-
@ busso
απο τη μια λες δεν υπαρχουν ορθολογικα επιχειρηματα και απο την αλλη μου πετας δικα σου (ιταλικα ) ορθολογικα επιχειρηματα -
ρε σεις πιασατε την παρλα με τα καθισματα.....
αλλο bmw και αλλο 500 ....
ειχα ρωτησει εχει κανεις το 500 με τα λευκα καθισματα κ το λευκο ταμπλο????
εχει λερωσει το τιμονι επειτα απο συνεχομενη χρηση? (μιας και ειναι λευκο) -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Πως δεν υπαρχει? Οταν μπορεις με τα ιδια λεφτα σχεδον (+2000κ περιπου χαρις και την εκπτωση της AR) να αγορασεις Ιταλικη μπερλινα 1.8/140ps...
ιταλικη εννοεις opel?
@106
σιγουρα θα λερωνουν και σιγουρα με ενα υγρο πανακι θα καθαριζουν -
Δεν μου ειπες πριν με ποιες ζαντες ηταν το 500Abarth που θεωρησες το στησιμο του
'φλωρεξ'? Με 16αρες ή 17αρες ζαντες?Και τα 2, και ότι υπάρχει γκρουπίσιο το έχω οδηγήσει
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Βάρος ?
930 κιλά είναι το 500 , 975 το Panda 100. Και το 500αράκι έχει 1 δευτερόλεπτο χειρότερο 0-100, σύμφωνα με το fiat.gr. Και με την χτεσινή μου βόλτα πιό κοντά σε γρήγορο οικογενειακό 14άρι μου έφερε, παρά σε γρήγορο mini.
Μάλλον γρανάζωμα για οικονομία έχει το 500, καμιά τελική μετάδοση από diesel του βάλανε?
Τα 930 κιλά είναι η homologation του πιο απλού 1.4, του Pop δηλαδή, με πολύ φτωχό εξοπλισμό.
Σίγουρα ένα sport ή ακόμα ένα lounge που έχει γυάλινη οροφή είναι πολύ πιο βαριά...
Το ίδιο αντίστοιχα έχει ένα Panda 1.2 με ένα 500 1.2....Το 2ο δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τα 9 παραπάνω άλογα. Είναι λιγότερο νευρικό το 500 είτε σε 1.4 είτε σε 1.2 και αυτό είναι γεγονός λόγω βάρους.
Και αν δεν κάνω λάθος αυτή τη στιγμή το 500 είναι standard euro 5 αλλά το Panda euro 4, παίζει και αυτό ρόλοΤο πρόβλημα του 500 1.2 είναι το ηλεκτρόγκαζο το οποίο είναι εντελώς φανερά ρυθμισμένο με γνώμονα την οικονομία. Συν του ότι ήθελε και λίγο πιο πυκνές σχέσεις. Το Cinque Sporting που είχα παλιότερα ήταν διάολος μπροστά του! Κατά τα άλλα εγώ προσωπικά δεν βρίσκω καλύτερο αμάξι στη κατηγορία του και δεν το θεωρώ και ακριβό γιατί ο εξοπλισμός του απλά είναι εκτός συναγωνισμού! Μακάρι μόνο να μην έτριζε η γ@μωηλιοροφή και να πρέπει να βρω και την αεροτομή του sport να του βάλω γιατί το δικό μου είναι lounge!
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
εχει λερωσει το τιμονι επειτα απο συνεχομενη χρηση? (μιας και ειναι λευκο)Πιάνει μια μαυρίλα, από τον καιρό, τώρα αν είσαι τύπος που τρώει σουβλάκια και μετά πιάνει το τιμόνι με χέρια λαδωμένα και έχοντας πιτσιλιστεί με τζατζίκια δες καλύτερα άλλο αμάξι, αυτό λερώνει εύκολα.
