγόμενη
Για να μην σου πω ότι έβαλα έξτρα και την αεροτομή του sport....
Μιλάμε για 500 sportlounge -
Μαγκιά σου...
Εάν θέλεις ηλιοροφή, την πληρώνεις και την βάζεις...
Δεν έχει σημασία εάν έχεις Sport ή Lounge.
Αλλά το «τζαμάκι» πάνω δεν είναι ηλιοροφή.
Αλλά άσχετα με την ηλιοροφή, το Sport είναι καλύτερο και μέσα και έξω...
Το προφίλ του αυτοκινήτου, η «γραμμή» του φαίνεται καλύτερη με το πίσω σπόιλερ εκεί που τελειώνει η καμπύλη της οροφής και με το πολύ πιο «σπορ» σχέδιο ζαντών.
Να πω ότι Sport και Lounge είχαν διαφορά και στην τιμή... Ίδια είναι άσχετα με το ποιον κινητήρα θα επιλέξεις.
-
Θα συμφωνήσω. Εξάλλου έχω μετανιώσει για την οροφή λόγω της κουρτίνας. Το αμάξι γίνεται θερμοκήπιο το καλοκαίρι.
Σε αποζημιώνει όμως το βραδάκι που έχει πέσει ο ήλιος. -
Τα sport και lounge εν έτη 2008 είχα ακριβώς την ίδια τιμή. 13.500€ νομίζω. H ηλιοροφή ήταν πάμφθηνη σαν έξτρα και ήταν κρίμα να μην τη βάλει κανείς. Για μένα ο καλύτερος συνδυασμός είναι αυτός που λέει και ο Busso δηλαδή lounge με την αεροτομή της sport...άρα μόνο η αεροτομή μου λείπει...
@busso
ανταλλάζω τις 15αρες μου αν θες με τις δικές σου. 17.500χλμ έχουν τα λάστιχα ακόμα πάνω...
-
Fiat 500 twin air lounge, grey electroclash, μαύρο-κρεμ/κρεμ εσωτερικό, ιnterscope sound system, ανοιγόμενη ηλιοροφή skydome.
Δυστηχώς το grey electroclash δε φαίνεται στις φωτογραφίες όπως είναι στη πραγματικότητα. Όπως λέμε εδώ στη Κρήτη, το χρώμα στραυταλίζει. Αστράφτει παντού μικρά αστεράκια. Στις φώτο μάλλον επειδή φιλτράρει τις αντανακλάσεις του ήλιου, απλά το δείχνει πιο ανοιχτόχρωμο και απορροφά τα στραυταλίσματα..
Από εδώ και κάτω ξεκινάει η ψευτιά του αμαξιού που από chic το ξεφτιλίζει σε κιτς αμάξι. Η ποιότητα των πλαστικών είναι άθλια, αλλά κυρίως τα τελείως καρα-κιτς 'κρυφά' ντουλαπάκια που ακόμα και ο μηχανισμός ανοίγματος τους είναι από το ίδιο άθλιο πλαστικό. Κρίμα. Με 10 ευρώ κόστος θα μπορούσαν να βάλουν κανονικούς μηχανισμούς ανοίγματος που γιατί όχι να κλειδώνονταν κιόλας.
Επίσης το αμάξι έχει στο μπροστινό τζάμι ζωγραφιστά σχέδια. Είναι σαν νιφάδες χιονιού αλλά από μέσα οι δύο μεγαλύτερες από αυτές φαίνονται σαν κάποιος να σου το έχει βάψει με σπρέι.
-
Πανεμορφο ειναι να το χαιρεσαι. Καλοριζικο και καλοταξιδο. Αν θες πες εντυπωσεις απο τον twinair.
-
Καλορίζικο!! Είναι πανέμορφο. Φοβερή επιλογή εννοείται η ηλιοροφή, δεν θα το μετανιώσεις στιγμή. Όσο για τα πλαστικά μην σε νοιάζει γιατί σε αυτή την κατηγορία δεν υπάρχει αμάξι χωρίς τέτοιες φτήνιες αν και απ' ότι βλέπω τη θηκούλα στο λεβιέ την έχουν αλλάξει. Εμένα βγαίνει ημικυκλικά και εκεί μέσα βάζω τα ψιλά. Τα σχεδιάκια στο παρμπρίζ ρώτησες τι είναι? Πρώτη φορά τα βλέπω...
-
Τα σχεδιάκια στο τζάμι του παρμπρίζ δεν είχαν ιδέα τι είναι στην αντιπροσωπεία. Δεν είναι αυτοκόλλητα. Είναι μέσα στο τζάμι.
-
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Τα σχεδιάκια στο τζάμι του παρμπρίζ δεν είχαν ιδέα τι είναι στην αντιπροσωπεία. Δεν είναι αυτοκόλλητα. Είναι μέσα στο τζάμι.σπάσε το τζάμι 'καταλάθος' και βουρ για αλλαγή στην carglass...
-
Καλοτάξιδο.
Ωραίο χρώμα.Ο χρήστης Joun έγραψε:
Τα σχεδιάκια στο τζάμι του παρμπρίζ δεν είχαν ιδέα τι είναι στην αντιπροσωπεία. Δεν είναι αυτοκόλλητα. Είναι μέσα στο τζάμι. -
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Τα σχεδιάκια στο τζάμι του παρμπρίζ δεν είχαν ιδέα τι είναι στην αντιπροσωπεία. Δεν είναι αυτοκόλλητα. Είναι μέσα στο τζάμι.κ είσαι διατεθειμένος θα παραλάβεις αυτό το αμάξι?
καποιος έχει υπογράψει οτι το αμάξι είναι έτοιμο για παράδωση δηλαδή
να χαίρεσαι τα λεφτά που έδωσες στην φιατ ελλάς για 'προετοιμασία' του αμαξιου -
Εμένα μου φαίνεται πως το ζωγραφιστό σχέδιο είναι απλώς... σπασμένο παρμπρίζ!
Σοβαρά τώρα, ΜΗΝ παραλάβεις το αμάξι έτσι!
ΥΓ: Τελικά, τι χρηματοδότηση επέλεξες; Πόσο βγήκε το επιτόκιο;
ΥΓ2: Πανέμορφο δείχνει, αλλά ΜΗΝ παραλάβεις με αυτό το τζάμι! (δις).
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εμένα μου φαίνεται πως το ζωγραφιστό σχέδιο είναι απλώς... σπασμένο παρμπρίζ!Σοβαρά τώρα, ΜΗΝ παραλάβεις το αμάξι έτσι!
ΥΓ: Τελικά, τι χρηματοδότηση επέλεξες; Πόσο βγήκε το επιτόκιο;
ΥΓ2: Πανέμορφο δείχνει, αλλά ΜΗΝ παραλάβεις με αυτό το τζάμι! (δις).
Ελαττωματικο παρμπριζ.Απορω με ολους οσους το ειδαν απο την Ιταλια μεχρι την παραδοση στην αντιπροσωπία
-
Αποκλείεται να πέρασε τον ποιοτικό έλεγχο αυτό το παρμπρίζ. Στη διαδρομή από Πολωνία για Ελλάδα έγινε η ζημιά. Το θέμα είναι ότι κάνανε όλοι την πάπια μέχρι να γίνει η παραλαβή του οχήματος και μετά να πουν 'δεν ξέρουμε τίποτα'. Εννοείται δεν παραλαμβάνει εάν δεν αλλάξει το παρμπρίζ.
FIAT 5oo 2007