-
Τυχερή όχι, τυχερός ΝΑΙ (Ιωάννης)
-
Η alpha bank μου δίνει επιτόκιο 4% και ο τόκος των 8000 ευρώ για 4 χρόνια είναι περίπου 670.36 ευρώ.
Loan Amount: 8000
Annual Interest Rate: 4%
Loan Term: 4 years
Monthly Payment: 180.63
Total Interst: 670.36
Όπως το βλέπω το ότι πληρώνεις 470 ευρώ (270 έξοδα φακέλου + 200 ευρώ ακριβότερη ασφάλιση) για να πάρεις την 'άτοκη' χρηματοδότηση, εν τέλει δεν είναι και τόσο άτοκο αφού ο τόκος συνολικά είναι 670 ευρώ........Αλλά ακόμα και με 8% επιτόκιο που δίνουν συνήθως οι τράπεζες ο συνολικός τόκος είναι 1374.56 ευρώ.
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Η ασφάλεια, είναι η ασφάλεια το αυτοκινήτου, απλώς σε υποχρεώνουν να την κάνεις σ' αυτούς. Μπορεί σε κάποια άλλη ασφαλιστική να κέρδιζες 20-30€
Είναι 200 ευρώ ακριβότερη.
Για το πρώτο εξάμηνο που το αμάξι το προσέχεις σαν τα μάτια σου. Σιγά μου πάρει φωτιά. Προτιμώ να καώ μαζί του...Δεν ισχύει αυτό που λες. Η υποχρεωτική ασφάλεια της Fiat για το πρώτο 6μηνο είναι γύρω στα 300€ και με αρκετές καλύψεις. Ψάξε στο γνωστό site και πες μου πόσο πιο φθηνή ασφάλεια θα βρεις με τις ίδιες καλύψεις. Έτσι όπως τα λέει ο HF είναι. Καπελώνεσαι το πολύυυυυ 50€, που και πάλι νταβατζιλίκι είναι δε λέω αλλά υπάρχουν και πολύ χειρότερα.
Είναι 200 ευρώ ακριβότερη ότι και να λες. Εγώ παίρνω ασφάλεια με 100 ευρώ το εξάμηνο και όχι με 300 ευρώ που με αναγκάζει η Fiat. Είναι τελείως άχρηστα τα επιπλέον επίπεδα ασφάλειας που προσφέρει η πανάκριβη ασφάλιση γιατί δε πρόκειται να πάθει τίποτα το αμαξάκι μου εδώ στη Κρήτη. Είναι σκέτο νταβατζιλίκη και καθαρό κέρδος για την ασφαλιστική και ίσως και για την Fiat!
Επίσης να ξέρεις ότι το κέρδος του αντιπροσώπου είναι πάνω από 800€ ανά 500αρακι. Σκέψου εμάς μας προτάθηκε έκπτωση 470€ (όσο το clima)...προφανώς ο τοπικός αντιπρόσωπος λόγω και μικρού αριθμού πωλήσεων να μην έχει την ευχέρεια να κάνει δώρα ή εκπτώσεις όπως οι μεγάλοι του κέντρου.
Ένα νέο παιδί είναι αντιπρόσωπος και αν δε κατάφερνα να του αποσπάσω κάποια έκπτωση δε θα με ενοχλούσε και τόσο. Αλλά να μου πει ψέμα ότι κερδίζει μόνο 250 ευρώ το συχένομαι. Επίσης δε με βοήθησε και τόσο στις επιλογές μου και δεν γνώριζε και βασικά πράγματα για το αυτοκίνητο (εγώ που απλά θέλω να το αγοράσω το έχω σκίσει και γνωρίζω σχεδόν τα πάντα). Οπότε αυτά τα 800 ευρώ που κερδίζει είναι πάρα πολλά για το επίπεδο υπηρεσίας που μου προσφέρει. Στο τσακ είμαι να πάω σε άλλον αντιπροσωπο εδώ κοντά.
-
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Η alpha bank μου δίνει επιτόκιο 4% και ο τόκος των 8000 ευρώ για 4 χρόνια είναι περίπου 670.36 ευρώ.
Όπως το βλέπω το ότι πληρώνεις 470 ευρώ (270 έξοδα φακέλου + 200 ευρώ ακριβότερη ασφάλιση) για να πάρεις την 'άτοκη' χρηματοδότηση, εν τέλει δεν είναι και τόσο άτοκο αφού ο τόκος συνολικά είναι 670 ευρώ........Αλλά ακόμα και με 8% επιτόκιο που δίνουν συνήθως οι τράπεζες ο συνολικός τόκος είναι 1374.56 ευρώ.