Επίσης το ταμπλώ πιάνει σκόνη και όσο το γυαλίζεις τόσο το ηλεκτρίζεις και κολλάει πάνω -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το Cinque SportingΤι καταπληκτικό αυτοκίνητο....πως έστριβε έτσι....και μου άρεσε αυτή η γύμνια μέσα
-
εχει λερωσει το τιμονι επειτα απο συνεχομενη χρηση? (μιας και ειναι λευκο)Εγώ δεν θα τα πρότεινα!! Γι' αυτό και ενώ το πήρα λευκό, μέσα του έβαλα μαύρο εσωτερικό (δηλ τιμόνι, προσκέφαλα, ταμπλό κτλ). Αλλά εγώ είμαι και υποχόνδριος και δεν θα άντεχα τον παραμικρό λεκέ!! Τα καθίσματα δεν είναι λευκά. Είναι καρό μαύρο (ή μπλε) με μπεζ. Απλά είναι τόσο μικρά τα καρό που επικρατεί το μπεζάκι και είναι ίδια ανεξάρτητα αν βάλεις μπεζ ή μαύρο εσωτερικό.
-
Δεν μου ειπες πριν με ποιες ζαντες ηταν το 500Abarth που θεωρησες το στησιμο του
'φλωρεξ'? Με 16αρες ή 17αρες ζαντες?Και τα 2, και ότι υπάρχει γκρουπίσιο το έχω οδηγήσει
Εγω παντως με 17αρες που το οδηγησα μου φανηκε μια χαρα...
Φαντασου ομως για να το λες αυτο εσυ, την Mito θα επρεπε να την
λες βαρκα... Αλλα σιγα μην το ελεγες.
Αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου...edit: Η 8C τι ελεγε?
-
Το Cinque Sporting
Τι καταπληκτικό αυτοκίνητο....πως έστριβε έτσι....και μου άρεσε αυτή η γύμνια μέσα
Το πρώτο μου αμάξι στην ουσία! Το είχα για ένα χρόνο, μοντέλο 12ος 94 χωρίς A/C και υδραυλικό αλλά με μόλις 40000χλμ (το είχαμε μόνο για τις δουλειές της πόλης). Του βγαλα τα μάτια όταν το κόλλησα σε ένα τοίχο μετά από χειρόφρενα σε πάγο (κλείδωσε το γ@μημένο και δεν το πρόλαβα ). Το δινα 2500€ πριν δυο χρόνια και έφυγε σε μια βδομάδα και ενώ είχαν σπάσει τα τηλέφωνα...δεν το πίστευα...
-
εχει λερωσει το τιμονι επειτα απο συνεχομενη χρηση? (μιας και ειναι λευκο)Πιάνει μια μαυρίλα, από τον καιρό, τώρα αν είσαι τύπος που τρώει σουβλάκια και μετά πιάνει το τιμόνι με χέρια λαδωμένα και έχοντας πιτσιλιστεί με τζατζίκια δες καλύτερα άλλο αμάξι, αυτό λερώνει εύκολα.
Επίσης το ταμπλώ πιάνει σκόνη και όσο το γυαλίζεις τόσο το ηλεκτρίζεις και κολλάει πάνωοχι προσεχω την διατροφη μου ..και κανω γυμναστικη...δεν τρωω τετοια
βασικα το μονο που με ενδιαφερει ειναι το λευκο δερμα στο τιμονι το οποιο αν καθαριζει μετα παο καιρο γιατι στο 307-207 ειναι μαυρο και οσο κ αν εχει λερωθει δεν το ξερω..
δηλ αν καθαριζω το τιμονι με πανακι καθαριζει και το δερμα??
μπηκα σε ενα μαυρο με λευκα καθισματα κ καποια σημεια του ταμπλο με νικελ και σταθερη ηλιοροφη..και τοτε ακουστηκεαπο το υπερπεραν το ασμα
ti amo !!!
επαθα πλακα ειναι το πιο ομορφο σκατακι για την πολη...το στυλ του στο συγκεκριμενο που μπηκα ειναι απο αλλες εποχες
i'm in love -
προς κιουσις, ο 1.8 140 αν θυμαμαι καλα δεν ηταν οπελ.
