-
Ερώτηση άσχετου: Τις τελευταίες μέρες στο δερμάτινο τιμόνι του 500ακίου μου εμφανίστηκαν 3 ζάρες στο σημείο όπου το κρατάω συνήθως. Επειδή είναι λίγο ενοχλητικές στην αφή και επειδή θα το πουλήσω σχετικά σύντομα και ίσως να επηρεάσει λίγο την αξία μεταπώλησης, υπάρχει περίπτωση να καλύπτεται από την εγγύηση;
-
Αν είναι έντονες λογικά θα έπρεπε.
Μπορείς να ανεβάσεις φωτο?Κάτι άλλο - έψαχνα για φωτό κάποιου 500ριού που να έχει την οροφή-σκακιέρα (αυτή έχουν κάποια από τα αυτ/τα που είναι σε προσφορά -1200 ευρώ), να τη δείξω στη φίλη μου που ψάχνει αλλά δεν έχω βρει μέχρι στιγμής... Που μπορώ να βρω καμιά τέτοια?...
-
Δεν είναι έντονες, μάλλον άκυρο θα φάω. Από φωτογραφία σου κάνει αυτή;
-
Μια χαρά, thanks!
-
Ο χρήστης Dragonlord έγραψε:
Ερώτηση άσχετου: Τις τελευταίες μέρες στο δερμάτινο τιμόνι του 500ακίου μου εμφανίστηκαν 3 ζάρες στο σημείο όπου το κρατάω συνήθως. Επειδή είναι λίγο ενοχλητικές στην αφή και επειδή θα το πουλήσω σχετικά σύντομα και ίσως να επηρεάσει λίγο την αξία μεταπώλησης, υπάρχει περίπτωση να καλύπτεται από την εγγύηση;Δεν το καλυπτει η εγγυση αγαπητε μου εμφανιστηκαν λογω πολυς χρησης, προσπαθησε με καμια αλοιφη μπας και μαλακωσου και λειανθουν καπως. Να σου πω και κατι αλλο όμως, οταν το πουλησεις πιστεψε με το τελευταιο που κοιταει καποιος ειναι αν εχει ζαρες το τιμονι, όταν αγοραχεις μεταχειριμσνεο σιγουρα ολο και κατι θαχει μη τελειο, αλλιως αγορασε καινουργιο. Εγω που εχω σε ολο το εσωτερικο δερμα τι να πω??? Να τα βαψω μαυρα δηλ???????
-
Εμενα στην Lancia Delta εκδοση ORO εμφανιστηκανε ζαρες στο δερματινο τιμονι και εννοειτε οτι το πηγα στην αντιπροσωπεια οπου εγινε παραγγελια καινουργιου τιμονιου ή δερματινης επενδυσης δεν γνωριζω ακριβως και την περιμενω απο μερα σε μερα γιατι θα ερθει απο Ιταλια και αυτο καλυπτεται απο την εγγυηση κοστος για μενα μηδεν για αυτο ψαξτο πηγαινε στην αντιπροσωπεια να ρωτησεις γιατι ανηκουμε στο ιδιο gruppo και λογικα τα ιδια πραγματα θα ισχυουν.
Ο χρήστης Dragonlord έγραψε:
Ερώτηση άσχετου: Τις τελευταίες μέρες στο δερμάτινο τιμόνι του 500ακίου μου εμφανίστηκαν 3 ζάρες στο σημείο όπου το κρατάω συνήθως. Επειδή είναι λίγο ενοχλητικές στην αφή και επειδή θα το πουλήσω σχετικά σύντομα και ίσως να επηρεάσει λίγο την αξία μεταπώλησης, υπάρχει περίπτωση να καλύπτεται από την εγγύηση; -
Ο χρήστης Atel... έγραψε:
Εμενα στην Lancia Delta εκδοση ORO εμφανιστηκανε ζαρες στο δερματινο τιμονι και εννοειτε οτι το πηγα στην αντιπροσωπεια οπου εγινε παραγγελια καινουργιου τιμονιου ή δερματινης επενδυσης δεν γνωριζω ακριβως και την περιμενω απο μερα σε μερα γιατι θα ερθει απο Ιταλια και αυτο καλυπτεται απο την εγγυηση κοστος για μενα μηδεν για αυτο ψαξτο πηγαινε στην αντιπροσωπεια να ρωτησεις γιατι ανηκουμε στο ιδιο gruppo και λογικα τα ιδια πραγματα θα ισχυουν.Ερώτηση άσχετου: Τις τελευταίες μέρες στο δερμάτινο τιμόνι του 500ακίου μου εμφανίστηκαν 3 ζάρες στο σημείο όπου το κρατάω συνήθως. Επειδή είναι λίγο ενοχλητικές στην αφή και επειδή θα το πουλήσω σχετικά σύντομα και ίσως να επηρεάσει λίγο την αξία μεταπώλησης, υπάρχει περίπτωση να καλύπτεται από την εγγύηση;
Οκ αν το λεει εδω ο φιλος που εχει και προσωπικη εμπειρια πηγαινε το, δε χανεις τιποτα εξαλλου.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
500.000 500ρακια κυκλοφορουν αναμεσα μας. ...
