-
Προσωπικά δεν περιμένω κάτω από 5,5-6λτ. Θα περιμένω όμως να διαπιστώσω ιδίοις όμασι τι παίζει μόλις το παραλάβει η πρώην μου σε 2 μηνάκια...
-
Ο χρήστης lalakis13 έγραψε:
διαβάζω πάντως σε ορισμένα φορουμ πως το 0.9 δεν εντυπωσιάζει και τόσο με την κατανάλωσή του στα πρώτα χιλιόμετρα πάντωςΤα ίδια έλεγαν και στο TG την περασμένη βδομάδα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ε καλά όλοι τις ίδιες πηγές έχουν και απλά στα φόρα αναπαράγουν τα ίδια. Σιγά τα πολλά twinair που έχουν παραδοθεί ώστε να έχουμε αξιόπιστες μετρήσεις από τους οδηγούς τους.
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Οι αλλαγες του αμερικάνικου είναι όλα τα λεφτά. Πρέπει να περάσουν και στα δικά μας. Ντουλαπάκι, οι διακόπτες για τα παράθυρα, τα καθίσματα είναι must για το πρώτο facelift.
Σε σοβαρές αλλαγές εστίασες.
Οι αλλαγές στο πάτωμα, που έχει βελτιωμένη ακαμψία και χαμηλότερο βάρος
και ο κινητήρας 1.4 Multiair,
λίγες είναι;Μήπως μπορεί κάποιος να αναφέρει επιγραμματικά τις αλλαγές που θα υπάρχουν στο
facelift ; Θα είναι στάνταρ το esp ; To τρέχον 1.2 με esp (προαιρετικό) , συνδυάζεται
και με πίσω δισκόφρενα ; -
Κατ' αρχάς δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα γίνει το fl στο 500. Κατά δεύτερον δεν θα μπορούσαμε να ξέρουμε αν το esp θα είναι στανταρ καθώς ο εξοπλισμός καθορίζεται διαφορετικά για την εκάστοτε αγορά (άποψή μου ότι πάλι έξτρα θα είναι). Κατά τρίτον όχι το esp δεν συνοδεύεται με πίσω δισκόφρενα. Μόνο το 1.4 και το Abarth φέρουν πίσω δίσκους.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Κατ' αρχάς δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα γίνει το fl στο 500. Κατά δεύτερον δεν θα μπορούσαμε να ξέρουμε αν το esp θα είναι στανταρ καθώς ο εξοπλισμός καθορίζεται διαφορετικά για την εκάστοτε αγορά (άποψή μου ότι πάλι έξτρα θα είναι). Κατά τρίτον όχι το esp δεν συνοδεύεται με πίσω δισκόφρενα. Μόνο το 1.4 και το Abarth φέρουν πίσω δίσκους.ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
-
Ο χρήστης taxidiwtis έγραψε:
Κατ' αρχάς δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα γίνει το fl στο 500. Κατά δεύτερον δεν θα μπορούσαμε να ξέρουμε αν το esp θα είναι στανταρ καθώς ο εξοπλισμός καθορίζεται διαφορετικά για την εκάστοτε αγορά (άποψή μου ότι πάλι έξτρα θα είναι). Κατά τρίτον όχι το esp δεν συνοδεύεται με πίσω δισκόφρενα. Μόνο το 1.4 και το Abarth φέρουν πίσω δίσκους.
ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
Update: ως αναφορά το esp υπάρχει ευρωπαϊκή οδηγία για υποχρεωτική τοποθέτησή του σε όλα τα νέα οχήματα από Νοέμβρη του 2011. Αν ισχύσει αυτό τότε και το 500 από Νοέμβρη και μετά θα έχει standard esp. Βέβαια δεν ξέρω αν θα ακολουθήσει και παράλληλη αύξηση της τιμής...οπότε μια η άλλη...
-
http://www.autoedizione.nl/2011/02/17/r ... iversario/
-
Απίθανο ...