Δίνει η AlphaBank καταναλωτικό δάνειο με 4% το μήνα;
Και ακόμη και να δίνει (που μου φαίνεται απίθανο τέτοιους καιρούς...), εκεί δεν υπάρχουν καθόλου έξοδα 'κρυφά';Η ασφάλεια, είναι η ασφάλεια το αυτοκινήτου, απλώς σε υποχρεώνουν να την κάνεις σ' αυτούς. Μπορεί σε κάποια άλλη ασφαλιστική να κέρδιζες 20-30€
Για το πρώτο εξάμηνο που το αμάξι το προσέχεις σαν τα μάτια σου. Σιγά μου πάρει φωτιά. Προτιμώ να καώ μαζί του...Δεν ισχύει αυτό που λες. Η υποχρεωτική ασφάλεια της Fiat για το πρώτο 6μηνο είναι γύρω στα 300€ και με αρκετές καλύψεις. Ψάξε στο γνωστό site και πες μου πόσο πιο φθηνή ασφάλεια θα βρεις με τις ίδιες καλύψεις. Έτσι όπως τα λέει ο HF είναι. Καπελώνεσαι το πολύυυυυ 50€, που και πάλι νταβατζιλίκι είναι δε λέω αλλά υπάρχουν και πολύ χειρότερα.
Είναι 200 ευρώ ακριβότερη ότι και να λες. Εγώ παίρνω ασφάλεια με 100 ευρώ το εξάμηνο και όχι με 300 ευρώ που με αναγκάζει η Fiat. Είναι τελείως άχρηστα τα επιπλέον επίπεδα ασφάλειας που προσφέρει η πανάκριβη ασφάλιση γιατί δε πρόκειται να πάθει τίποτα το αμαξάκι μου εδώ στη Κρήτη. Είναι σκέτο νταβατζιλίκη και καθαρό κέρδος για την ασφαλιστική και ίσως και για την Fiat!
Δηλαδή έχεις βρει ασφάλεια με 200€ το χρόνο για το αυτοκίνητό σου;
Επειδή το θέμα το έχω ψάξει εξονυχιστικά θα έλεγα και η φθηνότερη που βρήκα, η Anytime-Interamerican ακόμη και στην Lancia μου που είναι 12 ετίας σχεδόν και 1.2 δεν πλησιάζει καθόλου το ποσό που αναφέρεις, δεν μας λες την ασφαλιστική για να πάμε κι εμείς; -
Ο χρήστης alexioa έγραψε:
Τυχερή όχι, τυχερός ΝΑΙ (Ιωάννης)οχ συγνωμηηηη....!!!
-
Alixioa - Ιωάννη,
γραψε μας, σε παρακαλώ, για την κατανάλωση του 500 αφού εσύ το έχεις πάρει ήδη στα χέρια σου - πήρες 0,9 ή άλλο κινητήρα? -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Και ακόμη και να δίνει (που μου φαίνεται απίθανο τέτοιους καιρούς...), εκεί δεν υπάρχουν καθόλου έξοδα 'κρυφά';Η ασφάλεια, είναι η ασφάλεια το αυτοκινήτου, απλώς σε υποχρεώνουν να την κάνεις σ' αυτούς. Μπορεί σε κάποια άλλη ασφαλιστική να κέρδιζες 20-30€
Επειδή το θέμα το έχω ψάξει εξονυχιστικά θα έλεγα και η φθηνότερη που βρήκα, η Anytime-Interamerican ακόμη και στην Lancia μου που είναι 12 ετίας σχεδόν και 1.2 δεν πλησιάζει καθόλου το ποσό που αναφέρεις, δεν μας λες την ασφαλιστική για να πάμε κι εμείς;Με είδες να μιλάω για καταναλωτικό δάνειο? Πάντα είχα την απορία για το ποιοι ξεπέφτουν στα καταναλωτικά τοκογλυφικά δάνεια και προφανώς ανήκεις σε αυτούς. Μπορείς να πάρεις δάνειο από την alpha bank επισκευαστικό και καλά να επισκευάσεις το σπίτι σου με 4% επιτόκιο!!! Χωρίς κρυφές χρεώσεις!! Όσο αφορά εμένα μπορώ να βρω δάνειο και με 3,5% μέσω της αγροτικής. Όσοι έχουν θερμοκήπια εδώ στη Ιεράπετρα μπορούν να πάρουν 3.000 ευρώ για κάθε στρέμμα που καλλιεργούν με 3.5% επιτόκιο!!