Αυτό καθόλου δεν πειράζει! Όμορφο, καλοφτιαγμένο και πετυχημένο το μικρό!
Το κακό είναι ότι τα 499.990 πρέπει να είναι άσπρα!!!
Πάρτε το και σε κάποιο από τα άλλα χρώματα. Σούπα έγιναν οι χιονονιφάδες!!!Είδα πριν λίγες μέρες ένα 500αρι abarth με ζάντες σαν του SS αλλα γκρι gun metall ενα πράγμα και το χρώμα του ήταν ένα παστέλ γκρί... φανταστικό και πολύ ξεχωριστό!!!
Έτσι μου έρχεται να δώσω το ρχ8 και να πάρω ένα τέτοιο!
Αν δε η απόσβεση των αναρτήσεων είναι παραπλήσια με του Panda (δλδ να μην κοπανάει σαν τενεκές) τότε θα είναι για μέσα στην πόλη. -
Σύμφωνα μ' ένα άρθρο, που βρήκα εδώ, το 500άρι θα έχει πλέον την ίδια ανάρτηση με το Ka, ήτοι σκληρότερη κατά 30% πίσω αντιστρεπτική, κάτι που τώρα ίσχυε μόνο για το Abarth ...
Οι ειδικότεροι ας επιβεβαιώσουν/διαψεύσουν . -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Σύμφωνα μ' ένα άρθρο, που βρήκα εδώ, το 500άρι θα έχει πλέον την ίδια ανάρτηση με το Ka, ήτοι σκληρότερη κατά 30% πίσω αντιστρεπτική, κάτι που τώρα ίσχυε μόνο για το Abarth ...
Οι ειδικότεροι ας επιβεβαιώσουν/διαψεύσουν .Εγω ηξερα οτι το Ka δεν ειχε τοσο σκληρη αντιστρεπτικη.
-
το 500 δεν ειχε ως τωρα αντιστρεπτικη πισω κατι που ειχε το ka
30% (πιο παχια) ειναι τοσο σκληρη που το 500 1,2 σε συνδιασμο με τις μαλακες ρυθμισεις στα αμορτισερ στις στροφες θα χοροπηδα σαν κατσικι -
καλημερα παιδια μια ερωτηση!!!σκεφτομαι να παρω καινουριο τουτου και σκεφτομαι για fiat γιατι την βρηκα πιο οικονομικη ακομα και στισ χρηματοδοτησεις. εγω θελω φιατ 500 που το βρηκα τελικη τιμη 12000€ σε ασπρο με σκακιερα. ο αδελφος μου φωναζει για panda δεν μου αρεσει καθολου....
για πειτε μου την γνωμη σας αυτοι που εχετε το 500ρακι μηπως κ βρω το δικιο μου. καταρχην χωραει κανεις απο πισω..... να συμπληρωσω οτι ειμαι 1.75 υψος και μου λενε πως δεν θα βολευομαι -
Μήπως πρέπει να περάσεις από μια έκθεση για να δεις ΕΣΥ αν βολεύεσαι ή όχι και να μην ακούσεις τι θα πει ο κάθε ένας? Για σκέψου το λίγο.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Μήπως πρέπει να περάσεις από μια έκθεση για να δεις ΕΣΥ αν βολεύεσαι ή όχι και να μην ακούσεις τι θα πει ο κάθε ένας? Για σκέψου το λίγο.συμφωνω μαζι σου και αυτο θα κανω γιατι μενω σαντορινη και δεν εχουμε εδω εκθεση fiat το σαββατο θα παω να δω. γενικα ομως ξερετε αν καθονται 4 ατομα ανετα μεσα ή τα πισω καθισματα ειναι μονο για παιδακια????