προς μπουσο,σοβαρα δεν καταλαβαινω τι εννοεις ορθολογικη επιλογη..γιατι να αγορασω μπερλινα αν δεν μου χρειαζεται το επιπλεον μεγεθος-χωροι η γενικοτερα δεν θελω τετοιου υφους αυτοκινητο?μου θυμιζει αυτο που λενε για το χρημα κ το μεγεθος το αυτοκινητου..αν ηταν ετσι τα λεωφορεια επρεπε να στοιχιζουν εκατομμυρια €..η ορθολογικη επιλογη εχει να κανει αποκλειστικα κ μονο με την ΧΡΗΣΗ του αυτοκινητου.αν κινεισαι κυριως σε πολη κ μου αγοραζεις suv 6λιτ,τοτε δεν ειναι ορθολογικη επιλογη κ.ο.κ...πειτε μου ομως κατι..τι σχεση εχουν ολα αυτα με το θεμα?ειλικρινα απορω τοσο καιρο πως καποιοι εδω μεσα δεν εχετε κουραστει να τρολλαρετε μεχρι αηδιας..κατανταει αποκρουστικο κ ξενερωτικο το ολο θεμα..αφου κλασσικα βλεπω τα ονοματα κ ξερω ηδη οτι θα τρολλαρουν..για το trollbusters που ανεφερε καποιος δεν γνωριζω,nutbusters ομως ειστε σιγουρα..το γ.....τε κ ψοφησε..
με ολο το σεβασμο,αλλα δεν αντεξα..εγω βαρεθει την αιωνια διαμαχη μεταξυ ιταλιας-γερμανιας-ιαπωνιας-γαλλιας..φτανει.. -
Nαι με πανάκια καθαρίζεις, μωρομάντηλα κάνουν επίσης, η αλλιώς κάτι σαν το carpex
νοικοκύρης είμαι εεεεεεεε? -
Και τα 2, και ότι υπάρχει γκρουπίσιο το έχω οδηγήσει
Εγω παντως με 17αρες που το οδηγησα μου φανηκε μια χαρα...
Φαντασου ομως για να το λες αυτο εσυ, την Mito θα επρεπε να την
λες βαρκα... Αλλα σιγα μην το ελεγες.
Αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου...edit: Η 8C τι ελεγε?
Η Mito δεν είναι βάρκα....Ούτε το 500Abarth είναι....Το Abarth το κρίνω σαν Abarth και την mito ως ένα supermini με tourer χαρακτήρα...
ΥΓ: για την 8C ψήνω τον φίλο του sv2
-
carpex στο λευκο δερμα .........ανατριχιασα
-
με ολο το σεβασμο και σε σενα clab, αυτο που εσενα σου φαινεται τρολαρισμα ειναι κατι παραπανω απο αυτο και καμια φορα ειναι και η αληθεια, οπως οτι το 1800αρι μοτερ ειναι οπελ
καμια σχεση με το twin spark
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το Cinque Sporting
Τι καταπληκτικό αυτοκίνητο....πως έστριβε έτσι....και μου άρεσε αυτή η γύμνια μέσα
Το πρώτο μου αμάξι στην ουσία! Το είχα για ένα χρόνο, μοντέλο 12ος 94 χωρίς A/C και υδραυλικό αλλά με μόλις 40000χλμ (το είχαμε μόνο για τις δουλειές της πόλης). Του βγαλα τα μάτια όταν το κόλλησα σε ένα τοίχο μετά από χειρόφρενα σε πάγο (κλείδωσε το γ@μημένο και δεν το πρόλαβα ). Το δινα 2500€ πριν δυο χρόνια και έφυγε σε μια βδομάδα και ενώ είχαν σπάσει τα τηλέφωνα...δεν το πίστευα...
και ομως πετυχα ενα φτιαγμενο σ αναρτησεις ( χαμηλομα και φοραγε κατι κοκκινες δεν ξερω τι....-φαινοταν απο κατω πισω) και ηταν κιτρινακι..και πηγαινε απιστευτα σ στροφιλικια...ενα θα σας πω....δεν το προσπερασα και ημουν με το ραλακι..
πηγαιναμε μαζι ...''γλυστρωντας'' μαζι στις στροφες...
ηταν φοβερο -
καποιο site με μεγαλες καλες φωτο απο το 500? ...
θελω να δω χρωματισμους και εσωτερικα.... -
καποιο site με μεγαλες καλες φωτο απο το 500? ...
θελω να δω χρωματισμους και εσωτερικα....http://www.fiatpress.com/index.php?method=gallery&action=zoom&id=76
Kαι ψάχνε, έχει υλικό σε πολλές αναλύσεις -
και μια ερωτηση στον alba !!! το 0,9 ποσο πιο πανω θα κοστιζει απο το 1,2??γυρω στα 500€???
FIAT 5oo 2007