-
http://www.youtube.com/watch?v=6pVF1Wr7GLQ
Καντε και ενα κλικ στο watch in high quality για να μην χασετε τις λεπτομέρειεςΑντε με το καλο το επομενο crash test να ειναι 500 vs TGV
-
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=6pVF1Wr7GLQ
Καντε και ενα κλικ στο watch in high quality για να μην χασετε τις λεπτομέρειεςΑντε με το καλο το επομενο crash test να ειναι 500 vs TGV
Αυτο θα πει 'του βγαλε τα ματια'... Προσεξτε πως πεταγεται το φαναρι του 500...
-
Πολύ ενδιαφέρον το crash-test. Φαίνεται πως έχει γίνει τεράστια πρόοδος στην παθητική ασφάλεια των μικρών αυτοκινήτων, αλλά και πάλι, η φυσική είναι ανίκητη.
-
Έχει γίνει πρόοδος και στα μεγάλα αυτοκίνητα ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικά προς τα μικρότερα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Έχει γίνει πρόοδος και στα μεγάλα αυτοκίνητα ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικά προς τα μικρότερα.Απο οτι φαινεται thats not the case... Σε γενικες γραμμες, απο οτι ξερω ακομα δεν εχουν υιοθετησει τέτοια σταση. I may be wrong...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Έχει γίνει πρόοδος και στα μεγάλα αυτοκίνητα ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικά προς τα μικρότερα.Είναι γεγονός...
το πρόβλημα με τα Σουβ είναι περισσότερο η ασυμβατότητα κατά τη σύγκρουση με ένα νορμαλ ΙΧ παρά η μάζα τους...
Αυτό απασχολεί ιδιαίτερα τους κατασκευαστές (κάτι ΜΒ και Porsche δλδ, οι αμερικάνοι δεν έχουν προβληματιστεί ακόμα..). Έτσι βέβαια χάνουν το βασικότερό τους πλεονέκτημα (I kill them they don't kill me) και φοβάμαι ότι στεναχωρούν τους υποψήφιους πελάτες τους που τα βρίσκουν πολύ μαλθακά!
Τι να κάνουμε...δυστυχώς πρέπει να ζήσουν και οι άλλοι εκτός απο εμάς!Μου φανηκε στιβαρό το 5οο (θα περίμενα χειρότερα)btw
-
^
Πράγματι αρκετά στιβαρό.Μόνο που όταν βλέπω την λαμαρίνα του Q7 στο ύψος του κεφαλιού,να πλησιάζει το το παρμπρίζ με πιάνει μια ανησυχία... -
Οντως το 500 για το μεγεθος του, τα πήγε αρκετά καλα... θα μπορουσε να ειχε γινει πιτα... Τα γόνατα του οδηγου διαλυθηκαν εντελως όμως... το δε τιμόνι μετατοπίστηκε εντονα. Μηπως να καταργουσαν την κολώνα και να το εκαναν fully electrical το τιμόνι?
Ναι ναι... θα πεσετε να με φατε, σε 10-20 χρόνια ομως θα οδηγειτε με το joystic.... Revenge shall be mine
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ναι ναι... θα πεσετε να με φατε, σε 10-20 χρόνια ομως θα οδηγειτε με το joystic.... Revenge shall be mineJoystick FTW ναι!
-
Εγω περίμενα να περάσει απο πάνω του .Περα απο την πλάκα η βασική δομη(ο κλωβός) του 500 έμεινε σχετικά αναλοίωτη και αυτό είναι πρόοδος,ειδικα όταν το αντιθετο όχημα είναι αυτό το αμερικάνικου στύλ(άθλιο κατ'εμε σχεδιαστικά-σα νταλικα είναι)SUV.Και το καπο νομίζω δεν θα εισχωρούσε στο θάλαμο των επιβατων,αλλά θα μετατοπιζόταν επάνω.Η μονη ανυσηχία μου είναι ο αερόσακος οδηγού που απ'οτι είδα σκίστηκε απο τη βάση του και άφησε το κεφάλι του οδηγου να πλαγιολισθήσει.Το video αυτό πρέπει να το δούν εκει στη fiat για να κάνουν τις απαραίτητες διορθώσεις και αν είναι ανάγκη και recalls ελέγχου σε όλους όσους το κατέχουν ήδη.
-
Ο χρήστης Njo έγραψε:
Το video αυτό πρέπει να το δούν εκει στη fiat για να κάνουν τις απαραίτητες διορθώσεις και αν είναι ανάγκη και recalls ελέγχου σε όλους όσους το κατέχουν ήδη.Αγαπητε, αμα ειναι να κανουν διορθωσεις για να αντιμετωπιζει SUV και ΤΟΜΑ, τοτε θα πρεπει να του ριξουν κανα 2 μετρα ατσαλινη μουρη ακομα...
