-
-
Η κουκούλα θα είναι τόσο μικρή που θα διπλώνει και θα φυλάσεται στο ντουλαπάκι...
-
-
Αχου τοοοοοο! Μα τι γλυκούτσικο που είναι;
Ξέρουμε διαστάσεις; Πόσο μεγαλύτερο θα είναι από ένα Smart πχ; Θα παίζει κοντά στα 3 μέτρα; Οπως το βλέπω, μου φαίνεται κάπου εκεί... Αν είναι και σε καλή τιμή, θα σκίσει σε αγορές όπως η Ιταλία ή η Ελλάδα... Κι άλλου βέβαια, γιατί όχι; Ειδικά για το cabrio θα σκίζουν τα στριγκάκια τους τα γκομενάκια!
-
HighFidelity
Τα γούστα σου ειδικά αυτά που έχουν σχέση με το γυναικείο φύλο είναι τελείως ανορθόδοξα! Τη μια το Ypsilon που το βρίσκει πολύς κόσμος θηλυπρεπές (όχι εγώ, χρυσό μου! ), την άλλη στρινγκάκια και Trepiuni...Ωραίο και το κάμπριο, είμαι περίεργος να μάθω αν η Fiat θα κάνει καμιά κίνηση αυτοκτονίας με αυτό το μοντέλο. Με ξετρελαίνει, αλλά τους φοβάμαι τους Ιταλούς μην κάνουν καμιά πατάτα και πάει τσάμπα η εξαιρετική αναβίωση του 500... [/u]
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
HighFidelity
Τα γούστα σου ειδικά αυτά που έχουν σχέση με το γυναικείο φύλο είναι τελείως ανορθόδοξα! Τη μια το Ypsilon που το βρίσκει πολύς κόσμος θηλυπρεπές (όχι εγώ, χρυσό μου! ), την άλλη στρινγκάκια και Trepiuni...Ωραίο και το κάμπριο, είμαι περίεργος να μάθω αν η Fiat θα κάνει καμιά κίνηση αυτοκτονίας με αυτό το μοντέλο. Με ξετρελαίνει, αλλά τους φοβάμαι τους Ιταλούς μην κάνουν καμιά πατάτα και πάει τσάμπα η εξαιρετική αναβίωση του 500... [/u]
Μα, νομίζω δεν είμαι...ανακόλουθος εδώ! Το Υpsilon είναι θυληπρεπές, αλλά βγάζοντας προς τα έξω την....θυληκή πλευρά μου, μπορώ να πω πως μ' αρέσει και πολύ πιθανό να το ψάχνω στα μεταχειρισμένα σε 2-3 χρόνια από τώρα!
Αλλά και το Trepiuno μ' αρέσει, αλλά είμαι σίγουρος πως στα γκομενάκια θ' αρέσει ακόμη πιο πολύ! Η κοπέλα μου ενθουσιάστηκε όταν το είδε, φαντάζομαι τι θα πει για το cabrio!
Tα....καημένα τα στριγκάκια!
-
abarth με 0-100km γυρω στα 7,5sec
-
(Επειδή συζητείται και στο θέμα του 100αριού Panda, να επισημάνω-αν δεν το έχουμε ήδη κάνει-πως: ) Στο autoexpress αναφέρεται, πως θα κυκλοφορήσει το 2007 ως δικύλινδρο τουρμπισμένο ( ) με 900 κυβικά και 90-110 ίππους...
-
της τουρμπίνας το κάγκελο...
-
όχι όχι.... το δικυλινδρο με τα 90-110 ειναι για 2009-10...έχουμε καιρό
Λίγο μετα την παρουσίαση 2007-8 θα εμφανιστεί το Abart με 1.4T-150HP
-
-
Μηπως πρέπει να αλλάξει και ο τίτλος σε 'Nuovo FIAT 500' ?
-
Άσε να το δούμε πρώτα
(τι κουκλί είναι αυτό!!! )
-
Το εσωτερικό έχει ξαναποσταριστεί και πάλι δεν μου κάνει καλή εντύπωση. Το κάμπριο δε, είναι εκπληκτικά όμορφο...και το χρώμα επίσης σωστά old-fashion!
Εξαιρετικό αυτοκινητάκι φαίνεται, ελπίζω να μην κάνουν καμιά γκάφα αυτή τη φορά οι Ιταλοί! Άντε, έχουν και το 100αρι Panda τώρα, μην χαλάσουν το σερί!
-
To 500 abarth υπολογιζεται για 0-100km σε 7-7,5 sec.
-
Υπέροχο!
Μακάρι να βγεί και σε άλλα παλιά χρώματα (ιδιαίτερα τα παστέλ γαλάζιο μπεζ κίτρινο, πράσινο κλπ κλπ)...
Νομίζω ότι με μια σχετικά λογική τιμή, έστω και λίιιγο τσιμπημένη, θα σκίσει στην αγορά και όχι άδικα.
Χωρίς δευτερολογία, ναι, θα το αγόραζα γιατί με 'φτιάχνει' και μόνο που το βλέπω ! -
+1 και από εμένα! Οι Ιταλοι που παρουσίασαν τα προηγούμενα χρόνια τάσεις αυτοκτονίας δείχουν να βρίσκουν το δρόμο τους. Θα το αγόραζα κι εγώ. Όσο για το Abarth κρατάω μικρό καλάθι προς το παρόν. Τι κινητήρα θα φορέσει; Του Punto GT; Μακάρι αν και το βλέπω λίγο χλωμό...
-
Αν η Fiat επιστρεψει σε αυτο που ξερει να κανει καλα (το 500ρακι αυτο δειχνει), θα δουμε ακομα πιο ομορφα αυτοκινητα.
Αρκει να αφησουν τις μ@λ@κιες του στυλ Croma, Marea, Brava και να κατεβαζουν απο το ραφι το σωστο συνδυασμο κινητηρων-σαζμαν. -
Το abarth θα φοραει τον κινητηρα 1.4Τ
Απο τιμες θα ειναι πολυ κοντα στο GP
-
Υπέροχο από όλες τις απόψεις...
FIAT 5oo 2007