-
Ρε παιδιά, κανείς δεν σκέφτεται 500 ή Mini.. Είναι πολύ απλό, ή έχεις τα φράγκα και αγοράζεις Mini που είναι σε όλα τα επίπεδα καλύτερο (και πολύ ακριβότερο, δεν τίθεται θέμα), ή δεν τα έχεις και αγοράζεις 500. Το πιθανότερο είναι ότι το 500 θα πουλήσει πολύ περισσότερα από το Mini, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα κλέψει πωλήσεις από το Mini. Και είναι απόλυτα λογικό, το ένα ΞΕΚΙΝΑΕΙ από τα 21.500 ενώ το άλλο τελειώνει στα 15.000. Εκτός αν θεωρείτε ότι ότι 6.500
-
[quote='Kid']Ρε παιδιά, κανείς δεν σκέφτεται 500 ή Mini.. Είναι πολύ απλό, ή έχεις τα φράγκα και αγοράζεις Mini που είναι σε όλα τα επίπεδα καλύτερο (και πολύ ακριβότερο, δεν τίθεται θέμα), ή δεν τα έχεις και αγοράζεις 500. Το πιθανότερο είναι ότι το 500 θα πουλήσει πολύ περισσότερα από το Mini, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα κλέψει πωλήσεις από το Mini. Και είναι απόλυτα λογικό, το ένα ΞΕΚΙΝΑΕΙ από τα 21.500 ενώ το άλλο τελειώνει στα 15.000. Εκτός αν θεωρείτε ότι ότι 6.500
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Δεν το αγοράζει το Smart γιατί είναι lifestyle προίον -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν το αγοράζει το Smart γιατί είναι lifestyle προίον
Οποιοδήποτε smart βγήκε που δεν ήταν κάτω από τα 3.0m πήγε άκλαφτο (Roadster, 4four, Roadster-coupe ....)
Το Smart fortwo πουλάει γιατί απαντάει σε πραγματικές ανάγκες.Σαφέστατα η σύγκριση είναι 5oo-Mini
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το abarthaki λογικά θα κινηθεί σε βασική τιμή κοντά στις 20000 ευρώ και κάτω...
Aκριβότερο απο το Grande Punto Abarth?
Μιλώντας υποθετικά,θα περίμενα μια τιμή γύρω στα 17-18 χιλ ευρώ για το Αbarthaki με τα 135 άτια,και κοντά στα 19-20 για το 160ss ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται..
Όσο για το έρημο Grande Punto Abarth,μήπως το έχουμε δει για να γνωρίζουμε πόσο θα κοστίζει?
Ομοίως υποθέτουμε.....
(που είναι αλήθεια αυτο το αυτοκίνητο? ) -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Σαφέστατα η σύγκριση είναι 5oo-MiniΑυτοκίνητα με 6.500
-
επειδη πηγα και ειδα το 500
(οχι για μενα αλλα για την ενοτητα jimny που υπαρχει αλλου)ρε παιδια ειναι πραγματικα μικρο για τα λεφτα του
με τα ιδια λεφτα παιρνεις(αν οχι και λιγοτερα)παιρνεις grande!!!!
οσο αφορα το smart ειχα,το εδωσε και τοεχω σκυλομετανιωσει!!!
θελω ξανα!!!
το καλοκαιρι πηγα αθηνα-νεαπολη-κυθηρα και πισω,1050χλμ
(και οσο κραξιμο και αν φαω,εχοντας γνωση εαυτον και εχοντας σοας τας φρενα)
δεν εχω κανει πιο ανετο ταξιδι!!!!!
ενταξη ενταξη ξερω τι εχω να ακουσω!!!!
-
-
To mcs ειναι ποιο ωραιο
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
To mcs ειναι ποιο ωραιοΡε ταλακες θα μου πει κανεις τι σκατα ειναι αυτο το mcs?
-
Mini Cooper S.
-
mini coopes S ρε τσομπανε
-
Πάντα δεύτερος.
-
χωρίς τις αθλιες ζάντες, τους κόκκινους καθρεφτες και τα αυτοκόλλητα είναι καλό
το ESP είπαμε απενεργοποιείται ???
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
To mcs ειναι ποιο ωραιο -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
To mcs ειναι ποιο ωραιο
Κοίτα που μου έμελε να συμφωνήσω με τον Ταύρο...
-
Αλλάζω γνώμη αμέσως!
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
χωρίς τις αθλιες ζάντες, τους κόκκινους καθρεφτες και τα αυτοκόλλητα είναι καλό+1
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
χωρίς τις αθλιες ζάντες, τους κόκκινους καθρεφτες και τα αυτοκόλλητα είναι καλό
+1
-1
οι ζάντες είναι υπέροχες!
Τυπικές ιταλικές...καλόγουστες και του πάνε πολύ. Για τους καθρέπτες και αυτοκόλλητα συμφωνώ.
-
Ο χρήστης PUNTOCC έγραψε:
επειδη πηγα και ειδα το 500
(οχι για μενα αλλα για την ενοτητα jimny που υπαρχει αλλου)ρε παιδια ειναι πραγματικα μικρο για τα λεφτα του
με τα ιδια λεφτα παιρνεις(αν οχι και λιγοτερα)παιρνεις grande!!!!
οσο αφορα το smart ειχα,το εδωσε και τοεχω σκυλομετανιωσει!!!
θελω ξανα!!!
το καλοκαιρι πηγα αθηνα-νεαπολη-κυθηρα και πισω,1050χλμ
(και οσο κραξιμο και αν φαω,εχοντας γνωση εαυτον και εχοντας σοας τας φρενα)
δεν εχω κανει πιο ανετο ταξιδι!!!!!
ενταξη ενταξη ξερω τι εχω να ακουσω!!!!
Και το ΜΙΝΙ μικρό είναι και με τα ίδια λεφτά παίρνεις Golf και μάλιστα από τα καλά...
Θα τα λέμε συνέχεια; Το 500 το αγοράζεις όχι επειδή είναι μεγάλο, αλλά επειδή είναι αυτό που είναι: ένα πανέμορφο μικρό αυτοκίνητο πόλης, με τρελό εξοπλισμό και φοβερές δυνατότητες παραμετροποίησης στα μέτρα σου. Και φυσικά επειδή μετά το ΜΙΝΙ, είναι μουράτο και trendy!Πάντως το Abarth....
Ακόμη και οι κόκκινες λωρίδες στο πλάι μ'αρέσουν, που συνήθως τ'απεχθάνομαι κάτι τέτοια!
FIAT 5oo 2007