-
Οι μπροστά είναι οκ. Πίσω κάθονται 2 ενήλικες αλλά με παραχωρήσεις στην άνεση (σχετικά στριμωχτά, κυρίως ως προς το ύψος) και να μην είναι άνω του 1,75-1,80.
-
Το 500ρακι το έχω ενάμιση χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για την άνεση πρέπει να το δείς από κοντά ... εγώ όντας 1.87 και με το κάθισμα του συνοδηγού ρυμισμένο στην ίδια θέση, πισω χωράνε ατομα μέχρι 1.75 άνετα ... όταν το πρωτοπήρα και εγώ νόμιζα ότι οι πίσω θέσεις θα είναι ανούσιες αλλά έκανα λάθος. βέβαια εγώ το χαίρομαι για το μικρό μέγεθος που χωράει σχεδόν παντού και δύσκολα θα μπορέσω να ξανακοιτάξω μεγαλύτερο ..
-
Ο χρήστης Njo έγραψε:
Το 500ρακι το έχω ενάμιση χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για την άνεση πρέπει να το δείς από κοντά ... εγώ όντας 1.87 και με το κάθισμα του συνοδηγού ρυμισμένο στην ίδια θέση, πισω χωράνε ατομα μέχρι 1.75 άνετα ... όταν το πρωτοπήρα και εγώ νόμιζα ότι οι πίσω θέσεις θα είναι ανούσιες αλλά έκανα λάθος. βέβαια εγώ το χαίρομαι για το μικρό μέγεθος που χωράει σχεδόν παντού και δύσκολα θα μπορέσω να ξανακοιτάξω μεγαλύτερο ..ωραια χαιρομαι πολυ με αυτα που μου ειπες οποτε αυριο ανεβαινω πειραια και παω να το δω και απο κοντα αλλα αφου λες οτι εισαι 1.87 και χωρανε απο πισω τοτε ειμαι οκ.ευχαριστω πολυ για την βοηθεια
-
Ο χρήστης martha έγραψε:
καλημερα παιδια μια ερωτηση!!!σκεφτομαι να παρω καινουριο τουτου και σκεφτομαι για fiat γιατι την βρηκα πιο οικονομικη ακομα και στισ χρηματοδοτησεις. εγω θελω φιατ 500 που το βρηκα τελικη τιμη 12000€ σε ασπρο με σκακιερα. ο αδελφος μου φωναζει για panda δεν μου αρεσει καθολου....
για πειτε μου την γνωμη σας αυτοι που εχετε το 500ρακι μηπως κ βρω το δικιο μου. καταρχην χωραει κανεις απο πισω..... να συμπληρωσω οτι ειμαι 1.75 υψος και μου λενε πως δεν θα βολευομαιΕγώ είχα 500άκι και το πούλησα. Μου έλεγαν κι εμένα για panda και ούτε εμένα μου άρεσε... μετά από κανα χρόνο ευχόμουν εν μέρει να τους είχα ακούσει. Το 500άκι είναι κουκλί αλλά το πάντα έχει πολύ καλύτερη εκμετάλλευση χώρου πίσω λόγω σχήματος, τόσο στις πίσω θέσεις όσο και στο πορτμπαγκάζ. Είμαι 1.86 και πίσω μου καθόταν με σχετική δυσκολία η γυναίκα μου που είναι μικροκαμωμένη και 1.65. Μπορεί να κάτσει και άντρας πίσω, κι εγώ έχω κάτσει, αλλά πρέπει να είσαι λίγο μαζόχας. Αν βάζεις σπάνια άτομα πίσω και δε σε ενδιαφέρει ο χώρος αποσκευών τότε πάρε το 500. Αλλιώς δυστυχώς το πάντα είναι πιο λογική επιλογή...
-
Ψηφοφορία για το Logo του 500 για την Αμερική. Όπως είχε γίνει και για την Mito στην Ευρώπη.
http://www.autoblog.com/2010/05/22/vote-for-the-chrysler-fiat-500s-u-s-logo/ -
1 ή 4 χαλαρα.
FIAT 5oo 2007