Όσο αφορά την ασφάλεια, δε ξέρω τι πληρώνεις εσύ, αλλά εμπιστεύομαι πιο πολύ τις αποδείξεις της μητέρας μου, του πατέρα μου, του αδερφού μου, της αδερφής μου και των φίλων μου. Όλοι πληρώνουν γύρω στα 200 ευρώ το χρόνο, 100 ευρώ και κάτι το κάθε εξάμηνο.
-
Joun πάρτο απο Ιεράπετρα μαν. οτι καλύτερο.
-
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Επειδή το θέμα το έχω ψάξει εξονυχιστικά θα έλεγα και η φθηνότερη που βρήκα, η Anytime-Interamerican ακόμη και στην Lancia μου που είναι 12 ετίας σχεδόν και 1.2 δεν πλησιάζει καθόλου το ποσό που αναφέρεις, δεν μας λες την ασφαλιστική για να πάμε κι εμείς;Με είδες να μιλάω για καταναλωτικό δάνειο? Πάντα είχα την απορία για το ποιοι ξεπέφτουν στα καταναλωτικά τοκογλυφικά δάνεια και προφανώς ανήκεις σε αυτούς. Μπορείς να πάρεις δάνειο από την alpha bank επισκευαστικό και καλά να επισκευάσεις το σπίτι σου με 4% επιτόκιο!!! Χωρίς κρυφές χρεώσεις!! Όσο αφορά εμένα μπορώ να βρω δάνειο και με 3,5% μέσω της αγροτικής. Όσοι έχουν θερμοκήπια εδώ στη Ιεράπετρα μπορούν να πάρουν 3.000 ευρώ για κάθε στρέμμα που καλλιεργούν με 3.5% επιτόκιο!!
M' αρέσει το ...προφανές του πράγματος!
Δεν έχω πάρει ποτέ δάνειο, καταναλωτικό ή οποιοδήποτε άλλο, αλλά απ' ό,τι φαίνεται εσύ λες πως θα πάρεις... επισκευαστικό και θα αγοράσεις αμάξι!
Και είσαι σίγουρος πως η τράπεζα, ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ, θα στο δώσει, έτσι εύκολα!
Αν ήταν τόσο εύκολο, μόνον εσύ θα το είχες σκεφτεί λες;Όσο αφορά την ασφάλεια, δε ξέρω τι πληρώνεις εσύ, αλλά εμπιστεύομαι πιο πολύ τις αποδείξεις της μητέρας μου, του πατέρα μου, του αδερφού μου, της αδερφής μου και των φίλων μου. Όλοι πληρώνουν γύρω στα 200 ευρώ το χρόνο, 100 ευρώ και κάτι το κάθε εξάμηνο.
Καλά, με τόσες αποδείξεις γύρω σου, αρκεί να μας δείξεις κι εμάς μία να ...ξεστραβωθούμε βρε αδελφέ!
Είμαστε ΟΛΟΙ μακάκες και πληρώνουμε πολλαπλάσια... -
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Με είδες να μιλάω για καταναλωτικό δάνειο? Πάντα είχα την απορία για το ποιοι ξεπέφτουν στα καταναλωτικά τοκογλυφικά δάνεια και προφανώς ανήκεις σε αυτούς. Μπορείς να πάρεις δάνειο από την alpha bank επισκευαστικό και καλά να επισκευάσεις το σπίτι σου με 4% επιτόκιο!!! Χωρίς κρυφές χρεώσεις!! Όσο αφορά εμένα μπορώ να βρω δάνειο και με 3,5% μέσω της αγροτικής. Όσοι έχουν θερμοκήπια εδώ στη Ιεράπετρα μπορούν να πάρουν 3.000 ευρώ για κάθε στρέμμα που καλλιεργούν με 3.5% επιτόκιο!!
Όσο αφορά την ασφάλεια, δε ξέρω τι πληρώνεις εσύ, αλλά εμπιστεύομαι πιο πολύ τις αποδείξεις της μητέρας μου, του πατέρα μου, του αδερφού μου, της αδερφής μου και των φίλων μου. Όλοι πληρώνουν γύρω στα 200 ευρώ το χρόνο, 100 ευρώ και κάτι το κάθε εξάμηνο.
