-
http://www.worldcarfans.com/spyphotos.c ... -and-wagon
[/quote]
-
προ-παραγγελίες (italiaspeed)
*FIAT has called me Now for the 500 wants you limiter edition !
only 1 configuration available:
1400 cc - 100 HP
ABS
ESP
RADIO MP3
ELECTRICAL MIRROR AND WINDOWS
SKIN STEERING WEEL
Remote Control Central Door Locking
AUTOMATIC AIR CONDITIONING
ALLOY WHEELS
6 AIRBAG
BLU&ME
FIXED SUNROOFDELIVERY THE IN THE WEEK 27 (JUST AFTER PRESENTATION)
THE ALAILABLE COLORS ARE:
REB,WHITE,BLUE, METALLIZZED BLACKI must immediately decide the color, after that, i have only to wait the dealer call for more details and... PRICE*
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Με αυτόματα σασμάν θα βγεί ??????Oι εκδόσεις που θα παρουσιαστούν τον Ιούλιο, όχι...
Ελπίζω να βγεί σύντομα γιατί και εμένα με ενδιαφέρει να το παρω αυτόματο.
(ανοίκτο pale κίτρινάκι το δικό μου ) -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Oι εκδόσεις που θα παρουσιαστούν τον Ιούλιο, όχι...
Ελπίζω να βγεί σύντομα γιατί και εμένα με ενδιαφέρει να το παρω αυτόματο.
(ανοίκτο pale κίτρινάκι το δικό μου )ταρριφας και ετσι?
-
(ανοίκτο pale κίτρινάκι το δικό μου )
Γαλάζιο!
-
-
...I C ...
-
fiat500
http://www.sportmotors.ch/500.pdfστην Ιταλια τη 1η ημερα παραγγελιων την περασμενη παρασκευη συγκεντρωσε 12.000 παραγγελιες
-
Για τον 1.4 των 100 ίππων έχουμε 7 αερόσακους, ESP και δίσκους εμπρός πίσω std για τους γείτονες εκ δυσμάς.
Οι Ιταλοί ομιλούν δε και για 5 αστέρια......
Πάντως αν δεν είναι φθηνότερο από το GP δεν το βλέπω να πολύ φτουράει μετά το πρώτο ενθουσιασμό.
Ο diesel έχει σταθερή ροπή από τα 1500 ως και τα 4000. Ήμαρτον....
-
Δεν έχω άλλα λόγια....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Πάντως αν δεν είναι φθηνότερο από το GP δεν το βλέπω να πολύ φτουράει μετά το πρώτο ενθουσιασμό.
Καλα... το customization ειναι απλα unpisteftable!!!!
Και Χρηστο, κοιταξε.... θα φτουρησει και ξερεις γιατι? Γιατι ειναι πανεμορφο .- Αν το δουμε και απο την αλλη... το Smart το οποιο σε καμια περιπτωση δεν χαρακτηριζεται φθηνο... πουλησε μια χαρα... γιατι οχι και αυτο?
-
Σα να πήρε και λίγο τα πάνω του ο 1.2 8v; Τουλάχιστον φτάνει μέχρι τις 5.000σαλ πριν ψοφήσει.
Είμαι πολύ περίεργος τι θα κάνουν οι Ιταλοί με τη γραμμή παραγωγής. Το όλο image δίνει μεγάλη βάση στη διαφοροποίηση (ακα καστομαϊζέισον ), αλλά θα μπορούν να ετοιμάζουν τις παραγγελίες σε λογικό χρόνο;
-
Γιατί ρε, ο πρώτος 1242 8V mpi στις 6000 τα είχε τα 75. Εκτός αν λες για τον προηγούμενο 1.2 με τα 65...
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Γιατί ρε, ο πρώτος 1242 8V mpi στις 6000 τα είχε τα 75. Εκτός αν λες για τον προηγούμενο 1.2 με τα 65...Γι αυτόν τον τζούφιο που φοράει το Πάντα λέω.
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Γιατί ρε, ο πρώτος 1242 8V mpi στις 6000 τα είχε τα 75. Εκτός αν λες για τον προηγούμενο 1.2 με τα 65...To 1.2 έχει παραπάνω άλογα και κοντές σχέσεις και είναι πιο σβέλτο από το Panda.
Αντίθετα στο 1.4-100 έχουν βάλει πιο μακριές χαλαρές σχέσεις και είναι πιο αργό από το Panda 100 -
new 500 store
-
Ολοι οι κινητηρες ειναι Euro5 και ειναι το 1ο αυτοκινητο με γκαμα κινητηρων euro5
oι προπαραγγελιες και παραγγελιες ξεπερασαν τις 150.000
-
Ο χρήστης project940 έγραψε:
Ολοι οι κινητηρες ειναι Euro5 και ειναι το 1ο αυτοκινητο με γκαμα κινητηρων euro5oι προπαραγγελιες και παραγγελιες ξεπερασαν τις 150.000
....τωρα και σε νεες εκδοσεις Euro 5, με ακομα ποιο πνιγμενους κινητηρες και εικονικα αλογα.....
-
Θα τρεχουν σαν τρελες να το παραγγειλουν ολες οι γυναικες μεταξυ 20-35
Ειδικα το cabrio που ειδα.... -
Προς το τέλος του έτους θα υπάρχει και αυτόματο 1.2 και λίγο αργότερα και στο 1.4
FIAT 5oo 2007