-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
http://www.abarthpress.com/index.php?lng=2&group=5&method=news&action=zoom&id=4528http://www.rallylink.it/news//images/rs ... 3t.jpg.jpg
http://www.rallylink.it/news//images/rs ... t_.jpg.jpghttp://www.abarthpress.com/download/2009/ABARTH/SCHEDE_TECNICHE/090925_AB_500R3T_ST_GBR.pdf
Technical sheet
-
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
http://www.abarthpress.com/index.php?lng=2&group=5&method=news&action=zoom&id=4528
http://www.rallylink.it/news//images/rs ... 3t.jpg.jpg
http://www.rallylink.it/news//images/rs ... t_.jpg.jpghttp://www.abarthpress.com/download/2009/ABARTH/SCHEDE_TECNICHE/090925_AB_500R3T_ST_GBR.pdf
Technical sheet
Eνταξει...Eιδα οτι φοραει την τουρμπινα του GP Abarth SS...
Μειον 100+ κιλα σε σχεση με τον μεγαλο αδελφο.
Μιλαμε για τρελο πιστολι. -
-
Ρε παιδια γνωριζει κανεις τι εχει γινει με την πισω αντιστρεπτικη εχει τοποθετηθει η οχι ακομα
και κατι ακομα γνωριζετε αν ο 1.4 θα βγει με multiair?
thnx -
Χτες έκανα βόλτα με δεκατεσσάρι 500αράκι. Σε σχέση με το Panda 100 που είχα πάρει παλιότερα, τα 100 άλογα του 500 μου φάνηκαν λίγο ατάιστα. Λίγο και το ηλεκτρόγκαζο που ήταν μαλωμένο με τον εγκέφαλο και δεν μιλιόντουσαν, δεν συγκινήθηκα και ιδιαιτέρως...
Αλλά σαν look είναι ΑΛΛΟΥ...
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Χτες έκανα βόλτα με δεκατεσσάρι 500αράκι. Σε σχέση με το Panda 100 που είχα πάρει παλιότερα, τα 100 άλογα του 500 μου φάνηκαν λίγο ατάιστα. Λίγο και το ηλεκτρόγκαζο που ήταν μαλωμένο με τον εγκέφαλο και δεν μιλιόντουσαν, δεν συγκινήθηκα και ιδιαιτέρως...Αλλά σαν look είναι ΑΛΛΟΥ...
Που να κανεις βολτα και με το Abarth...Aυτο να δεις ποσο αλλου ειναι!, και σε στησιμο και σε γκαζι!
-
Χτες έκανα βόλτα με δεκατεσσάρι 500αράκι. Σε σχέση με το Panda 100 που είχα πάρει παλιότερα, τα 100 άλογα του 500 μου φάνηκαν λίγο ατάιστα. Λίγο και το ηλεκτρόγκαζο που ήταν μαλωμένο με τον εγκέφαλο και δεν μιλιόντουσαν, δεν συγκινήθηκα και ιδιαιτέρως...Αλλά σαν look είναι ΑΛΛΟΥ...
Βάρος...
Που να κανεις βολτα και με το Abarth...Aυτο να δεις ποσο αλλου ειναι!, και σε στησιμο και σε γκαζι!
To στήσιμο του Abarth για τα δικά μου γούστα είναι βάρκα, το Esseesse είναι καταπληκτικό.
Αυτό έχει στήσιμο, το Abarth είναι πολύ φλωρέξ -
Βάρος ?
930 κιλά είναι το 500 , 975 το Panda 100. Και το 500αράκι έχει 1 δευτερόλεπτο χειρότερο 0-100, σύμφωνα με το fiat.gr. Και με την χτεσινή μου βόλτα πιό κοντά σε γρήγορο οικογενειακό 14άρι μου έφερε, παρά σε γρήγορο mini.
Μάλλον γρανάζωμα για οικονομία έχει το 500, καμιά τελική μετάδοση από diesel του βάλανε?
-
To στήσιμο του Abarth για τα δικά μου γούστα είναι βάρκα, το Esseesse είναι καταπληκτικό.
Αυτό έχει στήσιμο, το Abarth είναι πολύ φλωρέξΜε τι τροχους ηταν αυτο που ειδες σε βολτα? Με 16αρες ή 17αρες?
-
εκανα κοντριτσα πριν λιγες μερες με ενα abarth (εγω με c2)
στο δικο μου ημουν εγω και η κοπελα μου , στο αλλο ο μονο ο οδηγος..
ειναι διαολι το 500 και αλλη μια αποδειξη οτι το τουρμπο ειναι σαφως καλυτερη επιλογη απο την ατμοσφαιραμε ειχε αρκετα ανετα , ισως θα ειχα μικροτερη διαφορα αν ημουν μονος μου αλλα και παλι με ειχε σιγουρα
δυστυχως δεν συνεχισα στροφες γιατι η γυναικα γκρινιαζε..