Αν νομίζεις ότι είναι μαγκιά να πληρώνεις 200€ το χρόνο για ασφάλεια αυτοκινήτου αξίας 16000€ πλανάσαι πλάνην οικτρά! Και δεν στο εύχομαι αλλά θα το διαπιστώσεις όταν τη χρειαστείς...επίσης παραπάνω έχεις γράψεις ότι δεν πρόκειται να πάθει τπτ το αμαξάκι σου επειδή είσαι στην επαρχεία και επειδή θα είναι καινούριο και θα το προσέχεις. Θες να μοιραστείς μαζί μας τι συμβόλαιο και με ποιον έχεις συνάψει ώστε να προκύπτει τέτοια σιγουριά?? Να ξέρουμε βρε αδερφέ μήπως εμείς δεν κάνουμε κάτι σωστά και τρακάρουμε, μας τρακάρουν, πέφτουμε σε λακούβες, πάνε να μας τα παραβιάσουν, σπάνε παράθυρα για να κλέψουν τα ψιλά κτλ κτλ
Η αδερφή του κολλητού είχε ένα 500αρακι 1.2 lounge. Τα πήραμε σχεδόν μαζί το 2008 και είχε τότε το δικό της 14.500€. Πριν κάνα μήνα πετάχτηκε ένας μπάρμπας από το ΣΤΟΠ και την πήρε παραμάζωμα και την πέταξε σε ένα τοίχο. Αποτέλεσμα: ΟΛΙΚΗ. Είχε ακριβή και επώνυμη ασφάλεια, με όλες τις καλύψεις εκτός μικτής. Ξέρεις πόσα πήρε για ένα αμαξάκι ούτε 2,5 ετών με λιγότερα από 15.000χλμ?? 9.000€ και μάλιστα το κουφάρι του αυτοκινήτου αξίας γύρω στα 3.500€ το πήρε και το πούλησε η ασφαλιστική. Σκέψου η ασφάλεια που θα πας να κάνεις εσύ τι θα κάνει σε μια αντίστοιχη περίπτωση...ξαναλέω δεν στο εύχομαι αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Η αδερφή του κολλητού είχε ένα 500αρακι 1.2 lounge. Τα πήραμε σχεδόν μαζί το 2008 και είχε τότε το δικό της 14.500€. Πριν κάνα μήνα πετάχτηκε ένας μπάρμπας από το ΣΤΟΠ και την πήρε παραμάζωμα και την πέταξε σε ένα τοίχο. Αποτέλεσμα: ΟΛΙΚΗ. Είχε ακριβή και επώνυμη ασφάλεια, με όλες τις καλύψεις εκτός μικτής. Ξέρεις πόσα πήρε για ένα αμαξάκι ούτε 2,5 ετών με λιγότερα από 15.000χλμ?? 9.000€ και μάλιστα το κουφάρι του αυτοκινήτου αξίας γύρω στα 3.500€ το πήρε και το πούλησε η ασφαλιστική. Σκέψου η ασφάλεια που θα πας να κάνεις εσύ τι θα κάνει σε μια αντίστοιχη περίπτωση...ξαναλέω δεν στο εύχομαι αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
Αρα είχε καλή ασφάλεια ........................ο μπάρμπας.
Γιατί από την στιγμή που έφταιγε αυτός, η ασφαλειά του σε αποζημειώνει και όχι η δική σου. Right? -
@HighFidelity
Το επισκευαστικό μπορείς να το πάρεις αν είσαι καθαρός από δάνεια και έχεις και assets!!! Φυσικα και σου το δίνουν!! Αν χρωστάς δε ξέρω εγώ που......... ναι σε τέτοιους καιρούς φυσικά και δε σου δίνουν δάνειο και καλά κάνουν. Είπαμε ζούμε σε δύσκολους καιρούς αλλά μη το ξεφτιλήσουμε κιόλας. Τα παλειά κόλπα που κάνανε οι τράπεζες με τις επισφάλειες και δίνανε στο καθένα χρήμα αβέρτα... πρέπει να ξεχαστούν.