Μια χαρα ειναι το αμαξι, ασφαλεστατο
-
Sorry αν δεν έγινα κατανοητός αλλα στην φράση μου,που επισημαίνεις μιλάω για τον αερόσακο οδηγού που φαίνεται να σκίζεται απο τη βάση του.Άλλωστε το είπα και εγώ οτι η ανταπόκριση του αμαξώματος είναι πολύ καλή αναλογικά των μεγεθών και των βαρών
-
Ο χρήστης Njo έγραψε:
Sorry αν δεν έγινα κατανοητός αλλα στην φράση μου,που επισημαίνεις μιλάω για τον αερόσακο οδηγού που φαίνεται να σκίζεται απο τη βάση του.Άλλωστε το είπα και εγώ οτι η ανταπόκριση του αμαξώματος είναι πολύ καλή αναλογικά των μεγεθών και των βαρώνΕστω για τον αερόσακο!!! Φυσικο είναι... Δεν σχεδιαστηκε για τετοια σύγκρουση. Εδω ολόκληρη κολώνα τιμονιου πήγε βόλτα στο ταβάνι... τι περίμενες ακριβώς απο τον αερόσακο? Η σύγκρουση που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ήταν πέραν προδιαγραφών.
-
Ευτυχώς οι έλληνες φαναρτζήδες δεν έχουν βρεί καμμία άκρη να παίρνουν τα crash tested να τα επισκευάζουν και να τα πουλάνε για ελαφρώς μεταχειρισμένα-ατρακάριστα!
ειδικά με τέτοια ζήτηση για 5οο δεν νομίζω να είχαν ιδιαίτερο πρόβλημα να το σκοτώσουν σε απεγνωσμένα κοριτσάκια που κάνουν κόντρα με τις louis vuitton τους... -
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
Ευτυχώς οι έλληνες φαναρτζήδες δεν έχουν βρεί καμμία άκρη να παίρνουν τα crash tested να τα επισκευάζουν και να τα πουλάνε για ελαφρώς μεταχειρισμένα-ατρακάριστα!
ειδικά με τέτοια ζήτηση για 5οο δεν νομίζω να είχαν ιδιαίτερο πρόβλημα να το σκοτώσουν σε απεγνωσμένα κοριτσάκια που κάνουν κόντρα με τις louis vuitton τους...Τα test cars ή FIAT τα δίνει για ανταλλακτικά, αλλά ακόμα και εαν δεν έχουν ούτε μια γρατζουνιά τα κόβει ΠΑΝΤΑ στα 2 για να είναι σίγουροι οτι δεν θα πουληθούν οχήματα προπαραγωγής ώς μεταχειρισμένα
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
ειδικά με τέτοια ζήτηση για 5οο δεν νομίζω να είχαν ιδιαίτερο πρόβλημα να το σκοτώσουν σε απεγνωσμένα κοριτσάκια που κάνουν κόντρα με τις louis vuitton τους...Τα test cars ή FIAT τα δίνει για ανταλλακτικά, αλλά ακόμα και εαν δεν έχουν ούτε μια γρατζουνιά τα κόβει ΠΑΝΤΑ στα 2 για να είναι σίγουροι οτι δεν θα πουληθούν οχήματα προπαραγωγής ώς μεταχειρισμένα
δεν εχεις δει τα θαυματα Ελληνων φαναρτζηδων μου φαινεται...
-
Και το e5oo
Πληρως Ηλεκτρικό 5οο με αυτονομία 110Km (70 miles) , μέγιστη ταχύτητα 100Κm/h.
http://www.italiaspeed.com/2008/motor_s ... /2707.html
-
Και το e5ooΠληρως Ηλεκτρικό 5οο με αυτονομία 110Km (70 miles) , μέγιστη ταχύτητα 100Κm/h.
http://www.italiaspeed.com/2008/motor_s ... /2707.html' target='_blank
αν μιλόυσαμε για 300χλμ αυτονομια, 150 τελική και με 10κ κοστος... θα με ειχανε πελατη για μες την πολη. Ξερω ξερω... I ll keep dreaming...
-
Δυστυχώς είναι μόνο διαθέσιμο με leasing....
αλλά αργα ή γρηγορα τέτοιες εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες κανονικά στον κατάλογο.Πάντως τα 100Κm+ αυτονομία είναι μια χαρά για καθημερινό αυτοκίνητο Σπίτι-Δουλεια, τουλάχιστον για το 90% του πλυθησμού
-
Δυστυχώς είναι μόνο διαθέσιμο με leasing....
αλλά αργα ή γρηγορα τέτοιες εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες κανονικά στον κατάλογο.Πάντως τα 100Κm+ αυτονομία είναι μια χαρά για καθημερινό αυτοκίνητο Σπίτι-Δουλεια, τουλάχιστον για το 90% του πλυθησμού
Εξαρταται πως τα εννοουν τα 100 χλμ! Ιδανικες συνθηκες I guess. Απο την στιγμη που θελει 7-8 ωρες φορτιση, τα 100χλμ ειναι λίγα. Ποσο δε μαλλον οταν πολλοι για να πανε στην δουλεια τους θελουν 40km πανε-ελα.... εεε τελος παντων δεν θες να εισαι τσιμα τσιμα...
FIAT 5oo 2007