μου εδωσε την εντυπωση οτι ειναι το ιδιο γρηγορο, αν οχι πιο γρηγορο απο μιτο παρα τα λιγοτερα αλογα
αλλα πολυ ακριβο..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εκανα κοντριτσα πριν λιγες μερες με ενα abarth (εγω με c2)στο δικο μου ημουν εγω και η κοπελα μου , στο αλλο ο μονο ο οδηγος..
ειναι διαολι το 500 και αλλη μια αποδειξη οτι το τουρμπο ειναι σαφως καλυτερη επιλογη απο την ατμοσφαιραμε ειχε αρκετα ανετα , ισως θα ειχα μικροτερη διαφορα αν ημουν μονος μου αλλα και παλι με ειχε σιγουρα
δυστυχως δεν συνεχισα στροφες γιατι η γυναικα γκρινιαζε..
μου εδωσε την εντυπωση οτι ειναι το ιδιο γρηγορο, αν οχι πιο γρηγορο απο μιτο παρα τα λιγοτερα αλογα
αλλα πολυ ακριβο..
Σαν ορθολογικη επιλογη ( ) σιγουρα ειναι πανακριβο για αυτοκινητο
3,6μετρων.
Το στησιμο του ομως απο επαναληπτικη βολτα που ειχα και με αυτο και με την Mito 155
μου φανηκε ανωτερο για 'γρηγορα μπασιματα'.
Τουλαχιστον εμενα με ενεπνεε περισσοτερο σε σχεση με την πιο μαλακη, και με λιγοτερο ζωντανο εμπροσθιο συστημα Mito που οδηγησα...Μονο η θεση οδηγησης να ηταν λιγο πιο
χαμηλη. -
δε βελτιωνεται καθολου στο abarth? στο απλο 500 ειναι οντως ενοχλητικη..
κοιτα που βγηκε πουτανιαρικο το κουβαδακι
και σε γυρολογια νομιζω ριχνει στη μιτο ή ειναι μαζι -
500 Abarth C.
Γενεύη 2010.... με έναρξη πωλήσεων το ερχόμενο καλοκαίρι.Πιθανότατα με αυτό το μοντέλο θα λανσαριστεί και ο 1,4tjet multiair στο 500 . -
θελω ενα μαυρο με το πακετο με τα νικελ και με την σταθερη γυαλλινη οροφη....στα 0,9 λιτρα....και ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ καλυμενος για την πολη και οχι μονο.
κανεις που εχει τα λευκα καθισματα και το λευκο τιμονι??
το τιμονι εχει λερωσει ?
το δερμα ειναι ο.κ μετα απο συνεχομενη χρηση? -
Βάρος ?930 κιλά είναι το 500 , 975 το Panda 100. Και το 500αράκι έχει 1 δευτερόλεπτο χειρότερο 0-100, σύμφωνα με το fiat.gr. Και με την χτεσινή μου βόλτα πιό κοντά σε γρήγορο οικογενειακό 14άρι μου έφερε, παρά σε γρήγορο mini.
Μάλλον γρανάζωμα για οικονομία έχει το 500, καμιά τελική μετάδοση από diesel του βάλανε?
Τα 930 κιλά είναι η homologation του πιο απλού 1.4, του Pop δηλαδή, με πολύ φτωχό εξοπλισμό.
Σίγουρα ένα sport ή ακόμα ένα lounge που έχει γυάλινη οροφή είναι πολύ πιο βαριά...
Το ίδιο αντίστοιχα έχει ένα Panda 1.2 με ένα 500 1.2....Το 2ο δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τα 9 παραπάνω άλογα. Είναι λιγότερο νευρικό το 500 είτε σε 1.4 είτε σε 1.2 και αυτό είναι γεγονός λόγω βάρους.
Και αν δεν κάνω λάθος αυτή τη στιγμή το 500 είναι standard euro 5 αλλά το Panda euro 4, παίζει και αυτό ρόλο -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δε βελτιωνεται καθολου στο abarth? στο απλο 500 ειναι οντως ενοχλητικη..κοιτα που βγηκε πουτανιαρικο το κουβαδακι
και σε γυρολογια νομιζω ριχνει στη μιτο ή ειναι μαζιΔεν είναι καθόλου ενοχλητική η θέση οδήγησης, ίσα ίσα είναι βολικότατο και έχεις πολύ ωραία θέα γύρω σου....Αντίθετα εγώ δεν βολεύομαι στις BMW, με τίποτα όμως...
Κάποιοι το να είναι το κάθισμα κάτω στο πάτωμα το θεωρούν προσόν, εμένα όμως δεν με βολεύει, και νιώθω χωμένος στο χώμα... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
3,6μετρων.