Ασφάλεια δεν έχω πληρώσει ποτέ μου. ΡΩΤΑΩ ΟΛΟΥ΅και μου λένε κάτω από 250/χρόνος........ ΟΛΟΥΣ. ΕΛΕΟΣ. Δίπλα μου είναι ένας επαγγελματίας, λες να μη ξέρει πόσα δίνει????????????@stefan147
Καλά τα λες, αλλά εγώ δεν θέλω ασφάλεια τόσο ακριβή!!! Αν έκανα ακριβή ασφάλιση θα την έκανα μετά από ένα χρόνο!!! Τώρα ναι είμαι σίγουρος ότι δε θα πάθει τίποτα το καινουργιο αμαξάκι μου γιατί θα είναι καινούργιο και γιατί έχω δρομολογήσει τη ζωή μου έτσι που φέτος θα είμαι δουλειά-σπίτι σπίτι-δουλειά. Προσέχω. Δε το θέλω. Μου είναι άχρηστη. Οπότε χρεόνομαι 200 ευρώ παραπάνω για μια υπηρεσία που δε τη θέλω!!! -
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Τώρα ναι είμαι σίγουρος ότι δε θα πάθει τίποτα το καινουργιο αμαξάκι μου γιατί θα είναι καινούργιο και γιατί έχω δρομολογήσει τη ζωή μου έτσι που φέτος θα είμαι δουλειά-σπίτι σπίτι-δουλειά. Προσέχω. Δε το θέλω. Μου είναι άχρηστη. Οπότε χρεόνομαι 200 ευρώ παραπάνω για μια υπηρεσία που δε τη θέλω!!!λάθος λάθος λάθος!
αποκλείεις να εμπλακείς σε ατύχημα σε αυτό το σπίτι-δουλειά-σπίτι ?
πρόσεξε γιατί αυτή η σιγουριά θα σε φάει όπως έφαγε φίλο που δεν έκανε μικτή και έφυγε το ΜΧ5 των 25Κ στο διάζωμα μια βροχερή μέρα χωρίς να φταίει και κατεστράφει.
δεν λέω να κάνεις μικτή αλλά η βασική δεν σε καλύπτει από τίποτα.
αλήθεια αν στο κλέψουν τι θα κάνεις ; οεο;
-
Ηρεμήστε ρε παιδιά. Χιλιάδες κόσμος κυκλοφορεί με τη βασική ασφάλεια! Παίρνεις το ρίσκο και προχωράς. Σιγά το απαραίτητο η μεικτή για αυτοκίνητα των 20 χιλιάδων... Αν μιλούσαμε για 100+ χιλιάδων, αλλάζει!
-
@elteo
Έχεις δίκιο. Πολλοί μου λένε ότι να οδηγείς 10 χρόνια συνεχόμενα και ουτε καν να το έχεις γρατζουνήσει είναι μειονέκτημα γιατί το ατύχημα θα σε βρεί εκεί που δε το περιμένεις. Άλωστε τα σοβαρά ατυχήματα τότε έρχονται. Οταν έχεις αποκτήσει σιγουριά στο τιμόνι.Αλλά προσέχω. Οδηγούσα 4 χρόνια στο UK και έχω μάθει να τηρώ ΤΑ ΠΑΝΤΑ από τον κώδικα οδικής κυκλοφόριας. Σε πόσα αμάξια δεν έχω μπεί μέσα εδώ στην Ελλάδα και κάθε ένα λεπτό σημειώνω και κάποια παράβαση...... Ελληνάρες...... Εγώ προσέχω!!!!
Να το κλέψουν και να το πάνε που? Δεν έχω ακούσει να κλέβουν αμάξια στη Κρήτη. Είναι που είναι νησί. Θραύση κρυστάλων παίζει στο Ηράκλειο μόνο. Επαρχίες όπως εδώ ούτε αυτό.
Το μόνο που παίζει είναι κάποιος να σου το γρατζουνήσει όταν το έχεις παρκάρει κάπου. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ηρεμήστε ρε παιδιά. Χιλιάδες κόσμος κυκλοφορεί με τη βασική ασφάλεια! Παίρνεις το ρίσκο και προχωράς. Σιγά το απαραίτητο η μεικτή για αυτοκίνητα των 20 χιλιάδων... Αν μιλούσαμε για 100+ χιλιάδων, αλλάζει!ποιος μίλησε για μικτή;
με την βασική το σημαντικότερο είναι ότι δεν έχεις ούτε μερική ούτε ολική κλοπή, ούτε τρομοκρατικές ενέργειες ούτε πυρκαγιά ούτε τίποτα από αυτά.