Τον λεβιε τον βγαλαν τελείως;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Απίθανο ...Τον λεβιε τον βγαλαν τελείως;
Τέτοιο στυλάκι έχει ο 'λεβιές' στο 500C Abarth.
-
από το Νοέμβριο 2011 θα είναι υποχρεωτικό το ESP για να πάρει ένα αυτοκίνητο έγκριση τύπου. Για όλα τα αυτοκίνητα θα είναι υποχρεωτικό από το Νοέμβριο 2014. Βλέπε ανακοίνωση Βοsch http://www.bosch.com.tw/content/languag ... 4_3307.htm
-
Fiat 500 TWIN AIR
Akouo apo diaforous oti enas kinitiras turbo kataponeitai perissotero opote sou bgazei blabes kai gernaei pio grigora!! Isxuei??
Episis akouo oti enas dikilindros episis kataponeitai perissotero apo enan 4kilindro! Isxuei?O Twin air mipos 8a gerasei pio grigora apo enan sumbatiko kinitira opos o 1.4?
Γραφε με ελληνικους χαρακτηρες και οχι με greeklish[mod]
-
Ine pithano.
-
είναι απλά πιθανόν ή σχεδόν σίγουρο?
-
To σίγουρο διαφέρει από το σχεδόν σίγουρο, διότι το τελευταίο είναι απλά πιθανό.
-
Και το πιθανό διαφέρει από το σχεδόν σίγουρο.
-
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Και το πιθανό διαφέρει από το σχεδόν σίγουρο.Και σε μια ωρα ειναι πιθανο να μας καταλαβουν εξωγηινοι Που μας οδηγει αυτη η κουβεντα;
Αν εμπιστευεσαι αυτους που σου τα ειπαν κοιτα για αλλο αμαξι. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και το πιθανό διαφέρει από το σχεδόν σίγουρο.
Και σε μια ωρα ειναι πιθανο να μας καταλαβουν εξωγηινοι Που μας οδηγει αυτη η κουβεντα;
Αν εμπιστευεσαι αυτους που σου τα ειπαν κοιτα για αλλο αμαξι.Μπορώ απλά να διαλέξω άλλο κινητήρα για το ίδιο αμάξι...
-
Θεωρητικά ένας 2κύλινδρος κινητήρας έχει περισσότερο καταπονήσεις από ένα τετρακύλινδρο της ίδιας ιπποδύναμης, ο οποίος με την σειρά θα υπολείπεται από ένα 6κύλινδρο και πάει λέγοντας.
Άρα θα πρέπει ο κατασκευαστής να το λάβει υπ'οψην στο σχεδιασμό και να ενισχύσει παραπάνω τα σημεία στα οποία ο κινητήρας καταπονείται. Το θέμα είναι κατά πόσο τον εμπιστεύεσα ή μπορείς να μάθεις ότι το έχει λάβει υπόψην του. Στην πράξη θα ξέρουμε σε κανά δεκάρι χρόνια... Οπότε αν σκοπεύεις να το κρατήσεις χρόνια μάλλον παίζεις safe, διαφορετικά πηγαίνεις για τον πιο οικονομικό/αποδοτικό κινητήρα. -
Ναι γαμώτο. Από οικογενειακή παράδοση τα αυτοκίνητα τα πέρνουμε καινούργια και γερνάνε μαζί μας. Θέλω να το κρατήσω μέχρι να ψοφίσει. Και θέλω να κρατήσει τουλάχιστον 15 χρόνια χωρίς πολλά προβλήματα!! Και μακάρι να κυλάει και μετά τα 20 χρόνια!
(Αυτό ακούγεται ουτοπικό για ένα Fiat?)Να το παίξω safe και παίρνω τον 1.2?
Ή μήπως να πάρω το Twin air και να το κυκλοφορώ στο eco mode συνέχεια (μιας και που μένω σε αγροτική περιοχή) και το turbo να μπαίνει μόνο όταν πηγαίνω κανένα Ηράκλειο? Οπότε και αυτό είναι κάπως safe για να τα βγάλει τα 15 χρονάκια του??
FIAT 5oo 2007