Το στησιμο του ομως απο επαναληπτικη βολτα που ειχα και με αυτο και με την Mito 155
Τουλαχιστον εμενα με ενεπνεε περισσοτερο σε σχεση με την πιο μαλακη, και με λιγοτερο ζωντανο εμπροσθιο συστημα Mito που οδηγησα...Μονο η θεση οδηγησης να ηταν λιγο πιο
χαμηλη.Δεν υπάρχει ορθολογική επιλογή στην αγορά αυτοκινήτου...είναι ελληνική εφεύρεση αυτό, και πόσο μάλλον όταν αυτό έχει να κάνει με ένα mini σε κορυφαία έκδοση. Αντίθετα θεωρώ γελοιωδώς υψηλότατη την τιμή των Mini One & Cooper/CooperS, ενώ για παράδειγμα το ίδιο κοροιδία μου φαίνεται να δίνεις 13 εκατομμύρια για να πάρεις ένα Όχημα του Λαουτζίκου ΓΤΙ όταν με 9,5 εκατομμύρια αγοράζεις Alfa berlina 200hp
-
δε βελτιωνεται καθολου στο abarth? στο απλο 500 ειναι οντως ενοχλητικη..
κοιτα που βγηκε πουτανιαρικο το κουβαδακι
και σε γυρολογια νομιζω ριχνει στη μιτο ή ειναι μαζιΔεν είναι καθόλου ενοχλητική η θέση οδήγησης, ίσα ίσα είναι βολικότατο και έχεις πολύ ωραία θέα γύρω σου....Αντίθετα εγώ δεν βολεύομαι στις BMW, με τίποτα όμως...
Κάποιοι το να είναι το κάθισμα κάτω στο πάτωμα το θεωρούν προσόν, εμένα όμως δεν με βολεύει, και νιώθω χωμένος στο χώμα...χομπιτ εισαι?
οχι οτι εγω ειμαι κανα πρωτο μποι ουτε τρελαινομαι να ειμαι στο τερμα πατωμα, αλλα οι πολυ ψηλες θεσεις με ενοχλουν
ας ρυθμιζοταν το υψος και οποιος ηθελε ας καθοταν ψηλα..καποιοι ανθρωποι δε βολευονται αυτοι δηλαδη τι θα απογινουν?στις bmw παντως πρεπει να εισαι λιγο πιο κατω απο audi, αν κρινω απο τις παρατηρησεις του νικου 120 μολις μπηκε στο δικο μου..
εγω δεν παρατηρησα καμια σημαντικη διαφορα, αλλα το νικο ολα τον ενοχλουν
ειναι θεμα σωματοτυπου πολλες φορες, πχ στα καθισματα μου εγω σφηνωνω μια χαρα και ο νικος που ειναι λεπτος θελει τα ρυθμιζομενα της 1 για να σφηνωσουν τα πλευρα του (εγω δε χωρουσα εκει μεσα, αν δεν 'ανοιγα' τα πλαινα)
αρα το συμπερασμα ειναι οτι καλο ειναι ενα αυτοκινητο να εχει οσο το δυνατον πιο πολλες ρυθμισεις για να βολευει οσο περισσοτερους γινεται
-
3,6μετρων.
χαμηλη.Δεν υπάρχει ορθολογική επιλογή στην αγορά αυτοκινήτου...είναι ελληνική εφεύρεση αυτό, και πόσο μάλλον όταν αυτό έχει να κάνει με ένα mini σε κορυφαία έκδοση. Αντίθετα θεωρώ γελοιωδώς υψηλότατη την τιμή των Mini One & Cooper/CooperS, ενώ για παράδειγμα το ίδιο κοροιδία μου φαίνεται να δίνεις 13 εκατομμύρια για να πάρεις ένα Όχημα του Λαουτζίκου ΓΤΙ όταν με 9,5 εκατομμύρια αγοράζεις Alfa berlina 200hp
Πως δεν υπαρχει? Οταν μπορεις με τα ιδια λεφτα σχεδον (+2000κ περιπου χαρις και την εκπτωση της AR) να αγορασεις Ιταλικη μπερλινα 1.8/140ps...
Καθολου Ελληνικη εφευρεση δεν ειναι την στιγμη που διαβαζαμε τετοια θεματα
σε Γερμανικα και Αγγλικα περιοδικα.
Οσο για τα MIni δεν διαφωνω καθολου οτι ειναι υπερεκτιμημενα, παρολο που το κοστος κατασκευης τους ειναι υψηλοτερο απο αυτο των 500.
Οταν λες για οχημα του λαουτζικου με 35+κ ποιο εννοεις? Γιατι το Golf GTI εχει 32κ...
Δεν μου ειπες πριν με ποιες ζαντες ηταν το 500Abarth που θεωρησες το στησιμο του
'φλωρεξ'? Με 16αρες ή 17αρες ζαντες?
FIAT 5oo 2007