δεν πιστεύω να νομίζετε ότι θα σας σώσει ο συναγερμός του 200ρικου... ασφάλεια δεν είναι μόνο τράκος.edit: εύχομαι να μην την χρειαστείς.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
με την βασική το σημαντικότερο είναι ότι δεν έχεις ούτε μερική ούτε ολική κλοπή, ούτε τρομοκρατικές ενέργειες ούτε πυρκαγιά ούτε τίποτα από αυτά.Στη Καμπούλ μετακόμισες απο την Εξοχή;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιατί από την στιγμή που έφταιγε αυτός, η ασφαλειά του σε αποζημειώνει και όχι η δική σου. Right?Η δική σου σε αποζημιώνει που με τη σειρά της τα παίρνει απ' το μπάρμπα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
με την βασική το σημαντικότερο είναι ότι δεν έχεις ούτε μερική ούτε ολική κλοπή, ούτε τρομοκρατικές ενέργειες ούτε πυρκαγιά ούτε τίποτα από αυτά.
Στη Καμπούλ μετακόμισες απο την Εξοχή;
στην θεσσαλονίκη δεν κλέβουν rcds ή αυτοκίνητα;
Γιατί από την στιγμή που έφταιγε αυτός, η ασφαλειά του σε αποζημειώνει και όχι η δική σου. Right?Η δική σου σε αποζημιώνει που με τη σειρά της τα παίρνει απ' το μπάρμπα.
αν είναι στον φιλικό, δεν έχεις τραυματισμό ή δεν έχουν εμπλακεί πάνω από 2 ΙΧ.
αλλά κατάλαβα τι θες να πεις κ συμφωνώ. -
Ο χρήστης Joun έγραψε:
@HighFidelity
Το επισκευαστικό μπορείς να το πάρεις αν είσαι καθαρός από δάνεια και έχεις και assets!!! Φυσικα και σου το δίνουν!! Αν χρωστάς δε ξέρω εγώ που......... ναι σε τέτοιους καιρούς φυσικά και δε σου δίνουν δάνειο και καλά κάνουν. Είπαμε ζούμε σε δύσκολους καιρούς αλλά μη το ξεφτιλήσουμε κιόλας. Τα παλειά κόλπα που κάνανε οι τράπεζες με τις επισφάλειες και δίνανε στο καθένα χρήμα αβέρτα... πρέπει να ξεχαστούν.Αν έχεις assets, το να πληρώσεις το 4% επιτόκιο, δεν βλέπω το λόγο. Από εκεί και πέρα, οι τράπεζες ΔΕΝ δίνουν πια εύκολα δάνειο και πόσο μάλλον με τέτοιο επιτόκιο. Πάρ' το πρώτα και ξαναμιλάμε.
Ασφάλεια δεν έχω πληρώσει ποτέ μου. ΡΩΤΑΩ ΟΛΟΥ΅και μου λένε κάτω από 250/χρόνος........ ΟΛΟΥΣ. ΕΛΕΟΣ. Δίπλα μου είναι ένας επαγγελματίας, λες να μη ξέρει πόσα δίνει????????????
Ωραία, αφού είναι τόσοι, πες μας ασφαλιστική, καλύψεις και αυτοκίνητο, δεν είναι δύσκολο.
Να ξέρεις πάντως πως τα αγροτικά, επαγγελματικά, συχνά έχουν χαμηλότερη ασφάλεια (αν μιλάς για τέτοιο). Τα επιβατικά, είναι άλλο ευαγγέλιο, διαφορετικού παπά!
-
Για τη τράπεζα ξέρω τι λέω. Έχω δικό μου άτομο σε τράπεζα. Δίνουν άνετα 4% επιτόκιο για επισκευαστικό δάνειο εφόσων είσαι καθαρός και έχεις και assets. Είναι ένα είδος στεγαστικού δανείου.
Ένας φίλος πηρε επισκευαστικό δάνειο επιδοτούμενο με 2,5% πριν λίγο καιρό αλλά έπρεπε να είσαι στο ΙΚΑ και να προσκομήσεις αποδήξεις, κτλ...
Για την ασφάλεια των 100 ευρώ και κατι ανά εξάμηνο...... θα σου απαντήσω σε λίγο.
FIAT 5oo 2007