-
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=188&page_id=6101
ayto για κατανομη ροπης εννοει μπλοκε
ή καμια ηλεκτρονικη παπατζα παλι? -
Άμα ήταν μπλοκέ, δεν θα ήταν πιο απλό να γράψουν απλά 'μπλοκέ' παρά 'συστήματος το οποίο και θα ελέγχει την κατανομή της ροπής στους εμπρός τροχούς';
-
Όχι. Ο μπαρμπα-Μήτσος δε θα πάρει χαμπάρι τι είναι το μπλοκέ. Τώρα κάτι μπορεί να μυριστεί.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άμα ήταν μπλοκέ, δεν θα ήταν πιο απλό να γράψουν απλά 'μπλοκέ' παρά 'συστήματος το οποίο και θα ελέγχει την κατανομή της ροπής στους εμπρός τροχούς';Μου θυμίζει τον μάγο της φυλής του Ούμπα-Πα, ο οποίος λεγόταν 'Παρά Ένα Δόντι Φαφούτης' και, λίγο αργότερα, 'Παρά Ένα Δόντι Φαφούτης Που Τώρα Το'χασε Κι Αυτό Κι Είναι Φαφούτης Πια'.
Ή, ακόμα καλύτερα, GERWALK (Ground Effective Reinforcement of Winged Armament with Locomotive Knee-joint).
-
Πάρα πολύ ωραίο!
-
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
Πάρα πολύ ωραίο!-100 παντα!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Πάρα πολύ ωραίο!
-100 παντα!
Σαν να βαζεις μια αφισα του Οβελιξ διπλα σε μια αφισα της Σκλεναρικοβα.......το γουστο σου φιλε μου adis4gr......
-
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
Πάρα πολύ ωραίο!
-100 παντα!
Σαν να βαζεις μια αφισα του Οβελιξ διπλα σε μια αφισα της Σκλεναρικοβα.......το γουστο σου φιλε μου adis4gr......
Αστον ρε συ... βγαζει χολη τωρα ο Αδουλης γιατι του κλεισε η Renault και δεν ξερει που να το παει
-
μια χαρά είναι το 500 Abarth όπως είναι.
-
Τι γίνεται εδώ ;;;
Το 5oo-1.4 100HP κερνάει κρύο τσάι σε πίστα Mini -1.4-95HP.. και μάλιστα είναι πιο 'alive' on Track...
.... και μάλιστα από Βρετανικό media.....
-
νταξει.... ψιλοαναμενομενο νομιζω...
Νταξει σαν κλεβαν εκκλησια ηταν που το συγκριναν με το 500... με κανα Beetle θα ηταν ποιο δικαιο...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
νταξει.... ψιλοαναμενομενο νομιζω...Νταξει σαν κλεβαν εκκλησια ηταν που το συγκριναν με το 500... με κανα Beetle θα ηταν ποιο δικαιο...
ναι, τόσο χαρντκόρ που είναι...
-
Αυτό έλειπε να μην μπορέσει να τα βγάλει πέρα το 500αρακι...
-
100 άλογα για 975 κιλά
95 άλογα για 1060 κιλά
-
νομιζω αυτοι ειπαν για 200 κιλα διαφορα...
-
edit
μπερδεύτηκα με το Πάντα.
930 κιλά το 5οο 1.4 και 1060 (αυτό ισχύει) το Μινι.
-
Καλα το τι λενε οι κατασκευαστες ειναι μια πονεμενη ιστορια...
Τις καταναλωσεις και τις επιδοσεις που δινουν οι κατασκευαστες τις πιστευεις?
Γιατι να το κανουμε με το βαρος? -
Το 5οο 1.4 παρόλο που είναι χαλαρά στημένο και με μακριές σχέσεις... (καμία σχέση με το αντίστοιχο Panda-100)
Παρόλο αυτό λέει οτι ειναι είναι πιο ενδιαφέρον στην πίστα και πιο alive σε σχέση με το Mini...
-
Παιδια για τις χρηματοδοτησεις τι ξερετε??
Εμαθα οτι το 50/50 δεν ισχυει ακομα (+ οτι κρυβει παγιδες)
τι επιτοκιο παιζει??προκαταβολες κτλ??
Εχει ρωτησει κανεις??
-
Παιδια για τις χρηματοδοτησεις τι ξερετε??
όταν το έκλεισα, μου είπαν για έντοκο χρηματοδοτικό από:
Fiat Credit
Eurobank
και Εμπορική
υποτίθεται ότι ίσως έπαιζε και άτοκο μετά την κυκλοφορία, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο ακόμη
FIAT 5oo 2007